Σημ.Κ-Τ: Επαναλαμβάνω για μία ακόμη φορά: Προβάλλουμε συχνά τον κ.Λαφαζάνη στον Διόδοτο, γιατί το έργο και οι απόψεις του μάς βρίσκουν σύμφωνους κατά ένα 95%. Το ότι ανήκει στον αριστερό χώρο μάς είναι παντελώς αδιάφορο. Παρακολουθώ επισταμένως την πορεία του από το 2015, και από το 2024 επικοινωνώ μαζί του. Η ταπεινότητά του και η απλότητά του με εξέπληξε, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι ο δυναμισμός -και η αγωνιστικότητά του- πάνω στα εθνικά θέματα αλλά και σε θέματα δικαίου, αποδεικνύεται τόσο πραγματικός, όσο δεν έχουμε δει ως τώρα τίποτα παρόμοιο ακόμα και σε φημισμένους εθνικιστές-μπατριωταράδες.
Π.Λαφαζάνης (Militaire) : Η προδοσία του 2015 και οι νέες δυνατότητες του 2025
Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης ,10 χρόνια μετά από την ανατροπή του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα του Ιουλίου του 2015, μιλά για την «ιστορική ευκαιρία που είχε η χώρα να αλλάξει προσανατολισμό». Πως θα γινόταν αυτό;
Ο κ. Λαφαζάνης μιλά για «τη συμφωνία της Αγίας Πετρούπολης», για τη συμφωνία με τη Ρωσία ,για τον αγωγό με ρωσικό φυσικό αέριο που θα πέρναγε από την Ελλάδα και το οποίο θα μπορούσε να αλλάξει όπως πιστεύει την ροή των εξελίξεων σε εκείνη την ταραγμένη περίοδο.
«Ο κόσμος σήμερα έχει αλλάξει τελείως. Η Δύση δεν είναι πια κυρίαρχη και βρίσκεται σε παρακμή. Η Ελλάδα ,δυστυχώς εξακολουθεί να παρακολουθεί τις εξελίξεις με την λογική του 1950»! Ποιος μπορεί να πει ότι έχει άδικο;
Ο κ.Λαφαζάνης θα επανέλθει στο στούντιο του militaire channel ,την ερχόμενη εβδομάδα ,για να συζητήσουμε για εκείνες τις ταραγμένες ημέρες του Ιουλίου του 2015. Έχει πολλά ενδιαφέροντα να πει.
Γιώργος Βαθιώτης : Η εκπομπή “χωρίς χρώμα” με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη - "Υπάρχει εναλλακτική στην κυβέρνηση σκανδάλων και στην ανίκανη αντιπολίτευση"
Διόρθωση : Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης αναφέρθηκε εκ παραδρομής σε πυρηνικά όπλα του Αφγανισταν , αντί του ορθού που είναι του Πακιστάν
…Κώστα,γιατί δεν αναφέρεις καθόλου το πραξικόπημα των 297/300,
ΑπάντησηΔιαγραφήγιατί δεν μιλάς για το άρθρο 53 του Συντάγματος ,που το έχουν ξεβρακώσει..
γιατί δεν παρουσιάζεις,καθόλου,το κίνημα 21;;
Νομίζω ,οι άνθρωποι είναι μορφωμένοι και καλλιεργημένοι,
Αν δεν θέλεις να το δημοσιεύσεις το ερώτημα,καλώς..είναι τροφή για σκέψη..
Αλλά το ερώτημα μου παραμένει..
Με εκτίμηση,
Ν.Γ.Μ.
Φαίνεται πως δεν παρακολουθείς τακτικά το ιστολόγιό μας. Έχω βάλει ανάρτηση για το πραξικόπημα των 297.
ΔιαγραφήΌσον αφορά το Κούνημα 21...
https://diodotos-k-t.blogspot.com/2022/10/21.html