«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 17 Αυγούστου 2024

Τί λες τώρα...!!!


" Αυτό που μας πωλούν ως ευλογιά μαϊμούς, είναι στις περισσότερες περιπτώσεις αυτό που ονομάζεται έρπητας ζωστήρα. Mία από τις πιο συχνές παρενέργειες του εμβολίου κόβιντ !!!🐵 Η ευλογιά διατίθεται στην αγορά για να κρύψει τις παρενέργειες."

Αυτά λέει ο Γερμανός πνευμονολόγος Dr. Wofgang Wodarg:

 


 πηγή: nouveau-monde.ca

 diodotos-k-t.blogspot.com

 

 

7 σχόλια:

  1. Να σου πω την αλήθεια πέρασε από το μυαλό μου από την ώρα που το λέγανε για τον μαϊμού ιό. Το ίδιο και με τους κάθε λογής στρεπτόκοκους κλπ. Έχει μαμηθεί το ανοσιοποιητικό των τσιμπημένων. Επίσης όταν ακούτε ότι "έφυγαν" από καρδιά, στην ουσία είναι από λευχαιμία. Στο τέλος η καρδιά δεν μπορεί να ανακυκλωσει το αίμα.

    Έχουμε πολλά επεισόδια ακόμα απο τη νέα σειρά "απελευθερώνοντας" τους ανθρώπους.

    Έρρωσθε και αμύνεσθε περί Πάτρης

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κώστα αυτό μπορεί να ισχύει, γιατί συγγενικό μου πρόσωπο μετά από τέσσερα εμβόλια παρουσίασε έρπη ζωστήρα και ακολούθησε αγωγή σχεδόν για πέντε μήνες.Στην συνέχεια αυτό γύρισε σε ψωρίαση που δεν είναι κολλητική αλλά η ταλαιπωρία είναι μεγάλη και της είπαν ότι όλο αυτό είναι ψυχολογικό και ότι έχει δημιουργηθεί κάποιου είδους αυτοάνοσο.Τα φάρμακα και η όλη κατάσταση της έχουν κόψει την όρεξη και έχασε πολύ βάρος και τώρα ανησυχούμε για την υγεία της.

    Ευρυδίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευρυδίκη μου υπάρχει και μία άλλη πάθηση που δημιούργησαν τα εμβόλια. Λέγεται εγγενής μητσοτακίαση. Την κολλάνε κάποιες οικογένειες που ενώ έχουν χάσει το μισό τους το σόι από τα εμβόλια, εξακολουθούν να παλινδρομούν το μόριό τους λόγω του 41τακατοπλάσματος το οποίο προξενεί αυτή την πάθηση.

      Διαγραφή
    2. ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ! ΧΑ!

      Ευρυδίκη

      Διαγραφή
  3. Δέγκσέρω γιατί, όμως τώρα τελευταία έχω αρχίσει καί ξύνομαι σάν τήν τσίτα ...
    Βγάζω καί κάτι κνιδώσεις αριά κι ολούθε καί λέω "τί γίνεται ρέ σύ, κοριούς πιάσαμε;..."

    Τώρα εξηγούνται όλα...γιαφττό καί 'γώ τρέχω νά εμβολιαστώ!...
    Σιγά που δέν θά τό'παιρνα χαμπάρι! ... Καλά έ, έχω μείνει παγωτό μέ τήν εφστροφία μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. -ΓΙΑΤΡΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΦΑΓΟΥΡΑ ΣΤΑ -ΚΑΤΩ- ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΞΥΝΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ...
    -ΑΙΤΗΣΗ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ...

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειναι ακριβως αυτο που στα αμερικανικα αποκαλειται "monkey business"
    δηλαδη μαιμουδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή