«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024

ΩΧ ΩΧ ΩΧ !!! Πούτιν: «Οι Ηνωμένες Πολιτείες αποτελούν κίνδυνο για την ανθρωπότητα» (Χαλ Τέρνερ Radio Show - New Jersey)


Στις 6:30 π.μ. ανατολικά ώρα ΗΠΑ σήμερα, 17 Οκτωβρίου 2024, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, μιλώντας στο Κρεμλίνο στη Μόσχα, δήλωσε ότι «Οι Ηνωμένες Πολιτείες αποτελούν κίνδυνο για την Ανθρωπότητα».

Μια τέτοια δήλωση, που ακούγεται από τον συγκεκριμένο εθνικό ηγέτη, είναι τρομακτική (για μένα).

Ένας άντρας στη θέση του - πλήρως ικανός να απαλλάξει τον κόσμο από έναν τέτοιο κίνδυνο - που λέει αυτό που μόλις είπε, φαίνεται να είναι ένα μήνυμα για το τι μπορεί να μας επιφυλάσσει το μέλλον εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Θυμηθείτε, η έννοια της "Αμοιβαίας Εξασφαλισμένης Καταστροφής" δεν ισχύει πλέον.  

Τα τελευταία τριάντα περίπου χρόνια, η Ρωσία έχει αναλάβει σταδιακά μια πλήρη ανακατασκευή και αναπλήρωση του συστήματος αποθήκης πυρηνικών βομβών της.

Η Ρωσία διαθέτει καταφύγια πυρηνικών βομβών για σαράντα εκατομμύρια ανθρώπους σε όλη τη χώρα τους. Φυσικά, αυτό είναι μόνο περίπου το ένα τρίτο του συνολικού πληθυσμού της Ρωσίας, αλλά τουλάχιστον ΕΧΟΥΝ τέτοια προστασία. Εμείς . . .τρίχες.

ΜΙΑ ΛΥΠΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Επιτρέψτε μου να σας κάνω μια απλή ερώτηση: Κάθεστε στο τραπέζι της κουζίνας σας μια μέρα, και ίσως έχετε ανοιχτή τηλεόραση ή ραδιόφωνο ή ίσως έχετε το κινητό σας δίπλα σας και ξαφνικά, το Σύστημα Εκπομπών Έκτακτης Ανάγκης έρχεται με το γνωστό του BEEEEEEEEP.   

Αλλά αυτή τη φορά, αντί να είναι μια μηνιαία δοκιμή, ακούτε «Οι Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκονται υπό πυρηνική επίθεση από τη Ρωσία, καταφύγετε αμέσως».  

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνατε; . . . . . . . . . . . . . 

................................................ .................................Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ.   

Οι περισσότεροι από εμάς, δεν έχουμε ιδέα καθόλου.

Θα σκεφτόσασταν να συγκεντρώσετε την οικογένειά σας...και να την πάτε πού. . ;.

Θυμάστε αυτές τις σημάνσεις από όταν ήσασταν παιδιά;


Δεν τις έχουμε πια. Έχουν φύγει εδώ και χρόνια!

Δεν έχουμε καταφύγια βομβών.  ΚΑΝΕΝΑΣ.

Το παλιό Σύστημα Πολιτικής Άμυνας είναι εδώ και καιρό εκτός λειτουργίας.

Έτσι, το γεγονός ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος έχει περισσότερες πυρηνικές κεφαλές στη Ρωσία από ό,τι έχουμε εμείς στις Ηνωμένες Πολιτείες, μόλις είπε ότι είμαστε κίνδυνος για την ανθρωπότητα, θα έπρεπε να σας έχει παγώσει.  

Γιατί αν αποφασίσει να απομακρύνει αυτόν τον κίνδυνο, οι δικοί του άνθρωποι έχουν καταφύγια, εμείς όχι.

Αυτό σημαίνει ότι επιβιώνουν, εμείς όχι.

Συμβιβαστείτε με τον Θεό.

Προετοιμαστείτε όσο καλύτερα μπορείτε με τροφή έκτακτης ανάγκης, νερό, φάρμακα, μια γεννήτρια για να διατηρείτε το ψυγείο σας σε λειτουργία, καύσιμο για αυτήν τη γεννήτρια. Εξοπλισμός επικοινωνίας όπως ραδιόφωνο CB ή ραδιόφωνο HAM. Ένα κουτί πρώτων βοηθειών. Φακοί για κάθε μέλος της οικογένειας για κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας. ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ για αυτούς τους φακούς. Ένα φορητό ραδιόφωνο AM/FM για τοπικές ειδήσεις και πληροφορίες. ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ για το ραδιόφωνο.

Ένας τρόπος για να μαγειρέψετε χωρίς ηλεκτρικό ή διοχετευμένο αέριο από εταιρεία αερίου.

Ένα χειροκίνητο ανοιχτήρι κονσερβών.

Αυτά είναι τα απολύτως ελάχιστα πράγματα που πρέπει να έχετε για να σας κρατήσουν στη ζωή για ένα μήνα. Εάν δεν έχετε αυτά τα πράγματα, δεν θα έχετε καν καμία πιθανότητα να επιβιώσετε. 

Αν τα έχετε, ανάλογα με το πόση τροφή και νερό έχετε, ίσως μπορέσετε να επιβιώσετε έναν ή δύο μήνες. Τότε τι;

Όλη αυτή η ταλαιπωρία γιατί οι δημόσιοι υπάλληλοί μας σε επίπεδο ομοσπονδιακής κυβέρνησης δεν θα σταματήσουν να ανακατεύονται στις υποθέσεις άλλων χωρών.   Έχει φτάσει στο σημείο μια από αυτές τις χώρες να αποφασίσει ότι είμαστε «κίνδυνος για την ανθρωπότητα». 


halturnerradioshow.com

 

diodotos-k-t.blogspot.com 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου