«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 16 Ιουλίου 2024

J.D.Vance και η οικογένειά του, από το Οχάιο - 40 ετών, ο νεότερος γερουσιαστής των ΗΠΑ, δικηγόρος - ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΩΣ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ - ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΡΟΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑ !!!

                                ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

18 σχόλια:

  1. Θα γελάσετε, αλλά ο Βανς γεννήθηκε με το όνομα James DΟΝΑLD Bowman!
    Στην πραγματικότητα έχουμε Donald & Donald χαχαχα.
    Ο Βανς δεν γούσταρε τον Τραμπ το 2016, αλλά επειδή είναι πατριώτης, πρόσεξε πόσο ωφελήθηκε η χώρα του από τον Τραμπ και αμέσως άρχισε να τον υποστηρίζει. Και στο θέμα του τείχους είναι μαζί με τον Τραμπ, παρόλο που η γυναίκα του είναι παιδί από μετανάστες Ινδούς. Την γνώρισε στο Yale που ήσαν συμφοιτητές στο ίδιο έτος. Παντρεύτηκαν το 2014 και έχουν 3 παιδιά, και ο καθένας κράτησε το θρήσκευμά του. Αυτός, από οικογένεια Ευαγγελιστών, βαφτίστηκε Καθολικός το 2016 γιατί του ταίριαζε περισσότερο. Αυτή, Ινδουίστρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διός Κούρος16 Ιουλίου, 2024 11:11

      Δυο Donald !!! Χρειαζόμαστε και έναν Gaston, για όσους διάβαζαν Mickey Mouse χα χα χα χα

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
  2. Καλημέρες!

    Λένε πως δεν είναι τόσο καθαρό άτομο. Το σίγουρο είναι πως είναι φιλοϊουδαίος του κερατά. (Ξέρετε, σκουφάκι καί κλάμματα στο ντουβάρι της Τζερούζαλεμ. Υπάρχει καί φωτογραφία.)

    Εν πάσει περιπτώσει, αυτά τα γράφω γιά να μή νομίζουν κάποιοι αφελείς στο ψευδοκράτος μας ότι από Νοέμβρη θ' αρχίσει να φυσάει δυνατός αέρας φιλελληνισμού στις ηπαπάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα φίλε Εργοδότα!
      Για το τελευταίο θα συμφωνήσω. Αγγούρια για εμάς θα συνεχιστούν και επί Τραμπ, ο οποίος επίσης είναι φιλο-ισραηλινός.
      Τον Τραμπ τον εκτιμούμε επειδή ήδη ειχε βαλει μπροστά όσα χρειαζόταν ο αμερικανικός λαός, και προφανώς θα σταματήσει και την υποστήριξη στην ουγκρανία βάσει της οποίας μάς ξέεσκισε η κούλα στην ακρίβεια και στον αφοπλισμό της χώρας μας

      Διαγραφή
    2. Διός Κούρος16 Ιουλίου, 2024 11:21

      ΜΗΝ ορκίζεστε ότι μέχρι να τελειώσει η επόμενη θητεία του Τράμπ θα υπάρχει Ισραήλ !!

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
  3. Εντάξει, αλλά η φωτογραφία δεν μοιάζει σαν woke διαφημιστικό για αν-ασφάλειες ζωής;

    Πῦρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαθόλου. Τα παιδάκια θα φαίνονταν σαν Ινδάκια, ενώ έχουν πάρει απ' τον πατέρα τους. Στην φωτό θα ήταν και κανας ακόμα συγγενής που έχει γίνει τρανς, συν η κουμπάρα που έχει γίνει άνδρας 🤣🤣🤣

      Διαγραφή
    2. Υπερβολές!!!

      Πῦρ

      Διαγραφή
    3. Ας μη φτάνουμε στο άλλο άκρο. Συνέβαιναι πάντα να ταιριάξουν αλλόφυλοι και να υπάρξουν αρμονικοί μεικτοί γάμοι. Η αδελφή της μάνας μου, σπουδάζοντας το πάλαι ποτέ στο Λονδίνο, γνώρισε και αγάπησε συμφοιτητή της Ινδό Σιχ, Ήρθαν στην Ελλάδα, ο θείος μου βαφτίστηκε για να είναι έγκυρος ο γάμος (τότε δεν υπήρχε ο πολιτικός) και τα ξαδέρφια μου μια χαρά Έλληνες αισθάνονται. Το σημερινό κατευθυνόμενο είναι τερατώδες, σκοπεύοντας στην αλλοίωσα των εθνικών χαρακτηριστικών.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμε 17:13,
      συμφωνώ!
      Αλλά να βάλετε και ένα ψευδώνυμο σε επόμενο σχόλιό σας. Σήμερα διέγραψα 5 εντελώς ανώνυμα σχόλια, κι ας έλεγαν πραγματάκια σωστά.

      Διαγραφή
    5. 17:13
      ...και της ταυτότητας θα πρόσθετα, κατά τ’ άλλα είμαστε σύμφωνοι!

      Πῦρ

      Διαγραφή
    6. Η Αναστασία είμαι. Δεν ξερω
      πως έγινε και δεν μπήκε το όνομα μου.

      Διαγραφή
    7. Tα γνωστά.. Η γκούγκλε μάς κάνει τη ζωή δύσκολη.

      Διαγραφή
  4. https://erevoktonos.blogspot.com/2024/07/blog-post_740.html(enδιαφερον )

    https://erevoktonos.blogspot.com/2024/07/blog-post_984.html (ενδιαφερον 2 )

    http://sinomosiologos.blogspot.com/2024/07/h-news.html (οι βλακες της ερτ )

    καλημερα σε ολους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με τα λαθη που εκανε ο Τραμπ την πρωτη 4ετια και μ' αυτο το λαμογιο που διαλεξε για αντιπροεδρο, κραταω μικρο καλαθι.
    Δε ξερω γιατι δεν προτεινε την αντιπροεδρια στον Τακερ Καρλσον.
    Το ενστικτο μου λεει, οτι την δευτερη 4ετια θα στειλει τα στρατα να πολεμησουν στο Ιραν για λογαριασμο της τρομοφωλιας μιας και δεν υπαρχει τριτη 4ετια οποτε δεν θαχει να δωσει λογαρισμο σε κανεναν.
    Με τον πολεμο στην Ουκρανια θα αρχισει τα μασαει με τα ...ΝΑΙ μεν ΑΛΛΑ.
    Οσο για του γενοκτονους θα τους δωσει πρασινο φως ...παρτε τα ΟΛΑ στην Παλαιστινη.

    Εκτος και αν......
    ΑΝ εχοντας παρει το μαθημα του απ' την πρωτη 4ετια συν την προχθεσικη αποπειρα δολοφονιας του, διαλυσει CIA και FBI ( και οι δυο αυτες υπηρεσιες βριθουν απο εβραιους πιστους ΜΟΝΟΝ στην εβραιοφωλια) τους μαζεψει ΟΛΟΥΣ τους πρωτους μηνες της προεδριας του απο την εποχη Κλιντον και δωθε και τους περασει ολους συνοπτικα δικαστηρια για ΕΣΧΑΤΗ προδοσια και κατοπιν αγχονη ή και ηλεκτρικη καρεκλα, εμενα δεν με χαλαει ουτε η αγχονη, ουτε η καρεκλα.
    Συμπεριλαμβανομενου και του Τζων Ρομπερτς, γνωστου "φιλου" του Επσταϊν.

    Αλλιωτικα οι εβραιοι ή θα ξανα-προσπαθησουν να τον φανε ή θα τον στειλουν να σαπισει στην φυλακη για ....."φορολογικες" παραβασεις-μπορει να βρεθει και καμμια αλλη πορνη με το δικο της αφηγημα-και ολη η ανθρωποτητα θα κυλησει ακομα πιο βαθεια στην δυστυχια και στον βουρκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρέ τόν βάιζπρέζινγκντεντ τόν συνονόματον....
    νά μού επιτρέπσιει όμως νά ζηλιέβω διότι, ανέκαθεν, θέλω καί γώ τήν Τιμημένην Βουνιάν σετό κεφάλι μου, διά νά κουτουλιήσω επιτέλους τό Τέιχος τού Ναού, πρίν τού τραγικού γεγονότος νά αποθάνω ΆΚΟΥΤΟΎΛΗΤΟς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή