«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2024

Η Ευρώπη, μια φυλακή για τους λαούς (αναφορά και στην Ελλάδα)

του Constantino Ceoldo


Η κράτηση του Pavel Durov στη Γαλλία θα πρέπει να ανοίξει τα μάτια όσων εξακολουθούν να πιστεύουν στο παραμύθι της Ευρώπης της αγάπης, μιας οικογένειας λαών που βαδίζει μαζί στο δρόμο προς την ειρήνη και την ευημερία.

Θα έπρεπε, αλλά δεν θα το κάνει, γιατί η πολιτική απαγωγή του Durov είναι απλώς η τελευταία από μια σειρά εγκληματικών πράξεων που ο "κήπος του κόσμου" (sic) της Ευρώπης έχει διαπράξει εναντίον των δικών της λαών και των λαών άλλων άτυχων εθνών.

Σκεφτείτε τη συνεχιζόμενη συμμετοχή της Ευρώπης στους αποικιοκρατικούς πολέμους που διεξάγει ο άξονας Ισραήλ-ΗΠΑ για την αναδιαμόρφωση της Μέσης Ανατολής και του αραβικού κόσμου, με στόχο τη μετατροπή των οργανωμένων κρατικών δομών σε ένα χαοτικό αμάλγαμα, έρμαιο του σεχταρισμού και του ενδοοικογενειακού πολέμου. Σκεφτείτε επίσης τη συστηματική καταστροφή της Γιουγκοσλαβίας του Τίτο, μιας μίνι-ομοσπονδιακής Ευρώπης και ενός ολέθρου στη μεγάλη Ευρώπη των τραπεζών- την εποχή των βαλκανικών πολέμων που ακολούθησε και την ένοπλη επέμβαση κατά της Σερβίας του Μιλόσεβιτς που κατέληξε με το θάνατο του ίδιου του Σέρβου ηγέτη, στη φυλακή της Χάγης.

Σκεφτείτε επίσης τα μακρόχρονα οικονομικά βασανιστήρια που υπέστη η Ελλάδα, με τη συνενοχή των ντόπιων ελίτ, σε μια μάταιη προσπάθεια να αποπληρώσει ένα εξωτερικό χρέος προς τους τοκογλύφους με μοναδικό στόχο τη θηλιά στο λαιμό του λαού, μια θηλιά που ονομάζεται "ευρώ": Η Ελλάδα εξακολουθεί να υπάρχει στα χαρτιά, ακούγοντας μερικές φορές τη φωνή της, αλλά χωρίς κανείς να της δίνει πραγματικά σημασία, και έτσι η πατρίδα του Περικλή και του Σωκράτη, το λίκνο της φιλοσοφίας που έδωσε τόσα πολλά στην ανθρωπότητα στο παρελθόν, μοιάζει τώρα να ανήκει περισσότερο σε έναν ξεχασμένο λαό υπό νάρκωση παρά σε μια κοινοπραξία ζωντανών πόλεων. Τέλος, ας μην ξεχνάμε τη διαχείριση του Co vid που επέβαλε η Ευρωπαϊκή Ένωση στους λαούς της, αυξάνοντας τον αριθμό των θυμάτων της επιδημίας αντί να τον μειώσει, και σπαταλώντας ένα κεφάλαιο αιώνων του νομικού πολιτισμού, την επιμονή στην ηλιθιότητα της κλιματικής αλλαγής και την υπερβολή του παγκόσμιου πληθυσμού, θέματα τόσο αγαπητά στους μαλθουσιανούς δαρβινιστές της Fabian Society, το σύμβολο της οποίας, έκπληξη, είναι ένας λύκος με προβιά αρνιού.

 


Ο θρύλος λέει ότι ο Πάβελ Ντούροφ έφυγε από τη Ρωσία επειδή δεν ήθελε να υποκύψει στις ίδιες απαιτήσεις που του έθεσε αργότερα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στις οποίες ήταν πιο διαλλακτικός, εμποδίζοντας, για παράδειγμα, τη μετάδοση ορισμένων ρωσικών μέσων ενημέρωσης κατά την έναρξη της στρατιωτικής επέμβασης στο Ντονμπάς. Προφανώς, δεν αρκεί να είσαι υποτακτικός- πρέπει να σέρνεσαι. Κατά ειρωνικό τρόπο, δεν ήταν ο σημερινός ένοικος του Κρεμλίνου που σχεδίασε τη σύλληψη του Ντούροφ, αλλά η δικαιοσύνη ενός κάποτε ένδοξου έθνους που είδε, πριν από πολύ καιρό, έναν τεράστιο Εμίλ Ζολά να διακηρύσσει την αιώνια καταγγελία του για την αδικία που υπέστη ο αθώος Ντρέιφους.

Ο Μιχαήλ Ουλιάνοφ, Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Ρωσικής Ομοσπονδίας στους Διεθνείς Οργανισμούς στη Βιέννη, ήταν περιεκτικός σε μια από τις αναρτήσεις του στο Χ :

"Μερικοί αφελείς άνθρωποι εξακολουθούν να μην καταλαβαίνουν ότι ενώ παίζουν έναν περισσότερο ή λιγότερο ορατό ρόλο στον διεθνή χώρο της πληροφόρησης, δεν είναι ασφαλείς όταν ταξιδεύουν σε χώρες που εξελίσσονται σε πολύ πιο ολοκληρωτικές κοινωνίες".

Ο πρέσβης Ουλιάνοφ είναι πολύ σκληρός στην εκτίμησή του, αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι έχει άδικο.

Αλλά δεν είναι μόνο το Telegram. Η ΕΕ έχει επίσης να τακτοποιήσει έναν λογαριασμό με τον Elon Musk, τον οποίο έχει κατηγορήσει επανειλημμένα ότι δεν υποκύπτει επαρκώς στις απαιτήσεις που του επιβάλλουν οι ευρωπαϊκές ελίτ (sic). Ιδού το επόμενο βήμα, όπως προφήτευσε ο blogger ZeroEdge στο X:

"Η σύλληψη του Durov είναι ένα δοκιμαστικό μπαλόνι για το πώς η Ευρώπη θα κυνηγήσει τον Musk".

 


Ο ίδιος ο Elon Musk δεν έχει πολλές ψευδαισθήσεις για το μέλλον του.

Ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ, ανιψιός του προέδρου που δολοφονήθηκε στο Ντάλας και τρίτος γιος του αδελφού του, που επίσης δολοφονήθηκε στο Λος Άντζελες, και ο οποίος πολύ πρόσφατα δήλωσε την υποστήριξή του στην επανεκλογή του Τραμπ, δηλώνει:

"Η Γαλλία μόλις συνέλαβε τον Pavel Durov, ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της μη λογοκριμένης κρυπτογραφημένης πλατφόρμας Telegram. Η ανάγκη προστασίας της ελευθερίας της έκφρασης δεν ήταν ποτέ πιο επείγουσα".

Λίγο πριν από τη σύλληψη του Pavel Durov, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν υπέγραψε διάταγμα σύμφωνα με το οποίο η Ρωσία θα παρέχει βοήθεια σε όλους εκείνους που δεν μπορούν πλέον να αποδεχθούν νεοφιλελεύθερες συμπεριφορές στη χώρα τους που έρχονται σε αντίθεση με τις παραδοσιακές αξίες. Η τελετή έναρξης των τελευταίων Ολυμπιακών Αγώνων μπορεί να αποκρυστάλλωσε αυτή την ιδέα, αλλά είναι σαφές ότι η κατάσταση θα επιδεινωθεί μέχρι να φτάσει σε κρίσιμο σημείο.

Αναρωτιέμαι πότε η ΕΕ θα επιβάλει στους πολίτες της απαγόρευση εκπατρισμού σοβιετικού τύπου, δήθεν για τη δική τους ασφάλεια. Πότε θα κλείσει τα σύνορα των διαφόρων κρατών της, επιτρέποντας μόνο περιορισμένες και επιλεγμένες μετακινήσεις εξίσου περιορισμένων και επιλεγμένων ομάδων αξιόπιστων πολιτών.

Πότε θα έχουμε την εποχή των πολιτικών αντιφρονούντων, των φυλακισμένων και των διωκόμενων σε μια Ευρώπη που έχει γίνει επιτέλους το βρώμικο τεχνοκρατικό γκουλάγκ που τόσο απεγνωσμένα θέλει να γίνει;

 

euro-synergies.hautetfort.com 

 

diodotos-k-t.blogspot.com 

 

 

1 σχόλιο:

  1. .
    Το ερχόμενο Σάββατο, 7/9/2024, ώρα 19:00,

    θα προσπαθήσω να αποδείξω στους κατοίκους της Μυτιλήνης πόσο πολύ μας κοροϊδεύει το μητσοτακικό καθεστώς της Νέας Δικτατορίας
    .
    https://scontent.fath3-3.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/458235040_8861346247213073_8342699021734168919_n.jpg?stp=dst-jpg_s720x720&_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=127cfc&_nc_ohc=SJQaxiInYFgQ7kNvgEKeS3T&_nc_ht=scontent.fath3-3.fna&oh=00_AYBY61u7prczYWawT9RutING0jdmVx9rM1VOQQ6KOvzn7Q&oe=66DF2A53
    .
    Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ

    Το ελευθεροκτόνο εργαλείο του ανάποδου κόσμου μας Ωμιλητής: ΣTR ΠΟΛΕΝωΣ Κωνσταντίνος Βαθιώτης Καθηγητής Ποινικού Δικαίου ŻTOMOBO Σάββατο 07/09|2024, ώρα 19:00 Πλατεία Σαπφούς Μυτιλήνης ID :0306 -Είμαστε μαστεπρόσωπα, όχιαριθμοί,

    -Όσα πρέπει να ακούσετε, αλλά δεν σας είπαν. ......"

    Το ερχόμενο Σάββατο, 7/9/2024, ώρα 19:00, θα προσπαθήσω να αποδείξω στους κατοίκους της Μυτιλήνης πόσο πολύ μας κοροϊδεύει το μητσοτακικό καθεστώς της Νέας Δικτατορίας και, ειδικότερα, ο κατά Φώτη Κόντογλου «χαμογελαστός εχθρός» μας, ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Δημήτρης Παπαστεργίου.

    Θα επισημανθούν οι ηχηρές κωλοτούμπες του ανάποδου κόσμου μας από το 1986 μέχρι το 2024.

    Θα βγουν στο φως πληροφορίες και λεπτομέρειες που η πολιτική ηγεσία της Ν.Δ. και των λοιπών φαρισαϊκών μεγάλων κομμάτων έχουν επιμελώς αποκρύψει.

    Ο Όργουελ θα είναι, κατά κάποιον τρόπο, το τιμώμενο πρόσωπο.

    Όσοι βουλευτές τον μνημόνευαν μέσα στην ελληνική βουλή το 1986, σήμερα έχουν το στόμα τους κλειστό, είτε γιατί η ψυχή έφυγε από το σώμα τους είτε γιατί πούλησαν την ψυχή τους στον διάβολο.

    Χωρίς ιστορική μνήμη είμαστε έρμαια των πολιτικών απατεώνων.

    Ώρα να την ανακτήσουμε για να ελευθερωθούμε!

    https://arxaiaithomi.gr/2024/09/05/36248/
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή