«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024

Tί δουλειά έχει στην Ελλάδα η αδελφή του Μπάιντεν..;; Όχι για διακοπές - Ήρθε λέει στην Ευρώπη για να διεκδικήσει κεφάλαια που χρειάζεται ο Τζο Μπάιντεν για να εξασφαλίσει τη νίκη. Όταν λέμε ότι ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙΕΙ ΕΙΔΙΚΑ Η ΕΛΛΑΔΑ.. ξέρουμε τί λέμε..

                              ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΕΔΩ

6 σχόλια:

  1. Δημογραφικό SOS: Συνεχίζεται η εθνική αυτοκτονία, με την κυβέρνηση να έχει σηκώσει τα χέρια – Μείον 56.000 άτομα το 2023! Στοιχεία ΣΟΚ από τη Eurostat - Μόλις 71 χιλιάδες οι γεννήσεις και 127 χιλιάδες οι θάνατοι στην Ελλάδα το 2023! - 2η χειρότερη επίδοση στην ΕΕ!

    https://www.sportime.gr/extratime/koinonia/dimografiko-sos-sinechizete-i-ethniki-aftoktonia-me-tin-kivernisi-na-echi-sikosi-ta-cheria-mion-56-000-atoma-to-2023/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΥΣΕΑ: «Κλείδωσε» η αγορά F-35 και S-100 από την Ελλάδα

    https://www.bankingnews.gr/amyna-diplomatia/articles/748908/kysea-kleidose-i-agora-f-35-kai-s-100-apo-tin-ellada

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. OΛΑ ΤΑ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΔΩ.
    ΚΑΡΟΛΟΙ, ΜΑΝΤΟΝΕΣ, ΤΖΟΛΈΣ, ΧΑΝΚΣ (ο διεθνής Πάπας της παιδοδιακίνησης) Κ.Ά..
    ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΑΤΙΜΩΡΗΣΊΑΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ; ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΕΔΩ ΟΤΑΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΓΙΣΡΑΗΛ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΡΕΊΠΙΑ ; ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 2009 ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ;
    ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ "ΚΥΡΙΟΙ".. ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ.. Η ΚΑΠΑΡΝΤΙΝΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΦΟΥΛ ΚΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τους ταιζουν παιδια μεταναστων απο την γεροβασιλη .Η επισλεψη χανκς ηταν ενα συμβολαιο με το καρτελ απο παιδοβορους /Τα παιδια (οσα )μπηκαν στη ελλαδα τα ανελαβαν και τα εξαφανισαν εκτος απο εν αμικρο ποσοστο που απλα την γλιτωσε .

      Διαγραφή
  4. στην μπαιντενοφαμιλια υπαρχει κανονικος ανθρωπος;;;;η ολοι πασχουν απο αυτισμο;;;;και ηρθε η θειτσα να συνομιλησει με το βλαμμμμμενο;;;;αχτυπητο διδυμο...ε ρε συννενοηση μπουζουκι...δεν μας γαμειτε μανδαμιτσες πουρνο-πουρνο...Σουλα...[παλι μου χαλασες τη μερα]

    ΑπάντησηΔιαγραφή