«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024

Nέες τρομακτικές θρησκείες...


Καταστρέφοντας χωριά για να τα σώσουμε. Θυσιάζοντας την υγεία, τις ζωές, τη λογική και τον πολιτισμό στους βωμούς παράξενων κοσμικών λατρειών.

γράφει ο John Leake

 

Ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα της τελευταίας δεκαετίας περίπου ήταν η σταθερή άνοδος των παράξενων λατρειών με στρατιές ένθερμων πιστών, παρόλο που έχουμε σχεδόν μηδενικούς ορθολογικούς λόγους για να πιστέψουμε στα κεντρικά δόγματα αυτών των κοσμικών θρησκειών. Το πιο παράξενο πράγμα σε αυτές τις αιρέσεις είναι ο τρόπος με τον οποίο οι αληθινοί πιστοί τους θυσιάζουν με θέρμη τα ίδια τα πράγματα που ισχυρίζονται ότι θέλουν να σώσουν. Σκεφτείτε τα εξής: Οι θρησκείες που πιστεύουν σε κάτι τέτοιο είναι οι εξής:

1). Η ασθένεια COVID-19 παρουσιάζει σχεδόν ΜΗΔΕΝΙΚΟ κίνδυνο για τα υγιή παιδιά, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τη λατρεία των εμβολίων να απαιτεί από τα παιδιά να λαμβάνουν τα επικίνδυνα, πειραματικά εμβόλια που δεν είναι ούτε αποτελεσματικά ούτε ασφαλή. Το πιο θεαματικό παράλογο αποτέλεσμα είναι η υψηλή συχνότητα εμφάνισης μυοκαρδίτιδας που προκαλείται από το εμβόλιο σε νεαρούς αθλητές για τους οποίους το COVID-19 παρουσίαζε μηδενικό κίνδυνο.

2). Οι ανεμογεννήτριες είναι εξαιρετικά αναποτελεσματικοί παραγωγοί ηλεκτρικής ενέργειας που σκοτώνουν εκατοντάδες χιλιάδες μεταναστευτικά πουλιά, προκαλούν καταστροφές στο θαλάσσιο περιβάλλον όταν τοποθετούνται στα ανοιχτά και καταστρέφουν τη φυσική ομορφιά του τοπίου. Παρ' όλα αυτά, η αλλόκοτη Λατρεία του Κλίματος επιμένει ότι οι ανεμογεννήτριες αποτελούν βασικό όπλο στο οπλοστάσιό μας για τη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, οι οποίες, όπως πιστεύει ένθερμα η Λατρεία του Κλίματος, προκαλούν την άνοδο της θερμοκρασίας της Γης. Καταστρέψτε τη φύση για να τη σώσετε!

3). Ένα αρσενικό άτομο θα έχει προφανώς ένα αθέμιτο πλεονέκτημα έναντι ενός θηλυκού σε όλα σχεδόν τα ανταγωνιστικά αθλήματα. Και όμως, με τον ένθερμο προσηλυτισμό της παράξενης λατρείας των τρανσέξουαλ, οι οπαδοί της έχουν καταφέρει σε μεγάλο βαθμό να καταστρέψουν τα γυναικεία αθλήματα και τα όνειρα των κοριτσιών και των γυναικών που προπονούνται γι' αυτά.

4). Η εισαγωγή λεγεώνων νέων ανδρών από αραβικές χώρες στις ευρωπαϊκές χώρες, στις οποίες οι νέοι αυτοί άνδρες αγωνίζονται να ενσωματωθούν και να βρουν κερδοφόρα εργασία, έχει ως αποτέλεσμα τη σημαντική μείωση της δημόσιας ασφάλειας στις ευρωπαϊκές πόλεις, ιδίως για τις νεαρές γυναίκες. Χθες, εδώ στη Βιέννη, γευμάτισα με τον πρώην αρχηγό της αστυνομίας, ο οποίος μου είπε ότι οι μαχαιριές είναι πράγματι πολύ περισσότερες σε ορισμένες συνοικίες της Βιέννης από ό,τι ήταν ποτέ στο παρελθόν. Οι δράστες είναι σχεδόν πάντα νεαροί άνδρες που ήρθαν στη Βιέννη κατά τη διάρκεια της ευρωπαϊκής μεταναστευτικής κρίσης του 2015.

Και όμως, η λατρεία της ποικιλομορφίας επιμένει στην παράξενη, φετιχιστική πεποίθησή της ότι η φυλετική ποικιλομορφία αυτή καθαυτή είναι απαραίτητα καλό πράγμα. Χθες το βράδυ, ενώ αναλογιζόμουν τον παραλογισμό της Λατρείας της Διαφορετικότητας, είδα την είδηση ότι ένας νεαρός, αλλοδαπής καταγωγής άνδρας μαχαίρωσε 11 άτομα και σκότωσε τρία στο "Φεστιβάλ Διαφορετικότητας" που βρισκόταν σε εξέλιξη στο Σόλινγκεν της Γερμανίας. Η ποικιλομορφία υποτίθεται ότι θα ενισχύσει και θα αναζωογονήσει τη Γερμανία στον 21ο αιώνα, ακόμη και όταν οδηγεί σε μαζικές ανθρωποκτονίες.

5). Ήδη από το έτος 2015, άρχισα να αντιλαμβάνομαι ότι οι ολιγάρχες που διοικούν την Ουκρανία έκαναν ένα τεράστιο λάθος με το να μπουν στο κρεβάτι με τους ολιγάρχες που διοικούν τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, το στρατιωτικο-βιομηχανικό σύμπλεγμα και την εγκληματική οικογένεια Μπάιντεν. Η συμπόρευση με το αμερικανικό στρατιωτικό και πληροφοριακό κατεστημένο θα τρόμαζε σίγουρα τη ρωσική αρκούδα και θα την έκανε επιθετική. Πολύ καλύτερα για τον φτωχό λαό της Ουκρανίας να μετριάσει τον εθνικισμό και να επιδιώξει φιλικές και συνεργατικές σχέσεις με τη Ρωσία.

Σημειώστε ότι το ίδιο ακριβώς σκεπτικό έχει εφαρμοστεί σε κάθε χώρα του δυτικού ημισφαιρίου στις σχέσεις τους με την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών από τότε που ο πρόεδρος Μονρόε ανακοίνωσε το Δόγμα Μονρόε. Όπως παραπονέθηκε κάποτε ο πρώην πρόεδρος του Μεξικού, Porfirio Diaz: "Καημένο Μεξικό - τόσο μακριά από τον Θεό και τόσο κοντά στις Ηνωμένες Πολιτείες".

Φανταστείτε αν η κυβέρνηση του Μεξικού είχε, εν έτει 2014, αρχίσει να υποδέχεται τύπους του ρωσικού στρατού και των μυστικών υπηρεσιών να εγκατασταθούν στο Μεξικό κοντά στα σύνορα με τις ΗΠΑ. Ενώ οποιοσδήποτε με ένα ίχνος κοινής λογικής θα μπορούσε αμέσως να αναγνωρίσει την ανοησία αυτού του πράγματος, η παράξενη λατρεία Ιερά Εδάφη της Ουκρανίας επιμένει ότι ο φτωχός ουκρανικός λαός πρέπει να πολεμήσει μέχρι να πέσει και το τελευταίο φυσίγγιο αντί να διαπραγματευτεί με τη Ρωσία. Και πάλι, καταστρέψτε την Ουκρανία για να τη σώσετε!

Θα μπορούσα να συνεχίσω με άλλα παραδείγματα "καταστροφής χωριών για να τα σώσω", αλλά πιστεύω ότι οι αναγνώστες μου κατάλαβαν το νόημα. Στη ρίζα αυτών των παράξενων κοσμικών λατρειών φαίνεται να βρίσκεται η λανθασμένη θρησκευτική λαχτάρα, η επιθυμία να αισθάνεται κανείς καλά με τον εαυτό του, συμμετέχοντας σε κάτι που πλασάρεται ως αλτρουιστικός σκοπός, η έλλειψη καλών πληροφοριών και η έλλειψη ικανότητας κριτικής σκέψης.

petermcculloughmd.substack.com


diodotos-k-t.blogspot.com



19 σχόλια:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=30teQA2cd7E (ama lew egw oti einai ola stimena)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εύστοχο άρθρο. Να συμπληρώσω οτι η έλλειψη ικανότητας κριτικής σκέψης ενισχύεται απο την ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ και ΠΟΛΥΠΛΗΘΗ επίθεση απο ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ εστίες ανοησιών, οι οποίες όμως έχουν ΜΙΑ κοινή πηγή.

    Όταν σου έρχεται "κάτι" απο πολλά σημεία ταυτόχρονα, ΔΕΝ ξέρεις τι να πρωτοαντιμετωπίσεις και λογικά "μπλοκάρεις". Κάποιοι γνωρίζουν τις ικανότητες του ανθρώπινου εγκεφάλου, όσο αφορά τη λειτουργία του. Και ενώ παλαιότερα οι επιθέσεις γινόντουσαν με μια - ας πούμε - συχνότητα, π.χ. κάθε n χρόνια και μετά μια ανάπαυλα και ού το καθεξής, το τελευταίο διάστημα αυτό έχει καταστρατηγηθεί και οι επιθέσεις είναι συνεχείς και πολλές ταυτόχρονα.

    Αυτό σημαίνει οτι "κάτι" καλό για εμάς πρόκειται να συμβεί και επειδή το ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ και το ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ, κάνουν τα πάντα να "μαζέψουν" όση περισσότερη "τροφή" μπορούν, νομίζοντας οτι θα γλυτώσουν. Λέγοντας "τροφή" εννοώ και φυσική και νοητική.

    Αυτοί τη "δουλειά" τους και εμείς τη δική μας. Η ΝΙΚΗ της ανθρωπότητας είναι πιο κοντά απο όσο νομίζετε.

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απελπισμένη στην Γη

      Αγαπητέ Διός κούρε και υπόλοιποι στον Διοδοτο,
      είναι η πρώτη φορά που γράφω στο μποκ. Ήθελα να σας πω ότι μικρή ενοιωθα υιοθετημένη στην οικογένεια μου. Πάντοτε ότι δεν ανήκω εδώ. Ως άτομο είμαι δοτική. Έχω δώσει περισσότερα από όσο πάρει. Σημαντική η αγάπη για εμένα, και πήρα λιγότερη από όσο θα ήθελα.Οταν ήρθε η παράνοια του κορόιδο -γιου ήξερα ότι δεν έπρεπε να το κάνω. Συνεχώς τρικλοποδιές στην ζωή. Ανυπομονώ να φύγω από αυτή την Γη όπου αισθάνομαι απελπισία. Και δεν έχει να κάνει μόνο ότι είμαι φτωχή και με έχουν αποκλείσει από την γήινη οικογένεια μου. Δεν ήθελα ποτέ τα στολίδια τους. Θέλω να πάω εκεί που πήγα πριν χρόνια όταν κοντεψα να πεθάνω. Ένα υπέροχο μέρος, γεμάτο γαλήνη με ένα δέντρο φουντωτό σαν ιτιά μέχρι κάτω με χρώματα που όμοια δεν έχω δει. Απορώ γιατί με γύρισαν πίσω... Γύρισα και τυρανηθηκα. Όμως ποτέ δεν απέκτησα τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα. Συγνώμη για το μακρύ κείμενο. Υπάρχει πιθανότητα να πάω στα πεδία τα υψηλά?? Μακάρι

      Διαγραφή
    2. Απελπισμένη στην Γη
      Δημοσιευσες αυτό στις 23,-03
      Τώρα είναι 23-42 καί δεν βρέθηκε κανείς να σου απαντήσει;
      Κρίμα
      Κάτσε πάντως μια εβδομάδα ακόμη και θα γυρίσουν τα άστρα αλλιώς
      Άκου με

      Διαγραφή
    3. ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΟΥΣΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ...ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΠΩΦΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΤΟΥ...ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΜΑΡΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ Ο ΘΕΟΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΘΕ ΑΜΑΡΤΙΑ ΘΑ ΕΦΕΡΝΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ...ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΑΡΤΙΑ ....ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΔΕΙΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΠΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΚΟ [ ΑΜΑΡΤΙΑ ]...ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΔΕΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΨΥΧΗ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΑΛΛΑ Η ΑΜΑΡΤΙΑ...

      ΥΓ. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΝΕΜΕΝΟΙ...ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΙ...ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟΙ...ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΨΥΧΟΥΣΑΝ ΑΝΑΦΩΝΗΣΑΝ ...

      -ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ...

      ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

      Διαγραφή
    4. Αγαπητή Απελπισμένη στην Γη,

      Κατ' αρχήν ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ στον Διόδοτο. Θα διαπιστώσεις οτι ο οικοδεσπότης και οι σχολιαστές έχουμε δημιουργήσει μια - ας πούμε - οικογένεια, στην οποία όλοι λέμε την άποψή μας χωρίς να ελοχεύει ο κίνδυνος του χλευασμού απο τον άλλο. Με άλλα λόγια ο ένας ΣΕΒΕΤΑΙ τον άλλο, παρά τις διαφορετικές απόψεις. Και εάν είσαι απο Αθήνα, θα χαρούμε να σε συναντήσουμε και απο κοντά για καφεδάκι.

      Τώρα, αν σου πω οτι είσαι απο τις ΤΥΧΕΡΕΣ ΨΥΧΕΣ, θα με πιστέψεις ; Θα σου εξηγήσω το γιατί.

      Το οτι νοιώθεις υιοθετημένη απο την γήινη οικογένειά σου, παρά το αρνητικό συναίσθημα που ΝΟΜΙΖΕΙΣ (εννοώ οτι το συναίσθημα είναι παραπλανητικό, όχι οτι δεν το νοιώθεις) οτι σου προκαλεί, σημαίνει οτι είσαι πολύ κοντά να ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ όχι μόνο τις προηγούμενες ενσαρκώσεις σου, αλλά είσαι και έτοιμη να ΜΑΘΕΙΣ το ΡΟΛΟ σου σε αυτή την ενσάρκωση, ΟΤΑΝ ΕΛΘΕΙ Η ΩΡΑ.

      Το οτι είσαι δοτική είναι ΠΡΟΤΕΡΗΜΑ. Το να δίνεις οτιδήποτε μπορείς, είτε αυτό είναι ΑΓΑΠΗ (το κυριότερο) είτε ψυχολογική ή οικονομική (στο μέτρο που μπορείς) βοήθεια, ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ, είναι η ΥΠΕΡΤΑΤΗ πράξη της ύπαρξης. Σε ΓΕΜΙΖΕΙ.

      Η ανυπομονησία σου να "φύγεις" είναι σημάδι της εν υπνώσει ΓΝΩΣΗΣ του ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙΣ. Και σίγουρα ΔΕΝ ανήκεις εδώ κάτω. Σκέψου όμως ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ και κυρίως ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΔΩ. Πίστεψέ με, είσαι περισσότερο απο όλους μας έτοιμη να ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ τα παραπάνω όταν έλθει η ώρα.

      Όσο αφορά όμως το "ποιός", να είσαι ΣΙΓΟΥΡΗ οτι υπάρχει κάποιος που σε έχει στείλει εδώ κάτω και σε ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ. Και δεν μιλώ για Θεό, ούτε με θρησκευτική χροιά. Είναι ο Ανώτερος Εαυτός σου, που σε ΑΓΑΠΑ και σε ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ.

      Το οτι είσαι φτωχή (φαντάζομαι το λές με την έννοια οτι σου λείπουν χρήματα) ΔΕΝ έχει καμία σημασία. Όλοι μας εδώ το ΙΔΙΟ είμαστε. Μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει, αλλά είμαστε ΠΛΟΥΣΙΟΙ αλλού, πράγμα που διαπιστώνω οτι είσαι και εσύ (αλλά φοβάσαι να το κατανοήσεις).

      Βρε ΤΥΧΕΡΗ, έχεις "δει" το που θα πας μετά την αναχώρησή σου απο αυτό το πεδίο !!!!!! Και μάλιστα έχεις δεί οτι είναι ΟΜΟΡΦΟ πέραν κάθε περιγραφής. Και μετά μας λές οτι είσαι απελπισμένη ; ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ έπρεπε να είσαι !!!

      Ελπίζω και εύχομαι το ταξίδι σου με εμάς στον Διόδοτο να σου δώσει την ΕΛΠΙΔΑ που αναζητάς και εδώ θα είμαστε να συζητάμε.

      Έρρωσο

      Διός Κούρος

      Υ.Γ. Επίτρεψέ μου να σου προτείνω να αλλάξεις το nick name σου. Το πρώτο βήμα να αλλάξεις διάθεση είναι εσύ η ίδια να πιστέψεις οτι ΔΕΝ είσαι απελπισμένη (πράγμα που έτσι και αλλιώς αφορά ένα ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ).

      Διαγραφή
    5. Φίλε ΑΚΜΩΝ,

      ΔΕΝ είμαστε ό το 24ωρο πάνω απο το πληκτρολόγιο, ούτε πάντα ανατρέχουμε πάντα σε δυο τρείς παλαιότερες αναρτήσεις, ειδικά αν τις έχουμε ήδη διαβάσει και σχολιάσει. Στο λέω με σεβασμό.

      Εγώ μόλις τώρα το διάβασα και αμέσως σχολίασα. Άσε που για να σχολιάσει ο καθένας, πρέπει να έχει κάτι να πει !! Και αν διαβάσεις το σχόλιό μου, είναι κατάτι παραπάνω απο μια απλή πρόταση για τα άστρα.

      Έρρωσο Αδελφέ

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
    6. Φίλε Διός Κούρε
      Εγώ έπεσα πάνω σε αυτην την δύσκολη κατάσταση ενός ανθρώπου σε πολύ κοντινό χρονικό σημείο και έτσι έστειλα μια προτροπή για μια σύντομη αναβολή
      Στεναχωρήθηκα κιόλας πού ήμουν ο πρώτος και το είπα και αδέξια
      Το πώς μια σύντομη αναβολή (με οιανδήποτε αιτία η πρόφαση ) λειτουργεί αποτρεπτικά είναι λίγο δύσκολο να στο εξηγήσω εδώ
      Οπωσδήποτε όμως είναι πιο αποτελεσματικό να ζητάς λίγο χρόνο από το να τον ζητάς όλο
      Πίστεψε με λειτουργεί καλύτερα
      Είναι σαν να βλέπεις έναν άνθρωπο στην άκρη ενός γκρεμού και να του λες "κάνε ένα βήμα πίσω ή έλα πιο εδώ"
      Αυτό θα φέρει καλύτερο αποτέλεσμα από το να πεις "γυρνά πίσω ή μην πέφτεις"
      Το πρώτιστο είναι να κερδηθεί ένας μικρός χρόνος την αναγκαία στιγμή ώστε υπάρξουν δευτερες και τρίτες σκέψεις
      Και ο χρόνος αυτός φίλε μου κερδίζεται με λίγα λόγια και σαφή ώστε να είναι εύληπτα
      Τόσον εδώ όσον και σε άλλα ιστολόγια έχω δείξει ένα κάποιο γνωσιολογικο επίπεδο καθώς και ότι γνωρίζω να λέω πολλά ωραία λόγια και αυτό που έγραψα στην φίλη
      Απελπισμένη στην Γη ήταν αυτό που εκρινα πως χρειάζεται Τώρα
      Ακόμη και αυτές οι εξηγήσεις που οδηγούμαι να δώσω τώρα δεν έρχονται σε σωστή στιγμή
      Το κάνω διότι πιστεύω πως η φίλη μας με το ενδιαφέρον που είδε από την παρέα έχει ξεπεράσει την κρισιμότητα της κατάστασης πού την οδήγησε να αποχαιρετά
      Και μόνο το ότι συνδιαλέγεται δείχνει πως είναι εδώ και θα συνεχίσει να ειναι είτε αλλάξουν τα άστρα την άλλη εβδομάδα είτε όχι
      Μεταξύ μας πάντως τα άστρα την άλλη εβδομάδα θα είναι χάλια μαύρα αλλά όλοι εμείς μαζί με την καινούργια φίλη θα ζήσουμε και θα τα μουντζωνουμε
      Φιλικά

      Διαγραφή
  3. Εκστρατεία εμβολιασμού στη Γάζα: εξάλειψη της πολιομυελίτιδας ή μετάβαση σε βιο-πόλεμο;

    https://www.unz.com/mwhitney/vaccination-campaign-in-gaza-polio-eradication-or-transition-to-bio-warfare/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ30 Αυγούστου, 2024 23:00

    ΑΠΕΤΑΞΑΜΗΝ ΤΟΝ ΣΕΙΤΑΝ ;
    ΑΠΕΤΑΞΑΜΗΝ ΤΟΝ ΟΦΙΝ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ;
    ΠΟΣΑ ΝΑ ΠΗΡΕ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ Ο ΑΛΓΕΡΙΝΟΣ ,
    ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ,ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΡΑΗ
    ΓΥΝΑΙΚΕΣ ;
    ΑΠΕΤΑΞΑΜΗΝ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΛΑ ;
    ΝΑΙ.
    Ε, ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ
    ΕΙΔΆΛΛΩΣ ΕΙΣΑΙ ΣΚΑΤΑΤΖΗΣ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. (πρώην) Απελπισμένη στην Γη
    Νυν====>> Έτοιμη προς αποχώρηση.

    Αγαπητέ Διός κούρε,
    Σ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και αλλάζω κιόλας το όνομα μου. Εδώ έτοιμη προς αποχώρηση.
    Αυτή εδώ η ζωή με αηδιάζει. Πονάω καθημερινά στο σώμα. Η ψυχή μου είναι κενή. Έδωσα πολύ και δνε πήρα όπως προείπα. Δεν αξίζει το κόπο να πάρω κανέναν μαζί μου ούτε την οικογένεια που δημιούργησα εδώ (παιδί και άντρα). Αν ήταν ικανοί να μου δώσουν και νά μήν με εκνευρίζουν, θα το συζητούσαμε. Όμως μου προκάλεσαν θλίψη το ότι δεν κατάλαβαν με πόσο κόπο εγώ έδωσα όλη μου την ζωή. Ίσα ίσα που δεν θεωρούνται αρκετά όσα έδωσα. Οικονομικά δεν μπόρεσα να βοηθήσω. Η αγκαλιά μου ήταν εκεί όμως, κάτι που εγώ δεν είχα πουθενά. Θέλω να κοιμηθώ να μην ξυπνήσω, ώστε να παω στα ανώτερα πεδία.
    Θέλω να φύγω τρέχοντας στο τοπίο που έζησα και ήταν τόσο έντονα τα χρώματα. Το σώμα μου πονά καθημερινά. Με αυτοάνοσο. Μόυ αρκεί τόση μοναξιά.
    Αγαπητέ ακμών,
    Σ ευχαριστώ και εσένα αδελφική ψυχή. Μου είπες να περιμένω λίγο.. Πόσο ακόμη?? Νοιώθει το κορμί μου έτοιμη να εκραγω
    Υστ: σας διαβάζω χρόνια τώρα. Ποτέ δεν βρήκα το θάρρος να γράψω. Δεν ζω Αθήνα πάντως
    Με εκτίμηση,
    Έτοιμη για αναχώρηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Απελπισμένη,
      "αναχώρηση".. εννοείς αυτοκτονία;
      Δεν ξέρω τις θρησκευτικές σου πεποιθήσεις, αλλά η θρησκεία μας απαγορεύει να αφαιρούμε εμείς οι ίδιοι την ζωή μας. Είναι εγωιστικό, άρα αμαρτία. Αυτός που μάς έδωσε ζωή, Αυτός, βάσει του σχεδίου που έχει για τον Κόσμο και για καθέναν από εμάς, καθορίζει το χρονικό σημείο που θα διακοπεί η ενσώματη παρουσία μας στη Γη. Η αυτοχειρία επιβαρύνει τα πρωτόκολλα που αφορούν την μετάβασή μας στα ανώτερα πεδία- "ωραία τοπία με έντονα χρώματα" όπως είπες. Μέσα από τον σωματικό μας πόνο (ο οποίος μπορεί να είναι και εκκαθάριση των αρνητικών στοιχείων της μέχρι τούδε ζωής μας), σωματικός πόνος από αυτοάνοσο και άλλα δεινά, ..εξυφαίνονται και άλλα πράγματα γύρω μας που δεν μάς είναι αντιληπτά, και μπορεί να αφορούν την ολοκλήρωση των σχέσεών μας με τους κοντινούς μας ανθρώπους.
      Σκέψου τα όλα αυτά, και μην βιαστείς να προχωρήσεις στο απονενοημένο.

      Με αγάπη!

      Διαγραφή
    2. Αγαπητή Έτοιμη για αναχώρηση,

      Λυπάμαι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ για αυτά που αισθάνεσαι. Είμαι σίγουρος οτι η έντονη θλίψη, σου έχει δημιουργήσει και το αυτοάνοσο. Θέλω ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να ελπίζω οτι δεν είναι αργά και θα μπορέσεις με κάποιο τρόπο να ανατρέψεις την κατάσταση. Βλέπω όμως οτι ήδη έχεις ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΝΟΗΤΙΚΑ και ΨΥΧΙΚΑ και δεν σου είναι εύκολο να αλλάξεις τον τρόπο σκέψης.

      Σκέψου οτι ο Ανώτερος Εαυτός σου σε ΑΓΑΠΑ και για κάποιο λόγο σε έχει στείλει εδώ. Διάβασε το παρακάτω. ΙΣΩΣ σε βοηθήσει.

      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2023/02/blog-post_58.html

      Έρρωσο και κουράγιο

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
    3. Κώστα απο ό,τι κατάλαβα η αγαπητή μας Διοδοταία εννοεί οτι το αυτοάνοσο είναι προχωρημένο σε τέτοιο βαθμό, που το τέλος είναι μοιραίο. ΔΕΝ θέλω να σκευτώ αυτό που λές !!

      Αν όμως είναι αυτό, τότε ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ μας, όποιο είναι το αληθινό σου όνομα, εμείς είμαστε εδώ για να συνδράμουμε ΑΝ μπορούμε, αλλά κυρίως ΑΝ το θέλεις.

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
    4. ΥΓ.
      Την πρώτη φορά.. "έφυγες" ΑΚΟΎΣΙΑ. Και πήρες μια πρόγευση των ανωτέρων πεδίων που ήταν όμορφα. Με μία ΕΚΟΎΣΙΑ αναχώρηση ΔΕΝ είναι καθόλου σίγουρο ότι θα ξαναβρεθείς εκεί. Μπορεί να υπάρξουν επιπλοκές, και άλλες οντότητες μπορεί να βρεθούν στο δρόμο σου και να σε οδηγήσουν σε λάθος πεδίο "συνταξιοδότησης".
      Αυτά είχα να σού πω, πες με "χριστιανοταλιμπάν", αλλά δεν βρίσκω άλλο τρόπο για να σε πείσω να παραμείνεις κι άλλο μαζί μας στο επίγειο κολαστήριό μας.

      Διαγραφή
    5. Έτοιμη για αναχώρηση

      Όχι δεν εννοώ αυτοκτονία. Εννοώ αναχώρηση όπως πρέπει στην πραγματική μας θέση. Όπου και αν είναι αυτή.
      Δνε θα ήθελα να αυτοκτονήσω και να βαρύνω τη ψυχή μου.
      Αναχώρηση με το πρώτο "αεροπλάνο":))

      Διαγραφή
    6. ΠΑΡΕ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΤΩΡΑ, ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!!!! 🙂

      Διαγραφή
    7. Μην ανησυχείς διόλου και η αναχώρησή σου για την ΠΗΓΗ είναι εξασφαλισμένη. Μέχρι τότε όμως άδραξε την παραμονή σου εδώ κάτω και πάρε όσες εμπειρίες και συναισθήματα έχει να σου προσφέρει αυτό το πεδίο, καλά και κακά !! Αποστασιοποιήσου λίγο και "κοίτα" τον εαυτό σου απο "ψηλά" σαν να είναι ένα avatar και εσύ ο παρατηρητής.

      Όλα γίνονται για κάποιο λόγο και θα σου ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ όταν έρθει η ώρα.

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
  6. Νέες τρομακτικές θρησκείες που αν δεν τις "ασπαζόμαστε" είμαστε εκτός εποχής,ψεκασμένοι ή αμόρφωτοι.Και επίσης δεν έχω καταλάβει αν τελικά θέλουν να πιστεύουμε στην επιστήμη ή όχι.Ο Αλγερινός βιολογικά δεν παραμένει άνδρας?Οι εισερχόμενοι από αραβικές χώρες που με έχουν ζαλίζει όλοι ότι έρχονται λόγω κλιματικής αλλαγής,δύο παραμύθια μέσα σε ένα.Και μου λέει η άλλη :Ναι αλλά θα ήθελες αν πας σε νοσοκομείο, ο γιατρός να είναι εμβολιασμένος.Οχι δεν θα ήθελα κάτι τέτοιο, ούτε με ενδιαφέρει.Να κάνει σωστά τη δουλειά του θα ήθελα.Τους έχουν κάνει τόσο μεγάλη πλύση εγκεφάλου που μερικές φορές σκέφτομαι ότι μάλλον δεν υπάρχει σωτηρία.
    Θα αναφερθώ σε προηγούμενη ανάρτηση για τους σεισμούς, γιατί έχω την ίδια άποψη με όσα είπε ο Διός Κούρος για τον σεισμό του 1999 και για Τουρκία και για Ελλάδα και μάλιστα πιστεύω ότι στην ίδια κατηγορία είναι και ο σεισμός του 2023 στην Τουρκία.Θεωρώ ότι κάποια από αυτά τα συμβάντα συνδέονται με τα ΝΑΙ η με τα ΟΧΙ των κυβερνήσεων και σε κάποιες περιπτώσεις είναι προειδοποιήσεις.
    Αγαπητή "έτοιμη προς αποχώρηση",θα σου πω τα ίδια με τον Κώστα και τον Διός Κούρο, βρισκόμαστε αυτή τη χρονική στιγμή εδώ για κάποιο λόγο και δεν μπορούμε να αποφασίσουμε εμείς το πότε θα αποχωρήσουμε, μόνο να το ζήσουμε και μπορεί τα πράγματα να μην είναι και τόσο "σκοτεινά", όπως τα βλέπεις.Να υπάρχει " φώς στο βάθος του τούνελ" και σε αυτόν τον κόσμο.Σου εύχομαι να μπορέσεις να το δεις αυτό.

    Ευρυδίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή