«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024

Φόρουμ Σβάμπως: O Covid ήταν απλώς «test» για ένα τεράστιο αριθμό ασύλληπτων περιορισμών στις ελευθερίες του κόσμου.



Το παγκοσμιοποιητικό Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ-World Economic Forum (WEF) δήλωσε ότι η πανδημία του Covid ήταν απλώς «test» για «ένα τεράστιο αριθμό ασύλληπτων περιορισμών» στις ελευθερίες του ευρύτερου κοινού.

Σε μια ανάρτηση στον ιστότοπο του WEF, ο οργανισμός του Klaus Schwab με έδρα την Ελβετία χαιρετίζει ότι η προθυμία «δισεκατομμυρίων πολιτών σε όλο τον κόσμο» να συμμορφωθούν με τους περιορισμούς του Covid αποδεικνύει ότι τα μέλη του κοινού μπορούν να χειραγωγηθούν ώστε να αποδεχτούν την «ατομική κοινωνική ευθύνη».

Το WEF επαινεί πώς «δισεκατομμύρια» άνθρωποι συμμορφώθηκαν με τους «περιορισμούς» του Covid, υποστηρίζοντας ότι θα έκαναν το ίδιο υπό το πρόσχημα της μείωσης των εκπομπών άνθρακα.

Με τίτλο «My Carbon: Μια προσέγγιση για πόλεις χωρίς αποκλεισμούς και βιώσιμες», το άρθρο προτείνει ότι οι ίδιες τακτικές φόβου θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να επιβληθούν περαιτέρω «περιορισμοί» στο ευρύ κοινό.

Το θέμα του άρθρου είναι πώς να πειστούν οι άνθρωποι να υιοθετήσουν «προσωπικά προγράμματα επιδομάτων άνθρακα».
Το WEF εκφράζει τη λύπη του για το γεγονός ότι τέτοια προγράμματα ήταν μέχρι στιγμής σε μεγάλο βαθμό ανεπιτυχή.

Ωστόσο, η ομάδα του Schwab σημειώνει ότι οι βελτιώσεις στην τεχνολογία παρακολούθησης και επιτήρησης βοηθούν να ξεπεραστεί η «πολιτική αντίσταση» ενάντια σε τέτοια προγράμματα.

«Ο COVID-19 ήταν το τεστ κοινωνικής ευθύνης», υποστηρίζει το άρθρο.

Συνεχίζει επαινώντας πώς «ένας τεράστιος αριθμός ασύλληπτων περιορισμών για τη δημόσια υγεία υιοθετήθηκε από δισεκατομμύρια πολίτες σε όλο τον κόσμο».

«Υπήρχαν πολλά παραδείγματα παγκοσμίως για τη διατήρηση της κοινωνικής απόστασης, τη χρήση μάσκας, τους μαζικούς εμβολιασμούς και την αποδοχή εφαρμογών ανίχνευσης επαφών για τη δημόσια υγεία, τα οποία απέδειξαν τον πυρήνα της ατομικής κοινωνικής ευθύνης», προσθέτει το WEF.

 

Ο οργανισμός συνεχίζει αναφέροντας πώς τόσοι πολλοί άνθρωποι συμμορφώθηκαν με τις εντολές του lockdown, παρά τα συντριπτικά στοιχεία για τις επιβλαβείς συνέπειες που είχαν αυτοί οι περιορισμοί στην κοινωνία.

Το WEF στη συνέχεια υπονοεί ότι το κοινό θα συμπεριφερόταν με παρόμοιο υποτακτικό τρόπο και σε άλλους τομείς της ζωής.

Αυτή η συμμόρφωση θα ενθαρρυνόταν μέσω της τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένης της τεχνητής νοημοσύνης, της ψηφιοποίησης και των συσκευών «έξυπνου σπιτιού», υποστηρίζει η ομάδα.

Το άρθρο συνεχίζει ζητώντας ένα σύστημα κοινωνικής πίστωσης για τις εκπομπές άνθρακα.

Ένα τέτοιο σύστημα θα παρείχε «ατομικές συμβουλές για χαμηλότερες εκπομπές άνθρακα και ηθικές επιλογές για την κατανάλωση προϊόντων και υπηρεσιών», προτείνει το WEF.

Θα δημιουργηθούν επίσης νέοι κοινωνικοί κανόνες για να ορίσουν τι αντιπροσωπεύει «ένα δίκαιο μερίδιο» των προσωπικών εκπομπών και να καθορίσουν τα «αποδεκτά επίπεδα» προσωπικών εκπομπών.

 

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Αποστολή τους.. τα κελεύσματα του deep state με την μείωση του δυτικού πληθυσμού και το χτύπημα εναντίον της δυτικής οικογένειας να βρίσκονται στη κορυφή της Ατζέντας -μετανάστες, woke ορθότητα, αλλαγή φύλου χωρίς άδεια γονιών, εκτρώσεις, lgtbq προπαγάνδα, planδημίες, εμβόλια, εργαστηριακή καταστροφή του περιβάλλοντος και των πόρων της διατροφής, έλεγχος του νερού, διαρκής τρόμος, κλπ



 

Το WEF έχει διαφημίσει συχνά την «επιτυχία» των περιορισμών του Covid ως παράδειγμα του πώς παρόμοιες τακτικές θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ξανά για τον έλεγχο του κοινού.

Η κόρη του ιδρυτή του WEF Klaus Schwab καυχήθηκε κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης ότι παρόμοιοι περιορισμοί θα μπορούσαν να επιβληθούν υπό το πρόσχημα της «καταπολέμησης της κλιματικής αλλαγής».

Όπως ανέφερε το Slay News, η Nicole Schwab δήλωσε ότι οι τυραννικοί περιορισμοί κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid χρησίμευσαν ως πρόδρομος για τα επερχόμενα «κλιματικά lockdown».


 

Σύμφωνα με την νεότερη Schwab, ο Covid ήταν μια «τεράστια ευκαιρία» για να δοκιμάσει πώς το κοινό θα συμμορφωνόταν με αυταρχικά μέτρα που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την έναρξη της ατζέντας «Great Reset» του WEF.

Η προώθηση της αφήγησης της «κλιματικής κρίσης» από το WEF επιδιώκει να «δημιουργήσει μια αλλαγή που δεν είναι σταδιακή…για να τοποθετήσει τη φύση στον πυρήνα της οικονομίας», σύμφωνα με την κόρη του ιδρυτή του WEF.

Η Nicole Schwab έκανε τα σχόλια σε ένα βίντεο που ανακαλύφθηκε σχετικά πρόσφατα, το οποίο καταγράφηκε κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης στο WEF το 2020.

 

Το WEF προσπαθεί όλο και περισσότερο να θολώσει τα όρια μεταξύ του Covid και της λεγόμενης «κλιματικής κρίσης».

Όπως ανέφερε το Slay News, το WEF, ο δισεκατομμυριούχος Bill Gates και οι σύμμαχοί τους προωθούν σχέδια που φέρεται να επιδιώκουν να «σώσουν τον πλανήτη» από την «παγκόσμια υπερθέρμανση» μέσω της χρήσης εμβολίων.

 

Τους τελευταίους μήνες, οι μη εκλεγμένες elite έχουν βάλει στο στόχαστρο την παγκόσμια προσφορά τροφίμων λόγω ισχυρισμών ότι η γεωργία συμβάλλει στη λεγόμενη «κλιματική κρίση».

Το WEF και τα Ηνωμένα Έθνη (ΟΗΕ) επιμένουν ότι οι εκπομπές από τη γεωργία εμποδίζουν τις κυβερνήσεις να συμμορφωθούν με τους στόχους «Net Zero».

Για την επίτευξη των στόχων της ατζέντας «Net Zero» του WEF, οι κυβερνήσεις βρίσκονται υπό ολοένα και μεγαλύτερη πίεση να καταστρέψουν τη γεωργική βιομηχανία, παρά την προφανή απειλή για την προσφορά τροφίμων.

Ο Gates, ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης αγροκτήματος της Αμερικής και ένας ένθερμος υποστηρικτής της ατζέντας κατά του κρέατος, χρηματοδοτεί την ανάπτυξη νέων εμβολίων μέσω της οργάνωσής του, τα οποία, όπως ισχυρίζεται, θα βοηθήσουν στην αντιμετώπιση της «θέρμανσης του πλανήτη».

Σύμφωνα με τον Gates, τα ζώα που προορίζονται για την προμήθεια τροφίμων μπορούν να εγχυθούν με τα εμβόλιά του για να μειωθούν οι «εκπομπές μεθανίου».

Προφανώς, αυτό σημαίνει ότι τα εμβόλια θα καταλήξουν στην προμήθεια τροφίμων.

 

kourdistoportocali.com 

το είδαμε εδώ

 

diodotos-k-t.blogspot.com 

 

3 σχόλια:

  1. ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΛΟΦΙΛΟΥΣ Η ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΤΟΥ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΨΥΧΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ...Η ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΕΝΤΟΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΗ....

    ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΓΕΝΝΙΕΣ ΟΜΟΦΥΛΛΟΦΙΛΩΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΒΙΑ ΟΙ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΩΝ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΘΗΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ...ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΟΑΤΚΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΕΝΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΞΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ....ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΤΟΝ ΝΕΥΡΩΤΙΣΜΟ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΗΝ ΟΜΟΦΟΒΙΚΗ ΒΙΑ ΚΛΠ...


    Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ...-Η ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ Η ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΚΚΟ -...


    Η ΟΜΟΦΥΛΛΟΦΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΑΚΚΟ...ΕΚΦΥΛΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΠΑΡΝΗΘΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΩΜΑ ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΘΕΟΥ ... Η ΟΜΟΦΥΛΛΟΦΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΔΗΘΕΝ ΓΕΝΝΕΤΗΣΙΑΣ ΠΡΟΔΙΑΘΕΣΗΣ...

    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΗ ...ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΛΟΦΙΛΟΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ -ΨΥΧΙΚΗ ΑΚΑΛΑΙΣΘΗΣΙΑ - ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΣΩΜΑΤΙΚΗ...ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ...ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟ ΣΤΡΕΣ...ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΟΙ ΓΑΜΟΙ ΟΜΟΦΥΛΛΟΦΙΛΩΝ ΕΠΙΤΡΑΠΗΚΑΝ-ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΗΚΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΜΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΓΕΙΑ...Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΟΒΙΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ...
    ΥΓ. Ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΑΠΛΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΦΙΛΟΙ ΟΤΙ ΓΡΑΦΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΟΙΑ ΔΙΚΩΝ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ...


    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. #0y$της ΚΑΚΟΣ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΟΣ
    ΕΒΑΛΕ ΤΙς ΖΑΡΤΙΕΡΕΣ
    ΣΚΑΤΖΟΧΟΙΡΟΙ ΤΟΝ €g@moyn
    ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΦΤΕΡΕΣ!!!!



    🇬🇷.......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......🇬🇷

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτοι και οι τρεις [μπλιαχ] ας κανουν το μονο που εμαθαν καλα....τσουτσου νταχτιρντι [μαλακια]...αι στο διαολο πρωι-πρωι.....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή