«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024

Tα ενεργά ρήγματα της Ελλάδος

 [Με κίτρινο ανενεργά ως τώρα ρήγματα, με κόκκινο ενεργά ρήγματα, και με μωβ οι σεισμοί που έχουν δώσει]

                                 Περισσότερα εδώ

14 σχόλια:

  1. καλημερα σε ολους τους σχολιαστες αλλα κια στον φιλτατο Κωσταρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το προτελευταίο τους χαρτί είναι σεισμοί και ηφαίστεια. Το τελευταίο είναι οι ψεύτικοι εξωγήινοι. Και για τα δύο εμείς ΔΕΝ μπορούμε να κάνουμε πολλά παρά μόνο να προετοιμαστούμε όσο γίνεται, φυσικά και κυρίως πνευματικά.

    Όσο αφορά τους ψευτοεξωγήινους, όταν και αν προλάβουν να τους εμφανίσουν (που ΔΕΝ το πιστεύω οτι θα προλάβουν), αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να ΜΗΝ πιστέψουμε αυτό που θα μας δείχνουν. Έστω και αν τα "σκάφη" ρίχνουν δέσμες απο laser ή κάποιο παρόμοιο "όπλο", είναι σίγουρο οτι ενώ η πηγή θα είναι ψεύτικη, το "όπλο" θα είναι αληθινό, όπως και την 9/11. Συνεπώς ΑΦΟΒΙΑ και αναμονή της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ επέμβασης, διότι ΑΝ τα πράγματα φτάσουν σε αυτό το σημείο, τότε θα ΕΠΕΜΒΟΥΝ οι πραγματικοί εξωγήινοι, λόγω καταπάτησης συμπαντικών νόμων και συμφωνιών.

    Όσο αφορά τους σεισμούς και τα ηφαίστεια, εννοείται οτι δεν μπορούμε να τα σταματήσουμε (ούτε τον χάρπα φυσικά), αλλά οφείλουμε να προετοιμαστούμε. Πως θα προετοιμαστούμε ;

    Αρχικά, να έχουμε έτοιμο έναν "σάκο επιβίωσης", ο οποίος δεν είναι απαραίτητο να είναι σακίδιο. Θα μπορούσαμε για παράδειγμα να έχουμε στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου μας 2-3 εξάδες με νερά, φακούς, μπαταρίες, παραδοσιακό ραδιοφωνάκι, κουβέρτες, ξηρά τροφή (αν είναι εφικτό). Επίσης, επειδή τα super markets θα είναι κλειστά για μέρες, καλό θα είναι να έχουμε στο σπίτι τροφή και νερό για τουλάχιστον 10 - 15 ημέρες. Το νερό διότι δεν ξέρουμε αν η υδροδότηση θα είναι εφικτή. Επίσης καλό θα ήταν να έχουμε τις καπαρντίνες μας δίπλα στην εξώπορτα για να την πάρουμε εύκολα. Ίσως χρειαστεί σε δύσκολες στιγμές.

    Σημαντικό επίσης είναι να έχουμε ένα σχέδιο με τα κοντινά μας πρόσωπα, για σημείο συνάντησης σε περίπτωση σεισμού, διότι αν είναι πρωινές ώρες θα είμαστε όλοι σε διαφορετικά σημεία, ενώ αν τύχει βράδυ, τότε θα είμαστε όλοι σπίτι. Επειδή οι επικοινωνίες ΔΕΝ θα είναι ενεργές, ας έχουμε απο τώρα φροντίσει να συνεννοηθούμε για το πού θα βρεθούμε (πχ έξω απο το σπίτι μας) και ας περάσει πολύς χρόνος απο το συμβάν. Αν όλοι ακολουθήσουμε το σχέδιο, δεν θα ανησυχούμε για το αν θα βρεθούμε.

    Φίλοι Διοδοταίοι, οι "ειδήσεις" τον τελευταίο καιρό "μυρίζουν" μεγάλους σεισμούς και εκρήξεις ηφαιστείων σε όλο τον πλανήτη. Ειδικά στην Ελλάδα μας, συμβαίνουν περίεργα γεγονότα όπως περίεργοι και επικίνδυνοι μικροσεισμοί σε διάφορα σημεία και "σημάδια" απο ψάρια και πτηνά. Τα ψάρια πχ στο Βόλο, μπορεί να είναι σημάδι απο θειάφι ή ραδόνιο ή εναλλακτικά επειδή είναι απο λίμνη και δεν μπορούν να επιζήσουν στη θάλασσα και λογικά πεθαίνουν. Εγώ συνδέω και την υποχώρηση των υδάτων που συμβαίνει απο πριν την κορώνα, με τα γεγονότα που συμβαίνουν τώρα. ΔΕΝ είναι μεγάλο το χρονικό διάστημα.

    Για να ΜΗΝ πανικοβαλλόμαστε, ας προετοιμαστούμε απο τώρα.

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://ergdhmerg.wordpress.com/2024/08/29/%cf%84%ce%b1-%ce%bd%ce%b5%ce%ba%cf%81%ce%ac-%cf%88%ce%ac%cf%81%ce%b9%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b2%cf%8c%ce%bb%ce%bf/

      Διαγραφή
    2. Παραθέτω το σχόλιο που έγραψα και στον Εργοδότη :

      ΜΑΚΑΡΙ Φίλτατε Εργοδότα !!!!! Μακάρι να είναι το σημάδι της Θεάς !!!!

      Δεν σου κρύβω οτι μου "ανέβασες" το ηθικό. Όχι οτι ήταν πεσμένο, κάθε άλλο, αλλά η εξήγηση που δίνεις είναι όχι μόνο λογική (και ουχί αφελής) αλλά και η πλέον ΘΕΤΙΚΗ.

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
  3. Σοβαρά μιλάτε; ήρεμα ρωτάω

    Ελευθερία Αγωνιζομενη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Ελευθερία, για ποιό απο όλα όσα αναφέρονται απορείς ;
      Δεν σε ρωτώ ειρωνικά, κάθε άλλο !! Αλήθεια δεν κατάλαβα γιατί ρωτάς.

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ Διός Κουρε,

      Ρωτώ περί σεισμών και, αν κατάλαβα καλά, θα είναι έργο των γνωστών, τους οποίους θα στείλουν επάνω μας.

      Ελευθερία Αγωνιζομενη

      Διαγραφή
    3. Αυτό πιστεύω!!! Το χαρπ δουλεύει υπερωρίες και η παρατεταμένη ζέστη δεν είναι καλή όσο αφορά - μεταξύ άλλων- και για τους σεισμούς. Το επόμενο βήμα είναι να ιονίσει την ατμόσφαιρα και..... μπουμ !!!

      Βέβαια η δικαιολογία είναι έτοιμη. "Από πάντα γίνονται σεισμοί και έχει πολλά χρόνια να γίνει μεγάλος". Ο καθένας πιστεύει αυτό που θέλει. Εγώ πιστεύω ότι οι σεισμοί είναι (και) όπλο. Θυμίζω το 1999.

      Έρρωσο

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
    4. Διός Κουρε καλημέρα,

      Συγγνώμη κιόλας αλλά αντίδραση υπάρχει η το πάμε για μαζική έξοδο; διότι μιλάμε για όπλα που εγω και η οικογένεια μου δεν μπορούμε να τα πολεμήσουμε με τον πλάστη.

      Ελευθερία Αγωνιζομενη

      Διαγραφή
    5. Αγαπητή Ελευθερία,

      Αντίδραση στο φυσικό πεδίο ΔΕΝ μπορεί να υπάρξει, όπως δεν υπήρξε ποτέ !! Δυστυχώς ΔΕΝ έχουμε τη δυνατότητα ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ για να αντιδράσουμε μαζικά ως ανθρωπότητα. Κάθε φορά μας "τρώει" η διχόνοια και έτσι υπερισχύει το διαίρει και βασίλευε. Οπότε ... ξέχνα το !!

      Αντίδραση ΥΠΑΡΧΕΙ ατομικά. Αυτή είναι νοητική, διότι η σκέψη ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΑΥΤΗ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΛΟ. Άλλοι το λένε προσευχή, άλλοι το λένε δέηση κ.λ.π. Αυτό που ξέρω είναι οτι ΖΗΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ και δεν το λέω με θρησκευτική χροιά. Εδώ είμαστε - ας πούμε - τυχεροί, διότι αν οι σκέψεις πολλών ανθρώπων ΤΥΧΕΙ και συμπέσουν, τότε στο φυσικό πεδίο υπάρχουν ανακατατάξεις προς όφελος των νοητικά ζητούντων και ας μην φαίνεται άμεσα. Το πόσοι πρέπει να είναι ΔΕΝ το γνωρίζω. Το "ζήτα" όμως πρέπει να είναι ΑΛΗΘΙΝΟ ΟΡΑΜΑ. Οπότε οραματίσου και ζήτα. Αυτό κάνουν και οι ανάποδοι και για αυτό το λόγο το κρατάνε μυστικό, σε σημείο να φαντάζει συνωμοσία !!

      Τώρα όσο αφορά τα "εγκόσμια", η όποια προετοιμασία για τα φυσικά φαινόμενα είναι αυτή που ανέφερα στο αρχικό μου σχόλιο. ΔΕΝ μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Για το σημείο που ρωτάς όμως, εννοείται πως ΔΕΝ μπορείς με πλάστη να αντιμετωπίσεις άλλο όπλο. Πρέπει και εσύ να έχεις το ΙΔΙΟ. Για να μην κάνω στόχο το blog του Κώστα, αν ψάξεις στο διαδίκτυο θα βρείς τρόπο να έχεις ΝΟΜΙΜΑ κάτι άλλο εκτός απο τον πλάστη. Και πίστεψέ με, όταν και αν χρειαστεί να το χρησιμοποιήσεις, σημαίνει οτι οι συνθήκες θα είναι τόσο "τραβηγμένες" που ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα ψάξει τι και πως.

      Τέλος, ΑΝ τα φυσικά φαινόμενα (σεισμοί και ηφαίστεια) είναι τόσο έντονα όσο λένε οι "επικυνδυνολόγοι" (επίτρεψέ μου τον όρο), τότε ΔΕΝ θα υπάρχει κανένας για να χρειαστεί να αμυνθείς, είτε με πλάστη είτε με κάτι άλλο.

      Προσωπικά ΠΙΣΤΕΥΩ οτι ΔΕΝ θα φτάσουμε εκεί, διότι ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟΙ. ΜΗΝ φοβάστε. Η ΑΦΟΒΙΑ είναι όπλο.

      Έρρωσο

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
  4. Τα σχόλια έγιναν κατά τη διάρκεια συνέντευξης με τον Αμερικανό δημοσιογράφο Τάκερ Κάρλσον την Τετάρτη. Ο Μπενζ, στέλεχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ υπό τη διοίκηση του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, τώρα διευθύνει το Ίδρυμα για την Ελευθερία στο Διαδίκτυο που παρακολουθεί την ελευθερία του λόγου.

    «Οι ΗΠΑ και η CIA χρησιμοποίησαν την κρυπτογραφημένη εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης Telegram για να υποδαυλίσουν ταραχές και κινήματα διαμαρτυρίας εναντίον ξένων κυβερνήσεων που θεωρούν ανεπιθύμητες», δήλωσε ο πρώην αξιωματούχος της κυβέρνησης Τραμπ και ακτιβιστής για την ελευθερία του λόγου Μάικ Μπενζ.

    «Το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ χρησιμοποιούσε το Telegram», χρησιμοποιώντας την κρυπτογράφηση και την τοπική δημοτικότητά του «για να υποδαυλίσει διαμαρτυρίες και ταραχές στην Ρωσία – ακριβώς όπως έκανε στην Λευκορωσία, το Ιράν, το Χονγκ Κονγκ και επιχείρησε να το κάνει στην Κίνα», είπε ο πρώην αξιωματούχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

    https://katohika.gr/diethni/vomva-gia-ipa-cia-kai-telegram-etsi-to-chrisimopoiousan/

    ...Kαι οι χαζοί παπαγάλιζαν τα παραμύθια του Στέιτ Ντιπάρτμεντ: "Το γράψανε στο τέλεγκραμ!"
    ΟΥΑΟΥ!!!!


    μνκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η συλλογικη Δυση κυβερναται ακομη απο τους διαφορους Οτο Σκορτσενη, αυτη την φορα με κουστουμι και γραβατα,

    Σκηνοθεσια σεναριο Σχολη της Φρανκφουρτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή