«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024

Παρίσι, Tελετή Λήξης Ολυμπιακών Αγώνων: ΕΝΑΣ ΑΠΡΟΣΩΠΟΣ ΧΑΡΟΝΤΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΕΝΑΣ ΧΡΥΣΑΦΙ ΕΝΤΟΜΟΕΙΔΗΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ, ΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ BLOMCAMP, KAI ΕΝΑΣ ΑΣΗΜΙ PREDATOR!!

                              ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

15 σχόλια:

  1. ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΝ ΑΥΤΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΙΔΕΩΔΕΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ;;;;;;;; ΗΡΕΜΑ ΡΩΤΑΩ !!!!! ΤΑ ΓΑΛΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΝΙΚΑΝΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΑΥΤΟ... ΟΥΤΕ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ, ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ.... ΟΜΩΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ... ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.... ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΟΥΜΕ... ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΒΕΒΑΙΑ....

    ΥΓ... ΒΡΕ ΣΥ ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ ΤΙ ΤΑ ΘΕΛΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΝΚΣ ΠΡΟΣ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ;;; ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ;;; ΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτή τη φορά ειδικά, έβαλα το ΠΟΡΝ-νιούς γιατί αυτοί δεν πρόσεξαν τίποτα από αυτά που επεσήμανα, παρά μόνο ότι "τίμησαν την Ελλάδα" οι διοργανωτές, λες κι αυτό δεν είθισται ως τώρα στις τελετές λήξης..
      Ήταν λοιπόν για να ασκηθεί κριτική, όπως και προέβης.
      Απ' την άλλη Νικόλα μου, ετοιμαζόμουν για την δουλειά το πρωί, και δεν είχα χρόνο να ψάξω πιο της προκοπής ειδησεογραφική σελίδα. Το πορνιους το έχω πρώτο στη σειρά ως πρόχειρο για πρώτα νέα (εξ απ')ανέκαθεν.

      Καλή εβδομάδα μπόυ μου!!!

      Διαγραφή
    2. Αδελφέ ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΕ, το Ολυμπιακό Ιδεώδες αναφέρεται και αφορά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τον ΜΕΓΙΣΤΟ των Θεών ΔΙΑ. Άλλως τε οι Ολυμπιακοί αγώνες ήταν ΤΕΛΕΤΗ προς Τιμήν του Πατέρα όλων ΔΙΑ, όπως τα Παναθήναια ήταν τελετή προς τιμήν της ΣΟΦΗΣ Θεάς ΑΘΗΝΑΣ.

      Είναι ΕΥΝΟΗΤΟ οτι η Ελληνική σημαία και ο εθνικός μας Ύμνος ΔΕΝ έχουν καμία σχέση με τις Τιμές προς τον ΔΙΑ, άσχετα αν ο σταυρός της σημαίας μας είναι ισοσκελής (σύμβολο του ΔΙΟΣ) και όχι αυτός της σταύρωσης του Ιησού (μην πέσετε να με φάτε, ΔΕΝ μιλάω χριστιανικά). Παρακαλώ μην "ανάψει" η συζήτηση για το σχήμα του σταυρού στη σημαία, διότι ΔΕΝ είναι αυτό το σημαντικό στο σχόλιό μου και φυσικά ΔΕΝ θα μπω σε αντιπαράθεση.

      ΔΕΝ γνωρίζω τα κίνητρα και το σκοπό του Γάλλου ΜΑΣΩΝΟΥ κουμπερτέν όταν "αναβίωσε" τους Ολυμπιακούς αγώνες. Πάντως αυτοί οι αγώνες ΔΕΝ έχουν σχέση με τους ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥΣ Ολυμπιακούς αγώνες που ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΟΛΩΝ.

      Δεν είναι μόνο οι Γάλλοι που είναι ΑΝΙΚΑΝΟΙ να τιμήσουν το Ολυμπιακό Ιδεώδες. ΚΑΝΕΙΣ δεν είναι σε θέση ΣΗΜΕΡΑ να το Τιμήσει ΔΥΣΤΥΧΩΣ. Και για αυτό το λόγο, με ΠΟΝΟ ΨΥΧΗΣ, βλέπουμε τελετές ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ και ΧΛΕΥΗΣ Εκείνου που υποτίθεται τιμούν οι αγώνες.

      Μεγάλο θέμα άνοιξες ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΕ, αλλά ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν βγαίνει άκρη, διότι ακόμα και η πλειοψηφία των Ελλήνων συμφωνεί με τους αγώνες.

      Έρρωσο

      Διός Κούρος

      Υ.Γ. Όσο αφορά το καρα-συστημικό site, είναι γνωστό τι ρόλο βαράει. Φαίνεται ανοικτά και στο πως παρουσιάζει την "τελετή" λήξης.

      Διαγραφή
  2. Πολύ σωστή η επισήμανση.Εισαι γατονι Κεφαλλονίτη,μπράβο.
    Άμα,τόσα χρόνια έκανε νύξεις ο Μαρκος...μας αγαπάνε πολύ οι σαρδαναπαλες οι Νεφελιμιτζουδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
      Μού άρεσε πολύ αυτό το "νεφελιμιτζούδες"!
      Καλημέρα, καλή εβδομάδα!

      Διαγραφή
  3. https://x.com/black_adder07/status/1822731063762051446/photo/2

    Και εδώ, πίσω από το άγαλμα της νίκης εξάκτινο αστέρι(;) αριστερά επάνω ID: identification card, identity documentation, δεξιά επάνω πτώση μετεωρίτη και δεξιά μέση ΑΤΙΑ (UFO).

    Πῦρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εντελώς τυχαία εμφάνισαν την ελληνική σημαία μέσα σε καπνούς, ενώ την ίδια ώρα ξέσπαγε η μεγάλη φωτιά στην Αττική...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός Γιάννη!
      Γι αυτό κι εγώ ξηγήθηκα αυτό:
      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2024/08/t.html

      Διαγραφή
  5. Κώστα Ταύρε να με συμπαθάς που γράφω κάτι άσχετο με την ανάρτηση, αλλά παίρνοντας πάσο από την δική σου αρνητική θέση κατά του πόρνονιους
    Θα ήθελα να καταθέσω δυο επικριτικά λογάκια για το εν λόγω σαιτ
    Εκτός ότι το πόρνονιους είναι ένα φουλ φιλοκυβερνητικό σαιτ πολύ πιο επικίνδυνο από τα καθαρά συστημικά σαιτ γιατί φοράει την προβιά του αντισυστημικού, δεκάδες τα παραδείγματα που πρόσφερε κάλυψη στην κυβέρνηση Μητσοτάκη,
    Το πιο πρόστυχο που κάνει είναι ότι επιτρέπει σε δυο (τρεις το πολύ) κυβερνητικούς υπαλλήλους με 10 διαφορετικά ψευδώνυμα να σχολιάζουν αρνητικά και να προσβάλουν άλλους σχολιαστές που κατακρίνουν τις μαλακίες της κυβέρνησης
    Πως καταλαβαίνω ότι είναι δυο με 10 λογαριασμούς;
    Από τον τρόπο γραφής (να μην επεκταθώ)
    Πως φαίνεται ότι είναι υπάλληλοι;
    Ποίος θα ήταν κολλημένος για ώρες πάνω σε ένα σαιτ (και μάλιστα 15 αυγουστιάτικα) και θα έγραφε απαντήσεις σε άλλους σχολιαστές εάν δεν ήταν υπάλληλος και μάλιστα με επιβλέποντα προϊστάμενο πάνω απ το κεφάλι του να του φωνάζει «απάντα σε αυτόν ρε μαλακισμένο τι σε πληρώνουμε…»
    Πως βγάζω το συμπέρασμα ότι είναι κυβερνητικοί;
    Βγάζει μάτι, αλλά θα αναφέρω σημερινό παράδειγμα, οι μέχρι χτες «αντικειμενικοί» αντιρώσοι σχολιαστές και «γνώστες» του ουκρανικού μετώπου (μάλλον θα ήταν στα χαρακώματα), ως δια μαγείας (και μαλακίας που τους δέρνει γιατί ξέχασαν να αλλάξουν ψευδώνυμο) σήμερα μεταμορφώθηκαν σε ειδικούς στην πυροπροστασία και φυσικά υπερασπιστές της κυβέρνησης Μητσοτάκη και του αφηγήματος της κλιματικής αλλαγής, παντός καιρού οι κρατικοδίαιτοι δαπίτες
    Ξέρασμα το πορνονιουζ ούτε για επίσκεψη λέμε.
    ΗλίαςΦ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ αγαπητέ Ηλία, έχω πληροφορηθεί ότι αυτή η ιστοσελίδα είναι ΚαραμανλοΣαμαρική, όχι Μητσοτακική -πάντως ΝΔ έτσι κι αλλιώς. Από πρακτοράκια.. ασφαλώς και γίνεται της πόπης στα σχόλια. Τους έχω δει κι εγώ έναν προς έναν. 50-50 είναι, ο κόσμος που εκφράζει απόψεις όπως κι εμείς, και ο κόσμος ο φιλοσυστημικός από συμφέρον, τουτέστιν κομματόσκυλα και πρακτοράκια από κούλα μεριά ή αμερικανική ή ισραηλινή πρεσβεία.
      Χεσμένο το έχουμε το σάιτ αυτό και όπως γουστάρω θα το χρησιμοποιώ για τις αναρτήσεις μου, άπαξ και μού κλέβει συνέχεια θέματα (και από άλλους φυσικά) και τα αλλάζει λίγο στο κείμενο, και πληροφορίες από κάποια άλλα παραπλήσια τουίτ (σε σχέση με αυτά που παραθέτουμε εμείς) και καλά για να μην καρφωθεί.

      Διαγραφή
  6. Δυο πρώτες παρατηρήσεις, ως τροφή για σκέψη:

    1. Ακόμα και η παιδική χορωδία στην τελετή λήξης (της Ελλάδος;) ήταν ντυμένα στα μαύρα.
    2. Οι χορευτές εκτός από απρόσωποι, χόρευαν όχι με τα χέρια προς τα επάνω, αλλά προς (ή από το) έδαφος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξεχάσατε να βάλετε ένα ψευδώνυμο όμως. Μην επαναληφθεί σας παρακαλώ.
      Τα μαύρα ρούχα παραπέμπουν σε πένθος, σκοτεινιά. Τα χέρια κάτω αντί για πάνω, παραπέμπουν σε ικεσία προς τον Κάτω κόσμο-Άδη, και όχι προς τους Ουρανούς.

      Διαγραφή
  7. https://citoyen-sade.livejournal.com/81202.html?newpost=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή