ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
Διόδοτος ο Ερυθραίος (4ος αι. π.Χ.): Ένας από τους συντάκτες των Εφημερίδων του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Θέματα: Ειδήσεις, Σχολιασμός Επικαιρότητας, Αναλύσεις, Φιλοσοφικά, Πολιτικά, Ιστορικά, Εθνικά, Διεθνή και Ταξιδιωτικά Θέματα, Χιούμορ, Συνωμοσίες, Βιβλίο, Μουσική. Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιό μας. Έρρωσθε και ευδαιμονείτε εν παντί ! - ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ
«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.
Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)

Τι λένε "αυτοί" ρε μ@λ@κ@ !!! Θα "απαιτείται" QR Code για αυτά που λέει το άρθρο ;
ΑπάντησηΔιαγραφήΧα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα
Όταν ήμουν μικρός στο χωριό, οι μπαρμπάδες μου καθόντουσαν στο καφενείο στην πλατεία και με φώναζαν να πάω στο περίπτερο να τους πάρω τσιγάρα. "Πάρε μου ένα Νο 5" μου έλεγαν (ναι, εκτός από τον "άσο" υπήρχε και το "πεντάρι" στη μακρυνή δεκαετία του 60 και 70).
Φαντάζεστε να πήγαινα στο περίπτερο και ο περιπτεράς να μου ζητούσε ... ψηφιακό Wallet με QR Code ; χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα.
Πάντως και επειδή αυτά που λένε είναι το τυράκι και η αρχή του τί ετοιμάζουν, όποιο κρατικό "ίδρυμα" σας ζητήσει επίσημο έγγραφο για ταυτοποίηση του παιδιού σας, να του πάτε ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΓΕΝΝΗΣΗΣ. Πιό επίσημο ΔΕΝ υπάρχει.
Άντε γιατί θα μας τα κάνουν τσουρέκια πάλι με τις μ@λ@κίες τους !!
Έρρωσθε
Διός Κούρος
Και μιας και μιλάμε για τα παιδιά, αφιερωμένο σε όλα τα παιδιά :
ΑπάντησηΔιαγραφή"Deep Purple - Child in Time"
https://www.youtube.com/watch?v=4wAPTsjhrjM
"Γλυκό μου παιδί, με τον καιρό θα δεις τα όρια
Τα όρια που χωρίζουν το καλό απ'το κακό"
Να έχετε εμπιστοσύνη στα παιδιά. Αυτά θα μας οδηγήσουν στην επόμενη ημέρα.
Εμείς τα κάναμε ... σαλάτα !!!
Διός Κούρος
Αταραξία!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜπουνάτσα!!
Τους γράφω στα... @r#ιδια μου!!
Έτσι απλά....
🇬🇷.......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......🇬🇷
Να πω...
ΔιαγραφήΚούλα!!!
Τον.. Π.Α. .......
....... Τον έχω γραμμένο σε δύο μπάλες του μπάσκετ!!!
Ο μισόςς στην αριστερή και ο..άλλος μισός στην δεξιά!!
Στο κέντρο είναι η Καλαθιέρα
Βάλε την όπισθεν ..
Και έλα κατευθείαν πίσω!!
Με φόρα!!
Μ@l@k@..vr0#0#ου$τ@!!!
🇬🇷.......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......🇬🇷
😂😂😂😂😂
ΔιαγραφήΗ Μ- Λ -Κ Ι Α ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ
ΑπάντησηΔιαγραφήΜΩΡΑΚΙ ....ΠΙΟ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.
Διαβάστε να φρίξετε! Είπαν ότι ήταν για την προστασία των παιδιών. Τώρα το διαβατήριό σας είναι στο dark web.
ΑπάντησηΔιαγραφήhttps://www.triklopodia.gr/%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%b2%ce%ac%cf%83%cf%84%ce%b5-%ce%bd%ce%b1-%cf%86%cf%81%ce%af%ce%be%ce%b5%cf%84%ce%b5-%ce%b5%ce%af%cf%80%ce%b1%ce%bd-%cf%8c%cf%84%ce%b9-%ce%ae%cf%84%ce%b1%ce%bd-%ce%b3%ce%b9%ce%b1/