«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

Γιά πές το κι εσύ Κούλα αυτό.....

                                 Περισσότερα εδώ

4 σχόλια:

  1. Μποτίλια στο Πέλαγος07 Οκτωβρίου, 2024 21:11

    Από ότι διαφαίνεται, έχει ξεκινήσει να κλιμακώνεται ένα πολύ ρυπαρό σενάριο.
    Σχετικά με την είδηση για επιστράτευση, φαίνεται μάλλον χλωμή μια άμεση συμμετοχή ελλαδικού στρατού στις συγκρούσεις τής Μέσης Ανατολής, με μόνη εξαίρεση τις συνέπειες μετά από άμεση εμπλοκή τής Κύπρου σε αυτές τις συγκρούσεις. Ο καιρισκοπισμός, η τάση συνθηκολόγησης και η μόνιμη στροφή των κυπρίων στην καλοπέραση, έχουν υποσκάψει βαθύτατα πάσα ετοιμότητα αντίστασης, με πλήρη υποταγή στα κελεύσματα των δυτικών, οι οποίοι ήσαν τελικά εκείνοι, που μεθόδευσαν την διχοτόμηση. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια έχει μετατραπεί η Κύπρος σε ορμητήριο των επιθετικών δυνάμεων τής δύσης και τού κρατιδιακού μορφώματος ενάντια στην Παλαιστίνη και τούς Σιίτες, ενώ έχουν ακολουθήσει σκληρές προειδοποιήσεις από την μεριά τους. Πέραν αυτού, η ελλαδικές κυβερνήσεις και ο λαός γενικότερα, έχουν ανταποκριθεί σε μηδενική βάση ενάντια στην διχοτόμηση, αφού και οι ίδιοι οι κύπριοι αδιαφορούν ασύστολα.
    Πλην όμως το ειδεχθές σενάριο φαίνεται να κλιμακώνεται σε άλλη κατεύθυνση. Η κυβέρνηση τής τουρκίας και ο Ερντογάν προσωπικά έχουν καταφερθεί με την πλέον σκληρή γλώσσα ενάντια στα πρόσφατα εγκλήματα των σιωνιστών. Αυτοί, παρά τα όσα γράφονται και ακούγονται στην Ελλάδα, από "ειδικούς" καθηγητάδες, που αγνοούν την ΑΒ τής γεωπολιτικής, αλλά εν πολλοίς και από το εναλλακτικό διαδίκτυο, αποδίδουν σε αυτές τις απειλές φανφαριστικό χαρακτήρα λεονταρισμών χωρίς πρακτικές συνέπειες, παρόλο που η άρχουσα τάξη τής τουρκίας βρίσκεται σε ουσιαστική ρήξη με τούς σιωνιστές, διότι αυτοί μαζί με τις ΗΠΑ και με όργανα δράσης τούς κεμαλικούς και το κουρδικό, προωθούν εδώ και χρόνια τον διαμελισμό τής τουρκίας. Γι αυτά τα δεδομένα έχω εκθέσει αναλυτικά απόψεις στα σχόλια εδώ στο παρελθόν.
    Η τουρκική κυβέρνηση προωθεί εδώ και καιρό με συγκεκριμένα βήματα σύμπραξη με την Αίγυπτο, καθώς και άλλες Αραβικές χώρες και το Ιράν, με προοπτική αιχμής έναντι εξελίξεων, που μπορεί να προκύψουν από την κλιμάκωση των συγκρούσεων στην Μέση Ανατολή. Εχθές έθεσε η τουρκική κυβέρνηση και ζήτημα εξόδου της από το ΝΑΤΟ.
    Και ας μην παραβλέπουμε, ότι αυτή διαθέτει αριθμητικά τον δεύτερο μεγάλο στρατό αυτού τού στάβλου, ενώ το επίπεδο των εξοπλισμών της βελτιώνεται συνεχώς με έμφαση σε εγχώρια τεχνολογία.

    Συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μποτίλια στο Πέλαγος07 Οκτωβρίου, 2024 21:38

    Συνέχεια προηγούμενου...

    Η επιστράτευση που γίνεται με δήθεν “διακριτικό” τρόπο, αρμόζει να εκτιμηθεί σε συνάρτηση με την διακοπή των διερευνητικών συνομιλιών, όπως ανακοίνωσε ο γεραπετρίτης. Το πρόσχημα που προβάλλεται γι αυτό, ότι ξαφνικά δηλαδή οι φωστήρες τού ενδοτισμού ανακάλυψαν ξαφνικά μετά από 12 χρόνια εμπαιγμού από αμφότερα τα μέρη διαπραγμάτευσης, ότι αυτό το αλισβερίσι δεν οδηγεί πουθενά και αποβαίνει σε βάρος τής Ελλάδας, είναι για κλάματα. Τελικά τι συνέβη, και ανακάλυψαν εκ νέου τον τροχό, οι “άριστοι” και “σπουδαίοι” κατ' επίφασιν τεχνοκράτες;

    https://www.pronews.gr/uncategorized/giati-diakopikan-oi-diereynitikes-me-tin-tourkia-zitoun-poly-perissotera-se-kathe-gyro-epafon/

    Είναι περισσότερο από κατανοητό, ότι την εντολή αυτή έδωσαν τα αρπακτικά τής δύσης, με στόχο αντιπερισπασμού στην τουρκία, στην φάση που αυτή διεξάγει ψυχολογικό πόλεμο και οργανώνει μέτρα για την πιθανή περισσότερο ενεργή συμμετοχή της στο Μεσανατολικό, αλλά και με βάση υφιστάμενα υποχθόνια σχέδια για περαιτέρω εδαφικό ακρωτηριασμό τής Ελλάδας. Σύμφωνα με τρέχοντα δημοσιεύματα η γερμανία εξακολουθεί παρ όλες τής απειλές τού Ερντογάν να εξοπλίζει με ισχυρά οπλικά συστήματα την τουρκία.
    Οι υποσχέσεις που διαφαίνεται ότι έχουν δοθεί στην Ελλάδα από τον μεγάλο μαστροπό, είναι ότι αυτός θα παρέμβει ενεργά προς προστασία τής Ελλάδας, στα πλαίσια αύξησης τού συγκρουσιακού κλίματος με την τουρκία. Πλην όμως ο πάγιος μεγάλος στρατηγικός κίνδυνος για την δύση είναι ο διαχρονικός οικουμενικός Ελληνισμός, που πασχίζει ο διεθνής εωσφορισμός να τσαλακώσει με παν παρεχόμενο μέσον και όχι τα πιόνια στην γεωστρατηγική κατάστρωση τής περιοχής. Ενώ τα σενάρια για βάναυσο ακρωτηριασμό τής εδαφικής επικράτειας τής Ελλάδας, καθώς και οι προδοσίες των ξένων δυνάμεων, είναι ως ένα βαθμό γνωστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η κατάντια του αυτονόητου!
    ΠΜΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Eντωμεταξύ η Κούλα.. στο έργο της, πολεμάει τον νατιβισμό:
    ακούραστα κάνει την Ελλάδα ισλαμική.
    -------------------------------------
    Περισσότεροι από 330 παράνομοι αλλοδαποί έφτασαν στην Κρήτη μέσα σε τρεις ημέρες. Αύξηση των παράνομων μεταναστευτικών ροών καταγράφεται επίσης και προς τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/perissoteroi-apo-330-paranomoi-allodapoi-eftasan-stin-kriti-mesa-se-treis-imeres/

    ΑπάντησηΔιαγραφή