«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

“Ήρθε η ώρα να σκοτώσουμε τον…”


Ποιον;
Ε.. ξέρω γω… τον Τσίπρα, τον ΓΑΠ, τον Σαμαρά, τον Βενιζέλο, τον οποιοδήποτε θεωρώ ότι έβλαψε τη χώρα μου γι’ αυτόν και αυτόν τον λόγο.
Τι θα γινόταν;




Σχόλιο Διόδοτου: πω πω πω.. έχουν αποθρασυνθεί εντελώς τα οβριά του Ισραήλ. Δεν θέλουν να τηρήσουν ούτε τα προσχήματα πια: Να βάλουν τίποτσι "αραβο-ανοιξιάτικους" "επαναστάτες" "αντικαθεστωτικούς μαϊμού" ας πούμε να δολοφονήσουν τον Άσαντ κλπ γνωστά...
Εκεί...να κλέψουν την δόξα των ναζί... δολοφονία εν ψυχρώ του αντιπάλου τους προέδρου κράτους. 
-Οι απόψεις του ιστολογίου μας ταυτίζονται με τις απόψεις του γράφοντος, όπως αυτές διατυπώνονται στην τελευταία παράγραφο του άρθρου-


Φανταστείτε να έβγαινα δημόσια και να έλεγα: Ήρθε η ώρα να σκοτώσουμε τον…


Ποιον;
Ε.. ξέρω γω… τον Τσίπρα, τον ΓΑΠ, τον Σαμαρά, τον Βενιζέλο, τον οποιοδήποτε θεωρώ ότι έβλαψε τη χώρα μου γι’ αυτόν και αυτόν τον λόγο.
Τι θα γινόταν;

Δίνω max 60 λεπτά για να έρθει η αστυνομία στην πόρτα μου. Το τέταρτο θα το φάνε μέχρι να ανέβουν Μακρινίτσα.
Λογικό δεν είναι;
Φυσικά, είναι λογικό, γιατί ο λόγος μου παραβιάζει ένα σκασμό νόμους. Και ποιος εξετάζει αν κατά βάθος ο θυμός μου είναι δίκαιος; Ο σκοπός, στις Δημοκρατίες, δεν αγιάζει τα μέσα. Έτσι χτίζονται οι Δημοκρατίες του κόσμου ή τουλάχιστον έτσι θα έπρεπε να λειτουργούν οι Δημοκρατίες του κόσμου, σε μια παγκόσμια διακυβέρνηση.

Όμως υπάρχει ένας υπουργός, που βγαίνει και δηλώνει δημόσια ότι ήρθε η ώρα να σκοτώσουμε έναν -δημοκρατικά εκλεγμένο- ηγέτη μιας άλλης χώρας και δεν συμβαίνει τίποτα. Όχι μόνο δεν αντιδρά κανείς σε αυτή τη δήλωση, αλλά με τις ημέρες και τα έργα τους, τον στηρίζουν κι από πάνω.

Πρόκειται για τον Yoav Galant, έναν Ισραηλινό υπουργό, ο οποίος ζήτησε τη δολοφονία του Σύρου Προέδρου Assad, τον περασμένο Μάιο, λέγοντας ότι «δεν έχει θέση σε αυτόν τον κόσμο».

Μιλώντας σε διάσκεψη έξω από την Ιερουσαλήμ, και “υπό το φως των πρόσφατων ισχυρισμών” ότι το καθεστώς του Assad πραγματοποίησε μαζικές εκτελέσεις και έκαψε τα σώματα των θυμάτων, πρέπει να σκοτωθεί.
“Η πραγματικότητα της κατάστασης στη Συρία είναι ότι εκτελούν ανθρώπους, χρησιμοποιώντας κατευθυνόμενες χημικές επιθέσεις εναντίον τους και το τελευταίο ακραίο – κάψιμο των πτωμάτων τους, κάτι που δεν έχουμε δει εδώ και 70 χρόνια”, δήλωσε ο Galant, με αναφορά στο Ολοκαύτωμα.



70 χρόνια έχουν περάσει από το Ολοκαύτωμα, που το Ισραήλ θεωρεί ότι μπορεί να χρησιμοποιεί ες αεί προκειμένου να δικαιολογεί τα απανταχού εγκλήματα του. Αυτά στα οποία εμπλέκεται φανερά, κι άλλα πολλά -πάρα πολλά- που απλά κουνάει μυστικά τα νήματα. Θέλει όλη την Μέση Ανατολή υπό τον έλεγχο του, δεν του φτάνει η Παλαιστίνη και δεν θα υπάρξει “ειρήνη” στην περιοχή μέχρις και ωσότου να το πετύχει.

Ποιος άλλος υπουργός, ποιας άλλης χώρας θα μπορούσε να ξεστομίσει μια τέτοια φράση για ξένο ηγέτη και να μην έχει επιπτώσεις;

Αλλά ο ΟΗΕ, αυτός ο Οργανισμός Ηνωμένων Εγκληματιών, από την ημέρα που συστάθηκε δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα. Δεν έχει σταματήσει πόλεμο ή εμφύλιο ή πείνα ή δυστυχία ή κοινωνικές ανισότητες. Απολύτως και τίποτα!
Στο μόνο που είναι πάρα, μα πάρα πολύ καλός, είναι στην καταμέτρηση θυμάτων/πτωμάτων. Κι αυτό, όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά γιατί τον ενδιαφέρει το περιβάλλον. Η ‘οικολογική’ του συνείδηση επιθυμεί λιγότερους πληθυσμούς σε τούτον τον έρμο τον πλανήτη, οπότε και αρέσκεται στο να μετράει θύματα πολέμων, ακραίων καιρικών φαινομένων, πείνας και δυστυχίας.
Μετά την λίστα, θα σου κοτσάρει κι ένα Ατζέντα 21, Βιώσιμη Ανάπτυξη.

Ντρέπομαι για την συνεργασία της χώρας μου με το Ισραήλ, το οποίο κανονικά θα έπρεπε να απομονωθεί και να μπει σε καραντίνα για τα εγκλήματα που συνεχώς διαπράττει.  Όμως οι ‘μυστικές κοινωνίες’ στην Ελλάδα, έχουν δεμένη την πατρίδα μας, εδώ και χρόνια, σε ένα άρμα που λατρεύει το χρήμα και δοξάζει τον διάολο…


πηγή: allnewz.gr

1 σχόλιο:

  1. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ19 Απριλίου, 2018 22:20

    .
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ !

    ΣΗΜΕΡΑ ……….

    ΠΙΚΡΑ , ΠΟΝΟΣ , ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ , ΠΕΙΣΜΑ ,
    ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΓΩΝΑ . . . .
    ΜΕ
    ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΩΜΑ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΟΥ !
    ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΕΝΤΟΝΙ ΜΟΥ !

    ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ ΜΕ ΛΑΧΤΑΡΑ ΨΥΧΗΣ . . . .
    ΓΙΑ ΤΟ
    ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ ! ! !
    .
    Έλληνα Αθάνατε μη σκύβεις το κεφάλι

    https://www.youtube.com/watch?v=AElujWmibSY
    .
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΩΛΙΟΥΔΗΣ -ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ- ΝΕΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

    https://www.youtube.com/watch?v=WUnwEcyLg0A
    .
    ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ! ! !

    ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΕΣ

    ΛΕΥΤΕΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
    .
    ΙΕΡΗ ΜΟΥ ΠΑΤΡΙΔΑ Σ΄ΑΓΑΠΩ .

    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή