«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024

Έχει αποτρέψει ο Πούτιν την ουκρανοποίηση του Ιράν, από τον Νετανιάχου και τους συμμάχους του στην κυβέρνηση των ΗΠΑ; Υπάρχει στρατιωτική συμφωνία μεταξύ της Ρωσίας και του Ιράν;

του Alfredo Jalife-Rahme

 

 

Μετά το μυστικό ταξίδι μετ ' επιστροφής του Μπέντζαμιν Νετανιάχου στο Κρεμλίνο πριν από τρεις εβδομάδες και την εκτόξευση ενός υπερηχητικού πυραύλου της Υεμένης που καθοδηγείται από τη Ρωσία σε έναν Ισραηλινό αγωγό πετρελαίου, τα πεδία μάχης της Ουκρανίας και της Μέσης Ανατολής συγχωνεύονται...

 

Ωστόσο, τώρα η Τεχεράνη έχει την ευκαιρία να εκτοξεύσει έναν υπερηχητικό πύραυλο στον πυρηνικό σταθμό της Ντιμόνα, το νέφος είναι βέβαιο ότι θα επηρεάσει πολλά κράτη της περιοχής.

 

Κατά τη διάρκεια των δέκα ημερών που η Χεζμπολάχ υπέστη τη σκληρότητα του δόγματος Νταχίγιε [1], Η Ρωσία μετέφερε τα κομμάτια της στη σκακιέρα της Μέσης Ανατολής με επισκέψεις στην Τεχεράνη από τον επικεφαλής της εθνικής ασφάλειας Σεργκέι Σόιγκου και τον πρωθυπουργό Μιχαήλ Μισουστίν.

 

Το Ισραήλ και οι σύμμαχοί του στο ΝΑΤΟ - και ιδιαίτερα οι παγκοσμιοποιημένες εφημερίδες The Economist και Financial Times - χαιρέτισαν τη νέα τάξη στη Μέση Ανατολή ως πλατφόρμα για μια νέα παγκόσμια τάξη που, περισσότερο από το Ιράν, βάζει την πλάτη της Ρωσίας στον τοίχο.

 

Τέσσερις εβδομάδες πριν από τη σύνοδο κορυφής των BRICS στο Καζάν - η οποία στοχεύει στην εγκαθίδρυση μιας νέας πολυπολικής, πολυκεντρικής και απο-δολαριοποιημένης τάξης - η ήττα (η Ουκρανία εκκαθαρίζεται, λέει ο Τραμπ) της οργάνωσης του Χαζάρου Ζελένσκι [2] (ομοθρησκευτής και ομοίος του Νετανιάχου) στα χέρια της Ρωσίας, επιτάχυνε την απάντηση του Ισραήλ στη σκακιέρα, εδώ παγκόσμια, κερδίζοντας δύο ηχηρές νίκες εναντίον της Χαμάς και της Χεζμπολάχ, οι οποίες έχουν βάλει στους πρόποδες του τείχους τη ρωσική παρουσία στην ανατολική ακτή της συριακής Μεσογείου, καθώς και δύο προπύργια του Ιράν.

 

 

Η μεγάλη συνδεσιμότητα της Μεγάλης Χαζαρίας, το χρυσό όνειρο του αποκαλυπτικού μεσσιανικού Ραβίνου Σνέρσον, με το μεγάλο Ισραήλ στο οποίο στοχεύουν ο Ζελένσκι και ο Νετανιάχου [3] δεν μπορεί να παραβλεφθεί.

 

Ούτε μπορούμε να υποτιμήσουμε την παρουσία της Χαζαρικής ομάδας των νεοσυντηρητικών Στραουσίων που ελέγχουν το Στέιτ Ντιπάρτμεντ: από το Wolfowitz (με την τριάδα Baby Bush/Dick Cheney/Rumsfeld), του οποίου ο κύριος χειριστής είναι η Vicky Nuland, η οποία στοχεύει στην αλλαγή καθεστώτος και τη Βαλκανοποίηση της Ρωσίας.

 

Ο επιφανής οικονομολόγος των Χαζάρων από το Πανεπιστήμιο Κολούμπια Τζέφρι Σακς [4] έχει επισημάνει την αποτυχία αυτής της κλίκας που ενσωματώθηκε στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ: από τη Μάντλιν Όλμπραϊτ μέχρι τον Αντόνι Μπλίνκεν, σε συγχρονισμό με τον Τζέικομπ Τζερεμάια Σάλιβαν, σύμβουλο εθνικής ασφάλειας των ανάπηρων Μπάιντεν.

 

Η Χίλαρι Κλίντον, της οποίας ο γαμπρός Μαρκ Μεζβίνσκι είναι επίσης Χαζάρος, είναι μόνο ένα όργανο αυτής της παντοδύναμης κλίκας.

 

Ζητώ συγγνώμη για τόση γεω-εθνογραφική ταυτολογία, το κουβάρι της οποίας αποκαλύπτει τη γεωπολιτική της νέας παγκόσμιας τάξης που διακυβεύεται, όταν ο συνάδελφός του Χαζάρος Τζάρεντ Κούσνερ αποκάλυψε το υπόβαθρο της σκέψης του με πλήρη θριαμβευτική ευφορία στις 27 Σεπτεμβρίου: "πέρασα αμέτρητες ώρες μελετώντας τη Χεζμπολάχ και δεν υπάρχει ούτε ένας ειδικός στη γη που να πιστεύει ότι αυτό που έκανε το Ισραήλ για να αποκεφαλίσει και να υποβαθμίσει ήταν δυνατό. Αυτό είναι σημαντικό επειδή το Ιράν είναι πλέον εντελώς εκτεθειμένο. Εάν οι πυρηνικές εγκαταστάσεις της δεν έχουν καταστραφεί, παρά την αδυναμία των συστημάτων αεράμυνας της, είναι επειδή η Χεζμπολάχ είναι ένα φορτωμένο όπλο που στρέφεται εναντίον του Ισραήλ. Το Ιράν έχει περάσει 40 χρόνια αποκτώντας αυτή την αποτρεπτική ικανότητα [5]".

 

Στη συνέντευξή μου στο RT, επιβεβαίωσα ότι η Ουκρανικοποίηση του Ιράν - δηλαδή η αλλαγή καθεστώτος από μια σιιτική θεοκρατία προς όφελος του σχεδίου της Μεγάλης Χαζαρίας ή / και του Μεγάλου Ισραήλ του Νετανιάχου - θα τοποθετούσε το ΝΑΤΟ, ηττημένο στην Ουκρανία, στα θαλάσσια σύνορα της Ρωσίας στην Κασπία Θάλασσα [6]

 

Εάν το ΝΑΤΟ χάσει τη Μαύρη Θάλασσα, θα ανακάμψει τοποθετώντας το πυρηνικό του οπλοστάσιο σε σύνορα εχθρικά προς τη Ρωσία, στην άκρη της Κασπίας Θάλασσας.

 

Η Ρωσία δεν μπορεί να παραμείνει αδρανής και πιθανότατα έδωσε στο Ιράν το πράσινο φως, σε πλήρη σύγχυση, να χρησιμοποιήσει τους καταπληκτικούς υπερηχητικούς πυραύλους της στην καρδιά του Ισραήλ με εκτυφλωτική ακρίβεια και ικανή να φτάσει στον πυρηνικό αντιδραστήρα της Ντιμόνα ανά πάσα στιγμή, όπου το Ισραήλ κρύβει περισσότερες από 300 παράνομες πυρηνικές βόμβες (λέει ο πρώην Πρόεδρος Κάρτερ).

 

Το Ιράν αποκαθιστά την αποτροπή με το Ισραήλ και η Ρωσία εμποδίζει την πτώση ενός από τους κύριους εταίρους του στον άξονα Πακιστάν/Κίνας;

 

Ως αντίποινα, το Ισραήλ μπορεί να διασκορπίσει τις περισσότερες από 300 πυρηνικές βόμβες του σε όλη τη Μέση Ανατολή, αλλά θα γλιτώσει από τη θανατηφόρα εκτόξευση ενός περσικού υπερηχητικού πυραύλου στον πυρηνικό σταθμό της Ντιμόνα;

 

voltairenet.org 

 

diodotos-k-t.blogspot.com 

 

1 σχόλιο: