«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

Τί σχέση έχει ο τιτανοτεράστιος Νίκος Τόσκας με τον Γουίλ Σμιθ;;;

Για όσους έχουν δει την τελευταία ταινία του Will Smith, με τίτλο Bright, και παρακολουθούν ανελλιπώς τα κατορθώματα του υπέρτατου Προστάτη του πολίτη (ειδικά του πολίτη μη μεσογειακής απόχρωσης), Ν.Τόσκα, 
..η απάντηση είναι απλή.



Η διπλανή φωτο είναι από το γνωστό βίντεο (εδώ), όπου στην συμπλοκή μεταξύ Πακιστανών και Παοκτζήδων, τον περασμένο Νοέμβρη στο κέντρο της Αθήνας, δύο αστυνομικοί τρέχουν να κυνηγήσουν τον Έλληνα Παοκτζή, τον οποίο λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα, τον χτυπούσε με το στιλιάρι της πράσινης σημαίας του ο Πακιστανός με το κόκκινο φούτερ στη μέση της φωτο.

Τέτοια "καλόπαιδα" λοιπόν, εξ Ανατολίας, Αφγανιστάν, Πακιστάν, Μπαγκλαντές...ετοιμάζεται ο "προστάτης" μας Ν.Τόσκας να διορίσει στην Ελληνική Αστυνομία.

'Πενταπόσταγμα':  Δήλωση-βόμβα από Ν.Τόσκα: «Θα προσλάβουμε Αλβανούς, Πακιστανούς, Αφγανούς και λοιπούς αλλοδαπούς στην Ελληνική Αστυνομία» – Διαλύουν τη χώρα.
απόσπασμα:  Ακούστε λοιπόν τι απάντηση έδωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη: «Είμαστε υποχρεωμένοι να δούμε και τέτοιες προσεγγίσεις προκειμένου να τηρηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η τάξη. Είναι αστείο ένας αστυνομικός που δεν ξέρει τη γλώσσα μιας ομάδας μεταναστών ή μιας μειονότητας να προσπαθεί να την προσεγγίσει. Θα πρέπει να προσαρμοστούμε και να μην έχουμε αγκυλώσεις με βάση το τι πιστεύαμε πριν από πενήντα χρόνια».

"Κοίτα να δεις" λοιπόν, τί στρατηγικό μυαλό αλα Σκότλαντ Γιαρντ έχει η υπουργάρα μας! Τί politically correct-άρα είναι! Πολιτικά Ορθός!...μέχρι να νιώσουν για τα καλά στο "ορθόν", εκεί στα αστυνομικά τμήματα, τις τζιχαντιστικές ζωστήρες με τα εκρηκτικά...

Μα καλά...δεν έχουν δει ούτε ένα επεισόδιο του Homeland;;...

Το κακό βέβαια, δεν είναι καινούριο. Ο προκάτοχος του κου Τόσκα,  Γιάννης Πανούσης, ήταν υπέρμαχος ενός ειδικού τμήματος εκπαίδευσης ατόμων που προέρχονται από ειδικές κοινωνικές ομάδες, όπως Ρομά, πομάκοι, ελληνοπόντιοι, πολιτογραφηθέντες(!)


Τί έκανε λοιπόν πέρυσι εκεί εις τας Αμέρικα, η σιωνιστο-νεοταξικούλα προπαγανδο-μηχανή Netflix...
Έφτιαξε την επιστημονικής φαντασίας περιπέτεια-κωμωδία Bright (δείτε τρέιλερ και ολόκληρη την ταινία εδώ).
Σε έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι συνυπάρχουν ειρηνικά με μαγικά πλάσματα, ένας αστυνομικός ανθρώπινης καταγωγής (Will Smith) θα κληθεί να συνεργαστεί με έναν συνάδελφό του Όρκ (βλ. Tolkien). Τέλειος άνθρωπος, αψεγάδιαστος στα υπηρεσιακά του καθήκοντα, μετριόφρων, ταπεινός, εγκρίνει ανεπιφύλακτα τον διορισμό τέτοιων αλλοδαπών στο αστυνομικό σώμα, για τους ίδιους λόγους που έδωσε στην ανακοίνωσή του και ο Ν.Τόσκας. Η ταινία δημιουργεί αυτόν τον μυθικό κόσμο για να εκφράσει ένα, ας πούμε, αντιρατσιστικό μήνυμα. Στην πραγματικότητα βέβαια, πρεσβεύει τον γνωστό νεοταξικό πολυπολιτισμικό αχταρμά. Εμπνεύσεις των "Δημοκρατικών" στις ΗΠΑ και των ομολόγων τους στην ΕΕ των Βρυξελών και της Γερμανίας (βλ. ΣΧΕΔΙΟ COUDENHOVE-KALERGI: Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ).
 Τί να πεις..με την κατάντια σε αυτή τη χώρα, την ανεγκεφαλίτιδα και την προδοσία μερικών μερικών, είτε το συνειδητοποιούν είτε όχι... πού μας οδηγούν. 

2 σχόλια:

  1. Εχουν τρελαθει; ποιος τους βαζει ποιοι ειναι στη πραγματικοτητα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτος υπυρξε στρατηγος μαυροσκουφης. Θεε και Κυριε. Η αρωστια πλεον ειναι εκτος εμβελειας της επιστημης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή