Η φωτογραφία μου
«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΔΕΝ ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Πέμπτη, 3 Αυγούστου 2017

Και πέρασαν αυτοί καλά.. κι εμείς...άστα να πάνε...Υπάρχει μια ρώσικη ιστοριούλα που λέει πως...
Κάποια εποχή, στην οποία αποφάσισε ο Θεός να μοιράσει τον Κόσμο στους λαούς, τους κάλεσε, δια αντιπροσώπων, να τους ανακοινώσει σε "ποιο" κομματι γης (χώρα) θα πάει να μείνει ο καθένας τους.

Στο ραντεβού, όλοι, πλην Ελλήνων, ήταν στην ώρα τους. Κι αφού οι Κινέζοι κέρδισαν την Κίνα, οι Γερμανοί την Γερμανία κοκ.. βλέπει ο Θεός τους Έλληνες, τελευταίους και καταϊδρωμένους, να καταφτάνουν, ζητώντας συγνώμη για την καθυστέρηση, πράγμα που τον Θεό δεν τον εξέπληξε και πολύ, καθότι γνώστης της άναρχης φύσης τους και της αδυναμίας να συνεννοηθούν μεταξύ τους.                                                                                          
"Χμ...τώρα που ήρθατε...τί να σας δώσω...όλα τα φιλέτα μοιράστηκαν. Το μόνο που απέμεινε είναι ένα κτηματάκι παραλιακό που είχα αποφασίσει να το κρατήσω για μένα όταν συνταξιοδοτηθώ. Άντε...πάρτε το και να το προσέχετε σαν τα μάτια σας!"

Έτσι, κερδίσαμε το κόσμημα αυτό του πλανήτη, με το όνομα Ελλάς. Μόνο που το κτηματάκι-κόσμημα αυτό, έμελλε να γίνει, λόγω της "Θεϊκής" του αξίας...ΜΗΛΟΝ ΤΗΣ ΕΡΙΔΟΣ!
Αυτός είναι και ο λόγος, αυτοί που το εποφθαλμιούν και ήδη το κατέχουν, να έχουν αποφασίσει ότι δεν πρόκειται ποτέ να αφήσουν να υποστεί ζημιές.
Συρία λοιπόν δεν πρόκειται να γίνει η Ελλάδα.
Ζούμε στην εποχή της πιο αξιοβράβευτης κρόνιας μελέτης που έχει γίνει ποτέ, ώστε αυτή  η χώρα να καταστεί υπόδειγμα ειρηνικής συνύπαρξης τουλάχιστον τριών θρησκειών (Χριστιανισμού, Μωαμεθανισμού, Ιουδαϊσμού, μεταποιημένα και τα τρία), στρατιωτικής, οικονομικής, πολιτιστικής, εμπορικής και ναυτικής ανάπτυξης, ενοποίησης με την Κύπρο -και μάλιστα ολόκληρη- και χωρίς καμία υπόνοια διαμελισμού (όπως θα γίνει στην Τουρκία κατόπιν εμφυλίου και πολεμικής ισοπέδωσης από Ρωσία, ώστε Ανατολική Θράκη και όλα τα παράλια της σημερινής Τουρκίας να έλθουν στον έλεγχο των κρονιοδυτικών).

Τύποις, επέκταση λοιπόν της Ελλάδας.
Αυτά θα γίνουν διότι στην Βόρεια Ευρώπη, πλην Μ.Βρετανίας, προβλέπεται πολιτισμικός μαρασμός από φυλοθρησκευτικές αιματοχυσίες, πολεμικές συγκρούσεις με την Ρωσία και φονικές κλιματικές διαταραχές.
Η "κρόνια ελίτ" λοιπόν πρέπει να μετεγκατασταθεί στον Νότο, γι αυτό και τον πλήτει σαν "γουρούνι", για να υποτιμηθεί η αξία του και να περιέλθει στα χέρια της πιο αποτελεσματικά. Η Μ.Ανατολή προβλέπεται να γίνει "οικόπεδο", "ίσωμα"...πώς αλλιώς να περιγράψεις μια απόλυτα επικίνδυνη κατάσταση και περιοχή, από την οποία δεν θα γλυτώσει ούτε το σημερινό κράτος του Ισραήλ.
Γι αυτό λοιπόν, και  η εκεί  "κρόνια ελίτ", η κυρίως προστατευμένη εντός του Ισραήλ και των παλατιών και ουρανοξυστών των βασιλικών αραβικών οικογενειών, επίσης βρήκε νέο σπίτι, ..που της ανήκε βέβαια...και με κέντρα επιρροής (π.χ. Αθήνα, Θεσσαλονίκη), ..μόνο που τώρα θα είναι και νέα τους πατρίδα.
                                Εβραϊκός γάμος στη Μύκονο

Εμείς, οι "Έλληνες" (και το βάζω σε εισαγωγικά για να μην ξεφτιλίζεται και το όνομα δηλαδή), εντός 5 ετών θα είμαστε δεν θα είμαστε 7 εκατομμύρια σε έναν "τόπο" (έτσι προτιμούν να λένε την "χώρα" οι πολιτικοί) 15 εκατομμυρίων.
Θα έχουμε τις δουλίτσες μας, όπως και οι Πακιστανοί και οι Τυνήσιοι, με 200 άντε 280 ευρώ, σε μια υπεραναπτυγμένη πλέον χώρα  όπου το Κράτος δεν θα είναι πλέον "κρυπτο-Ιουδαϊκόν" που λέει ο Σπ.Χατζάρας, αλλά καθαρά "Ιουδαϊκόν", με την ονομασία "Ελληνικόν", πολλούς εκχριστιανισμούς Εβραίων και Μουσουλμάνων, αλλά σε έναν ευτελή Χριστιανισμό (προϊόν του γνωστού Οικουμενιστικού πρότζεκτ), μια Ιουδαιορθοδοξία που δεν θα έχει να ζηλέψει τίποτα από τον Προτεσταντισμό και τον Καθολικισμό.
Όλα ωραία και καλά! Γειαχαραντάν και τα κουκιά μπαγλάν!

Το κτηματάκι που έπρεπε να το προσέχουμε σαν τα μάτια μας...τώρα άλλοι το καρπώνονται.
Εμείς "τα βγάλαμε τα ματάκια μας", φυλλορροούμε... γιατί το να κρατήσουμε κατα-δική  μας μια πατρίδα με τέτοια ιστορία και τέτοια παγκόσμια αξία, ε!...αυτό κι αν ήταν πραγματικό "Θέμα Παιδείας"! Και το αναφέρω αυτό γιατί "Θέμα Παιδείας" ήταν και το σύνθημα του φετινού GLTB τσίρκο στην πλατεία Συντάγματος.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες, προβλέπω "5 χρόνια μετά"...τέτοια μεταποίηση της Ελληνικής Ιστορίας και της εγχώριας πληροφορίας (αλά Όργουελ "1984"), και στα "εκπαιδευτικά ιδρύματα" και στο διαδίκτυο, που θα αναφέρεις σε νεώτερους των 30 ετών κάποια γνωστά ή λιγότερο γνωστά ονόματα που μας αφορούν, και θα γυρνούν να σου λένε...
"Θουκυδίδης;....", "Αντίοχος Δ';...", "Καποδίστριας;...", "Κωνσταντίνος Ηλιάκης;...",
"Ποιοι είναι αυτοί...δεν τους βρίσκω στο ελληνικό Google..."

[πρώτη δημοσίευση του παρόντος κειμένου έγινε στα Αττικά Νέα στις 18 Ιουνίου 2017 εδώ]
 

2 σχόλια:

 1. Για χαρά Κώστα! Καλώς σε βρήκα!!

  Μπορεί να κουβαλήσανε κάτι εκατομμύρια αλλοδαπά στην χώρα μας, αλλά σιγά μην την αφήσουν την Ελλάδα έρμαιη στα αλλοδαπά...Μόλις θα έχει φύγει το μεγαλλίτερο ποσοστό Ελληνων απο την χώρα...τότε να δεις τι σκούπα έχει να πέσει με στους αλλοδαπούς, σιγά μην αφήνανε το καλλίτερο κομμάτι γης του πλανήτη στους αλλοδαπούς να το καρπώνονται...σιγά να μην αφησουν τους αλλοδαπους να χαρούν τον ήλιο, την θάλασσα και την ενέργεια της Ελλάδος...Άντε να κρατήσουν μερικους για πολύ φθηνά εργατικά χέρια - δούλους...
  Καλή δύναμη στο έργο σου!!
  Με εκτίμηση Εξαπίνης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εξαπίνης,
   σε ευχαριστώ πολύ!
   Έχεις δίκιο, έτσι είναι, παρόλο που τους έχουν τάξει τα μύρια.

   Άσχετο: Πρόσεξες τί έγινε σήμερα;...
   Ο Εργοδότης τον άδειασε για τα καλά τον Παλαιό!
   Γιατί -αν δεν το είχες διαβάσει- ο Παλαιός, εκτός του ότι έβγαλε Εβραίο τον Σολωμό, ουκ ολίγες φορές είχε βροντοφωνάξει ότι δεν υπήρξε ποτέ Χριστός.
   Τελικά τον βλέπω να πηγαίνει διακοπές επ'αόριστον...

   Διαγραφή