«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 30 Ιουλίου 2024

Μετά και την Τελετή των Παρισίων η εγχώρια αστική τάξη έχει συνειδητοποιήσει ότι η δυτική οικογένεια είναι ο στόχος λόγω της φούσκας του παγκοσμίου χρέους.

 

Το νερο και τα εμβολια

Μετά και την Τελετή των Παρισίων η εγχώρια αστική τάξη έχει συνειδητοποιήσει ότι η δυτική οικογένεια είναι ο στόχος λόγω της φούσκας του παγκοσμίου χρέους

Στο Παλαιό Ψυχικό αυτό έχει γίνει πλέον συνείδηση. Α, γνωρίζουν ακόμη τι συμβαίνει με τον υδάτινο ορίζοντα

Μετά και την επίθεση που δέχθηκε η κοστοβόρα δυτική οικογένεια στη διάρκεια της Τελετής Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού δεν υπάρχει πλέον ουδείς απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών, ουδεμία οικογένεια αποφοίτων, η οποία αφού ενώσει τις τελείες να μην οδηγηθεί στο αυτονόητο στο συμπέρασμα που δεν είναι άλλο από τη Γενοκτονία του δυτικού πληθυσμού.

Γράφει ο Αθηναίος

Δείτε…Η αθρόα είσοδος μεταναστών στις ΗΠΑ και την Ευρώπη, το γεγονός ότι η παράνομη είσοδός τους επιβραβεύται με δικαιώματα ενώ ο Νόμος παραμένει ιδιαίτερα ελαστικός μαζί τους, σε συνδυασμό με την διαρκή και μεθοδική φτωχοποίηση των λαών του δυτικού κόσμου, ώστε να αισθάνονται όλο και πιο εξαρτημένοι-άρα και πιο φοβισμένοι-στο έλεος του κράτους, η απαξίωση του str8 άνδρα και της str8 γυναίκας, η διαρκής προπαγάνδα υπέρ των LOATKI, η ελευθερία στους μαθητές των σχολείων να επιλέγουν το φύλο τους, αγνοώντας τους γονείς τους, η οργανωμένη καταστροφή της πρωτογενούς παραγωγής με εργαστηριακές φωτιές και πλημμύρες, η εκτόξευση ιών στα ζώα ώστε να οδηγηθούν στις πρωτοφανείς σφαγές που βρίσκονται σε εξέλιξη, η κατασκευή των planδημιών οι οποίες ακολουθούνται από τα εμβόλιας ευθανασίας, οι κατασχέσεις του υδροφόρου ορίζοντα όχι για το κέρδος της Χ εταιρίας αλλά για την εργαλειοποίηση του νερού ως εργαλείου θανάτου της φύσης, των ζώων και των ανθρώπων.

Οσοι για παράδειγμα έχουν την ψευδαίσθηση ότι είναι τα κέρδη της Pfizer και της Moderna ο λόγος που επιβλήθηκαν τα εμβόλιά τους αρνούνται από φόβο και ελλιπή γνώση να δουν το αυτονόητο. Η επιβολή των εμβολίων αφορά ξεκάθαρα τον θάνατό σου-άλλωστε με τόση οργή που έχουν συσσωρεύσει σε βάρος τους οι συγκεκριμένες εταιρίες σύντομα θα χρειαστεί να αλλάξουν όνομα.

Ελάχιστοι θα εμπιστευθούν εκ νέου εμβόλια της Pfizer και της Moderna ακόμη και εάν οι δύο εταιρίες ισχυρισθούν ότι βρήκαν το εμβόλιο της αιωνιότητος και όποιος-α το κάνει θα μένει αιώνια υγιής 35άρης.

Ακόμη κι αυτό το εμβόλιο της αθανασίας ελάχιστοι θα σπεύσουν να το λάβουν εάν είναι παραγωγή των Pfizer-Μoderna-Biontech.

To νερό λοιπόν είναι εργαλείο ζωής και θανάτου κι εδώ βρισκόμαστε. Τα νερά δεν πωλούνται μόνο για το κέρδος. Αφορά τον θάνατό σου. Δείτε για παράδειγμα πόσοι παγκόσμιοι οργανισμοί νερού και εταιρίες γύρω από το νερό έχουν στηθεί δεκαετίες τώρα. Μόνο που το παγκόσμιος είναι ένας όρος που τεχνηέντως καμουφλάρει την ευγονική διάθεση των εμπνευστών όλων αυτών των οργανισμών όπως το διαπιστώσαμε άλλωστε τόσο με τον αντισημιτισμό του διαβόητου ΟΗΕ και τον ρόλο του στη Γάζα, όσο και με τον θανάσιμο ρόλο της ιδιωτικής εταιρίας που υποδύεται τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Η εγχώρια αστική τάξη ενώνει τελείες και οδηγείται στο εύλογο συμπέρασμα της γενοκτονίας του δυτικού πληθυσμού που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Καταννοεί τον ρόλο της διαβόητης Αριστεράς η οποία πλέον δεν είναι παρά ΜΚΟ Ιδρυμάτων όπως εκείνα του Soros για παράδειγμα τα οποία χρηματοδοτούν από το Δημοκρατικό Κόμμα της Harris και του Biden  που δηλώνουν υπέρμαχοι των αμβλώσεων (ώστε να μην γεννιούνται νέοι κοστοβόροι άνθρωποι), της WOKE ιδεολογίας και όλων των εργαλείων της Ατζέντας 2030 της οποίας ο στόχος όπως είπαμε είναι η κοστοβόρα δυτική οικογένεια. Δλδ ο θάνατος μας.

Άλλωστε στελέχη της Wall Street όταν ξέσπασε η εργαστηριακή planδημία είπαν ότι η προέλευσή της ήταν το σκάσιμο της φούσκας του παγκοσμίου χρέους. Η ερώτηση είναι απλή. Σε ποιούς πληρώνουν οι Αμερικανοί φορολογούμενοι το 76% των φόρων τους τα χρήματα των οποίων καταλήγουν στην αποπληρωμή των τόκων του χρέους των 35 τρις δολαρίων;

Από ποιους δανείζονται οι Αμερικανοί φορολογούμενοι; Σε ποιους ανήκει ο έλεγχος του χρήματος-χρέους και του οικονομικού μοντέλου; Ποιο ρόλο έχει εδώ η Ευρωπαική Ένωση;

Το χρέος λοιπόν και ο δεδηλωμένος διακαής πόθος της elite (στις εταιρίες της οποίας ανήκει ο κόσμος) να πετύχουν μία παγκόσμια διακυβέρνηση σε ένα παγκόσμιο πληθυσμό μόλις δύο δις ανθρώπων γίνεται όλο και πιο αντιληπτός από την εγχώρια αστική τάξη.

Το “βαθύ” Παλαιό Ψυχικό και η “Παλαιά” Κηφισιά έχουν πολλούς αθόρυβους ανεμβολίαστους και ακόμη περισσότερους εμβολασθέντες που έχουν πλέον συνειδητοποιήσει ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η γενοκτονία της δυτικής οικογένειας και του δυτικού πληθυσμού.

Αυτό συνειδητοποιούν και οι ελληνικές εξωστρεφείς εταιρίες όπως οι εφοπλιστικές για παράδειγμα οι ιδιοκτήτες των οποίων παρατηρούν με ενδιαφέρον τα παιγνίδια που παίζονται στη διατροφική αλυσίδα με στόχο την έλλειψή τους ενώ όλοι σχεδόν είναι υποψιασμένοι για ένα παγκόσμιο κραχ στον κυβερνοχώρο ειδικά μετά την πρόσφατη πρόβα στα αεροδρόμια.

Η δυτική οικογένεια είναι ο στόχος και βρισκόμαστε στη φάση της Τελικής Λύσης.

Όσα συνέβησαν στο Παρίσι λίγο μετά την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Trump και τη πρεμούρα της λογοκρισίας από τη Google και το facebook υπήρξαν γερά χαστούκια αφύπνισης για εκείνους που κρεμόντουσαν στο κενό του ανάποδου κόσμου πιασμένοι από το μισοσπασμένο κλαδάκι των δήθεν θεωριών συνωμοσίας.

Μια πραγματική συνωμοσία βρίσκεται σε εξέλιξη και αυτή δεν είναι άλλη από τη μείωση του κοστοβόρου χρεοκοπημένου δυτικού πληθυσμού. Κεντρικός στόχος αυτής της πραγματικής συνωμοσίας είναι η δυτική οικογένεια.

Στο Παλαιό Ψυχικό αυτό έχει γίνει πλέον συνείδηση-έστω και αργά…Η συνέχεια θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον…

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΣΤΗΘΗΚΕ Η PLANΔΗΜΙΑ


kourdistoportocali.com

το είδαμε εδώ

diodotos-k-t.blogspot.com



1 σχόλιο:

  1. Μέχρι και οι ισλαμιστές ηγέτες του Ιράν έγιναν έξω φρενών με τον "μυστικό δείπνο" του Παρισίου, μιας και ο Χριστός θεωρείται στο μουσουλμανισμό ως ένας από τους προφήτες του Θεού.
    Τελικά οι ΝΤΠ είναι τόσο χαζοί που θα ενώσουν εναντίον τους όλους τους ριζοσπαστικους και συντηρητικούς της απανταχού ανθρωπότητας με αποτέλεσμα την αρχή του τέλους τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή