«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! 6 Έλληνες ευρωβουλευτές στη λίστα με τους έμπιστους του Σόρος!

Της Μαργαρίτας Ισιδώρου



Όλα ξεκίνησαν από την έρευνα της Ιταλίδας δημοσιογράφου Maria Giovanna Maglie.
226 Ευρωβουλευτές σε σύνολο 751 εμφανίζονται μέσα στην Ευρωβουλή ως "έμπιστοι" της οργάνωσης "Open Society" του Σόρος (George Soros) "φιλάνθρωπου" πολυεκατομμυριούχου κι πρωτεργάτη των "ανοικτών συνόρων" για την έλευση μεταναστών στην Ευρώπη, των "δικαιωμάτων ομοφυλοφίλων" και χρηματοδότη των gay pride, των "πολύχρωμων εξεγέρσεων" και σια...

 
7 Αντιπρόεδροι, δεκάδες Συντονιστών Επιτροπών, μέλη 11 Επιτροπών, 26 μέλη Αντιπροσωπειών... όλοι κι όλες χαρακτηρίζονται "έμπιστοι σύμμαχοι που ήδη το απέδειξαν" στις ευρωομάδες τους, μαζί κι οι συνεργάτες τους, οι σύμβουλοί τους, υπηρεσιακοί παράγοντες και πάει λέγοντας.
Το σκάνδαλο ξέσπασε την 1η Νοέμβρη και τα ΜΜΕ μαζί με τους δημοσιογράφους "ποιούν τη νήσσα".


Αναρωτιέται η δημοσιογράφος Maria Giovanna Maglie:
«Έμπιστοι γιατί; Φίλοι ποιού; Οι Ιταλοί ευρωβουλευτές, έμπιστοι του Σόρος  και της "Open Society", αλλά κυρίως των σχεδίων της για μαζική είσοδο μεταναστών και προσφύγων σε ολόκληρη την Ευρώπη, είναι 14 εκ των οποίων 13 του Δημοκρατικού Κόμματος, που στις Βρυξέλλες και το Σρασβούργο συμμετέχουν στην ευρωομάδα που ονομάζεται "προοδευτική συμμαχία δημοκρατών και σοσιαλιστών" και 1 στη "Λίστα Τσίπρα", που είναι η Barbara Spinelli».
82 ευρωβουλευτές ανήκουν στν "προοδευτική συμμαχία δημοκρατών και σοσιαλιστών", 38 στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (δεξιά), 36 στους φιλελεύθερους, 34 στην "αριστερά" και 7 στους συντηριτικούς... Μια υποστήριξη με οριζόντια πολιτική τοποθέτηση σε όλο το πολιτικό φάσμα.



Τα ονόματα των χρυσών Soros Boys εμπεριέχονται σε εσωτερικό έγγραφο-ντοκουμέντο της "Open Society", που ουσιαστικά αποτελεί πλήρη και λεπτομερή οδικό χάρτη στη δομή, διαδρομές, λειτουργίες, κλάδους που δραστηριοποιούνται οι "έμπιστοι" ευρωβουλευτές του Σόρος για την περίοδο 2014 - 2019.
«Θοῦ, Κύριε, φυλακὴν τῷ στόµατί µου καὶ θύραν περιοχῆς περὶ τὰ χείλη µου»...
Έξι (6) Έλληνες Ευρωβουλευτές είναι στη λίστα των "έμπιστων" του Σόρος και κανείς τους δεν έχει μιλήσει, δεν έχει ασκήσει ένδικα μέσα εναντίον του "φιλάνθρωπου" εκατομμυριούχου (αν βέβαια θίγεται).
Οι έξι (6) Έλληνες Ευρωβουλευτές μέχρι τώρα κάνουν πως αγνοούν το θέμα... και φυσικά νεκρική σιωπή από τα ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους.
Τι συμβαίνει; Δεν οφείλουν, σωστότερα όφειλαν από την πρώτη στιγμή να πουν μια έστω δική τους εκδοχή;


Στη λίστα των "έμπιστων" του πολυεκατομμυριούχου Σόρος, με πλήρη περιγραφή των αρμοδιοτήτων τους, περιλαμβάνονται οι Έλληνες:
Δημήτρης Παπαδημούλης  PAPADIMOULIS Dimitrios (Greece, GUE/NGL)
Κώστας Χρυσόγονος CHRYSOGONOS Kostas (Greece, GUE/NGL)
Μιλτιάδης ΚΥΡΚΟΣ KYRKOS Miltiadis (Greece, S&D)

Γιώργος Κατρούγκαλος KATROUGKALOS Georgios (Greece, GUE/NGL)

Μανώλης Γλέζος GLEZOS Emmanouil (Greece, GUE/NGL)

Σοφία Σακοράφα SAKORAFA Sofia (Greece, GUE/NGL)
Η πλήρης λίστα του ιδρύματος Σόρος "Open Society": ΕΔΩ

* Αν την "εξαφανίσουν", εδώ είμαστε να τη διαθέσουμε εκ νέου!
** Αναμένοντας να μιλήσουν οι χρυσοπληρωμένοι ευρωπατέρες μας...

3 σχόλια:

  1. Καλημέρα Οικοδεσπότα!

    Όπως στους καταλόγους Μεξικανικών εστιατορίων ζωγραφίζουν μία πιπεριά γιά τα καυτερά φαγητά, δύο πιπεριές γιά τα πολύ καυτερά, καί τρείς γιά όσα βγάζεις φωτιές απ' τα ρουθούνια, σα δράκος, έτσι ακριβώς θα βάλω μία ...έκπληξη γιά τον Γλέζο καί τρείς εκπλήξεις γιά τη Σακοράφα.

    Μά, η Σακοράφα;! Να προωθεί τις ιδέες του Σόρος;! Τσινάει αγρίως η λογική μου.
    Μόνο στο ρόλο γκόμενας μπορώ να τη φανταστώ, να τη γουστάρει το ερείπειο Σόρος καί να χουφτώνει τίποτε πότε-πότε. (Αν καί η Σοφάρα έχει βαρύ χέρι - απ' τις προπονήσεις, καταλαβαίνετε...) Αλλά, έτσι όπως κατάντησε ο κόσμος μας, τελικά δεν πρέπει να εκπλησσόμεθα με τίποτε, πλέον. Είμαστε να βρίσκουμε πυρηνικό καταφύγιο, να χωθούμε μέσα.

    Καί τσίγκινα σώβρακα.

    (Υγ: Αυτό με το καταφύγιο, Οικοδεσπότα... Καλή ιδέα φαίνεται. Βάζετε το φαγητό, να βάλω τα κρασά; Θα φωνάξουμε κι άλλους, να βάλουν φερ' ειπείν τους ξηρούς καρποί καί τα σκάτς.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά θα βάλω το φαγητό!!!
      Τους μουσακαδες μου τους έχεις δοκιμάσει αλλωστε...
      Μόνο που εντός του καταφυγίου κάμποσες μέρες, θα αρχίσουμε να ανοίγουμε μετα, τους μουσακαδες κονσέρβα της ΖΑΝΑΕ..χαχαχαχα!!...

      Από ξηροί καρποί...ξηρές φέτες μπανάνα από εισαγωγές Ντανου-Chiquita χαχαχαχαχαχα....
      Κι όταν τελειώσουν τα σκατς..θα καταναλώσουμε κάνα μπαγιάτικο λικέρ μπανάνα της θειας μου..χαχαχα

      ΤΑ ΤΣΙΓΚΙΝΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ!!!!..

      Μην εκπλήσσεσαι απο τα προσωπεία που πέφτουν παντως. Εμείς...Την δουλειά μας...αντεπίθεση με ό,τι μέσο μπορούμε. Σε δύο τρεις ωριτσες θα έχω επανάληψη μιας ανάρτησής -updated δηλαδη- που επιτυγχάνεται η κατάρριψη ενός ακομα προσωπειου, το οποίο βλάπτει πολλούς θιασώτες του YouTube.

      Καλό απόγευμα καλέ μου φίλε!

      Διαγραφή
  2. Γλεζος! Αυτον τον εχει ο Νεο-ελλην ανεβασει στο βαθρο των Συμβολων. Πυξιδα και οδηγο για τοπους χλοερους, παραδεισενιους.Πουσε βρε Αυτολυκε να πιασεις εκεινο το κεκλιμενον γονυ με το γαρυφαλλο στο χερι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή