«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024

ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ Ο ΚΑΦΕΣ ΑΠ' ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ, ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ BANKING NEWS - ΔΙΟΤΙ ΤΟ KOULEE ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΟΥΤΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟΥ 2024, ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΖΟΎ! ΠΑΜΕ ΜΟΥΣΙΚΟΥΛΑ!


 

 


 

                                                   Κι αυτό και πολλά άλλα, κάποιος πρέπει να τα πληρώσει...


 

diodotos-k-t.blogspot.com 

 

15 σχόλια:

  1. Κάτσε να δεις που η Σούλα θα μού ρίξει βρισίδια, όταν ανοίξει το μπλογκ και δει ξαφνικά πάλι μπροστά της τον τρισκατάρατο. 😆

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για το αρχειο, ο μητσοθαφτης ΗΔΗ ψαχνει οδο διαφυγης στο εξωτερικο

    ΛΟΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Σουλα ειναι μοναδικη περοπτωσις, Δεν το βαζει κατω μεχρι να νικησει.Πρεπει κατι απο τις γυναικες της Βεργας να εχει ενσωματοθει στη συνειδηση της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΕΕΕ,εχω αδικο με τον παπαρα πουτσοπαρακαλιαρη;;;;πουτσολαγνο,;;;;;α που να μην τον βρει ο αη Δημητρης,να τα κορδωσει τ ανασκελα ο καριολης..ωραια μου ξεκινας την εβδομαδα,με τον πεογλυφτη πρωτη μουρη...ΚΑΚΟ ΨΨΨΟΦΟ ΝΑ ΕΧΕΙ....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ
      ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ !!!!!
      ΠΟΝΕΣΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥ ΑΠ' ΤΟ ΓΕΛΙΟ!

      ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΝΙ ΜΩΡΟΥΛΙΝΙ!

      Διαγραφή
  5. Αυτιάς :" Έπαθα περικαρδίτιδα, μάλλον από..
    ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ"

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό μπήκα να σχολιάσω και εγώ χα χα χα χα.

      Λέει ο φιρφιρίκος :

      Ο Γιώργος Αυτιάς που βρέθηκε σήμερα στο πάνελ της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ αναφέρθηκε στην κατάστασή της υγείας του, αποκαλύπτοντας πως έπαθε περικαρδίτιδα, μάλλον από μικρόβιο κλιματιστικού.

      «Αισθανόμουν ρίγη, είχα 40 βαθμούς κι εγώ κρύωνα», περιέγραψε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, τονίζοντας ότι στο νοσοκομείο οι γιατροί του είπαν «αν μπεις τώρα στο αεροπλάνο, θα πεθάνεις».

      «13 ημέρες μέσα με στο νοσοκομείο με δύο σωληνάκια κι αντιβίωση με το κιλό», είπε.

      https://www.el.gr/ellada/kommata/g-aytias-gia-tin-perikarditida-poy-epa/

      Όπως καταλαβαίνετε, πρέπει να κλείσουμε τα κλιματιστικά, γιατί προκαλούν περικαρδίτιδα χα χα χα χα.

      Το θέμα είναι οτι τον πιστεύουν ρε φίλε !!!! Ρε τι ζούμε ρεεεεε

      Καλά που υπάρχουν και αυτοί για να μας ανεβάζουν το κέφι.

      Διός Κούρος

      Υ.Γ. Έχω βάλει ένα στοίχημα με τον υιό μου. Αν "αυτός" (ο ΠΘ μας ντε) είναι ακόμα ΠΘ τον Φεβρουάριο του 2025, θα του πληρώσω νέο κινητήρα στο αυτοκίνητό του. Αν όχι, θα μου το δώσει και θα αγοράσει άλλο !!

      Διαγραφή
    2. περικαρδιτιδα;;;;χαχαχα αυτο δεν ειναι τιποτα...να δω τι θα κανει με την πουτσιτιδα που θα τον πιασει,γιατι πρεπει να εξαργυρωσει τις ψηφους που πηρε απο κατι κωλογριες αγαμητες 60 ετων και ανω...μαλακα γιωργακη δεν ηξερες δε ρωταγες;;;;;χαχαχα φαε σκατουλες τωρα μεχρι τον Σεπτεμβρη που θα σε ξανατσιμπησουν.....Σουλα

      Διαγραφή
  6. ισως για αυτο εχει ξεκινησει η καμπανια με τους μπατριωτες και τον αφαντο βιταλλη στρατηγο χχαχαχαχαχαχαχαχ και το φιασκο της 2/9/24 που γι ααλλη μια φορα θα απογοητευσει οοοοολη την Ελλαδα και η μπανανια θα χασκογελαει .Δεν ειναι τυχαιο που διοργανωνονται απο τετοιους εντολες , μεντολες και καμπτεται το ηθικο και ανυψωνεται ο ωχαδελφισμος και ο σταρχιδισμος .Δυστυχως οπως καθε φορα ο σκοπς θα επιτευχθει και ολοι θα στηθουν στα χαζοκουτια να δουν ματς ΜΑτ με ταχα μου πατριωτες (που δεν φανηκαν ΠΟΤΕ μεχρι τωρα αλλα τωρα πηραν καψακαινη και ανεβΑΣΑΝ ''ΜΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ''.)με την ιδια συνταγη αποτυχημενης πορειας γλιτωσαν και ο τσιπρασ και ο καραμαν αλης και ο σαμαρας και ο σημιτης αλλα και ο παρανομος παπαδημας κλπκλπ////και ΠΑΝΤΑ στο συνταγμα που ειναι καθαρα δικο τους πεδιο (ο νοων νοειτω ).Η κουλα εχει ηδη σταθεροποιησει τισ καριολες και τον καριολη του και ετοιμαζεται να βγει στην ευρωπη οπως ο πανηλιθιος τζεφρυ και ο ακομη πιο βλακας τσιπρας /στεναχωριεμαι γιατι οι περισοοτεροι μη θελοντας να λερωθουν αφηνουν γελοια υποκειμενα σαν ολα αυτα που εχουν διοργανωσει οοοολες αυτεσ τισ χρωματιστες πορειες και που οοολοι ηταν ππουλημενοι (βαλβιδες αποσυμπιεσης )να μιλανε /Οφειλω ομως να χαρακτηρισω εφυεστατους τις ομαδες που στηνουν κοινωνικα οοοολα αυτα και που καταφερνουν τους αδαεις να τους χειραγωγουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αντιβιωση με το κιλο κι εζησε ο ψωλοβροντης;;;;;;αρχιζω να πιστευω καποιος απο ψηλα μου κανει πλακα...Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χα!χα!χα!χα!χα!χα! Έκλεισα το κλιματιστικό για να μη βρεθώ σε κανένα νοσοκομείο στα καλά καθούμενα.
    Αν καταφέρουν να αποφύγουν "τα μαύρα σύννεφα" που έχουν μαζευτεί πάνω από τα κεφάλια τους και δεν έρθει καταιγίδα τους επόμενους μήνες,μετά τι? Κούλης για πάντα?

    Ευρυδίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή