«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 10 Αυγούστου 2024

Στρατάρχες των ΗΠΑ κάνουν μαζικές συλλήψεις

 Σημ.Διόδοτου: Αυτή η είδηση είναι πιστοποιημένη. Δεν συγκαταλέγεται στις αόριστες και αναπόδεικτες φήμες περί σωτηρίας παιδιών και εκτελέσεων της ελίτ από λευκά καπέλα. 

 

Η Υπηρεσία Αστυνόμων των ΗΠΑ ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της "Επιχείρησης Ασημένια Ασπίδα", μιας διυπηρεσιακής επιχείρησης διάρκειας 90 ημερών, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη 232 φυγάδων σε όλο το Μέριλαντ, συμπεριλαμβανομένων ατόμων που καταζητούνταν για σοβαρά εγκλήματα όπως βιασμοί και δολοφονίες.

Η μεγάλης κλίμακας πρωτοβουλία για τη δημόσια ασφάλεια, η οποία διήρκεσε από τον Μάιο έως τον Αύγουστο του 2024, είχε ως στόχο μη συμμορφούμενους σεξουαλικούς παραβάτες και φυγάδες που σχετίζονται με βίαια εγκλήματα, ανέφεραν οι U.S. Marshals σε δελτίο Τύπου της 9ης Αυγούστου. Μεταξύ των συλληφθέντων ήταν 36 άτομα που καταζητούνταν για παραβάσεις εγγραφής σεξουαλικών παραβατών, 17 για βιασμό και 14 για ανθρωποκτονία.

"Η σύλληψη αυτών των φυγάδων αποτελεί ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση για να διατηρηθεί το Μέριλαντ ασφαλές", ανέφερε σε δήλωσή του ο Erek L. Barron, εισαγγελέας των ΗΠΑ για την περιφέρεια του Μέριλαντ.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης, οι διωκτικές αρχές κατέσχεσαν επίσης επτά πυροβόλα όπλα και ανέκτησαν με επιτυχία τέσσερα παιδιά που αγνοούνταν σε κρίσιμη κατάσταση.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν δεκάδες ομοσπονδιακές, πολιτειακές και τοπικές υπηρεσίες, με τους βουλευτές της Περιφέρειας του Maryland να δίνουν προτεραιότητα στη σύλληψη μη συμμορφούμενων σεξουαλικών παραβατών, ενώ τα μέλη της Περιφερειακής Ομάδας Δράσης για τους φυγάδες της περιοχής της πρωτεύουσας, μιας μονάδας των U.S. Marshals, επικεντρώθηκαν στη σύλληψη βίαιων φυγάδων.

"Καθ' όλη τη διάρκεια αυτής της επιχείρησης, συνεργαστήκαμε χέρι-χέρι με τις τοπικές κοινότητες για να απομακρύνουμε επικίνδυνους παραβάτες από τους δρόμους", ανέφερε σε δήλωσή του ο Mathew Silverman, επικεφαλής αναπληρωτής σερίφης των ΗΠΑ για την περιφέρεια του Maryland, προσθέτοντας ότι τα αποτελέσματα της επιχείρησης αντικατοπτρίζουν "την πραγματική δύναμη της συνεργασίας μας για τη δημόσια ασφάλεια".

Η Περιφερειακή Ομάδα Δράσης για τους φυγάδες της περιοχής της πρωτεύουσας, η οποία έχει συλλάβει πάνω από 78.000 φυγάδες από την ίδρυσή της το 2004, έχει συμφωνίες συνεργασίας με περισσότερες από 133 ομοσπονδιακές, πολιτειακές και τοπικές υπηρεσίες που δραστηριοποιούνται στη Βιρτζίνια, το Μέριλαντ και την Περιφέρεια της Κολούμπια.
Εκτός από την Υπηρεσία Αστυνόμων των ΗΠΑ, ορισμένες από τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου που συμμετέχουν στην επιχείρηση "Ασημένια Ασπίδα" περιλαμβάνουν το Αστυνομικό Τμήμα της Βαλτιμόρης, τις έρευνες εσωτερικής ασφάλειας, το Γραφείο Αλκοόλ, Καπνού, Πυροβόλων Όπλων και Εκρηκτικών (ATF) και το FBI.

Η Επιχείρηση Silver Shield ξεκίνησε στις 3 Μαΐου 2024, με στόχο την προστασία της κοινότητας, δίνοντας προτεραιότητα στην ανάκτηση παιδιών που αγνοούνται σε κρίσιμη κατάσταση και στη σύλληψη των δραστών που αποτελούν τον μεγαλύτερο κίνδυνο για τη δημόσια ασφάλεια.
Μια παρόμοια επιχείρηση το 2023, που ονομάστηκε "Επιχείρηση Θα σας βρούμε", οδήγησε στην ανάκτηση 225 εξαφανισμένων ή κινδυνεύοντων παιδιών.

Εκείνη την εποχή, οι U.S. Marshals σημείωναν ότι οι υποθέσεις που αφορούν εξαφανισμένα ή κινδυνεύοντα παιδιά είναι από τις πιο δύσκολες λόγω της παρουσίας "παραγόντων υψηλού κινδύνου", όπως η εμπλοκή σε σεξουαλική εμπορία παιδιών, η εκμετάλλευση παιδιών, η σεξουαλική και σωματική κακοποίηση και οι σοβαρές ιατρικές και ψυχικές καταστάσεις.

Η ψήφιση του νόμου "Justice for Victims of Trafficking Act" το 2015 ενίσχυσε την ικανότητα των αρχών επιβολής του νόμου να ανακτούν εξαφανισμένα παιδιά. Η νομοθεσία ενίσχυσε τις αρμοδιότητες των αμερικανών σερίφηδων, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να αντιμετωπίζουν καλύτερα υποθέσεις που αφορούν παιδιά που κινδυνεύουν, ακόμη και όταν δεν εμπλέκεται άμεσα φυγάς ή σεξουαλικός παραβάτης.

Από την ψήφιση του νόμου, οι U.S. Marshals, σε συνεργασία με το National Center for Missing and Exploited Children (Εθνικό Κέντρο για τα Εξαφανισμένα και Εκμεταλλευόμενα Παιδιά), έχουν ανακτήσει με επιτυχία πάνω από 3.100 εξαφανισμένα παιδιά.


theepochtimes.com


diodotos-k-t.blogspot.com


 

12 σχόλια:

  1. Δηλαδή αυτό το άρθρο ΔΕΝ είναι σατιρικού χαρακτήρα και ΔΕΝ το ανάρτησες για να μας διασκεδάσεις !!

    Πάντως προτιμώ τα άρθρα που είναι σατιρικού χαρακτήρα και αναρτώνται για να μας διασκεδάζουν. Αλήθεια το λέω, δεν ειρωνεύομαι. Μου ανεβάζουν το ... ηθικό (το ηθικό λέω, μην με μπερδέψετε με τον κυρ Στέφανο).

    Ρε που μπλέξαμε Σαββατιάτικα !!

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://x.com/CrimedotOrg/status/1821901961836282217 (ξεφτυλες μεχρι και σε αυτο )

    https://katohika.gr/diethni/oi-neoi-orgouelikoi-nomoi-tou-inomenou-vasileiou-20-mines-fylaki-gia-anartisi-sta-social-media-6-mines-fylaki-gia-ti-dolofonia-efivou-me-chatzara/?unapproved=695424&moderation-hash=3a4d978549222edecdd8c34cd4cd4940#comment-695424 (αυτοι δημιουργουν προυποθεσεις να τα δουμε και στην μπανανια)

    https://katohika.gr/stranger-voice/morfogennitika-pedia-ela-mia-volta-mazi-mou-gia-na-katanoiseis-tin-diafora-pou-mporeis-na-vioseis/?unapproved=695427&moderation-hash=d7927109f6d0a93fa5ef83db6f796840#comment-695427 (κατι που περνει σκεψη σε συνδιασμο )

    Να ρωτησω κατι ηρεμα με βαση την αθωωποιηση του σιχμενου που εσφαξε τρια κοριτσακια στην αγγλια και οι δικαστες αποφανηκαν οτι ειναι αθωος επειδη ειναι φυσικο για αυτονλογω κωλοτουρας ??1?!?!?!γαμω το σπιτισας βρωμιαρηδες προδοτες δικαστες(οσοι απο αυτους ).(πΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΠΩΛΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΟΣΙΟΚΑΦρωΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ ΣΙΧΑΜΕΝΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΛΟΜΠΥ )

    ξεχασα την ερωτηση !!

    Αν δηλωσω ουγκαντεζος πολεμικος προσφυγας , ειτζιαρης αγραματοσ ,16 χρονος ,κροκοδειλος με ζεβρα και στρατηγος της κολασεως πορτοκαλι με μωβ ριγεσ .....καμπουρογαμοσαυρος ο μεγας φτερωτος ο γκαζγκανογαμης και εξτρεμοφιλο υποατομικο μπασταρδεμενο με ιο και αορατος εκτος τα επιδοματα ,τζαμμπα ΔΕΚΟ , τζαμπα φιλιες με αλλους ανεγκεφαλους και βολτες με τους σιχαμενους στο κεντρο και απολυτη νομικη προστασια , μπορω και να αρχιζω να κομματιαζς με μια μασετα οτι καριολη δημοσιογραφο και πολιτικο , δικαστη και βρωμικο γιατρο βρω μπροστα μου ?

    ηρεμα ρωταω περνωντας παραδειγμα τις αποφασεις των απανταχου δικαστων για βιαστες , δολοφονους , ακομη και καταδικασμενους και κατα εξακολουθηση κλπκλπ

    και εχουμε κατι περιεργουσ μετα να λενε οτι ο 3 οσ ΠΠ θα αρχισει την δευτερα χαχαχαχαχαχαχα γιατι ακυρωθηκε στισ 17 ιουλιου χεχεχεχεχεχ ρε πατε καλα ??Εχουμε και οτι αλλο να λενα για δονησεις , να μην εστιαζουμε στα λεφτα και στην πεινα αλλα κανεισ δεν πειναει ,κανεισ δεν μενει στον δρομο κανεισ δεν κανει μια κινηση να δωσει λοιπον ΟΤΙ ΕΧΕΙ σε αυτουσ που δεν εχουν τιποτα παραμονο την αναπνοη τους .Και περιμενουμε να αλλαξουμε διασταση στη ΓΗ ΜΗΤΗΡ ν.2 .ΝΑ μην κρινουμε και να μην κακολογουμε για να μην πεσουν οι δονησεις μας (ΜΑ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ?!!)ΜΕχρι τοτε θα εχουν πουλησει και τ απαιδια μας τα σιχαματα .ΑΦΟΒΙΑ ΝΑΙ .δεν υπαρχει χωρος για φοβο .συγχωρεση δεν ξερω (αμα με αξιωσει ο θεος να βρω , γιατι ΜΟΝΟ με θεικη παρεμβαση συγχωρω αυτα τα ατομα/σιχαματα που παιζουν με τις ζωες ολων για κερδος και τους παιδοβιαστες ) ΣΑΣ παρακαλω λοιπον αφηστε το NEW AGE culture to οποιο ειναι πολυ ωραιο και ποιητικο και ισως και λιγο μαγικο και κανει το μαυλο να κλεινεται στο συνεφακι του και να περιμενει απο αλλους να βγαλουν το φιδι απο την τρυπα κλπκλπ αλλα ετσι θα μας θαψουν ολους (μεχρι κανενος )και ακομη θα περιμενετε να αλλαξουν οι δονησεις και δεν θα μαθετε ποτε οτι ειναι ενα παιχνιδι που επηξαν αλλοι ....χιλαδες χρονια πριν ...και δεν αλλαζει παραμονο με ολικη ΡΗΞΗ .Αν καποιο δεν θελουν να λερωσουν τα χερια τους γι να βγουν απο την τρυπα καλως , σεβαστο κλπ κλπ αλλα αφηστε τον διαφωτισμο εκ του ασφαλους .
    Θα ακολουθουσα οποιονδηποτε τετοιον θεωρητικο ΕΑΝ ηταν ο ιδιος παραδειγμα αποδεσμευσης απο ολα μεχρι στιγμης ΜΟΝΟ ο ιησους , ο βουδας ακουστηκε και ισως καποια παραδειγματα οπως ο παραμχανσα γιογκαναντα , και πεντε εξι αλλοι σε ολη την διαρκεια της τελευταιας περιοδου στη γη .ΤΕσπα /δεν θελω να θιξω κανεναν , και ξερω οτι μπορει να θιχτουν καποιοι .
    καλημερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια χαρά τα λες. Δεν υπάρχει λόγος να θιχτούμε. Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί εδώ σε αυτή την ανάρτηση απευθύνεσαι σε εμάς λέγοντας αυτά. Είπα εγώ ότι πιστεύω πως όλα θα τα τακτοποιήσουν οι Πλειάδιοι ή δεν ξέρω εγώ τί; Μάλιστα έβαλα και μια σημείωση στην αρχή, η οποία αναφέρεται στην δυσπιστία μου περί στρατιωτικών σωτήρων με λευκά καπέλα.
      Η επιχείρηση που περιγράφεται, και τα νούμερα, είναι πραγματικά.

      Διαγραφή
    2. τισ αποψεις σου τις ξερω .Δεν μιλαω για εσενα ..και δεν ειναι συγκεκριμενο σχολιο ..Ειναι σαν αποσυμπιεση γιατι τωρα τελευταια πολλοι ανεβαζουν ειτε την μια μερια (μετεωριτης τωρα και να πανε ολα να γαμηθουν )ειτε την αλλη πλευρα οτι θα μεταφερθουμε σε αλλη διασταση , και οι δονησεις μας να ειναι υψηλες και να αγαοπαμε και να μην κρινουμε και να ειμαστε υπακουοι κλπκλπ ////και εχτεσ ακουσα οτι ετοιμαζονται για αλλη μια κοροιδια στο γνωστο κωλοσαιο (συνταγμα ) πορεια και καλα να δειξουμε οτι δεν συμφωνουμε και να παρουμε τα αρχιδια μας..Γ ια οσους το διοργανωσαν ειναι απλα υποχειρια και συστημκα σιχαματα που τρωνε γιρλαντες μονο απο επικεφαλιδες στο βιογραφικο τους.Το πολυ πολυ να φυγει η πουσταρα μητσοτακης (και να την γλιτωσει )και να ερθει καποιος αλλος επανω η' ακομη και αλλη .Εχω φτασει φιλε κωστα μεχρι επανω απο το κεφαλι μου με την υποκρισια και την βλακεια που υπαρχει .Δεν φτανει που ΣΤΩΙΚΟΤΑΤΑ τραβαμε οτι τραβαμε εχουμε και τους νιου ειτζ παπαρες να ζαχαρωνουν την κατασταση με αρλουμπες .Λυπαμαι εαν σε στενχωρησα εσενα και αλλους αλαλ ηθελα να τα γραψω και ευχαριστω για την δυνατοτητα αυτη

      Διαγραφή
    3. Σε καταλαβαίνω φίλε μου και καλά κάνεις και τα γράφεις. Αισθάνομαι τα ίδια πράγματα, και αυτό που με τσακίζει περισσότερο είναι ότι είμαι αναγκασμένος να παραμείνω ως απλός θεατής σε ό,τι είναι νά 'ρθει. "Αυτοί" το χειρίστηκαν έξυπνα το πράγμα μέσα στις προηγούμενες δεκαετίες (μάλλον με την βοήθεια τεχν. νοημοσ., που εμάς μάς την παρουσίασαν τώρα, ή υπερφυσικών κακόβουλων οντοτήτων -δαίμονες, ερπετο-όντα, whatever..- που τούς κατευθύνουν): Σχετική ευμάρεια και ειρήνη, πιστωτικές κάρτες, σταδιακό σκλάβωμα τέλος πάντων.. μέχρι να είναι σίγουροι ότι: εξεγέρσεις Άγγλων κατά λαθροεισβολέων, κίτρινα γιλέκα, αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα που μετατράπηκαν σε πατριώτες με ελληνικές σημαίες, κλπ κλπ.. θα είναι βούτυρο στο ψωμί τους.

      Διαγραφή
    4. και λιγα λες αλλα ναι ..υποψιαζομαι οτι αυτο το συστημα υπαρχει απο επιζησαντες απο το προηγουμενο ρεσετ //

      Διαγραφή
    5. https://enaasteri.blogspot.com/2024/08/blog-post_36.html

      Διαγραφή
    6. το ειχα διαβασει .ειναι ωραιο αρθρο και δεν τα αναλυει ολα απλα τα αναφερει .αλλα φαντασου ποσο παλια εχει στηθει ενας τετοισ μηχανισμος .ΜΟΝΟ απο επιζησαντες προηγουμενου ρεσετ θα μπορουσε να στηθει κατι τετοιο ...

      Διαγραφή
  3. .
    Ο άνθρωπος που επέζησε από την αφαίρεση μέρους του ήπατος, του πνεύμονα σε κινεζική φυλακή μιλάει έξω

    https://www.theepochtimes.com/china/man-who-survived-removal-of-part-of-liver-lung-in-chinese-prison-speaks-out-5703183?ea_src=frontpage&&ea_med=lead-story-0-title-0

    Αναγκαστική συγκομιδή οργάνων: Σφυρίχτρα για ένα βάναυσο έγκλημα

    Το έγκλημα της αναγκαστικής αφαίρεσης οργάνων από ζωντανούς κρατούμενους συνείδησης στην Κίνα ήρθε για πρώτη φορά στο φως χάρη σε καταγγελίες...

    https://www.theepochtimes.com/china/man-who-survived-removal-of-part-of-liver-lung-in-chinese-prison-speaks-out-5703183?ea_src=frontpage&&ea_med=lead-story-0-title-0

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. .
    ΠΟΙΟΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ?? (Μέρος 2)

    10 Μαΐ 2024

    https://www.youtube.com/watch?v=R9ps5P5zKmo

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. .
    Επιταχύνουν τυραννία, πείνα, πόλεμο. Η απόφαση ελήφθη στο «καλοκαιρινό Νταβός» στην Κίνα, για το οποίο δεν σας είπε κανένα Μ.Μ.Ε…

    Πραγματοποιήθηκε το παγκόσμιο συνέδριο του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) από τις 25 έως 27 Ιουνίου 2024 στην πόλη Νταλιάν της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, δηλαδή της Κομμουνιστικής Δικτατορίας της Κίνας των ολιγαρχών. Ακούσατε κάτι στην Ελλάδα γι αυτό το γεγονός από τα ΜΜΕ των εδώ ολιγαρχών;

    Ο Σβάμπ στην ομιλία του δήλωσε ότι έρχεται επισιτιστική κρίση, πόλεμοι διαρκείας και εμφύλιοι καθώς και το ότι ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος είναι ήδη προγραμματισμένος. Μεταξύ άλλων, επαίνεσε την Κίνα για την οικονομικές της πολιτικές, οι οποίες θεωρούνται από τους παγκοσμιοποιητές ως παράδειγμα προς μίμηση με τον σχεδιασμό τους από πάνω προς τα κάτω, και δημιουργούν μια κατάσταση επιτήρησης με βάση την υψηλή τεχνολογία η οποία απλώνεται σε έξυπνες πόλεις, έξυπνα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, έξυπνα σπίτια, έξυπνες συσκευές, έξυπνους μετρητές, τεχνητή νοημοσύνη, κλπ…

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

    Όπως γίνεται σαφές από την ομιλία του άθλιου Σβάμπ στο συνέδριο του WEF στην Κίνα, η ελιτ αποφάσισε να επιταχύνει τις εξελίξεις και φέρνει γρηγορότερα τυραννία με έλεγχο και παρακολούθηση των πάντων (ήδη ο ΟΗΕ κήρυξε πόλεμο στον ελεύθερο λόγο ως μέσον για τον έλεγχο των πληθυσμών), πείνα με τον έλεγχο των τροφίμων – ανθρώπων και ζώων – λόγω επεμβάσεών τους στο κλίμα, και φυσικά πολέμους, με κυριότερο τον Γ’ΠΠ. Παράπλευρη συνέπεια της θεωρίας της κλιματικής αλλαγής είναι ότι, σύμφωνα με εκτιμήσεις ειδικών, θα γίνει μεταφορά πλούτου αξίας 100.000.000.000.000 (εκατό τρισεκατομμύρια) δολαρίων από τους φτωχούς στους πλουσίους.

    Επιταχύνουν τις διαδικασίες καταστροφής μας επειδή κάτι φοβούνται. Μάλλον, ζούμε ανάμεσά τους.

    https://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2024/07/Epitaxynoun-tyrannia-peina-polemo-H-apofash-elifthi-sto-kalokairino-Davos-sth-Kina-gia-to-opoio-den-sas-eipe-kanena-MME.html
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή