Η φωτογραφία μου
«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΔΕΝ ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο, 2 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΙΣΧΟΣ! Κατέβασε τα βρακιά της Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ, στους ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ! ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΠΛΗΡΗ ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ! (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ)

 
 
Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή


Μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι και η πίεσή μου, κτύπησε κόκκινο, όταν πριν λίγο,  πήρα στα χέρια μου την εγκύκλιο - ΕΝΤΟΛΗ της 1ης ΥΠΕ, που μου έστειλε αναγνώστης των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ.

Από όλους τους έλληνες εργαζόμενους, τα Ασφαλιστικά τους Ταμεία, παρακρατούν από τους μισθούς τους, σημαντικό μέρος για την υγειονομική τους περίθαλψη, ενώ πρόσφατα, η κυβέρνηση των εαμολβούλγαρων γενίτσαρων, όχι μόνον αύξησε την συμμετοχή των εργαζομένων στα νοσήλεια, παράλληλα τους υποχρεώνει να πληρώνουν το σύνολο πολλών ιατρικών εξετάσεων.


Επιπλέον, ελάχιστα ποσά είναι αυτά που αναγνωρίζονται ως ιατρικές δαπάνες στην Εφορία.
π.χ. για έναν τοκετό αξίας 5.000  ευρώ, ως δαπάνη εκπίπτουσα, αναγνωρίζεται ΜΟΝΟΝ ΤΩΝ ΠΟΣΟΝ ΤΩΝ 500 ευρώ! 


Πριν από λίγες μέρες, στην ουσία αποφασίστηκε,  ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ, ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΘΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΛΥ ΒΑΘΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ, ΓΙΑ ΝΑ... ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ - ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΩΝ - ΛΑΘΡΟΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ!

ΔΗΛΑΔΗ, ΤΩΝ ΑΥΡΙΑΝΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!Όπως ακριβώς το διαβάζετε...
ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΒΑΡΥΤΑΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ! 

ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΩΝ 400 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΑ... ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ... ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΝΟΙΚΙΩΝ... Η ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΗ ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ... ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΝ ΓΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ... ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΘΑΛΠΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ!

Μέχρι τώρα, με τον νόμο 4368 του Φεβρουαρίου 2016, δικαιούνταν δωρεάν περίθαλψης, μόνον όσοι είχαν ΑΜΚΑ και νόμιμη διαμονή στην Ελλάδα.

Πλέον, ΟΛΟΙ ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ, ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ - ΔΙΑΤΑΓΗΣ, ΕΧΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ!

Κι όπως μου επεσήμανε ο αναγνώστης μου, πριν λίγες μέρες, έγινε εισαγωγή Πακιστανού σε ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!


Δηλαδή, οι ΠΟΡΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ  ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ, ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ, ΘΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΝΟΣΗΛΕΙΕΣ, ΤΩΝ ΑΥΡΙΑΝΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΙΣΗΛΘΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!


ΟΧΙ, ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ... ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ... ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ!


ΟΣΟΙ ΜΕ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ, ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΘΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΘΑ ΟΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΙΣΧΥΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ!


Υ.Γ. ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ... ΒΡΕΙΤΕ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΝΑ ΚΡΥΦΘΕΙΤΕ!
ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου