«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 18 Αυγούστου 2024

Από την πίσω πόρτα έρχεται η ήττα της Ουκρανίας, και όχι από τους Ρώσους. Το Βερολίνο διακόπτει την οικονομική βοήθεια στο Κίεβο κατόπιν επιβεβαίωσης του ουκρανικού σαμποτάζ στον Nord Stream, και η υπόλοιπη Ευρώπη έτοιμη να χαρακτηρίσει την Ουκρανία "χώρα τρομοκράτη" επικίνδυνη για όλους, μετά και από την στροφή της στο δόγμα "πυρηνική τρομοκρατία".

                       ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ

4 σχόλια:

  1. ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΉΘΕΛΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ...ΣΤΟ ΝΟΗΜΑ...ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΓΟΥΣ...ΤΟΥΣ ΤΡΥΠΗΣΕ Ο ΣΥΜΜΑΧΟΣ...ΤΟΥΣ...?

    ΑΡΕ ΧΑΛΙΑ.....

    ΜΑΛΛΟΝ ΟΔΕΥΜΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΠΑΥΣΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ Κ ΣΤΗΝ ΓΑΖΑ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ , ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΘΗΚΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ .... ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ.....

    ΟΙ ΔΕ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ...ΤΩΝ ΚΕΛΕΥΣΜΑΤΩΝ... ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΟΓΗ....ΜΠΑΝΑΝΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ , ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ....ΔΙΑ ΕΜΑΣ....ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ...!


    ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΙΚΟ ΘΕΡΙΖΕΙ....ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ.....ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ AΣΘΕΝΕΙΕΣ... ( ΚΑΦΕ ΑΡΑΧΝΕΣ...ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ..ΑΣ ΠΟΥΜΕ..)

    Buddha Bar - Bliss - Wish you were here

    .....Εύχομαι να ήσουν εδώ..... ( αλλά δεν είσαι.... έφυγες για άλλες διαστάσεις...)

    https://www.youtube.com/watch?v=liW0Va0_yqg


    Σαν κύματα στην ακτή
    μέρος του ωκεανού
    τα αστέρια ψηλά
    μέρος του ουρανού

    τώρα πηγαίνω σε σένα
    ονειρεύομαι ένα ποτάμι
    ένα νερό τόσο γαλάζιο
    μακάρι να μπορούσα να ζήσω εκεί

    μακάρι να ήσουν εδώ..

    σαν τον αέρα που αναπνέω
    θα είσαι πάντα εκεί
    τα φτερά που χρειάζομαι
    όταν θέλω να πετάξω

    τώρα πηγαίνω σε σένα
    ονειρεύομαι ένα ποτάμι
    ένα νερό τόσο γαλάζιο
    μακάρι να μπορούσα να ζήσω εκεί

    μακάρι να ήσουν εδώ..

    V P X

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://www.prophecyhouse.com/

    The Antichrist and a cup of tea του Tim Cohen.
    Στο βιβλίο του, αλλά και σε βίντεο συνεντεύξεις του στο YouTube παρουσιάζει τις αποδείξεις του για το ότι ο Βασιλιάς Κάρολος θα καταληφθεί από τον Διάβολο και θα ενσαρκώσει τον Αντίχριστο όταν έρθει η ώρα να αναλάβει την παγκόσμια διακυβέρνηση. Τα θηρία της Αποκαλύψεως και άλλοι συμβολισμοί της Βίβλου υπάρχουν όλα αποκλειστικά στο οικόσημό του Καρόλου.

    Τον γνωρίζετε αυτόν τον συγγραφέα;

    Μάγια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η .ΜΑΖΑ ΤΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΟΛΙΑ..

    ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΗΚΟΙ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΜΕΣΑ..

    ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΙΟ.. ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΑΣ. .ΣΤΟ DNA.
    ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΤΣΙΜΠΙΜΑ!!

    ΤΗΣ ΣΦΗΚΑΣ. ΚΟΥΛΑΣ...


    🇬🇷.......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......🇬🇷

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ήταν παγίδα - Η Ρωσία «ζητούσε» την εισβολή στο Kursk γιατί βρήκε την Αχίλλειο πτέρνα της Ουκρανίας – Τώρα… θα ρίξει το βέλος

    https://www.bankingnews.gr/diethni/articles/754222/i-rosia-ithele-tin-eisvoli-sto-kursk-giati-etsi-vrike-tin-axilleio-pterna-tis-oukranias-tora-tha-riksei-to-velos

    ΑπάντησηΔιαγραφή