«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

Νηνεμία πριν την Καταιγίδα... (βίντεο: Eidiseis Alcyon Pleiades Nov 2, 2017 + το ξεσκέπασμα μιας κοροϊδίας)




















Όλος ο πλανήτης είναι δέσμιος μιας κρίσης και κάποιων πλασματικών καταστάσεων και δυσάρεστων ανακατατάξεων που έχουν δημιουργηθεί για τα συμφέροντα μιας ανθρωπιστικά ανισόρροπης ελίτ, κι ας διατείνεται η ίδια περί του αντιθέτου. Μαζί με τους ανθρώπους πάσχει και ο ίδιος ο πλανήτης. Βοηθούν άλλωστε και σε αυτό οι παγκοσμιοποιητές επικυρίαρχοι, με τεχνολογικές παρεμβάσεις στο συνολικό οικοσύστημα, με HAARP, αεροψεκασμούς, διατάρραξη της κραδασμικότητας του φλοιού (τεχνητοί σεισμοί για εύρεση πλουτοπαραγωγικών πρώτων υλών κ.ά.), μετεωρολογικά φαινόμενα κλπ. 
Εν ολίγοις...ο Κόσμος μοιάζει πλέον σαν μια φυλακή και παντού βρωμάει μπαρούτι. Έχουν οξυνθεί οι διαφορές των μεγάλων κρατών, οι εξοπλισμοί δίνουν και παίρνουν, αλλά θα καταφέρουν μάλλον να καθυστερήσουν το "μοιραίον" τουλάχιστον για κανένα χρόνο ακόμα. Στην Ελλάδα όμως τα πράγματα έχουν φτάσει στα όριά τους...



Ειδικά μέσα στις μεγάλες πόλεις, το σκηνικό μοιάζει σαν από ταινία επιστημονικής φαντασίας, όπου κάποιοι ανηλεείς εξωγήινοι έχουν επιβάλλει τον παραλογισμό τους και μας έχουν αναγκάσει να κυκλοφορούμε σιωπηλοί σαν ζόμπι, ανάμεσα σε χαλασμένα και μολυσμένα ρομπότ που έχουν κουβαλήσει από ασιατικές παρηκμασμένες βιομηχανίες, και τους έχουν μάλιστα δώσει και τον ρόλο ρουφιάνου αν θελήσουμε να αντιδράσουμε ή απαιτήσουμε να αποσυρθεί η επισφαλής και ελαττωματική τους παρτίδα η οποία το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να καταλαμβάνει τον ζωτικό μας χώρο και να αναπαράγεται. Μόλις τα αγριοκοιτάξεις... πατούν αμέσως ένα "κουμπάκι" που ειδοποιεί για εντοπισμό "ξενοφοβικού ρατσιστή". Σε παραλαμβάνουν μετά, επικοινωνιακά επιτελεία τα οποία προγραμματίζουν τον προπηλακισμό σου... από τους συμπολίτες σου τους ίδιους!...οι οποίοι έχουν γίνει ξενιστές εξωγήινου φυτικού οργανισμού που τους έχει αλλάξει την προσωπικότητα.

Τί ζω ρε π...στη μου!...το The Invasion (body snatchers) του Oliver Hirschbiegel ;;...

Το μπαρούτι όμως βρωμάει εδώ στην Ελλάδα αυτές τις ημέρες..όσο ποτέ άλλοτε. Υπάρχει μια ύποπτη νηνεμία.. πριν από ξαφνική καταιγίδα που θα φέρει σημαντικές εξελίξεις.
Κι ελπίζω αυτή η ξαφνική καταιγίδα να προέλθει από φίλιες δυνάμεις, μήπως μας δοθεί κάποια ευκαιρία να απαλλαγούμε από τους σχιζοφρενείς, ανωμαλιάρηδες και χρηματοφάγους ερπετοειδείς της ελληνικής βουλής τουλάχιστον...


(σχόλιο Αυτόλυκου:) 

"Τό παρακάτω βίντεο, στήν αρχή, έχει πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία. Δέν ξέρω άν όλα είναι αληθινά καί δέν ευκαιρώ νά τό ψάξω.

Όποιος μπορεί, άς τό κάνει. Ό,τι βρει.. άς μας τό πει. Σωστά αυτά πού λέει ο Estulin καί ο γερμανός καθηγητής ψυχολογίας.

Από τό 1:00:00 όμως καί μετά.. είναι καθαρά νεοεποχήτικες σαχλαμάρες ανακαταμένες μέ 2-3 αληθινά ή αληθοφανή στοιχεία.

Τό βίντεο, από τεχνικής πλευράς, είναι πραγματική υπερπαραγωγή. Αυτό μέ βάζει σέ πολλές σκέψεις.

Τό κανάλι πού τό ανέβασε φτιάχθηκε τό 2016. Τό θεωρώ παραμάγαζο άλλου παλαιότερου σχετικού καί νεοεποχήτικου καναλιού. ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ."


Ο Διόδοτος καταθέτει παρακάτω..και την περιγραφή του βίντεο, όπως είναι στο κανάλι του στο Youtube.

Πρέπει όμως να σας ενημερώσουμε για κάτι σημαντικό που αφορά την περιγραφή αυτή. Είναι διατυπωμένη με τέτοιο τρόπο που αφήνει να εννοηθεί ότι "τα άπειρα γεγονότα παγκόσμιας εμβέλειας και οι αλλαγές σε γεωπολιτικό, κυβερνητικό, θρησκευτικό και κοινωνικό επίπεδο, που συμβαίνουν γύρω μας...είναι αναγκαίες για την επείγουσα απομάκρυνση και εξουδετέρωση της ελίτ".

Με αφορμή κυρίως αυτόν τον ισχυρισμό, ο Αυτόλυκος τοποθέτησε ένα σχόλιό του στο Youtube, το οποίο μετά από λίγες ώρες του
το αφαίρεσαν!

Ευτυχώς... λόγω της καχύποπτης φύσης του (όπως θα έπρεπε να είμαστε όλοι με αυτά τα νεοεποχίτικα κανάλια και project.. βλ. Zeitgeist, Τhe Secret, History Channel presents Ancient Aliens κλπ..) σκέφτηκε, αφότου πάτησε και "ανάρτηση σχολίου", να κρατήσει κι ένα screenshot του σχολίου του (φωτογραφικό στιγμιότυπο από την οθόνη) :





















Ιδού η περιγραφή του βίντεο στο youtube:

" Όπως μπορούμε να δούμε στα βίντεο-ντοκιμαντέρ της Αλκυόν Πλειάδες, ζούμε την κρισιμότερη στιγμή στην ιστορία της ανθρωπότητας, εφόσον ο πλανήτης βρίσκεται σε μία φάση αναμόρφωσης, σε μία ακραία μεταβολή πρωτοφανούς έντασης…κι αυτό συνοδεύεται από μεγάλη ποσότητα φωτονικής ενέργειας που έρχεται στον πλανήτη μας προκαλώντας μία αφύπνιση, μία βαθιά αλλαγή γενετικής μετάλλαξης στους ανθρώπους, ενώ παντού γύρω μας συμβαίνουν άπειρα γεγονότα παγκόσμιας εμβέλειας, αλλαγές σε γεωπολιτικό, κυβερνητικό, θρησκευτικό και κοινωνικό επίπεδο, αναγκαίες για την επείγουσα απομάκρυνση και εξουδετέρωση της ελίτ και των συμμάχων της στην Ορατή και τη Σκαιώδη Κυβέρνηση, όπως και των επικυρίαρχων Άλιεν που θέλουν να υφαρπάξουν τον πλανήτη μας. Με αυτά τα βίντεο προσπαθούμε ν’ ανοίξουμε τα μάτια του κόσμου απέναντι σε πολλές καταστάσεις που μας περιβάλουν, τις οποίες αποκρύπτει ο επίσημος τύπος ή μας παραπληροφορεί γι’ αυτές, να συνειδητοποιήσουμε τις φυσικές και κλιματικές ανισορροπίες, τις ολοένα και δραματικότερες και κρισιμότερες κοινωνικές καταστάσεις, τις προκλήσεις και τις πολεμικές συρράξεις που εξελίσσονται σε διάφορες χώρες, τις κρίσεις και τις συγκρούσεις που υπάρχουν παντού…Κι ακόμη τις συνομωσίες και τις κρυφές ίντριγκες, την αύξηση που παρουσιάζουν οι εμφανίσεις ΑΤΙΑ, περίεργα και φωτεινά φαινόμενα που γίνονται όλο και πιο εμφανή, θέματα που στα Βίντεο Αλκυόν Πλειάδες αναπτύσσονται με μεγαλύτερο εύρος και σε μεγαλύτερο βάθος."





7 σχόλια:

  1. Κι εγώ έβαλα ένα σχόλιο στο συγκεκριμένο βίντεο το οποιο επισης
    δεν εμφανίζεται, επειδή δεν εγκρίθηκε. (δεν αφαιρέθηκε αφού
    το βλέπω ακόμα)
    Τον Αυτόλυκο τον ξέρω και προσωπικά. Έχει ένα δίκιο (γι’αυτό είπα
    πως μπορεί να μην τα δέχετε όλα κανείς) αλλά σε ο,τι αφορά τις φωτιές
    και την Καταλονία, εγώ που είχα το χρόνο να το ψάξω,
    αυτά που παραθέτει το συγκεκριμενο βίντεο είναι σωστά
    και ακριβή. Και σε αυτα εστιασα στο βίντεό μου εδώ
    https://www.youtube.com/watch?v=eDZcCYImp7M

    Τα βίτεο "Αλκυών Πλειάδες" τα έβλεπα κάμποσα χρόνια
    απο άλλο κανάλι το οποιο για κάποιο λογο ειχε πέσει.
    Προσφατα μια φίλη μου υπέδειξε το συγκεκριμένο γιουτουμποκάναλο
    που βγάζει πάλι αυτά τα βίντεο. Το παλιό κανάλι'έδειχνε
    τα ίδια βίντεο σε πολλές γλώσσες. Το τωρινό τα δειχνει
    μόνο στα ελληνικά. Είμαι σίγουρα σε θέση να αναγνωρίσω
    τα νεοεποχίτικα μηνύματα, αλλά δεν κλείνω τα μάτια
    σε τίποτα. Ακόμα κι αυτά δίνουν ενίοτε ψήγματα αλήθειας.
    Η καχυποψία μου κάνει λίγο υπερβολική εδω. Κανεις δεν ειπε να
    ασπαζόμαστε αυτά ή όποια αλλα βίντεο λες και είναι θρησκεία.
    Βλέπουμε, επεξεργαζόμαστε, ξεσκαρτάρουμε. Διασταυρώνουμε τις
    πληροφορίες και ή επαληθευουε ή διαψεύδουμε. Οσο για τα νεοεποχίτικα..
    κρατάμε ΜΟΝΟ αυτά που στο μέσα μας αντηχούν σωστά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και κάτι άλλο: Οταν αυτός που ανάρτησε ένα σχολιο
    το βλέπει όταν επανακάμπτει στο βίντεο ενώ ξέρει
    ότι άλλοι δεν το βλέπουν, τότε σημαίνει ότι το σχόλιο
    απλά δεν έχει εγκριθεί και όχι ότι έχει αφαιρεθεί.
    Αν ειχε αφαιρεθεί, δε θα το έβλεπε ούτε ο ίδιος
    ο αναρτήσας. Αυτά σαν πληροφορία για το πως λειτουργεί
    το ΥΤ. Προφανώς ο χρήστης έχει κάνει ρύθμιση να
    φαίνονται τα σχόλια μόνο κατόπιν εγκρίσεως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλώς την Βασούλα μας!!!

    Έχεις απόλυτο δίκιο σε ό,τι γράφεις, μα και ο Αυτόλυκος είπε "..έχει πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία...Σωστά αυτά πού λέει ο Estulin καί ο γερμανός καθηγητής ψυχολογίας".

    Εγώ, βλέπω επίσης πολλά χρόνια τα βίντεο αυτά. Επ'ουδενί δεν εννοώ να τα προσπερνάει ο κόσμος. Αναφέρθηκα στους ιδιοκτήτες και δημιουργούς των καναλιών από τα οποία προέρχονται, ώστε να έχουν υπ'όψιν τους και ότι βρίσκονται υπό πειραματισμόν ενόσω τα βλέπουν, αν θα περάσει και το υποσυνείδητο μήνυμα στο βάθος του αντιληπτικού τους πεδίου.

    "..κρατάμε ΜΟΝΟ αυτά που στο μέσα μας αντηχούν σωστά" ΣΩΣΤΟΤΑΤΗ! ..και ισχύει για πολλά πράγματα στην εποχή αυτή της σούπερ-αντινόησης.

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ και
    χαρά και τιμή να μας επισκέπτεσαι συχνά και να σχολιάζεις Βασούλα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε Κώστα, καλημέρα. Με βρίσκουν σύμφωνη όλα
    όσα έθεσες...;)
    Το βέβαιο είναι ότι θα κρατήσω αυτό το μπλογκ
    στα αγαπημένα μου και θα το επισκέπτομαι τακτικά. :)

    Συνέχισε την καλή δουλειά.
    Να είσαι και να περνάς καλά :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μα ακριβώς αυτό είναι το κόλπο. Αν ισχυριζόντουσαν ανυπόστατα πράγματα, θα τους είχαν πιάσει στο δούλεμα οι γιουτιουμπεράδες. Παραθέτοντας αληθινά στοιχεία, αποκτούν "φερεγγυότητα". Το θέμα είναι το ΠΩΣ ερμηνεύονται αυτά τα υπαρκτά γεγονότα.

    Έχω διαβάσει άπειρα κείμενα των "Πλειαδινών", που λένε ακριβώς αυτό: "θα γίνει της τρελλής το κάγκελο, αλλά εσείς να καθήσετε ήσυχα και να μην μας δυσκολεύετε, διότι αυτά πρέπει να γίνουν". Παλιώτερα το έλεγαν ξεκάθαρα, επειδή όμως άρχισε ένα κάποιο ψιλοκράξιμο, τώρα το λένε πιό γλυκά, με τρόπο.

    Το θέμα δεν είναι τι θα καταλάβει η κάθε Βασούλα και κάθε ο Αυτόλυκος, που αποτελούν το 1,5% του πληθυσμού, αλλά τι θα καταλάβει το υπόλοιπο 98,5% που ακόμα ψάχνει για σωτήρες και ανώδυνες λύσεις.

    Οι τύποι δεν είναι καθόλου τυχαίοι. Είναι βαλτοί, ξέρουν πού χτυπάνε και είναι πολύ-πολύ επικίνδυνοι.
    (Ευτυχώς οι ορθόδοξοι, που αποτελούν ένα καλό ποσοστό, έχουν προειδοποιηθεί σχετικά εδώ και δεκαετίες, από 'κείνο το καλό παληκάρι, τον Σεραφείμ Ρόουζ.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο mnk!!!
    Μπράβο που ανέφερες τον Σεραφείμ Ρόουζ!
    Κι εδώ..κάτι γι αυτόν, από το καλύτερο (εντός παρενθέσεως θα το έλεγα χριστιανικό..γιατί τελεί ακόμα σπουδαιότερο ρόλο: πνευματικό)σάιτ ¨Νεκρός για τον Κόσμο¨ : http://o-nekros.blogspot.gr/2010/09/blog-post_06.html

    Έχεις διαβάσει το "Η Ψυχή μετά τον Θάνατο"; Είναι καταπληκτικό πνευματικό βιβλίο και επίσης θα έλεγα..ένα από τα πιο τρομακτικά που έχω διαβάσει.

    Χαίρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όχι, δεν το διάβασα διότι ήταν πολύ θρίλερ και η φαντασία μου οργιάζει. Θέλω να κοιμάμαι την νύχτα.

    Έχω διαβάσει όμως το «Η ορθοδοξία και η θρησκεία του μέλλοντος» που προειδοποιεί, μεταξύ άλλων, για τους "εξωγήινους σωτήρες" και το «Χριστός, το αιώνιο ΤΑΟ» που είναι βασισμένο στις σημειώσεις του (πριν βαπτισθεί είχε ασπασθεί τον ταοϊσμό).

    Πάντως οι απόψεις διίστανται.
    Έγραψε ο άγιος Ισαάκ ο Σύρος: «Οι εν τη γεέννη κολαζόμενοι, τη μάστιγι της αγάπης μαστίζονται»
    Ο άγιος Συμεών ο Νέος Θεολόγος, λέει: «Στην μέλλουσα ζωή ο χριστιανός δεν θα εξετασθεί αν ....(έκανε αυτό ή εκείνο)... αλλά αν ομοιάζει με τον Χριστό, όπως ο υιός ομοιάζει με τον πατέρα του.»
    Ο άγιος Ιωάννης ο Σιναΐτης ότι το άκτιστο φως του Χριστού είναι «πυρ καταναλίσκον και φωτίζον φως», δηλαδή άλλος το τρώει και δροσίζεται κι άλλος ζορίζεται, ανάλογα με τα φίλτρα της συνείδησής του πόση μπίχλα έχουν.

    Και πολλοί άλλοι μεγάλοι Άγιοι έγραψαν τα ίδια.
    Περισότερα εδώ: Παράδεισος και Κόλαση στην Ορθόδοξη Παράδοση http://users.uoa.gr/~nektar/orthodoxy/tributes/gewrgios_metallhnos/paradise_and_hell.htm


    Η θρίλερ εκδοχή είναι η ρώσσικη άποψη την οποία είχε ενστερνιστεί κατά τα πάντα, ο π.Σεραφείμ Ρόουζ. Επίσης, αυτή η εκδοχή κυκλοφορεί και στο Άγιον Όρος. Υποθέτω πως πρόκειται για εκλαϊκευμένη μεσαιωνική παράδοση, διότι, όπως λέει και η παροιμία, "κι ο άγιος φοβέρα θέλει".
    (Πληροφοριακά, τα καζάνια της κολάσεως είναι εβραϊκή πατέντα, όπου οι κακοί θα βράζουν σε καυτά σκατά. Ναι, έχουν ένα κόλλημα με τα κόπρανα αυτοί οι τύποι. Θεωρούν την αφόδευση ως ιερή πράξη. Δεν κάνω πλάκα.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή