«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024

Δεν τους "ξέφυγε" τίποτα, ακολουθούν εντολές...

                                περισσότερα εδώ

8 σχόλια:

  1. ρε τον καριολη ,παλι φατσα φορα..αυτος ξερετε γιατι βγηκε πορδυπουργος;;;;;γιατι του ειπαν [κι ετσι ειναι] 1. η ψηφος των ηλιθιων μετραει οσο και των υπολοιπων..και 2.οι ηλιθιοι ειναι περισσοτεροι.....φατε τον στη μαπα τωρα.αι σιχτιρ πρωι πρωι παλι θα φαω με τον δρακουμελ....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσο είναι ΠΘ αυτή η λιλίκα.. θα την τρώμε στη μάπα, και θα τρώμε όλο το φαϊ μας, όσο υπάρχει ακόμα.

      Διαγραφή
  2. ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΞΕΦΥΓΕΙ..

    ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΚΟΥΛΑ ,ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΔΩ !!!ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ. !!!!


    🇬🇷.......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ......🇬🇷

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θα ξεφύγει η Κούλα, θα της κάνω σαμποτάζ στο ελικόπτερο, και θα στην φέρω πεσκέσι.. 😉

      Διαγραφή
  3. Κωστα αν οι ηλιθιοι ειναι φυλη ,ο [παναγια μου] ο ακατανομαστος της φωτο πρεπει ν αποτελει φυλη απο μονος του,τη μεγαλη φυλη της ηλιθιοτητας,και της μαλακιας....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χωρίς ίχνος ειρωνίας, ο άνθρωπος (;) "αυτός" πρέπει να έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Είτε σωματικό είτε πνευματικό, κάτι δεν πάει καλά. Κάτι σαν MK Ultra ένα πράμα !! Η διαπίστωση ισχύει ΑΝ πράγματι "αυτός" είναι αυτός !!

    Θα μου πείς, εδώ ολόκληρη Αμερική και έχει πρόεδρο έναν χειρότερο απο τον δικό μας, στην Ελλάδα θα κολλήσουνε ; Μας κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια μας, γνωρίζοντας οτι δεν μπορούμε να αντιδράσουμε.

    Υπομονή μέχρι τις εκλογές στο Αμέρικα και μέχρι τον Ιανουάριο που θα αναλάβει η άλλη τάξη πραγμάτων. Το διάστημα απο Σεπτέμβριο μέχρι Ιανουάριο θα είναι η πραγματική φωτιά.

    Διός Κούρος

    Υ.Γ. Έχετε παρατηρήσει τις τρείς τελευταίες ημέρες τον ουρανό στην Αττική ; Ενώ δεν έχει σύνεφα, ο ουρανός είναι μουντός και ο Ήλιος φαίνεται σαν να σβήνει (απο την ατμόσφαιρα, όχι απο τον ίδιο). Κάτι έχουν "απλώσει" απο πάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ....

    ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ...


    ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η...ΝΕΜΕΣΙΣ!!!

    🗡️



    🇬🇷.......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......🇬🇷

    ΑπάντησηΔιαγραφή