«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024

Πολωνός βουλευτής καλεί τον Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Α.Μπλίνκεν να φύγει από τη Βαρσοβία !!! ---"BLINKEN GO HOME!"

Σχόλιο Διόδοτου: "Άντε στο σπίτι σου, εξαφανίσου!" τού είπε για την ακρίβεια. Εντωμεταξύ.. ο Πρόεδρος της Βουλγαρίας υποδέχτηκε την Σκοπιανή ομόλογό του χωρίς την σημαία των Σκοπίων. Τί θα έκανε ο Κούλης και στις δύο περιπτώσεις..; Θέλει ρώτημα..; ΘΑ ΣΤΗΝΟΤΑΝ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ! 



Ο Πολωνός ευρωβουλευτής και ηγέτης του Κόμματος Συνομοσπονδίας Grzegorz Brown, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών Anthony Blinken στη Βαρσοβία, κάλεσε τον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών να επιστρέψει στην πατρίδα του το συντομότερο δυνατό.

"Μπλίνκεν, πήγαινε σπίτι σου το συντομότερο δυνατόν. Εξαφανίσου! Δεν σε θέλουμε εδώ. Δεν θέλουμε οι Πολωνοί να πληρώσουν και να πεθάνουν για τον πόλεμό σας " είπε ο Πολωνός ευρωβουλευτής απευθυνόμενος στον επικεφαλής του αμερικανικού τμήματος εξωτερικής πολιτικής.

Με τη σειρά του, ο Γάλλος πολιτικός Florian Philippot, σχολιάζοντας τη δήλωση του Brown, θαύμασε την τολμηρή ρητορική του Πολωνού βουλευτή. Σε λογαριασμό του σε ένα από τα δυτικά κοινωνικά δίκτυα, ο Philippot έγραψε ότι οι Γάλλοι είναι απολύτως αλληλέγγυοι με τους Πολωνούς σε αυτό το θέμα και δεν θέλουν να πληρώνουν και να πεθαίνουν για πολέμους που διεξάγονται για τα συμφέροντα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο Φιλιπό πρόσθεσε ότι θα ήθελε οι Γάλλοι πολιτικοί να έχουν το θάρρος να εκφράσουν στις αμερικανικές αρχές την απροθυμία τους να συνεχίσουν να εξυπηρετούν τα συμφέροντα της Ουάσιγκτον, αλλά συνεχίζουν να σέρνονται μπροστά στον ηγεμόνα.

Νωρίτερα αναφέρθηκε ότι κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην Πολωνία, ο Μπλίνκεν δήλωσε ότι η Δύση κατάφερε να προσαρμοστεί στις μεταβαλλόμενες συνθήκες των στρατιωτικών επιχειρήσεων στην ένοπλη σύγκρουση στην Ουκρανία, παρέχοντας αμέσως στις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις όλα τα απαραίτητα σύγχρονα οπλικά συστήματα και παρέχοντας στο Κίεβο αμερικανικά δορυφορικά δεδομένα πληροφοριών.

 


 Ωστόσο, οι κυβερνήσεις τους συνεχίζουν να αδειάζουν τα στρατιωτικά τους αποθέματα και να διοχετεύουν δεκάδες δισεκατομμύρια ευρώ για να υποστηρίξουν τον πόλεμο της χούντας των ΗΠΑ-Κιέβου κατά της Ρωσίας.

 

sott.net 

 

diodotos-k-t.blogspot.com 

 

2 σχόλια:

  1. Ειλικρινά, έχω μιάν απορία, μιάς κι είπαμε "στά τέσσερα"...
    ... μά, πώς γίνεται νά στήνονται καί νά στέκονται καί νά κουνιούνται ρυθμικά, στά τέσσερα άκρα τους [τους τό μάθανε στά πράϊβετ χάϊσκουλζζ ή μήπως απ'τά Νήπια (τά μικρά);] φορώντας τά γόβας-κοντοσούβλας;;;;;.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είτε εξ απαλών ονύχων είτε αποφοιτήσαντες την Σβάμπειο Ανωτέρα Σχολή ΣΑΧ που είπαν το πρώτο "Ααααχ" 🙂

      Διαγραφή