«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Καινοτομία του RT : Μέσω Τεχνητής Νοημοσύνης.. όλες τις βιντεοσκοπημένες ομιλίες του Βλαντίμιρ Πούτιν μπορείτε να τις δείτε με τον Πούτιν να μιλάει αγγλικά !!! (Βίντεο)

Η RT μετέτρεψε βασικές αρχειακές ομιλίες που εκφώνησε ο Ρώσος αρχηγός σε προφορικά αγγλικά με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης

Για ευνόητους λόγους, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν παραδίδει τα πιο σημαντικά μηνύματά του στα ρωσικά, με τους ομιλητές άλλων γλωσσών να βασίζονται σε μεταφράσεις για να ακούσουν τις σκέψεις του. Το RT έχει χρησιμοποιήσει σύγχρονες αλγοριθμικές τεχνολογίες για να έχει τα μηνύματα του πολιτικού άνδρα αποδιδόμενα στα αγγλικά.

Το έργο "Putin Speaks" αντλεί από τις κεντρικές ομιλίες του από τρεις μεγάλες περιόδους. Η πρώτη καλύπτει τα πρώτα χρόνια της εξουσίας του, όταν ο Πούτιν επεδίωκε στενότερες σχέσεις με τη Δύση, την οποία περιέγραφε ως εταίρο κατά των κοινών απειλών, όπως η τρομοκρατία. Αυτό ολοκληρώθηκε με την ομιλία του το 2007 στη Διεθνή Διάσκεψη για την Ασφάλεια στο Μόναχο, όπου εξέθεσε τα παράπονα της Μόσχας για τη δυτική μονομέρεια.

Η περίοδος της "ψυχρής ειρήνης" διήρκεσε μέχρι το 2014, όταν οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους υποστήριξαν ανοιχτά ένα ένοπλο πραξικόπημα στο Κίεβο και προώθησαν μια νέα αντιρωσική κυβέρνηση. Σήμερα, η Μόσχα ζητά την ανατροπή της δυτικής ηγεμονίας και έχει συμμαχήσει με βασικά έθνη του "Παγκόσμιου Νότου" για να εγκαινιάσει μια νέα εποχή πολυπολικότητας, η οποία πιστεύει ότι θα είναι πιο δίκαιη και πιο σταθερή από την προηγούμενη ρύθμιση που κυριαρχούσαν οι ΗΠΑ.

Ακούστε τι είπε ο Πούτιν όλα αυτά τα χρόνια για τις ρωσικές ανησυχίες, απαιτήσεις και φιλοδοξίες - απευθείας από το στόμα του. Αυτή τη φορά στα αγγλικά.

Μπορείτε να ακούσετε όλες τις ομιλίες εδώ, στη σελίδα του ειδικού προγράμματος Poutin Speaks.



 swentr.site

Διόδοτος 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου