«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024

Το Ισραήλ τελείωσε ! Έχει τελειώσει ως έθνος-κράτος. Να γιατί - Το Σχέδιο ενός Μεγαλύτερου Ισραήλ εκτίθεται [βίντεο J.Mearsheimer]

 

 

Υποβλήθηκε από The Greater Israel Project Exposed

Αποκλειστικό State of the Nation


Είναι υψίστης σημασίας να κατανοήσουμε ότι το σιωνιστικό κράτος του Ισραήλ γνωρίζει μόνο πώς να επιλύει όλες τις συγκρούσεις με στρατιωτική δύναμη και βίαιες αντιδράσεις.

Εξαιτίας αυτής της βαθιά ριζωμένης εξωτερικής πολιτικής από την ίδρυσή του ως ένα πλήρως τρομοκρατικό κράτος, δεν υπάρχει περιθώριο για διαπραγματεύσεις ή/και συμβιβασμούς για οτιδήποτε. Διότι αυτή η φυλή των μανιακών δολοφόνων και κλεφτών δεν έχει υπογράψει ποτέ συνθήκη ή ανακωχή, συμφωνία και σύμφωνο με καλή πίστη- και δεν θα υπογράψει ποτέ.

Στην πραγματικότητα, το κράτος απαρτχάιντ του Ισραήλ ιδρύθηκε μέσω των πιο βίαιων μορφών τρομοκρατίας- συντηρείται από την τρομοκρατία- και μπορεί να υπάρξει στο μέλλον μόνο με τον ίδιο τρόπο.

Η απόλυτη τρέλα του κράτους του Ισραήλ

Η σκληρή πραγματικότητα είναι ότι το σύγχρονο κράτος του Ισραήλ δημιουργήθηκε σκόπιμα ως μια εθνική τρομοκρατική επιχείρηση για να χρησιμοποιηθεί ως πατούσα της γάτας από το ΝΑΤΟ (επίσης γνωστό ως Βορειοατλαντική Τρομοκρατική Οργάνωση). Οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο χρησιμοποιούν ειδικά το Ισραήλ για να κρατήσουν όλα τα πετρελαιοπαραγωγά έθνη της Μέσης Ανατολής κάτω από τον έλεγχό τους, κάτι που έκαναν από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ωστόσο, ολόκληρη η στρατιωτική και γεωπολιτική σκακιέρα της Μέσης Ανατολής έχει αλλάξει ριζικά από την ίδρυση του Ισραήλ το 1947. Για παράδειγμα, το Ιράν και άλλοι εχθροί του Ισραήλ διαθέτουν πλέον μερικά από τα πιο προηγμένα μη επανδρωμένα όπλα τεχνολογίας και υπερηχητικά όπλα ICBM στον πλανήτη. Και όχι μόνο αυτό, αλλά το Ιράν διαθέτει πλέον πυρηνικά όπλα που μπορούν να μετατρέψουν το Ισραήλ σε υαλοποιημένο πάρκινγκ μέσα σε λίγες ώρες.

Έτσι, αυτό που ολόκληρη η παγκόσμια κοινότητα των εθνών παρακολουθεί στην πραγματικότητα σήμερα είναι η βαθιά απογοήτευση και η αγωνία του Ισραήλ για αυτή την ολοένα επιδεινούμενη δυσχερή κατάσταση. Διότι η κατάσταση χειροτερεύει μέρα με τη μέρα, καθώς οι σκληροπυρηνικοί τρομοκράτες και οι αδιόρθωτοι πολεμοκάπηλοι στο Τελ Αβίβ και τη Δυτική Ιερουσαλήμ σκάβουν όλο και πιο βαθύ τάφο με κάθε πράξη τρομοκρατίας και πολέμου.

 

Πώς γίνεται αυτό;

 

Αυτή είναι πλέον η καθημερινή δυναμική, η οποία ξεκίνησε σοβαρά με την τρομοκρατική επιχείρηση με ψεύτικη σημαία στις 10/7 που διέπραξε η τρομοκρατική ομάδα IDF/MOSSAD εναντίον του λαού του Ισραήλ:

 

Πρώτον, το Ισραήλ δολοφονεί έναν πολιτικό ή στρατιωτικό ηγέτη του Ιράν ή της Χαμάς ή της Χεζμπολάχ. Στη συνέχεια, υπάρχει ένα μικρό αντίποινο για αυτές τις τρομοκρατικές δολοφονίες. Στη συνέχεια, το Ισραήλ χρησιμοποιεί αυτά τα δικαιολογημένα στρατιωτικά αντίποινα ως δικαιολογία για να βομβαρδίσει με απερίσκεπτη εγκατάλειψη οποιαδήποτε τοποθεσία επιλέξει. Οι πολιτικοί στόχοι, όπως νοσοκομεία, σχολεία, πολυκατοικίες, παιδικοί σταθμοί, τράπεζες, προσφυγικοί καταυλισμοί κ.λπ. οδηγούν αναπόφευκτα στην μαζική δολοφονία μεγάλου αριθμού γυναικών και παιδιών, ηλικιωμένων και ασθενών από τις IDF, δημιουργώντας έτσι ακόμη περισσότερο αντι-ισραηλινό μίσος.

 

Τώρα βλέπουμε ακόμη πιο απελπισμένες πράξεις εξαπάτησης και θρασύτατα τεχνάσματα απροκάλυπτης εξαπάτησης από την ομάδα Νετανιάχου ως μέσο για να αντικρούσει με κάποιο τρόπο τη νομιμότητα των διαφόρων κατηγοριών για γενοκτονία που έχουν εκδοθεί εναντίον των κορυφαίων ισραηλινών στρατιωτικών ηγετών από διεθνή δικαστήρια. Όπως ακολουθεί:


Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για μια επίθεση με μη επανδρωμένο αεροσκάφος με ψεύτικη σημαία εναντίον του Νετανιάχου, για να δικαιολογήσει μια αντεπίθεση εναντίον της Ιρανικής ηγεσίας στην Τεχεράνη.

 

Βλέπετε τι συμβαίνει εδώ;

Το Ισραήλ μοιάζει με λυσσασμένο σκύλο, που δαγκώνει οτιδήποτε και οτιδήποτε βρίσκεται στα χέρια του εξαιτίας της παραλυτικής ανικανότητάς του και της αυτοκαταστροφικής σιωνιστικής ιδεολογίας του.

Ωστόσο, βαθιά μέσα του, κάθε λυσσασμένος σκύλος ξέρει ότι πρέπει να θανατωθεί για το δικό του καλό και για το καλό όλων των μελλοντικών θυμάτων.


Το αληθινό μάθημα της 7ης Οκτωβρίου είναι ότι το Ισραήλ δεν μπορεί να μεταρρυθμιστεί


Πράγμα που σημαίνει ότι το Σιωνιστικό Κράτος του Ισραήλ έχει επιθυμία θανάτου. Γιατί κάθε πολεμική ενέργεια που κάνει το Ισραήλ δεν έχει κάνει τίποτα άλλο από το να σφραγίζει περαιτέρω τη μοίρα του.

Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο η παγκόσμια κοινότητα των εθνών θα απαλλαγεί από αυτόν τον θανατηφόρο καρκίνο, ο οποίος έχει φέρει μόνο τόσο πολύ θάνατο και καταστροφή τόσο στη Μέση Ανατολή όσο και σε άλλες ηπείρους μακριά από αυτό που είναι γνωστό ως το σχέδιο του Μεγάλου Ισραήλ. Βλ: Η Ρωσία του Πούτιν ανατινάζει το σχέδιο για το 'Μεγάλο Ισραήλ.

 

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ: Εξάλλου, ποιος θέλει να συνδεθεί με ένα γενοκτονικό καθεστώς. Πολύ πιο σημαντικά, πολλές μυστικές συνθήκες αμοιβαίας άμυνας έχουν υπογραφεί από διάφορα έθνη που έχουν συμμαχήσει με τα BRICS, έτσι ώστε, όταν και αν το Ισραήλ επιτεθεί ποτέ ξανά στο Ιράν, ο Ζιο-Αγγλο-Αμερικανικός Άξονας να πολεμά στην πραγματικότητα τη Ρωσία, την Κίνα, την Ινδία, την Τουρκία, την Αίγυπτο μεταξύ άλλων. Δεδομένου του επιπέδου των εξαιρετικά προηγμένων όπλων που στοχεύουν στο Ισραήλ σε μια ολοκληρωτική ανταλλαγή πυρών, το Ισραήλ θα γινόταν ερείπια σε μια μέρα και μια νύχτα. Και η χούντα του Νετανιάχου το γνωρίζει αυτό, γι' αυτό και καταφεύγει στο να σφάζει για πάντα ανυπεράσπιστους αθώους στις γύρω περιοχές της σχετικά ανίσχυρης αντίστασης.

 

Το Σχέδιο του Μεγαλύτερου Ισραήλ εκτίθεται

State of the Nation

22 Οκτωβρίου 2024

Σημείωση του συντάκτη του SOTN:

Ο πόλεμος στην Ουκρανία ξεκίνησε επειδή η Ρωσία του Πούτιν μπήκε στη Συρία το 2015 για να σταματήσει τη συνεχιζόμενη τρομοκρατική εισβολή της Ζιο-Αγγλοαμερικανικής Αυτοκρατορίας, η οποία έριξε ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ κλειδί στο σχέδιο του Μεγάλου Ισραήλ. Αυτό εξόργισε το Σιωνιστικό Κράτος του Ισραήλ χωρίς τέλος. Και ο μόνος τρόπος για να εξαναγκάσουν την αποχώρηση της Ρωσίας από τη Μέση Ανατολή ήταν να απασχολήσουν τις ένοπλες δυνάμεις τους με μια μεγάλη απειλή για τη Μόσχα από την Ουκρανία, έτσι νόμιζαν.

Το πραξικόπημα του Μαϊντάν ήταν ειδικά σχεδιασμένο για να καταστρέψει τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι και να εκμεταλλευτεί την εστίαση των Ρώσων στις τεράστιες απαιτήσεις ασφαλείας των αγώνων. Αυτό πραγματοποιήθηκε επίσης ως εκδίκηση της χαζαρικής συμμορίας, όπως αποδεικνύεται από τον πόλεμο που προκλήθηκε από τη Victoria "Nudelman" Nuland.

(Ολόκληρος ο ρωσο-ουκρανικός πόλεμος σχεδιάστηκε σχολαστικά από ξέρετε ποιον. Αλλά γιατί;)

 

 πηγή: stateofthenation.co

 

 

 --------------------------------------------

 

Βίντεο: 

Στις 13 Οκτωβρίου, ο παγκοσμίου φήμης θεωρητικός των διεθνών σχέσεων John Mearsheimer, συγγραφέας του πρόσφατου βιβλίου "How States Think: The Rationality of Foreign Policy", συμμετείχε στη σειρά διακεκριμένων ομιλητών του Συμβουλίου Μέσης Ανατολής για να συζητήσει για τον πόλεμο στη Γάζα και την περιοχή, τους λόγους για τους οποίους οι διάφοροι φορείς συμπεριφέρονται με τον τρόπο που συμπεριφέρονται και τα αποτελέσματα που μπορούν να αναμένονται βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα.

 


 

 diodotos-k-t.blogspot.com

 

 

1 σχόλιο:

  1. H Ινδία λέει ότι κατέληξε σε συμφωνία με την Κίνα για την επίλυση μιας μακροχρόνιας συνοριακής διαφοράς και τη διατήρηση της ειρήνης, όλα αυτά συμβαίνουν εδώ στο Καζάν, καθώς η γεωπολιτική αλλάζει μπροστά στα μάτια μας.

    https://swentr.site/shows/news/606069-rtnews-october-23-18msk/

    Eπίσης, στη σύνοδο ακούστηκε:
    APR. 7,000,000 RUSSIAN TOURISTS TO TURKEY !

    ΑπάντησηΔιαγραφή