«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Ῥαγιᾶ μου,τί νά καταλάβῃς; ! ! !

Ἐσύ,μεγάλε Δάσκαλε,πρέπει νά ἔβλεπες πολυυυυύ μπροστά !




Σχόλιο Διόδοτου: Σκληρός σχολιασμός από την Πελασγική, αλλά εδώ σε θέλω... ας αποδείξουμε ότι δεν είμαστε τέτοιοι όταν φτάσει η πιο επικίνδυνη στιγμή.



Τήν 25η Μαρτίου,τό γλέντησες καί ἔνοιωσες καί τήν σχετική ὑπερηφάνεια...Ὄμως δέν εἶχαν περάσῃ παρά ἐλάχιστες ὥρες ἀπό τήν στιγμή πού ὁ Χαβαναγκίλα,ὁ Chipra ντέ,παρακαλοῦσε νά δεχθοῦν τά σκόπια τήν μεγάλη του προδοσία ! 

Γλεντοῦσες καί κράδαινες τίς σημαιοῦλες πού ἐκείνη τήν ἡμέρα εἶχαν μεγάλο νόημα γιά ἐσένα, σέ συνδυασμό μέ τήν στρατιωτική παρέλασιν καί  κάποια ὑπόνοια ἐπικειμένου πολέμου μέ τήν τουρκιά...



Καί σέ μία ἑβδομάδα θά ἀρχίσῃς ἄλλο γλέντι,τρικούβερτο αὐτἠ τἠν φορά,ἀφοῦ θά γυρνᾶ ἀσταμἀτητα ἡ σούβλα ἤ οἱ σοῦβλες ( εἶναι καί τό κοκορέτσι βλέπεις,ὁ ἐπίσημος μεζές...). Ἐκεῖ πιά θά ἔχῃς ξεχάσῃ καί τήν Μακεδονία καί τόν τρέλιακα Ἐρντογάν πού ὀνειρεύεται Ὑψηλές Πῦλες ! 



Ἀλλά θά ἔχῃς ἐντελῶς ξεχάσῃ,λόγῳ τοῦ ἀφθόνου ῥέοντος οἴνου (στόν οἰσοφάγο σου),πόσο ἐπικίνδυνοι εἶναι αὐτοί πού σέ διαφεντεύουν,καί δυστυχῶς ὄχι μονάχα ἐσένα ἀλλά καί τήν τύχη αὐτοῦ τοῦ τόπου. Ἐπικίνδυνοι καί γεμάτοι μῖσος γιά κάθε τι πού σημαίνει Ἑλλάδα ! 

Μέσα σέ ἕνα δεκαήμερο,θά ἔχουν ἐπιτύχῃ νά σοῦ συντρίψουν κάθε ἐλπίδα,νά σέ καταρρεύσουν ἀπό τό βάθρο πού ἔχῃς θέσῃ τόν ἐαυτόν σου ἀπό τήν στιγμή πού γεννήθηκες Ἕλλην ! Καί τό χειρώτερο ὅλων εἶναι πώς δέν θά καταλάβῃς τίποτα γιατί θά συνεχίσῃς νά ...γλεντᾶς καί νά σχεδιάζῃς τίς θερινές σου διακοπές...

Ῥαγιᾶ μου... 


Ἡ Πελασγική

πηγή


Προτείνεται επίσης: Η Σεισάχθεια του 1968
 

18 σχόλια:

  1. ΠΟΣΟ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ Η ΠΕΛΑΣΓΙΚΗ. ΠΩΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΕΤΣΙ? ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΜΕ?
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ Ο ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΝ ΜΥΙΓΑ ΣΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ?
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, Ο ΛΟΓΙΚΟΣ, Ο ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ? Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ?
    ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΣΚΥΨΕΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΡΛΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΣ ΝΑ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ, ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ. ΑΛΗΤΗ, ΠΡΟΔΟΤΗ, ΔΕΙΛΕ ΕΛΛΗΝΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ, ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ.

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΨΕΣ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΣ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΟΥ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΩΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΣ ΝΑ ΣΕ ΚΡΑΤΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΟΜΗΡΟ, ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟ, ΜΕ ΤΡΙΠΛΟΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΡΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ? ΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΕΣ ΔΕΙΛΕ? ΕΙΝΑΙ 300 ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΡΟΕΒΑΛΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ ΤΟΥΣ, ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΕΛΥΕΣ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ ΚΙΜΑ. ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ.
    ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΚΡΥΒΕΣΑΙ, ΚΡΥΒΕΣΑΙ, ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ, ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΛΙΜΟΚΤΟΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΑΙ.

    ΣΗΚΩ ΠΑΝΩ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ. ΡΕ ΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙ ΥΛΙΚΟ ΕΙΣΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ?
    ΡΕ ΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΕΙΣ? ΣΗΚΩ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ.
    ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ.
    ΑΚΟΥΣ? ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. -ΕΛΕΟΣ, ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ
    Εάν ΒΙΑΖΑΝΕ την κόρη και τη γυναίκα σου
    Οι δηλώσεις ενός πολιτικού τίποτα και ο πραγματικός εφιάλτης δύο γυναικών στο Περιστέρι

    Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία και οι φωτογραφίες των πρωταγωνιστών της φρικιαστικής υπόθεσης που είχε σοκάρει το Πανελλήνιο τον Μάρτιο του 2017. Πρόκειται για τον 25χρονο αδίστακτο Αλβανό ληστή που μαζί με τον 28 ομοεθνή συνεργό του, μετέτρεψαν σε “κόλαση” τη ζωή δύο γυναικών στο Περιστέρι.
    Σε βάρος των δύο κακοποιών σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της ληστείας και του βιασμού κατά συναυτουργία (πράξεις που σημειώθηκαν την 11-3-2017).

    Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:

    Α. (επ) MECO ή SINA (ον) DONALD του RAIMOND ή IDAYET και της NAYETA ή INAJETE ή MIRANDA , γεννηθέντα την 26-7-1993 ή 12-12-1993 στην Αλβανία

    Β. (επ) KRASNIQI (ον) SOKOL ή LUAN του GJERGJI ή BRAHIM και της MIRELA ή HALIME , γεννηθέντα την 21-4-1994 ή 26-11-1990 στην Αλβανία
    Το χρονικό της φρίκης στο Περιστέρι
    Ο 25χρονος που συνελήφθη στις 8/3/2018, είχε μπουκάρει στο σπίτι μαζί με τον συνεργό του, επίσης Αλβανικής καταγωγής, στη 1.30 τα ξημερώματα.

    Τότε ξεκίνησε ο εφιάλτης για τις δύο γυναίκες καθώς οι ληστές για κάνουν την ηλικιωμένη γυναίκα να ομολογήσει που κρύβει τα χρήματα και τα κοσμήματα, βίασαν την 45χρονη κόρη της επί ώρες μπροστά στα μάτια της.

    Το μαρτύριο των δύο γυναικών δε σταμάτησε ούτε όταν είπαν στους ληστές που κρύβουν τα λεφτά. Επί 12 ώρες ο εφιάλτης συνεχιζόταν. Σταμάτησε μόνο όταν ο θείος της 45χρονης πήγε στο σπίτι γιατί ανησύχησε που δεν είχε δει την ανιψιά του και τη μητέρα της.

    Χτύπησε την πόρτα και του άνοιξαν οι ληστές για να τον ξυλοκοπήσουν άγρια και να εξαφανιστούν παίρνοντας μαζί τους 1.800 ευρώ και κοσμήματα.

    Ο 28χρονος συνεργός του Αλβανού που συνελήφθη στην Αθήνα, είχε διαφύγει στην χώρα του στην οποία συνελήφθη για άλλες υποθέσεις και εκτίει ποινή φυλάκισης.

    Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ταυτότητας των κακοποιών χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην αποτροπή διάπραξης άλλων εγκληματικών ενεργειών από τους ανωτέρω, στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από τις παραπάνω αξιόποινες πράξεις και στην αξίωση της πολιτείας για τον ποινικό κολασμό ομοειδών αδικημάτων που τυχόν αποκαλυφθούν επ’ αφορμής της παρούσης.

    Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-5319305, 210-5319306 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΦΡΙΞΕΤΕ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
    ......................

    https://kourdistoportocali.com/news-desk/ean-viazane-tin-kori-ke-ti-gyneka-sou/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπουρδες!
    ο ενας βριζει τον αλλον ,ραγια μου, μαλακα μου, ξφτιλα μου, ξυπνα ρε βλακα και τα παρομοια.
    ξεκινωντας απο τον γελοιο εσχατη γραμμη ανασχεσης....
    η διαγνωση ειναι καρκινοκομουνισμος και πολιτισμικος μαρξισμος λεγεται και δεν μπορουν να τον αντιμετωισουν αγραμματοι αστικοπατριωτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άρχισες να επιτρέπης υβριστικά σχόλια ΚΙ ΕΣΥ Κώστα - Ταύρε;

      Διαγραφή
    2. Είμαι από τους πρώτους που δεν ενέκρινα τον υβριστικό αυτό τρόπο (ραγιάδες, λοβοτομημένοι κλπ), μάλιστα έγραψα και κάποιο αρθράκι για το θέμα. Γιατί όλα οφείλονται στην εξαπάτηση του Έλληνα και στον επιστημονικά εφαρμοσμένο εσκεμμένο εκφυλισμό του.
      Διαπίστωσα όμως στη συνέχεια ότι, παρ'όλες τις προσπάθειές μας, δεν υπάρχει δρόμος επιστροφής. Μετάνοια θα το λέγαμε χριστιανικά. Το φαινόμενο μοιάζει πραγματικά με λοβοτομή. Επι 10 χρόνια περίπου, το ποσοστό αφύπνισης έχει ανέβει από το 5...άντε στο 7%. Οι ίδιοι και οι ίδιοι μοιάζετε να επισκέπτεστε τα μπλογκ μας. Εκτός κι αν υπάρχει ένα σιωπηλό 20%! ακόμα, που καραδοκεί σαν λιοντάρι στους θάμνους για την ύστατη στιγμή. Και θέλω να πιστεύω σε αυτό. Υπάρχουν κάποιες ενδείξεις...

      Ο χαρακτηρισμός "γελοίος" για τον μπλόγκερ τον οποίο θεωρώ Αδελφό, μού χτύπησε άσχημα. Φυσιολογικά, δεν θα αναρτούσα το σχόλιό σας, ως υβριστικό. Όμως ήθελα να σας απαντήσω ο ίδιος για το φαινόμενο αυτό της αλληλοκατηγόριας και χαρακτηρισμών.
      Ο Διηνέκης, ελπίζω να είναι το ίδιο ήπιος στην τοποθέτησή του όταν το δει.

      Διαγραφή
    3. Μάλιστα. Άρχισαν τα όργανα.

      Διαγραφή
    4. Έλα φίλε!
      ..χαχαχα γρήγορος είσαι. Έγραφες απάντηση, την στιγμή που έγραφα κι εγώ. Διαβάζοντας, θα καταλάβεις γιατί το έκανα. Και όχι, δεν έχω σκοπό να αλλάξω ρότα.

      Διαγραφή
    5. Ενοχλήθηκε ο peri-κλέτος...

      Διαγραφή
    6. Δεν πήγε το μυαλό μου στον -κλέτο. Λες;;..

      Διαγραφή
    7. Αν λέω λέει...
      Πρώτη φορά είναι;

      Διαγραφή
    8. ΔΕΚΑ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΗΝΕΚΗ, ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.
      ΜΗΝ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΗΖΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΕΠΟΥ ΠΟΥ ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ.

      Διαγραφή
  4. 18/27

    ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΝΟΗΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΛΑΔΟΠΟΝΤΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΕ ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΕΙ ΣΕ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ

    Ε Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 18.27 Το ιστολογιο που βριζεις ειναι φιαγμενο για ανθρωπους οπως ακριβως τους περιγραφεις. Να μην εχουμε κι* εμεις το εντευκτηριο μας; Τοσο ρατσιστης; Εσυ ως βαθυς γνωστης του πολιτισμικου μαρξισμου και ανωτερου νοηματικου επιπεδου τραβα στη παρακατω ρουγα να βρεις τη σερια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΟΠΩΣ Ο 18,27 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ Η ΣΑΠΙΛΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ01 Απριλίου, 2018 11:34

    .
    ΑΠΛΑ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ .

    ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΘΕΟΣ .

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ

    ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ

    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/01/blog-post_3024.html

    ΒΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΩ ΓΙΑ ΤΑ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝ ΜΑΣ ΔΡΑΣΕΩΝ .

    ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ

    ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ , ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΩΣΗ ,

    ΠΑΡΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΕΔΩ ΣΤΗ ΓΗ .............

    Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΑΒΕΛ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ! ! !

    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΕΞΕΡΕΣΕΙΣ ΗΡΩΩΝ ,

    ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΕ ΥΠΑΡΞΗ .....
    KAI
    ΝΟΜΟΣ ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ,
    .
    ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ,
    ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΟΥ ,
    ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ,
    Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ,
    ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ,
    Η ΠΡΟΟΔΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ,
    .
    ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΗ ! ! !
    .
    ΑΠΛΑ Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΜΕΤΡΑ
    .
    ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ....
    .
    ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΦΥΣΗ ΜΟΥ ΤΑΜΕΝΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ
    ΜΕ ΜΟΝΟ ΜΟΥ ΟΠΛΟ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΜΟΥ ,
    ΣΥΝΕΧΙΖΩ .............
    .
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ .
    ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ
    ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Υπάρχει ακόμα ελπίδα Ελληνες .!
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=463&v=KMq-BhoBDWQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΜΕ
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΡΘΡΟ

    ΠΟΙΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ; ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΑΝΕΥΛΑΒΗΣ

    http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2013/01/blog-post_4657.html#ixzz5BX4maDK2

    ΑπάντησηΔιαγραφή