ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ
Διόδοτος ο Ερυθραίος (4ος αι. π.Χ.): Ένας από τους συντάκτες των Εφημερίδων του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Θέματα: Ειδήσεις, Σχολιασμός Επικαιρότητας, Αναλύσεις, Φιλοσοφικά, Πολιτικά, Ιστορικά, Εθνικά, Διεθνή και Ταξιδιωτικά Θέματα, Χιούμορ, Συνωμοσίες, Βιβλίο, Μουσική. Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιό μας. Έρρωσθε και ευδαιμονείτε εν παντί !
«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.
Σάββατο 5 Απριλίου 2025
Γιατί γίνεται τώρα αυτό; Μητσοτάκη, ξέρουμε ότι ψέματα είπες πως δεν θα στείλεις ελληνικό στράτευμα στην Ουκρανία. Ξέρουμε και ότι η κολεγιά με το Ισραήλ ενισχύθηκε για να επιστρατεύσεις τους νέους μας σε ελληνοτουρκική σύγκρουση. Τους νέους μας όμως.. τούς ρώτησες αν θα σού κάνουν την χάρη να αφήσουν μόνες τους τις οικογένειές τους στις ελληνικές πόλεις, μαζί με εσένα και τα οπλισμένα ισλαμικά λαθρο-όργκ που έχεις γεμίσει τη χώρα..;;
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Γράφει ο κος Κοττάκης (στο τρίτο Link, στο Αστεράκι) :
ΑπάντησηΔιαγραφή"Όταν ο πρωθυπουργός διορίζει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον πρόεδρο της Βουλής, την ηγεσία της Δικαιοσύνης, όταν εγκαθιστά στο Μαξίμου αντιπρόεδρο με αρμοδιότητα την ΕΥΠ και ιδρύει Γραμματεία Ασφάλειας υπό την προσωπική του παρακολούθηση πάλι μέσα στο Μαξίμου, τότε το πολίτευμα αλλοιώνεται από προεδρευόμενη δημοκρατία σε πρωθυπουργική δημοκρατία".
Φαντάζομαι θέλει να γράψει τη λέξη "χούντα", αλλά επειδή απευθύνεται σε νοήμων κοινό, το αφήνει να εννοηθεί. Όταν όλα αυτά τα έκανε ο Παπαδόπουλος, τότε ήταν απλά ... Δευτέρα !!!
Και ο ίδιος ο κος Κοττάκης έχει δηλώσει ότι "ο ΠΘ μας έχει πεί ψέματα ότι δεν θα στείλει στρατό στην Ουκρανία". Και να είστε σίγουροι ότι θα το κάνει και ο επόμενος κ Δένδιας, ο οποίος θα μας πει "δεσμεύομαι απο τις υπογραφές της Ελληνικής κυβέρνησης", όπως είπε και "αυτός" για τις Πρέσπες και τα μνημόνια και δεν τον πήραμε τότε με τις πέτρες.
Το ενδεχόμενο να γίνουν από όλους κινήσεις για ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ, δεν απασχολεί κανέναν ;
Τι ρωτάς ρε Διός Κούρε τώρα !!!
Λοιπόν, τα πράγματα είναι ΑΠΛΑ και σας δίνω το ελεύθερο να με χλευάσετε όσο θέλετε. Άλλωστε πάντα μόνος ήμουν !!!
Η εποχή στην οποία έχουμε ήδη εισέλθει, αυτή του Υδροχόου, θα είναι ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ για όλους. Για άλλους θετικά και για άλλους αρνητικά. Εμείς, το ΕΙΔΟΣ των Ελλήνων (διότι είμαστε είδος και όχι φυλή), αναμένουμε την άμεση ΕΠΕΜΒΑΣΗ των Αδελφών μας απο τα άλλα αστρικά συστήματα, δια την ΟΡΙΣΤΙΚΗ απελευθέρωση - θεραπεία του πλανήτη μας. Η "καραντίνα" του πλανήτη ΛΗΓΕΙ και τα γεγονότα θα τρέξουν πολύ γρήγορα. Η "συμφωνία" χιλάδων ετών ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ και ετοιμαστείτε για τρομερές ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ.
Οι Έλληνες σιγά σιγά ΑΦΥΠΝΙΖΟΝΤΑΙ και ΕΝΘΥΜΟΥΝΤΑΙ. Η μεγάλη συγκέντρωση για τα Τέμπη, ήταν μια ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ για τους ανθέλληνες "κυβερνήτες" του ΙΕΡΟΥ μας τόπου. Ήταν μια συγκέντρωση που έδωσε μηνύματα προς ΟΛΟΥΣ "τους" και αυτό έγινε για πρώτη φορά !!! Οι Έλληνες είπαν σε σε ΟΛΟΥΣ "αυτούς" ότι τους σιχάθηκαν. Για αυτό βλέπετε το "πολιτικό κατεστημένο" να ΜΗΝ ξέρει πως να αντιδράσει σε μια πρωτόγνωρη συμπεριφορά των Ελλήνων (το όχι σε ΟΛΑ τα αποκόματα).
Το μήνυμα όμως έχει δοθεί και καταγραφεί ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, διότι πολύ απλά ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΟΘΕΙ.
Και "αυτοί" τι κάνουν ; Για άλλη μια φορά, "τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου". Σπέρνουν ΦΟΒΟ και μαζεύουν το χρήμα, λές και το χρήμα θα τους σώσει !!!!!
Λοιπόν, για να τελειώνουμε. Είμαστε στα πρόθυρα της νέας εποχής, όπου (θέλουν δεν θέλουν "κάποιοι") η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ εγκαθιδρύεται και η ανθρωπότητα είναι έτοιμη να ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ τους - αποκλεισμένους για λίγο ακόμα χρονικό διάστημα - ανθρώπους ΕΞΩ από τη Γαία. Σε όποιον δεν αρέσει, μπορεί κάλλιστα να αλλάξει ... πλανήτη.
Έρρωσθε και Ευδεμονείτε. Η απελευθέρωση είναι πολύ πιο κοντά από όσο φαντάζεστε.
Διός Κούρος
ΥΓ Το ότι είμαστε ΕΙΔΟΣ και όχι φυλή, δεν το λέω ρατσιστικά. Οι έλληνες είμαστε σπορά "θεών", θέλουν δεν θέλουν "κάποιοι" να το γνωρίζουμε !!! Αρέσει δεν αρέσει, έχουμε ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΓΟΝΙΔΙΩΜΑ.
Τά Στρατά αδερφέ θέλουν ΆΝΔΡΕΣ Μ'ΑΡΧΊΔΙΑ κι αφττά τά πράματα οι ελλαδοδημοκράτες εξουσιαστές τά έχουνε καταργήσει εδώ καί 50+ συναπτά έτη .
ΑπάντησηΔιαγραφήΕμείς κούλα ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΤΡΑΤΕΥΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ
ΑπάντησηΔιαγραφήΝΑ ΠΑΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΦΑΡΑ ΣΟΥ
Φοίβος
ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΩΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙ
ΑπάντησηΔιαγραφήΗ ΣΙΓΚΙΟΥΛΑΡ ΛΟΤΖΙΚ - SingularLogic ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ
Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΗΤΑΙ... π.χ. (οικονομια) ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ
ΠΑΝΤΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΡΡΟΉ ΤΟΥΣ
ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΠΩΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΕΡΑΣ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟΣ... - ΜΠΛΑ- ΜΠΛΑ...
παντα πιστευα οτι,το δευτερο κατα σειρα αρχαιοτερο επαγγελμα ειναι η πολιτικη ,με τον κουλοπαπαρα ομως βεβαιωθηκα οτι ειναι ιδιο με το πρωτο...βαριεμαι τωρα ν αρχισω τα μπινελικια,αλλη ωρα ομως θα καλοπερασει..αει σιχτιρ με τον μαλακα...Σουλα
ΑπάντησηΔιαγραφή