«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 27 Αυγούστου 2024

Eκπληκτική συνέντευξη Τραμπ στο show του ΟΥΚά Shawn Ryan

                          Περισσότερα εδώ και εδώ

2 σχόλια:

  1. Παρακολούθησα όλη την συνέντευξη. Ο άνθρωπος είναι master στο να σφάζει με το βαμβάκι, αλλά αυτό είναι γνωστό για όσους έχουν παρακολουθήσει συνεντεύξεις του.

    Δεν θα μπώ σε αναλύσεις, αλλά δυο τρία πράγματα που μου έκαναν εντύπωση.

    Δύο φορές του "ξέφυγε" και αναφέρθηκε στην Αμερική αντί με τον όρο "χώρα" (country) με τον όρο "εταιρία" (company). Μια όταν έλεγε για το διάστημα που "έτρεχε την χώρα" (run the country), που είπε οτι "έτρεχε την εταιρία" (run the company) και μια όταν μίλαγε για τους ενεργειακούς πόρους της χώρας που απαιτούνται για τη λειτουργία της Τεχνητής Νοημοσύνης, που πάλι είπε για εταιρία. Και τις δύο φορές το διόρθωσε άμεσα, σαν να το είπε απο λάθος, αλλά δεν τον έχω ακούσει ξανά να κάνει το συγκεκριμένο λάθος.

    Το όλο ύφος του και η στάση του όσο αφορά αν δεν εκλεγεί, είναι σαν να μας λέει "παίδες ετοιμαστείτε για το τέλος της ανθρωπότητας όπως την ξέρατε". Αυτό κυρίως άφησε να εννοηθεί όταν μίλησε για την ΑΠΑΤΗ της κλιματικής κρίσης και τι επιδιώκουν "αυτοί" που την συντηρούν.

    Επίσης είπε κάτι που ενισχύει την άποψη των Διοδοταίων, όσο αφορά τον Πούτιν, οτι αυτό που γίνεται με την Ουκρανία είναι στην ουσία ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΣ των χωρών της Δύσης. Είπε "αυτή τη στιγμή ΔΕΝ έχουμε καθόλου πυρομαχικά". Πόσο πιο ανοικτά να το πεί ;

    Πάντως, άν το "επιτελείο" του δεν έχει ΗΔΗ μεριμνήσει για ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ την ημέρα των εκλογών όσο αφορά την νοθεία, θα έχουμε χειρότερες καταστάσεις απο την προηγούμενη φορά. Επίσης θα πρέπει να έχουν μεριμνήσει ΗΔΗ για ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ όσο αφορά τον δήθεν "ξεσηκωμό" των BLM-σορο-λαθρο-apes, όταν βγούν τα αποτελέσματα και ο DJT είναι ο επόμενος πρόεδρος. Λέγοντας το "επιτελείο" του, καταλαβαίνετε οτι εννοώ τα Λευκά Καπέλα και λέγοντας "αντίμετρα" εννοώ να μπορέσουν να απενεργοποιήσουν ή παρακάμψουν τους αλγόριθμους που νοθεύουν τις ψήφους.

    Κατά τα λοιπά, όποιος παρακολουθήσει τη συνέντεξη, καταλαβαίνει γιατί τους είναι το κακό σπυρί στον κ@λο. Ειδικά όταν στο τέλος είπε οτι όποιος έκανε κακό στη χώρα θα βρεθεί ΥΠΟΛΟΓΟΣ (accountable) !! Έ ρε γλέντια ....

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ28 Αυγούστου, 2024 09:00

    ΕΝΑ ΔΙΜΗΝΟ ΈΜΕΙΝΕ ΑΚΟΜΑ.
    Ο ΨΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΜΑΛΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.
    ΠΙΣΤΕΥΩ ,ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ
    ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΆ.
    ΘΑ ΥΠΟΜΕΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ
    ΝΟΘΕΥΜΕΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ;
    ΟΧΙ.
    ΑΡΑ ,Η ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΠΡΙΝ ,
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΗ ,
    Ή ΣΤΗΝ ΕΞΈΛΙΞΗ ΤΟΥ
    ΤΟ ΚΟΒΟΥΝ.
    ΙΣΩΣ ΠΡΟΗΓΗΘΟΥΝ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΧΟΛΕΡΟΚΡΑΝΙΑ .
    ΠΑΝΤΩΣ ,ΟΣΟΙ ΕΜΠΛΑΚΟΥΝ ΣΕ ΝΟΘΕΥ-
    ΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ,ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή