«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024

Ραδιοφωνική εκπομπή Ηal Turner - ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΔΟΥΜΑΣ: "ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ"


Την Πέμπτη, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενέκρινε ένα μη δεσμευτικό ψήφισμα που ζητούσε να επιτραπεί στην Ουκρανία να επιτεθεί βαθιά μέσα στη Ρωσία. Σε απάντηση, ο Πρόεδρος της Ρωσικής Δούμας έκανε την πιο ξεκάθαρη δήλωση μέχρι τώρα για τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο και τον Πυρηνικό Πόλεμο! Το ψήφισμα στις 19 Σεπτεμβρίου κάλεσε τα κράτη μέλη της ΕΕ να άρουν τους περιορισμούς στη χρήση από την Ουκρανία όπλων που προμηθεύονται από τη Δύση εντός της Ρωσίας.

Η πρόταση ψηφίστηκε με 425 ψήφους υπέρ, 131 κατά και 63 αποχές.

 

Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν έχει προειδοποιήσει προηγουμένως για πόλεμο πλήρους κλίμακας εάν το ΝΑΤΟ και η Ευρώπη επιτρέψουν επιθέσεις σε ρωσικό έδαφος με αμερικανικούς πυραύλους, επειδή αυτοί οι πύραυλοι πρέπει να καθοδηγούνται ενεργά από δορυφόρους των ΗΠΑ και εάν οι δορυφόροι των ΗΠΑ καθοδηγούν αυτούς τους πυραύλους, τότε οι ΗΠΑ είναι, Στην πραγματικότητα, «σε πόλεμο με τη Ρωσία».

Απαντώντας σε αυτό που ψήφισε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ο Πρόεδρος της Ρωσικής Δούμας πήρε το βήμα αυτού του Σώματος στο Κοινοβούλιο και είπε τα εξής:

Ο Πρόεδρος της Ρωσικής Δούμας Vyacheslav Volodin:

«Για όσους δεν κατάλαβαν την πρώτη φορά, σήμερα, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο κάλεσε τις χώρες της ΕΕ να άρουν τους περιορισμούς στα μακροπρόθεσμα πλήγματα του Κιέβου στο έδαφος της χώρας μας, να αυξήσουν τη στρατιωτική υποστήριξη προς την Ουκρανία και να ανακοινώσουν συλλογή κεφαλαίων από τον πληθυσμό της Ευρώπης για τις ανάγκες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.

Θα επαναλάβω ξανά. Αν συμβεί κάτι τέτοιο. Η Ρωσία θα δώσει μια σκληρή απάντηση χρησιμοποιώντας ισχυρότερα όπλα.

Κανείς δεν πρέπει να έχει αυταπάτες για αυτό. Η Κρατική Δούμα επιμένει σε αυτό.

Ερωτήσεις προς τα μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου:

Συμβουλευτήκατε τους ψηφοφόρους σας πριν πάρετε αυτή την απόφαση;

Θέλουν οι πολίτες των ευρωπαϊκών χωρών να έρθει ο πόλεμος στα σπίτια τους;

Αυτό που ζητά το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο οδηγεί σε παγκόσμιο πόλεμο με χρήση πυρηνικών όπλων.

Πριν λάβουμε μια τέτοια απόφαση, ήταν απαραίτητο να θυμηθούμε τα μαθήματα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Τότε, 27 εκατομμύρια Σοβιετικοί πολίτες πέθαναν στον αγώνα κατά του φασισμού.

Ήταν η χώρα μας που ελευθέρωσε εσάς και όλη την Ευρώπη. Θυμηθείτε αυτό. Μην ξεχνάτε.

Αν κρίνουμε από τη δήλωση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, προφανώς το έχετε ξεχάσει.

Οι πολίτες της χώρας μας ξέρουν τι είναι πόλεμος, έχει περάσει από κάθε οικογένεια. Η νίκη επί του ναζισμού είχε υψηλό τίμημα.

Οι ΗΠΑ και η Αγγλία, που αυτοαποκαλούνται σήμερα οι νικητές, έχασαν λιγότερους από 800.000 ανθρώπους στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Οι απώλειές μας μόνο στη μάχη του Στάλινγκραντ ήταν 1.130.000 άνθρωποι.

Το μόνο πράγμα που πρέπει να κάνει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μετά από μια τέτοια δήλωση είναι να αυτοδιαλυθεί.

Προς ενημέρωσή σας, ο χρόνος πτήσης του πυραύλου Sarmat στο Στρασβούργο είναι 3 λεπτά 20 δευτερόλεπτα. "

Όπως γνωρίζουν ήδη οι περισσότεροι αναγνώστες, ο SARMAT είναι ο τελευταίος πυρηνικός πύραυλος πολλαπλών κεφαλών της Ρωσίας, ο οποίος μπορεί να μεταφέρει δεκαπέντε (15) ανεξάρτητες κεφαλές του σχεδίου Avangard, οι οποίες ταξιδεύουν με ταχύτητα 27 Mach (21.000 MPH) και δεν μπορούν να αναχαιτιστούν ή να σταματήσουν.

Για να δώσουμε σε όλους σας μια ΟΠΤΙΚΗ αναπαράσταση του πόσο τρομακτικά είναι στην πραγματικότητα αυτά τα όπλα, παρακάτω είναι ένα βίντεο που παρέχει εικόνες που δημιουργούνται από υπολογιστή από τα διάφορα υπερηχητικά όπλα που κυκλοφορούν τώρα στον κόσμο. Μερικοί από αυτούς είναι ΗΠΑ, αλλά περιορίζονται στην εκτόξευση ως μέρος ενός Διηπειρωτικού Βαλλιστικού Πυραύλου, ενώ πολλοί από τους άλλους ΔΕΝ απαιτούν έναν τέτοιο πύραυλο για να το μεταφέρουν στο διάστημα και μετά να πέφτουν με τόσο μεγάλες ταχύτητες. Η πραγματικότητα που πρόκειται να δείτε θα πρέπει να σας τρομοκρατήσει :

 


Αυτοί οι πύραυλοι ΔΕΝ μπορούν να αναχαιτιστούν. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να σταματήσουν. ΔΕΝ υπάρχει ΑΜΥΝΑ από αυτούς.

Όπως αποδεικνύεται από τις παραπάνω παρατηρήσεις του Προέδρου της Ρωσικής Δούμας, τα πράγματα με τη σύγκρουση Ρωσίας-Ουκρανίας συνεχίζουν να χειροτερεύουν μέρα με τη μέρα .

ΠΡΟΤΡΕΠΕΤΑΙ οι αναγνώστες να έχουν τροφή έκτακτης ανάγκης, νερό, φάρμακα, μια γεννήτρια, καύσιμο για αυτήν τη γεννήτρια, εξοπλισμό επικοινωνίας (ραδιόφωνο CB ή HAM) όταν πέφτει το COMMS, κιτ πρώτων βοηθειών για μικρούς τραυματισμούς ή σοβαρά τραύματα πολέμου, πυροσβεστήρες, φακοί σε κάθε δωμάτιο ή για κάθε μέλος της οικογένειας, εφεδρικές μπαταρίες για αυτά τα φώτα, ένα φορητό ραδιόφωνο για ειδήσεις και πληροφορίες - και εφεδρικές μπαταρίες για αυτό επίσης.

Απομένει πολύ λίγος χρόνος για την προετοιμασία.  

Αν τα πράγματα συνεχίσουν στην πορεία που ακολουθούν, ο πυρηνικός πόλεμος είναι πολύ στο μέλλον ΟΛΩΝ μας.

 

halturnerradioshow.com 

 

diodotos-k-t.blogspot.com 

 

1 σχόλιο:

  1. ANTI BIOTIKOI ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ !

    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΙ ΔΡΑΚΟΥΛΕΣ , ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΧΕΡΙ ΣΕ ΟΛΑ.. ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΙΔΑ ΣΤΗΝ ΧΛΩΡΙΔΑ , ΠΙΝΟΥΝ ΑΙΜΑ - ΤΡΩΝΕ ΠΑΙΔΙΑ , ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΟ ΦΑΛΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΦΑΛΟ !


    ΤΙ ΚΑΜΑΛΑ ΤΙ ΚΑΜΠΑΛΑ , ΜΙΑ ΤΡΑΜΠΑΛΑ ΟΛΗ Η ΓΗ...!

    ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΙ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟΝ ΣΩΜΑ ή ΠΤΩΜΑ ?

    Ο Αυτιας μιλαει με το video Ψωμιαδη!

    https://www.youtube.com/watch?v=WyiH9BnXgbk


    Νότης Σφακιανάκης - Πρόβατα

    https://www.youtube.com/watch?v=5rZeYuyzIE0

    V P X

    ΑπάντησηΔιαγραφή