«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024

Δημοσιογράφος-αντάρτης O’ Keefe (πρώην Project Veritas!) : Πράκτορες του S.S. επικοινώνησαν μαζί μου-Θα μιλήσουν


 

Ο James O’Keefe είναι Αμερικανός συντηρητικός αντισυμβατικός δημοσιογράφος, που περιγράφει τον εαυτό του σαν “guerilla journalist” (δημοσιογράφος-αντάρτης). Μία περιγραφή που είναι αρκετά ακριβής. Είναι ο ιδρυτής του Project Veritas από την ηγεσία του οποίου υποχρεώθηκε να αποχωρήσει το 2023, μία ΜΚΟ η οποία απασχολούσε κατάσκοπους/δημοσιογράφους οι οποίοι εισχωρούσαν σε συσκέψεις εταιρειών, ΜΚΟ κλπ, τις βιντεοσκοπούσαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί και στη συνέχεια τις δημοσιοποιούσαν. Μετά την αποχώρησή του από το Project Veritas, ίδρυσε το O’Keefe Media Group στο οποίο αναφέρεται στην ανάρτηση που ακολουθεί.

Καλα ΝΕΑ. Μερικοί πράκτορες του S.S. έχουν επικοινωνήσει με το @OKeefeMedia
Βάζουν τα κλάματα, είναι απογοητευμένοι.

Υπάρχει το φυσικό θάρρος να πολεμήσεις, και μετά υπάρχει μια πιο σπάνια μορφή ηθικού θάρρους για να έχεις τα “κάκαλα” για να σηκωθείς δημόσια.

Ξέρω ότι θα το κάνουν σύντομα. 9143159415 (σήμα)

Δεν ξέρουμε αν έχουν βάση τα όσα λέει ο O’ Keefe, αν πραγματικά τον έχουν πλησιάσει με πληροφορίες δυσαρεστημένοι πράκτορες του Secret Service, ή απλά προσπαθεί να προκαλέσει μία τέτοια κίνηση. Έτσι κι αλλιώς, στην υπόθεση της απόπειρας δολοφονίας του Τραμπ τα ψέματα που γράφονται είναι περισσότερα από τις αλήθειες.

Το γεγονός πάντως είναι ότι ο O’ Keefe, παρ’ όλο που προσπαθούν να τον εμφανίσουν σαν αναξιόπιστο, κάθε άλλο παρά “νούμερο” είναι – πράγμα που τεκμαίρεται από τα αποτελέσματα που είχαν παλιότερες έρευνές του που έχουν οδηγήσει σε παραιτήσεις ανώτατων στελεχών ΜΜΕ, έκαναν ΜΚΟ να κοντέψουν να κλείσουν και να διασωθούν τελικά στο τσακ από το Αμερικάνικο κράτος κλπ.

Ας το έχουμε λοιπόν και αυτό στα υπόψη να δούμε που και αν θα οδηγήσει.

 

iskra.gr 

 

diodotos-k-t.blogspot.com 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου