«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 13 Αυγούστου 2024

Αφού γελάσαμε με τις αρλούμπες και τα ψέμματα του αξύριστου Ευκοίλια με το νάρθηκα (τρέχει στις κατασβέσεις το παιδί), ας ακούσουμε τώρα τί είπε ο Τραμπ στην συνέντευξή του στον Μασκ, την οποία κάποιοι καθυστέρησαν με 42 λεπτών 'τεχνικό πρόβλημα'


 

 

Η Συνέντευξη του Τραμπ στον Έλον Μασκ… Στην πολυαναμενόμενη συνέντευξη που έδωσε στον Έλον Μασκ, ο Ντόναλντ Τραμπ τόνισε ότι οι εσωτερικοί «εχθροί» ήταν «πιο επικίνδυνοι» από ξένους αντιπάλους, όπως η Ρωσία και η Κίνα, στη δίωρη συνομιλία τους στο X που καθυστέρησε λόγω δυσλειτουργιών στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Τη συζήτηση, που χαρακτηρίστηκε από τον Τραμπ ως η «καλύτερη συνέντευξη που έδωσε ποτέ», άκουσαν πάνω από 1 εκατ. άτομα, σύμφωνα με στοιχεία του X, αν και ο Μασκ είχε προετοιμαστεί ότι θα συμμετάσχουν 8 εκατ. άτομα στη συζήτηση με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, η οποία άρχισε 42 λεπτά αργότερα από το προγραμματισμένο.

Σύμφωνα με τους Financial Times, η συζήτηση υπογράμμισε την έκκληση του Τραμπ προς τον Μασκ, έναν αυτοαποκαλούμενο «απόλυτο της ελευθερίας του λόγου» που έχει μετακινηθεί απότομα προς τα δεξιά τα τελευταία χρόνια και χρησιμοποίησε την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης X για να προωθήσει τις ιδέες του για τη μετανάστευση και τη ρύθμιση.

Ο πρώην πρόεδρος άνοιξε τη συνομιλία με μια μακρά αφήγηση της απόπειρας δολοφονίας του τον Ιούλιο στο Μπάτλερ της Πενσυλβάνια. Ο Τραμπ είπε ότι θα επιστρέψει στην πόλη τον Οκτώβριο, λίγο πριν από τις εκλογές του Νοεμβρίου.

Στη συνέχεια κατηγόρησε τους Δημοκρατικούς ότι σχεδίασαν ένα «πραξικόπημα» για να αντικαταστήσουν τον Μπάιντεν. Ο Μασκ δήλωσε ότι το κόμμα «έβγαλε [τον Μπάιντεν] από την πίσω πόρτα και βασικά τον… τελείωσε».

Ο πρόεδρος Τραμπ κατηγόρησε επίσης τη Χάρις για στροφή προς το κέντρο σε θέματα όπως η μετανάστευση, λέγοντας ότι ήταν «ριζοσπαστική αριστερά, φιλελεύθερη του Σαν Φρανσίσκο»…και τώρα θέλει να είναι περισσότερο Τραμπ από τον Τραμπ».

Ο πρώην πρόεδρος αγωνίζεται να βρει μια συνεκτική γραμμή επίθεσης κατά της Χάρις τις τελευταίες εβδομάδες – συμπεριλαμβανομένης της αμφισβήτησης της φυλής της – καθώς έχει κερδίσει έδαφος στις δημοσκοπήσεις. Η κριτική του παρέμεινε διάσπαρτη τη Δευτέρα και σπάνια ανέφερε ονομαστικά την Χάρις.

Ο πρώην πρόεδρος επαίνεσε τους ηγέτες της Ρωσίας, της Κίνας και της Βόρειας Κορέας ότι βρίσκονται «στην κορυφή του παιχνιδιού τους». «Είναι σκληροί, έξυπνοι και μοχθηροί», τόνισε.

Ο Μασκ επαίνεσε τον πρώην πρόεδρο, ενώ προσπαθούσε επανειλημμένα να στρέψει τη συζήτηση σε πιο βασικά θέματα όπως η μετανάστευση, όπου αποκάλεσε τον Τραμπ μετριοπαθή και ξεχώρισε τη νόμιμη από την παράνομη μετανάστευση, καθώς και τον περιορισμό των κρατικών δαπανών από τον έλεγχο της αύξησης του διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα.

Ο Τραμπ υποστήριξε ότι ήταν «αδύνατο» να πουληθούν αυτοκίνητα των ΗΠΑ στην Ευρώπη και ότι ήταν «πολύ δύσκολο» για τους Αμερικανούς αγρότες να πουλήσουν αγροτικά προϊόντα στο εξωτερικό. Υπερεκτίμησε επίσης σε μεγάλο βαθμό το πόση βοήθεια έδωσαν οι ΗΠΑ στην Ουκρανία στον πόλεμο κατά της Ρωσίας και υποτίμησε τη βοήθεια από την Ευρώπη.

«Έχουμε έλλειμμα (με την ΕΕ) 250 δισ. δολαρίων, το οποίο ο κόσμος δεν γνωρίζει», είπε ο Τραμπ. «Ακούγεται τόσο ωραίο — “η Ευρωπαϊκή Ένωση”. Αλλά επιτρέψτε μου να σας πω: δεν είναι τόσο σκληροί όσο η Κίνα, αλλά είναι κακοί. Και τους ενημέρωσα και μάλλον γι’ αυτό σας ειδοποίησαν. Όχι, δεν φέρονται καλά στη χώρα μας», πρόσθεσε.

 

nikolaosanaximandros.gr 

 

diodotos-k-t.blogspot.com 

 (αρχική φωτο, από εδώ)

 

 

4 σχόλια:

  1. Μιλάμε στην Ε.Ε. τους έχει πιάσει ήδη κρύος ιδρώτας, διαπιστώνωντας οτι ΔΕΝ μπορούν να σταματήσουν τη ροή των πραγμάτων. ΧΑΝΟΥΝ λέμε !!!

    Το διάβαζα και δεν το πίστευα ρε παιδιά !!!

    Επιστολή της ΕΕ στον Mask για τη συνέντευξη Τραμπ, προειδοποιώντας για περιεχόμενο “που μπορεί να υποδαυλίσει βία/μίσος/ρατσισμό συναρτώμενο με σημαντικά πολιτικά γεγονότα, συμπεριλαμβανομένων συνεντεύξεων στο πλαίσιο εκλογών!

    https://www.olympia.gr/1599430/diethni/epistoli-tis-ee-ston-musk-gia-ti-synenteyxi-tramp/

    Ένα ΕΠΙΣΗΜΟ όργανο, έστειλε επίσημη επιστολή σε έναν ΙΔΙΩΤΗ και καλά να τον τρομάξουν !!! Ρε τι ζούμε ρεεεεεεεεεεεεε !!!!! χα χα χα χα χα χα χα

    Θα ήθελα να είμαι στο ίδιο δωμάτιο με την φον νερ λαμόγιεν, για να δω τη φάτσα της χα χα χα χα χα.

    Πόπ Κόρν με βουτυράκι και μπόλικο αλατάκι.

    Τώρα φταίω εγώ να πω το moto "Nothing can stop what is coming" ;

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Μπορείτε να ξεβρακώσετε τους πάντες, γιατί δεν το κάνετε;;;;;;;;;;;;;

    13 Αυγούστου, 2024

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

    .
    Όταν θα βρίσκω και άλλους θα τους ανεβάζω εδώ.

    Τους αριθμούς αυτούς δεν τους ανοίγει η google.

    Μόνο αυτός ο μπροτζερ τους ανοίγει…….. https://duckduckgo.com/

    Αντιγράφετε καθαρά μόνο τον αριθμό

    και τον γράφετε στον μπροτζερ που σας υπέδειξα.

    Την πολύχρονη έρευνα έκανε
    ο ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

    .
    https://arxaiaithomi.gr/2024/08/13/%ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%81%ce%b5%ce%af%cf%84%ce%b5-%ce%bd%ce%b1-%ce%be%ce%b5%ce%b2%cf%81%ce%b1%ce%ba%cf%8e%cf%83%ce%b5%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-%cf%80%ce%ac%ce%bd%cf%84%ce%b5%cf%82-%ce%b3/

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Τράμπ τα είπε...όλα στο Χ και στον Ελόν αλλά ...κάποιοι δεν ήθελαν να ακουστεί ο λόγος τους!

    https://www.pirinoslogios.com/post/%CE%BF-%CF%84%CF%81%CE%AC%CE%BC%CF%80-%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CE%AF%CF%80%CE%B5-%CF%8C%CE%BB%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%87-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CF%8C%CE%BD-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AC-%CE%BA%CE%AC%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CE%B9-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%AE%CE%B8%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CE%BD-%CE%BD%CE%B1-%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%AF-%CE%BF-%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εξέλιξη βόμβα - O Trump εντελώς ξαφνικά αποσύρει το ειρηνευτικό του σχέδιο για την Ουκρανία - Η Ρωσία αντιδρά ακαριαία
    https://www.bankingnews.gr/diethni/articles/753712/ekseliksi-vomva-ksafnika-o-trump-aposyrei-to-eirineftiko-tou-sxedio-gia-tin-oukrania-pos-antidra-i-rosia
    ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή