«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024

ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΡΥΠΙΟ ΔΟΛΑΡΙΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΣΟΥΡΩΤΟ -του Διονύση Κλαδά-Μποτίλια στο Πέλαγος

                                Περισσότερα εδώ

5 σχόλια:

  1. Έχω διαβάσει από το blog του αγαπητού Διονύση όλη την έρευνα που έχει κάνει σχετικά με την απόπειρα του Τραμπ,γιατί για μένα για έρευνα πρόκειται και ομολογώ ότι μοιάζει σαν να σε "επαναφέρει κάποιος στη γη",θέλεις δεν θέλεις.Η αλήθεια είναι ότι κάτι δεν μου πήγαινε καλά από την αρχή αλλά διαισθητικά και μόνο,όμως μέσα από την ανάλυση αυτή διαπίστωσα ,ότι υπήρχαν λεπτομέρειες που δεν είχα παρατηρήσει την ώρα της απόπειρας που είναι σημαντικές.Δεν είμαι η ειδική για να μιλήσω,γιατί δεν έχω τις γνώσεις του αγαπητού Διονύση αλλά σίγουρα πιστεύω ότι θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί από εδώ και πέρα και να παρατηρούμε περισσότερα από αυτά που μας δείχνουν.Θα συμφωνήσω με τον Διο Σκουρο ότι κάτι που βλέπουμε τώρα ως αρνητικό μπορεί στην πορεία να μετατραπεί σε κάτι θετικό.Γράφω από κινητό,συγνώμη αν υπάρχουν λάθη.

    Ευρυδίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "..υπήρχαν λεπτομέρειες που δεν είχα παρατηρήσει την ώρα της απόπειρας που είναι σημαντικές"

      Εγώ όμως είχα παρατηρήσει. Όπως ας πούμε το πρόσωπό του το κατατρομοκρατημένο πραγματικά, και το ότι φαινόταν πως είχε σφίξει τα δόντια του και μιλούσε στον εαυτό του από μέσα του, λέγοντας "μείνε ψύχραιμος, μείνε ψύχραιμος", χαρακτηριστικό το οποίο έχουμε παρατηρήσει και στις σκληρές κι εξωφρενικές ώρες της νοθείας και αρπαγής της προεδρίας του. Ο Τραμπ δεν είναι όπως οι άλλοι πολιτικοί (αν και με το υψηλό IQ που έχει τούς ρίχνει σε ικανότητες). Είναι τύπος απρόβλεπτος. Τα αντανακλαστικά του, το είχα ξαναπεί, είναι σαν σκληραγωγημένου επαρχιώτη, λαϊκού ανθρώπου. Αναμενόμενη λοιπόν για εμένα ήταν κάθε του κίνηση από αυτές που είδαμε στα κρίσιμα αυτά δευτερόλεπτα, μέχρι και η γροθιά του ψηλά και το "fight fight fight!" . Αναμενόμενο ήταν επίσης ότι αμέσως την επόμενη μέρα θα επέλεγε για αντιπρόεδρο κάποιον σαν τον Βανς. Ήταν σαν να τους έλεγε.. "αν εκλεγώ και με δολοφονήσετε λαθρολοάτκι δημοκρατικοί.. δείτε ποιον σάς έχω για μετά...βγάλτε τα πέρα μ΄αυτόν.." Μπίλντερμπεργκ ξεμπίλντερμεργκ ο Βανς.. η προσωπική του ατζέντα είναι επικεντρωμένη σε εσωτερική πολιτική -κάπως δηλ. πολιτική απομονωτισμού των ΗΠΑ- προσκολλημένος στην παραδοσιακή οικογένεια και θέλει να ολοκληρωθεί το τείχος στα νότια σύνορα.

      Διαγραφή
    2. Φυσικά και ελπίζω.. να μην βγώ εξαπατημένος πάνω ΚΑΙ σε αυτά που σού είπα για τον Βανς. Παράλληλα με αυτά που ερεύνησε ο Μποτίλιας.. υπάρχει κι αυτό:

      " Ο άνθρωπος πίσω από την επιλογή αντιπροέδρου του Τραμπ: Είναι χειρότεροs από ό,τι νομίζετε "
      https://unlimitedhangout.com/2024/07/investigative-reports/the-man-behind-trumps-vp-pick-its-worse-than-you-think/

      (Ενώ ο J.D. Vance έχει τις δικές του αντιπαραθέσεις, η στενή του σχέση με τον δισεκατομμυριούχο Peter Thiel, ο οποίος είναι έτοιμος να έχει πρωτοφανή επιρροή σε μια νέα κυβέρνηση Trump, θα πρέπει να ανησυχήσει βαθιά κάθε Αμερικανό που νοιάζεται για την ελευθερία, την ιδιωτικότητα και τον περιορισμό του κράτους επιτήρησης)

      Διαγραφή
  2. Θερμά ευχαριστώ για την προβολή τού θέματος.
    Άσχετα εάν κάποιοι προσπάθησαν να μάς εξαπατήσουν, ή όχι, εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι μπολιάστηκαν με ιδέες ζωτικής σημασίας και δεν πρόκειται να τις αφήσουν ποτέ ορφανές μέχρι την τελική επικράτησή τους. Τα δελφίνια στηλιτεύουν τούς κινητήρες.

    https://www.youtube.com/watch?v=0xBGSlnTino

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά φίλε Διονύση,
      καλό είναι να τα έχουμε όλα υπ' όψιν, η εικόνα να είναι μεγάλη, να ξεπιαστεί ο λαιμός μας κυττάζοντάς την, από τη μία μεριά μέχρι την άλλη, τα μάτια ορθάνοικτα για ό,τι σχεδιάζεται στον πλανήτη, αφού εμείς τα βατράχια "θα πληρώσουμε τη νύφη".
      Σούπερ το κομματάκι των Stones!!!!!

      Διαγραφή