«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

Τί είναι να σου επιτίθεται το κατασκεύασμά σου... "Μουσουλμάνος ΛΑΘΡΟ μαστιγώνει Εβραίο... στο Βερολίνο" (βίντεο)


Καλά θα ήταν... κάτι τέτοιο να ελάμβανε χώρα και σε επίπεδο πολιτισμών... 🙂
-------------------------------------
Σάλος έχει ξεσπάσει στη Γερμανία έπειτα από επίθεση μιας ομάδας νεαρών εναντίον Εβραίου στο Βερολίνο.  Συγκεκριμένα, βίντεο καταγράφει τη σκηνή...


που ένας νεαρός, εκνευρισμένος που τον τραβούν με το κινητό, εξαπολύει επίθεση με τη ζώνη του κατά ενός Ισραηλινού που φορούσε το εβραϊκό σκουφάκι, τη γνωστή κιπά, φωνάζοντας «Γιαχούντι» που σημαίνει «Εβραίος» στα αραβικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο βίντεο υπάρχει μόνο ένα απόσπασμα από το περιστατικό, καθώς είναι άγνωστο τι προηγήθηκε του συμβάντος. Η αστυνομία του Βερολίνο ανακοίνωσε ότι την ώρα που ένας 21χρονος Ισραηλινός και ένας 24χρονος Γερμανός που τον συνόδευε περπατούσαν την Τρίτη το απόγευμα σε έναν δρόμο της συνοικίας Μπρεντσλάουερ Μπεργκ, δέχθηκαν υβριστική επίθεση από ομάδα νεαρών. Τότε ένας εξ αυτών έβγαλε τη ζώνη που φορούσε και άρχισε να μαστιγώνει το νεαρό Ισραηλινό.

Οι φίλοι του σοκαρίστηκαν και έκανα προσπάθεια για να τον συγκρατήσουν. Ο άτυχος άνδρας τραυματίστηκε ελαφρά ενώ μιλώντας σε ισραηλινό δίκτυο δήλωσε ότι «περπατούσαμε κανονικά στο δρόμο – δεν είχαμε μιλήσει με κανένα». Όταν τους είδαν οι νεαροί άρχισαν να τους βρίζουν. Στην αρχή τους αγνόησαν, αλλά μετά ο φίλος του τους είπε να σταματήσουν. «Εκείνοι εκνευρίστηκαν κι ένας απ’ αυτούς έτρεξε προς το μέρος μου». Μετά την επίθεση οι τρεις άνδρες απομακρύνθηκαν. Όταν το ένα από τα δύο θύματα επιχείρησε να τους κυνηγήσει, του πέταξαν ένα γυάλινο μπουκάλι, χωρίς ευτυχώς να τον πετύχουν.

Δείτε το βίντεο




«Είναι εξοργιστικό να συμβαίνουν συχνά τέτοια περιστατικά», είπε ο εκπρόσωπος της Εβραϊκής Κοινότητας του Βερολίνου, Ζίγκμουντ Κένιγκσμπεργκ, κάνοντας λόγο για «επίθεση κατά της Δημοκρατίας». «Ο δράστης απορρίπτει τις αξίες της χώρας μας, εξαπολύοντας επιθέσεις κατά ανθρώπων που αναγνωρίζονται εύκολα ότι είναι Εβραίοι. Μια δημοκρατική κοινωνία μπορεί να λειτουργήσει μόνο στο πλαίσιο του αλληλοσεβασμού. Οι πολιτικοί πρέπει να φροντίσουν να εκπληρώνονται αυτοί οι όροι», πρόσθεσε, τονίζοντας ότι δεν μπορεί να πει σε κανέναν από τους ομοθρήσκους του να κυκλοφορούν δημοσίως με κιπά γιατί κινδυνεύουν.

Η επίθεση σε μια ήσυχη σχετικά συνοικία του Βερολίνου, κοντά στη μεγάλη συναγωγή Rykestraße δείχνει κατά τον Κένιγκσμπεργκ «ότι ο κίνδυνος ελλοχεύει σε ολόκληρη την πόλη». Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για την αντισημιτική επίθεση, ενώ αναλύει το βίντεο για να εντοπίσει τους δράστες.

πηγή: dexiextrem


2η σημείωση Διόδοτου:
Για την ώρα όμως... στην Ελλάδα, η οβριόδουλη κυβέρνηση αμολάει "παντού" στην ελληνική επικράτεια τα νεοεισαγόμενα λαθρό:
Διαβάστε εδώ.  

9 σχόλια:

  1. Είναι γνωστό το έργο... Οι οβριοί της Ευρώπης ήδη έχουν δει τα καλά τής λαθρομετανάστευσης... Εδώ και αρκετό καιρό τα ζουν στο πετσί τους!

    https://www.thelocal.de/20170424/german-jews-fear-growing-muslim-anti-semitism-report

    https://www.usatoday.com/story/news/world/2017/12/21/anti-semitism-germany-jews-discrimination-muslims-right-wing-nationalists/962383001/


    Ιωάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πού το ξέρουμε αν δεν είναι στημένο; ζούμε στον πλανήτη της μούφας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...και στημένο να είναι, γνωρίζω ότι οι εβραϊκές κοινότητες σε Γαλλία και Γερμανία προτρέπουν τα μέλη τους να φύγουν από την Ευρώπη και να μεταναστεύσουν στο Ισραήλ. Παρότι οι οβριοί είναι οι ιθύνοντες νόες πίσω από την εισβολή των λαθρο-ορκ μουσουλμάνων στην Ευρώπη, παρόλαυτά αντιμετωπίζουν σοβαρό κίνδυνο ώστε όλο αυτό να γυρίσει εναντίον τους.

      Ιωάννης

      Διαγραφή
    2. Όλα προβλεπέ, αυτό ακριβώς είναι το κόλπο: Το Ισραήλ χρειάζεται περισσότερους Εβραίους εξ Ευρώπης και κάπως πρέπει να ξεκουνηθούν. Το έχουν ξαναπαίξει το σκετσάκι στον Β'ΠΠ.

      Διαγραφή
    3. μάλλον θα γυρίσει εναντίον τους, ακόμα και με πολύ χρήμα δεν μπορούν να συγκρατήσουν αυτό το μουσουλμανικό κύμα, αν αυτό το κύμα γίνει αντισημιτικό τότε έχουν πρόβλημα στην Ευρώπη αλλά και στην Μέση Ανατολή, και στην Ασία και παντού, πώς να προστατεύσουν τους δικούς τους; αφήνει ο άλλος το σπίτι του και τις αναμνήσεις του και την ζωή του να πάει σε ένα μέρος ξανά απ την αρχή; όσα χρήματα και να σου δώσουν δύσκολα εγκαταλείπεις τον τόπο που ζεις κι έχει γεννηθεί, πόσο ασφαλές μπορεί να είναι το Ισραήλ όταν καίγονται οι χώρες γύρω του;

      Διαγραφή
  3. είναι ένας με ένα λουρί και δέρνει κάποιον που δεν τον βλέπουμε ωω τί κόσμος μπαμπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τώρα πλακώνονται μεταξύ τους τά πρωτοξάδερφα! Τί έγινε; Στράβωσε τό σχέδιο;
    Τί λέει τό ΚΙΣΕ; Ο σύριζα; Τό ΚΕΕΡΦΑ;
    Αυτό δέν είναι αντισημιτισμός, ρατσισμός, φασισμός; Όχι, ε; Άμα τήν επίθεση τήν κάνει γύφτος ή αράπης, δέν είναι. Άν τήν κάνει λευκός, θά ορμίσουν όλοι νά τόν κατασπαράξουν. Αυτή είναι η ισονομία καί η ισοπολιτεία τής κάθε τραβεστί δημοκρατίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα σας, οικοδεσπότα!

    Εδώ καί πολύ καιρό, ο Γιώργος Μπαλάνος περιέγραψε το φαινόμενο στην ακριβή του διάσταση, λογοτεχνικώς πως:

    "...Κάθε τέρας που σέβεται τον εαυτό του, κάποια στιγμή ξεφεύγει απ' τον κατασκευαστή του!", είπε (στο περίπου).

    ΑπάντησηΔιαγραφή