«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024

Νέο κόλπο για να ξανανοθευτούν οι εκλογές στις ΗΠΑ, ξανά lockdown και να μας "τσιμπήσουν"... - Monkey Pox: παγκόσμια κατάσταση έκτακτης ανάγκης από τον ΠΟΥ -Θα πεθάνουμε όλοι! 🤣


Mpox:παγκόσμια κατάσταση έκτακτης ανάγκης από τον ΠΟΥ -Θα πεθάνουμε όλοι!

Μια εκστρατεία προπαγάνδας, η τρομοκρατία των μέσων ενημέρωσης, μόλις ξεκίνησε από τον ΠΟΥ σχετικά με την ευλογιά των πιθήκων. Σαν τυχαία, 2 μέρες αργότερα, οι μούμιες βγήκαν από την ντουλάπα με την απεχθή και αξιολύπητη Karine Lacombe που έρχεται να τρομάξει τον πληθυσμό. Ενώ έχει χάσει απολύτως τα πάντα με το covid-19, ότι όλα όσα έχει υποστηρίξει έχουν καταρρεύσει, όλα ντροπή μεθυσμένα και ξεδιάντροπα, επιστρέφει ταλαντεύοντας τις ίδιες ανοησίες για αυτή τη νέα ψευδή πανδημία. Ήταν τόσο άσχημα που επιστρέφουν στα ίδια και ξεκινούν από την αρχή.

 

Μπορούμε ήδη να δούμε τη μεγάλη φαρμακευτική συνάντηση επειγόντως προκειμένου να προτείνουμε έναν περιττό εμβολιασμό για μια ασθένεια που δεν υπάρχει επειδή πρέπει να κερδίσουμε μερικές δεκάδες δισεκατομμύρια χωρίς προσπάθεια, μαγικά χρήματα που δεν έχουμε. "Πρέπει να θυμόμαστε ότι αυτή η ασθένεια είναι πολύ μεταδοτική και ότι μπορεί να αντιμετωπιστεί καλά. Πρέπει επίσης να θυμόμαστε, είναι σημαντικό, ότι στη Γαλλία το 98% των ασθενών ήταν ασκούμενοι του αχαλίνωτου σεξ swinger στην ομοφυλοφιλική κοινότητα. θα ήταν επείγον να ξεκινήσει μια εκστρατεία πρόληψης σε αυτή τη μικρο-κοινότητα".

 

Δείτε και το βίντεο με το παπαγαλάκι Κarine, καθώς και το βίντεο της Τέντρας Γκεμπρεχέστρας, εδώ


------------------------------------------------------------

 

Κάθε μέρα οι παγκοσμιοποιητές MADE IN USA βρίσκουν έναν νέο (ή παλιό) ιό για να εξαπλώσουν το φόβο!


Από Τον Dr. Gérard Delepine

 

Ενώ φοβόμαστε, οι πολιτικοί συνεχίζουν να αναπτύσσουν το συνολικό τους οπλοστάσιο.

 

Δεν φοβόμαστε πλέον τις φήμες για πανδημίες που θα μας απειλούσαν

Από το covid, το WCO2, το UN3, η Ευρωπαϊκή Ένωση και ακόμη και η Διεθνής Ομοσπονδία Εταιρειών Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου4 δεν έχουν σταματήσει να μας προειδοποιούν για την επικείμενη θανατηφόρα πανδημία: μια νέα παραλλαγή του covid, της ευλογιάς των πιθήκων, της γρίπης των πτηνών, της Klebsiella και ακόμη και μιας πλασματικής ασθένειας, της νόσου X5.

 

Η προπαγάνδα τους στοχεύει στην αναβίωση του φόβου που πάγωσε τον προβληματισμό των πληθυσμών κατά τη διάρκεια της κρίσης covid και τους έκανε να δεχτούν περιττά ελευθεροκτόνα μέτρα.

 

Ας θυμηθούμε την παράλογη δράση των μέτρων κατά του covid και τα καταστροφικά τους αποτελέσματα

Η κρίση covid αποτέλεσε ένα κοινωνιολογικό πείραμα υποταγής των λαών μέσω του φόβου. Καθ ' όλη τη διάρκεια της κρίσης, οι ηγέτες επέβαλαν στις ΗΠΑ μέτρα που συμβούλευε ο ΠΟΥ χωρίς καμία επιστημονική βάση και οι υπηρεσίες υγείας τα επικύρωσαν από την υπακοή στις πολιτικές, όπως αποδεικνύεται από τα πρόσφατα δημοσιευμένα αρχεία του Ινστιτούτου Koch (αρχεία RKI) (δημοσιεύθηκε ευρέως από τον γερμανικό κύριο τύπο ενώ τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης παραμένουν τρομερά σιωπηλά).

 

Κατά τη διάρκεια της κρίσης της ασιατικής γρίπης του 1957-1958, η οποία ήταν ιδιαίτερα μολυσματική και, όπως το covid, αποδεκάτισε το πιο εύθραυστο (πιο συχνά χωρίς θεραπεία), το σύνθημα που διαδόθηκε από την κυβέρνηση ήταν "να μην προσθέσει πανικό στην ασθένεια".

 

Κατά τη διάρκεια της κρίσης covid, αντίθετα, οι οδηγίες φαινόταν μάλλον "να ενισχύσουν την αγωνία με μια τρομακτική παρουσίαση των γεγονότων, να αυξήσουν τις συνέπειες της νόσου απαγορεύοντας στους γιατρούς να χορηγούν αντιβιοτικά, να μετρήσουν τον αριθμό των θανάτων που αποδίδονται στον covid κάθε βράδυ, να αυξήσουν τον αριθμό δίνοντας μπόνους σε όσους το δηλώνουν ..."Αυτή η τρομοκρατική πολιτική, πολύ αποτελεσματική, κατέστησε δυνατή την επιβολή χωρίς πολύ Λαϊκή αντίδραση επιστημονικά αβάσιμων και ιατρικά αναποτελεσματικών ελευθεροκτόνων μέτρων.

 

Ο τυφλός περιορισμός, κλειδώνοντας τους άρρωστους και καλά μαζί, ενημερώθηκε από τον ΠΟΥ με βάση μια προκατειλημμένη προσομοίωση όταν είχε αποκλειστεί από τα μέτρα υγείας κατά της επιδημίας από τα καταστροφικά αποτελέσματά του κατά τη διάρκεια της πανώλης της Μασσαλίας το 1720, όπως υπενθυμίσαμε στις 27 Μαρτίου 2019. Η βλαπτικότητα του περιορισμού απεικονίζεται επίσης τέλεια από τη σύγκριση του αριθμού των καθημερινών μολύνσεων και θανάτων στο Βέλγιο (περιορισμένο) και στις Κάτω χώρες (χωρίς περιορισμούς)…………………

 

πηγή: docteur.nicoledelepine.fr

 

------------------------------------------------------------

 


Η ευλογιά των πιθήκων Monkeypox, επίσης γνωστή ως monkeypox, είναι ένας ιός που μπήκε σε ημερήσια διάταξη από τον ΠΟΥ. Η Σουηδία ανακοίνωσε σήμερα το πρώτο κρούσμα που είναι και το πρώτο εκτός Αφρικής ενώ ο ΠΟΥ τονίζει ότι η Ευρώπη οφείλει να γνωρίσει περισσότερα κρούσματα “τις επόμενες μέρες.” Ο Βέλγος Δρ Martin Zizi, ηγετική προσωπικότητα στον τομέα της βιοφυσικής και της μοριακής επιδημιολογίας, μοιράστηκε κρίσιμες πληροφορίες σχετικά με αυτόν τον ιό, τους τρόπους μετάδοσής του και τα μέτρα πρόληψης. Ακολουθεί μια περίληψη των δημοσιεύσεών του.

Η Monkeypox είναι ένας ιός που μπορεί να ελεγχθεί με απλά μέτρα πρόληψης. Ο εμβολιασμός είναι περιττός και δυνητικά επικίνδυνος.
Προέλευση και μετάδοση:
Η ευλογιά των πιθήκων είναι ένας ιός από τα δάση της Ανατολικής Αφρικής, που μεταδίδεται κυρίως με σωματική επαφή (αίμα, φουσκάλες στο δέρμα), συχνά με δάγκωμα.
Υπάρχουν δύο παραλλαγές του ιού: η μία με κίνδυνο θνησιμότητας και νοσηρότητας 0%, και η άλλη με κίνδυνο μεταξύ 7 και 10%.

Μόλυνση μεταξύ ανθρώπων:
Ο κύριος κίνδυνος παραμένει η άμεση επαφή με το δέρμα των μολυσμένων ατόμων, ιδιαίτερα μέσω του κλινοσκεπάσματος και της κοινής χρήσης ρούχων.
– Είναι σημαντικό να αποφεύγεται η στενή επαφή με άρρωστα άτομα, συμπεριλαμβανομένων των φιλιών και των σεξουαλικών σχέσεων.
Η μέσω αέρα μετάδοση είναι μηδενική, όπως και η μετάδοση με άλλα μέσα.

Ασυμπτωματικοί φορείς:
– Σε αντίθεση με άλλες ασθένειες, δεν υπάρχουν ασυμπτωματικοί φορείς για την ευλογιά των πιθήκων. Οι άνθρωποι είτε είναι άρρωστοι και μεταδοτικοί μέσω των φλυκταινών, είτε δεν είναι άρρωστοι και δεν είναι μεταδοτικοί.

Θεραπεία και Πρόληψη:
Η θεραπεία είναι κυρίως συμπτωματική, με τη χρήση τοπικών όπως η αζιθρομυκίνη.
– Η πρόληψη είναι απλή: αποφύγετε την άμεση και στενή επαφή με μολυσμένα άτομα. Ένα εμβόλιο είναι άχρηστο γιατί η μόλυνση απαιτεί άμεση επαφή.

Πληροφορίες εμβολίου

– Υπάρχον εμβόλιο:
Δεν υπάρχει ειδικό εμβόλιο για την ευλογιά των πιθήκων, αλλά το εμβόλιο της ανθρώπινης ευλογιάς μπορεί να χρησιμοποιηθεί λόγω διασταυρούμενης ανοσίας. Τα άτομα που γεννήθηκαν πριν από το 1980 πιθανότατα εμβολιάστηκαν κατά της ανθρώπινης ευλογιάς και ως εκ τούτου έχουν διασταυρωμένα αντισώματα.

– Κίνδυνοι από το εμβόλιο:
Το εμβόλιο της ανθρώπινης ευλογιάς βασίζεται σε ένα εξασθενημένο στέλεχος ευλογιάς που δημιουργεί μια τοπική μίνι ασθένεια. Ωστόσο, υπάρχει κίνδυνος μοριακού ανασυνδυασμού μεταξύ του ιού της ευλογιάς των πιθήκων και του στελέχους του εμβολίου, ο οποίος θα μπορούσε ενδεχομένως να αναδημιουργήσει την ανθρώπινη ευλογιά.

– Αναλογία οφέλους/κινδύνου:
Οι παρενέργειες του εμβολίου κατά της ευλογιάς μπορεί να είναι πιο επικίνδυνες από την ίδια την ευλογιά. Η αναλογία οφέλους/κινδύνου είναι επομένως ανύπαρκτη και ο εμβολιασμός μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές συνέπειες.

Συναγερμός οργανωμένης βιοτρομοκρατικής επίθεσης

Ο Δρ Ζίζι εκδίδει προειδοποίηση σχετικά με μια πιθανή οργανωμένη βιοτρομοκρατική επίθεση. Εάν η ευλογιά των πιθήκων εξαπλωθεί γρήγορα, θα αποτελούσε απόδειξη εθελοντικής και οργανωμένης χαλάρωσης, πιθανώς ενορχηστρωμένη από οντότητες όπως ο ΠΟΥ. Τονίζει ότι η ευλογιά των πιθήκων δεν είναι αερομεταφερόμενος ιός και δεν μπορεί να διασκορπιστεί αποτελεσματικά χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση.

Σύνoψη

Η ευλογιά των πιθήκων είναι ένας ιός που, αν και δυνητικά επικίνδυνος, μπορεί να ελεγχθεί με απλά μέτρα πρόληψης. Ο εμβολιασμός δεν είναι μόνο περιττός αλλά και δυνητικά επικίνδυνος. Είναι σημαντικό να μοιράζεστε αυτές τις πληροφορίες για να αποφύγετε την παραπληροφόρηση και τις ακατάλληλες ενέργειες. Ο Δρ Ζίζι ζητά επίσης αυξημένη επαγρύπνηση σχετικά με τις ενέργειες του ΠΟΥ και άλλων φορέων που εμπλέκονται στη διαχείριση αυτής της κρίσης υγείας.

Αυτό το άρθρο βασίζεται στις δημοσιεύσεις του Dr Martin Zizi που μπορείτε να βρείτε στον λογαριασμό του X.lemediaen442

Καθηγητής Dr Martin ZIZI – MD-PhD
Βιοφυσικός & Μοριακός Επιδημιολόγος,
τ. CSO for BE DoD & σύμβουλος του ΟΗΕ, Πρόεδρος της Επιτροπής Βιοηθικής a.o. πρώην επιδημιολογικός διευθυντής στο Υπουργείο Άμυνας του Βελγίου.Διευθύνων Σύμβουλος

Η ευλογιά πιθήκων πρωτοεμφανίστηκε μετά από 40 χρόνια σε Λ Δ Κογκό όπου οι ΗΠΑ έχουν βιολογικά εργαστήρια. Μόνο σε μια επαρχία της φθινόπωρο-χειμώνας 2021 υπήρξαν σχεδόν 200 κρούσματα και πέθαναν 24 άνθρωποι από ευλογιά πιθήκων αλλά τότε η διεθνής κοινότητα δεν σήμανε συναγερμό!

Ο καθηγητής Ιατρικής, Λοιμωξιολόγος Christian Perronne: η ευλογιά των πιθήκων έχει χαμηλή θνησιμότητα 2-3% έναντι της ανθρώπινης ευλογιάς που υπερβαίνει 30%! Εκτός κι αν υπήρξε γενετική τροποποίηση του ιού! Λίγο μεταδόσιμη απ’ άτομο σ’ άτομο,μικρή πιθανότητα ταχείας,ευρείας εξάπλωσης! Θέλουν να θέσουν τον πλανήτη σε καραντίνα; Οι ”Συμπτώσεις”……

Ο ιός ανιχνεύθηκε στα νερά τα χρησιμοποιημένα στο San Francisco. (médias ΗΠΑ)

Το Πακιστάν ανακοίνωσε 3 πρώτα κρούσματα monkeypox. Τα τρία πρώτα κρούσματα ήταν από ταξίδια από το Ντουμπάι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Ο Γάλλος Καθηγητής Ιολόγος Christian Brechot ξεκαθαρίζει ότι η ευλογιά των πιθήκων δεν εγκυμονεί κανένα φόβο για εκδήλωση παγκόσμιας πανδημίας! ΒΙΝΤΕΟ

 

dimpenews.com

το είδαμε στο Αστεράκι

 

 


 

 diodotos-k-t.blogspot.com

 

 

15 σχόλια:

  1. Αν δεν μάς ρίξουν την ανάρτηση ή το μπλογκ (ΦΤΟΥ ΣΚΟΡΔΑ! ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΜΑΣ ΧΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΆ !!!) θαύμα θα είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΙ ΕΣΥ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΠΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ...ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΒΡΥΣΗ ΧΑΝΕΙ...ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΠΑΙΖΕΙ...

      ΠΟΤΕ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΠΝΟ...ΟΤΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ9 Ο ΠΑΠΑ-ΣΤΡΑΤΟΣ...

      ΠΑΠΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ 10 ΕΥΡΩ ΑΝ ΣΤΟΝ ΠΙΑΣΩ...ΜΙΚΡΗ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΑΩ 20 ΑΝ ΤΟΝ ΒΡΕΙΣ [ SEX ΚΑΙ ΧΑΣΜΑ ΓΕΝΝΕΩΝ ]...

      ΕΧΕΙΣ ΝΟΝΑ...ΟΧΙ...ΜΗΝ ΣΤΕΒΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΛΑΜΠΑΔΑ ΘΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΩ...

      ΕΓΩ ΤΑ ΒΑΖΩ ΣΤΑ ΒΥΖΙΑ...ΕΓΩ ΣΤΟΝ Κ@ΛΟ...ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΑΝ ΑΠΛΩΣΤΡΑ ΠΟΥ ΧΩΡΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΡΟΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Ν' ΑΠΛΩΣΕΙΣ ΕΠΑΝΩ ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΗΛΙΘΙΕΣ ΟΤΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΚΙΛΑ...

      ΣΑΣ ΤΗΝ ΦΕΡΝΩ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΜΕ ΕΦΤΑ ΕΥΡΩ [ ΤΗΝ ΦΙΑΛΗ ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ ΚΑΛΕ ]...


      ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΤΙΟ SEX ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΓΑΠΗ...ΔΕΝ ΣΕ ΗΞΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ...Ε ΔΕΝ ΜΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΓΟΜΑΝΤΙΚΗ...

      ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...ΕΙΜΑΙ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ...ΠΑΣΟ...ΝΤΟΥΚΟΥ...ΤΑ ΒΛΕΠΩ...

      ΘΑ ΣΤΟΝ ΠΕΤΑΞΩ ΕΞΩ...ΞΕΡΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ...ΘΑ ΤΟΝ ΕΚΘΕΣΩ ΕΝΩΠΙΟΝ ΣΟΥ...

      ΑΧ ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ ΟΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΕ Ο ΘΕΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ...

      ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΣΟΥ ΓΥΡΝΑ ΝΑ ΔΩ...ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ...ΚΩΛΑΡΑ...

      ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ ...ΓΙΑΤΙ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΦΥΣΤΙΚΩΣΩ...ΧΑ ΧΑ...

      ΥΓ. ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ ΝΑ ΣΩΡΙΑΣΤΩ ΠΑΝΩ ΤΗΣ...


      ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ



      ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ29 Ιουλίου, 2019 22:39
      "...ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ"

      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΛΓΑΡΙΑ ΜΙ ΑΡΕΣΙΝ ΟΙ ΠΙΤΣΕΣ

      ΧΑΧΑΧΑΧΑ
      ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΧΤΕΙ ΠΑΛΙ ΚΑΜΙΑ ΠΟΠΗ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΠΙΠΕΡΙ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ...
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      ΥΓ. ΚΩΣΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΣΚΟΡΔΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ...ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΤΕΜΑΧΙΟ ΜΠΥΡΟΣ ΕΙΧΑ ΡΙΞΕΙ...


      ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

      Διαγραφή
    2. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΟΡΣΕ ΓΕΛΙΟΥ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΤΡΕΛΛΟΠΑΙΔΟ..

      Διαγραφή
    3. ΚΩΣΤΑ ΝΑ ΣΕΒΕΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ...ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΛΕΨΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ...
      ΥΓ.ΚΙ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ...ΤΟ SEX ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΩΡΑ...ΠΑΩ ΝΑ ΦΑΩ...

      ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ...
      https://www.youtube.com/watch?v=tbirel_DeMA&pp=ygUkzrcgz4bOsc69z4TOsc-DzrnOsSDOvc-EzrHOu86xz4HOsc-D

      ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

      Διαγραφή
    4. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ! ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ!

      Διαγραφή
  2. Ευλογιά των πιθήκων: Άνοιξαν πέντε κέντρα εμβολιασμού για μία επιδημία που δεν υπάρχει!
    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/eylogia-ton-pithikon-anoiksan-pente-kentra-emvoliasmou-gia-mia-epidimia-pou-den-yparxei/

    ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ Ό,ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΒΙΝΤ ΕΝΕΣΕΙΣ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει με ορίζοντα Νοέμβριο 2024 (άντε Γενάρη του 2025, αν δεν έχει γίνει κανένας εμφύλιος εκεί πέρα). Μετά τις εκλογές στο Αμέρικα ΟΛΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ.

    Το σχέδιο είναι να γίνει lock down στο Αμέρικα, έτσι ώστε να ψηφίσουν μέσω τηλεπάθειας (χα χα) όλοι όσοι μπήκαν μέσα απο το νότο τα τελευταία 3 χρόνια. Το οτι δεν μιλάνε Αγγλικά, λίγη σημασία έχει. Α ρε "γατάκια" αμερικλάνοι, μέχρι και σε αυτό η Ελλάδα σας έχει ξεπεράσει με τους ψηφοφόρους - δέντρα !!!

    Όσο αφορά το άρθρο του πορν νιούζ, τώρα μας τα λέει "έτσι" και μετά το Σεπτέμβριο θα μας τα λέει "αλλιώς". Το θέμα είναι ... οικονομικό. Μόλις διαυθετηθεί και αυτό το αγκαθάκι, θα μας λέει να πάμε πάλι να τρυπηθούμε για το καλό του διπλανού μας (χα χα χα).

    Ετοιμαστείτε να ξαναπληρώνετε ράπιντ τέστ για να πάτε στην εργασία σας. Καμμία πρωτοτυπία !!! Εγώ καλού κακού θα κάνω ΠΑΛΙ και τέστ εγκυμοσύνης και όποιος θα με κοροϊδεύει θα του λέω ΠΑΛΙ οτι είμαι ασυμπτωματικός και θέλω να σιγουρέψω οτι δεν είμαι έγκυος. Το οτι δεν έχω ζαλάδες και δεν κάνω εμετούς, ΔΕΝ σημαίνει απαραίτητα οτι δεν είμαι σε ... ενδιαφέρουσα !!

    Έρρωσθε και χαμογελάτε με τις π@π@ριές που έχουν να γίνουν ΞΑΝΑ.

    Διός Κούρος

    Υ.Γ. Για το Χ5 που λέει το άρθρο, στην αρχή μπερδεύτηκα. Νόμιζα μίλαγε για την BMW X5 !!

    Υ.Γ 1 Όσο αφορά αυτούς που θα πάνε να το ξαναμπουμπουνίσουν (ή πιθανόυς νέους στο "άθλημα"), πραγματικά λυπάμαι (δεν το λέω ειρωνικά), αλλά αν το κάνουν θα πεί οτι ΔΕΝ πήραν το μάθημα που έπρεπε. Συνεπώς κακό του κεφαλιού τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΕΓΛΕΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟΝ -ΙΔΡΥΜΑΤΙΣΜΟ-.....Ο COVID-19 ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΝΟΙΩΣΟΥΝ ΤΙ ΒΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ...


    ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ...ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΠΕΙΝΑΣ...ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ...ΚΑΙ ΤΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ...ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΤΑΘΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΩΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ...
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟ ΠΟΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΙΔΙΟΣ...

    ΥΓ. ΚΩΣΤΑ ΑΝ ΜΠΕΙΣ ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΗΝ ΠΤΕΡΥΓΑ ΤΩΝ ΚΑΝΝΙΒΑΛΩΝ ΘΕΩΡΕΙΣΑΙ -ΤΡΟΦΙΜΟΣ-...ΧΑ ΧΑ
    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η αλήθεια είναι ότι έχουν γίνει απολύτως προβλέψιμοι, γιατί τον προηγούμενο μήνα συζητούσα με μία φίλη μου για το τι θα "ρίξουν" για να σταματήσουν τις εκλογές ή για να τις καθυστερήσουν.Νομίζω ότι υπάρχει μια σύγχυση τώρα και το αποτέλεσμα θα φανεί περισσότερο τον Σεπτέμβριο σε σχέση με τον νέο ιό, παρόλα αυτά δεν πιστεύω ότι έχουμε τελειώσει, ούτε με τις απόπειρες δολοφονίας, ούτε με τις αποφάσεις δικαστηρίων που εκκρεμούν κατά του Τραμπ, ούτε με την πτώση των συστημάτων που έφερε χάος.Τα γεγονότα τρέχουν πολύ γρήγορα και δημιουργούνται συνεχόμενα προβλήματα σε πολλές χώρες, πυρκαγιές,πλημμύρες,σεισμοί και ενεργοποίηση ηφαιστείων.Το πιό παράξενο που διάβασα αυτές τις μέρες,αν ισχύει, είναι ότι στο αεροπλάνο που έπεσε στη Βραζιλία ήταν μέσα στους νεκρούς, έξι κορυφαίοι ογκολόγοι και δύο γιατροί,οι οποίοι έκαναν έρευνα για τους turbo καρκίνους και ότι είχαν σκοπό να αποκαλύψουν στοιχεία της έρευνας τους.Η πτήση ήταν η 2283 και οι αριθμοί 22,11,33 αλλά και 62 νεκροί δηλαδή 8 , είναι αριθμοί που του έχουμε συναντήσει σε ατυχήματα που προέρχονται από συγκεκριμένους χώρους.

    Ευρυδίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά πάνω κάτω λέει και το παρακάτω βίντεο Ευρυδίκη μου

      https://www.youtube.com/watch?v=vlRbJrm3ndY

      Διαγραφή
  6. Το ευχάριστο(;) είναι πως ακόμα και οι πλέον τρομοκρατημένοι τετραπλοτσιμπημένοι το έχουν καταλάβει το δούλεμα που πέφτει και πλέον δεν τσιμπάνε. Ισως πάλι φταίει ο τούρμπο καρκίνος που τους θερίζει και οι ανακοπές που είναι σε άλλο level. Στο χωριό τα μισά σπίτια είναι με πένθος. Οικογένειες ολόκληρες ξεκληρίζονται και οι γιατροί δηλώνουν πως ο καρκίνος ΔΕΝ είναι κληρονομικός γιατί είναι διαφορετικά είδη.

    Οσο για μας τους ψεκασμένους, σιγά που θα ακούσουμε τι λέει η ναζιάρα η Ντεμπρεγέσα. Ρε πούστ από δω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για τους τετραπλως τσιμπημενους μην περνεις και ορκο...

    ΛΟΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλημέρες!

    M@nkey pox = m@nkey business. (Διά τους μή εννοούντας: έκφραση της αγγλιστί αργκό, που σημαίνει πονηρές δουλειές του ποδαριού, με μοναδικό σκοπό την αρπαγή χρημάτων από κορόϊδα· αυτό που λέμε "παπατζηλίκια".)

    Κατά τα άλλα, και μόνον οι (ύποπτες) εισπράξεις που τσέπωσε η Λινού (έχει βουΐξει το Διαδίκτυο) θα έπρεπε να πείσουν και τον πλέον ηλίθιο ότι με τις ενέσεις *και* τον κοροϊδεύουν όλοι αυτοί οι κομπογιαννίτες, *και* τη ζωή του παίζει σε Ρώσσικη ρουλέττα.
    Αν δέν, αιωνία η μνήμη κι ένας ηλίθιος λιγώτερος. Τί να κάνουμε; στη Φύση επικρατεί το ισχυρώτερο είδος.

    Υγ 1: Γιατί αυτηνής δεν της έβαλε χέρι η μανδάμ "Δικαιοσύνη", έ; Ξέρω καί 'γώ; Σκέφτομαι ότι στην Ελλάδα υπάρχουν καί γυναικείες στοές.
    Υγ 2: Κάποια σαΐνια στο Τουΐττερ ανακάλυψαν ότι καί πρόπερσυ (2022) υπήρχαν δημοσιεύματα (σε διάφορες Καθημερινές, ξέρω 'γώ), που "προειδοποιούσαν" γιά τη μαϊμουδοβλογιά, απλώς πήγαν κουβά. Δεν έδωσε σημασία ο λαός, διότι τότε έτρωγε την άλλη την παπάτζα, τον κοροϊδοϊό. Δεν γινόταν αλλοιώς: δύο τέτοια φαγητά μαζί, θα βαρυστομάχιαζε.
    Υγ 3: Ξέρετε καμιά καλή βιβλιογραφία γιά Κινέζικα βασανιστήρια;
    "- Καλά, ρέ Εργοδότη, σε βάρεσε η ζέστη καλοκαιριάτικα; Πώς σού 'ρθε αυτό, τώρα;"
    Τί να πω, ρέ παίδες! Ό,τι θυμάμαι κι εγώ, χαίρομαι. :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα φίλε Εργοδότα!
      Η εκτίμησή μου είναι ότι αυτή τη φορά όλη αυτή η προσπάθεια της "μαϊμούς" θα πάει κουβά. Αν όχι, τότε θα σημαίνει ότι δεν έχω κατανοήσει ακόμα το μέγεθος της βλακείας του κόσμου.

      Καλό Σαββ/κο !!!

      Διαγραφή