«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Παρατηρήσεις του Διονύση Κλαδά ( 'Μποτίλια στο Πέλαγος' ), επί της αναρτήσεως "ΟΙ ΚΡΟΝΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...".



Δώρα Ζαμπέρη, Μιχάλης Καριώτογλου, Στέλιος Σκλαβενίτης, θάνατοι δημοσιογράφων πριν την ώρα τους και η "ζωή" συνεχίζεται...

- διάλυση τού συστήματος ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης
- δεκάδες χιλιάδες αυτοκτονίες από απόγνωση
- δηλητηριασμός τών τροφίμων
- δηλητηριασμός τής ατμόσφαιρας με αεροψεκασμούς, αλλά και με μηχανές παραγωγής μόλυνσης, που έχουν εγκατασταθεί σε υπόγεια δήθεν ακατοίκητων
κτηρίων
- κάθετη πτώση τού προσδόκιμου ζωής, που σκοπίμως αποσιωπάται
- άνωθεν χειραγωγούμενη υπογεννητικότητα, νομικά κατωχειρωμένος ευνουχισμός παιδιών και εφήβων
- εγκατάση πληθώρας εγκληματικών συμμοριών με δολοφονική πρακτική
- μαζική μετανάστευση νέων
- εισαγωγή και εμπορία σκληρών ναρκωτικών από νταβάδες που πρόσκεινται άμεσα στο κράτος και κόμματα - Ψηφίστε τους ξανά, γιατί όπως πάει το πράγμα μπορεί να μείνουν τα παιδάκια σας χωρίς πρέζα.

Υπάρχουν δύο είδη πολέμου. Ο κηρυγμένος και ο ακήρυκτος.
Στην προκειμένη περίπτωση επελέγει ο δεύτερος.
 


Κάποιοι από τούς λόγους αυτής τής επιλογής είναι κατανοητοί. Στην περίπτωση ενός κηρυγμένου πολέμου, οφείλουν να μπουν σε δράση οι προβλεπόμενοι κρατικοί μηχανισμοί. Το στράτευμα, η αντικατασκοπία και οι ειδικές δυνάμεις. Επί πλέον κάποιοι εκτιμούν αναλόγως την ισχύ τής μαζικής αντίδρασης τών Ελλήνων, στην περίπτωση που προκληθεί κινητοποίησή τους.

Υπάρχει όμως και ένας τρίτος λόγος, μη προφανής, στην οποία επικεντρώνεται η πλέον σατανική πλευρά των σχεδίων τών κρονίων:

Σε κάποια φάση είναι επόμενον να κρίνουν κάποιοι, ότι δεν απομένει άλλη διέξοδος από την αυτοδικία και να την εφαρμόσουν. Οι υπέρεξελιγμένες όμως διαδικασίες παρακολουθήσεως τών πολιτών από τούς κρονίους και ιδαίτερα σε βάρος αυτών που διαθέτουν ευαισθησία και ετοιμότητα, παρέχουν την δυνατότητα στους κρονίους, στην περίπτωση που ξεκινήσει αυτοδικία να προβούν σε άμεση αποψίλωση παντός ανεπιθυμήτου και δυνάμει επικινδύνου.

Εδώ προκύπτει από αυτά που προαναφέρονται το ερώτημα:

Μήπως τελικά δεν υπάρχει διέξοδος στο "αδιέξοδο" που έχουν στήσει οι κρόνιοι εδώ και αιώνες βήμα προς βήμα;
Μήπως τελικά ο αγώνας που μας απομένει, μπορεί να αφορά αποκλειστικά την "τιμή τών όπλων";
Το ίδιο εκτιμούσαν οι κρόνιοι στην περίπτωση τών Ρώσων. Όταν όμως τούς μπήκε το παλούκι, που είχαν ετοιμάσει αυτοί στην Συρία, άρχισαν να απολαμβάνουν την "άλλη" άποψη.
Και διερωτάμαι αφελώς:
Μήπως υπάρχει και παλούκι Ελληνικού χρώματος;

Δίνεται η εντύπωση πως "Αυτοί είναι πανέτοιμοι και δυνατοί... Εμείς;"

Αυτό φαίνεται στην επιφάνεια τών πραγμάτων. Οι κρόνιοι φαίνονται εδώ και αιώνες "πανέτοιμοι και δυνατοί". Όμως πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.
Οι κρόνιοι είναι μεν ιδιαίτερα πονηροί, αλλά είναι πνευματικά ευνουχισμένοι. Είναι δηλαδή από επιχειρησιακής πλευράς ουσιαστικά ανάπηροι.

Ας αναλογισθούμε το εξής: Πώς είναι δυνατόν η Ρωσία, μια χώρα που δαπανά λιγότερο από το 10% αυτού που δαπανούν οι ΗΠΑ στον πολεμικό τομέα, να καθηλώνουν ολόκληρο ΝΑΤΟ με την απροσπέλαστη πολεμική τους τεχνολογία στην Συρία; Και οι Ρώσοι είναι πνευματικά μας παιδιά. Ακόμη προσπαθούν - αναμφιβολα επάξια - να διδαχθούν από εμάς. Αυτή την στιγμή παρουσιάζουν μια πρωτόγνωρη δύναμη πυρός, χωρίς να διαθέτουν καν το υπερόπλο τής Ελληνικής Γλώσσας.

Ας μην πτοούμεθα και ας μην προτρέχουμε να ελεεινολογούμε το μέλλον μας. 

Σε παγκόσμιο επίπεδο μέρα με την μέρα οι κρόνιοι στριμώχνονται στον τοίχο όλο και περισσότερο. Όμως εδώ θα πέσει το τελειωτικό μπουγέλωμα. Ο Μίτος που μας έδωσε η Αριάδνη, είναι η άκρια από το νήμα τού πουλόβερ τών κρονίων. Το τράβηγμά του το ξυλώνει γραμμή προς γραμμή. Και όταν φανεί η γύμνια τους θα γελάσει ο κάθε πικραμένος.

Αυτό έλλειπε. Το Πνεύμα να δημιουργήσει τον άνθρωπο, μόνον για να άγεται και να φέρεται αυτός, ως έρμαιον μιας πρόστυχης αληταμπουρίας.

9 σχόλια:

  1. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΝ!
    ΕΛΛΑΣ ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. *Ο Μιτος της Αριαδνης* Πολυ ωραιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ Κώστα,

    θερμά ευχαριστώ - ακόμη μια φορά - για την προβολή τών σχολίων.
    Επειδή ίσως κάποιοι από τούς ισχυρισμούς που περιέχονται σε αυτά, μπορεί να θεωρηθεί ότι αποσκοπούν μάλλον στην εμψύχωση τών επισκεπτών, χωρίς να έχουν τελικά συγκεκριμένη πραγματιστική βάση, θέλω επί προσθέτως να αναφέρω κάποια δεδομένα, ώστε να τεκμηριώσω - επιγραμματικά και μόνον - τον άμεσα πραγματιστικό χαρακτήρα τών ισχυρισμών αυτών (παρ' όλο ότι με άλλες ευκαιρίες μπορεί να έχει γίνει ήδη όχι μόνον μνεία, αλλά και διεξοδικότερη ανάλυση επ' αυτών):
    1) Τα τριβόλια, υπόδουλοι τών οποίων είναι οι κρόνιοι, στερούνται επιφύσεως, άρα αδυνατούν να παρέμβουν στα πεδία πληροφορίας. Είναι δηλαδή από την σκοπιά τής κβαντομηχανικής, πλήρως παροπλισμένοι. Μπορεί να διαθέτουν λόγω πονηρίας πολύ έντονα επεξεργασμένη software, αλλά η hardware που διαθέτουν είναι πλήρως κατεστραμμένη. Συνέπεια αυτού τού δεδομένου, είναι, ότι η μόνη δυνατότητα που τους παρέχεται για να μπορούν στοιχειωδώς να παρεμβαίνουν, είναι να υποδουλώνουν πνευματικά εμάς, ώστε να ιδιοποιούνται την δική μας hardware, βαζοντάς μας με τεχνάσματα να λειτουργούμε ενάντια στον εαυτό μας. Επ ' αυτού παραπέμπω στο δωδέκατο κεφάλαιο τής Αποκαλύψεως τού Ιωάννου, στίχοι 7 - 9:
    ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝ ΤΩ ΟΥΡΑΝΩ. Ο ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΑΥΤΟΥ - ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ. ΚΑΙ Ο ΔΡΑΚΩΝ ΕΠΟΛΕΜΗΣΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΑΥΤΟΫ ΚΑΙ ΟΥΚ ΙΣΧΥΣΕΝ ΟΥΔΕ ΤΟΠΟΣ ΕΥΡΕΘΕΙ ΑΥΤΟΥ ΕΝ ΤΩ ΟΥΡΑΝΩ. ΚΑΙ ΕΒΛΗΘΗ Ο ΔΡΑΚΩΝ - Ο ΟΦΙΣ Ο ΜΕΓΑΣ Ο ΑΡΧΑΙΟΣ Ο ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ, Ο ΠΛΑΝΩΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΝ ΟΛΗΝ, ΕΒΛΗΘΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΑΥΤΟΥ ΕΙΣ ΤΗΝ ΓΗΝ ΕΒΛΗΘΗΣΑΝ.
    Επ' αυτού η προσοχή μας πρέπει να εστιασθεί στο: ΟΥΔΕ ΤΟΠΟΣ ΕΥΡΕΘΕΙ ΕΝ ΤΩ ΟΥΡΑΝΩ καθώς και στο ΕΒΛΗΘΗΣΑΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΓΗΝ.
    Αυτά σημαίνουν, ότι τα τριβόλια δεν μπορούν να σταθούν πουθενά στον ουρανό, διότι τα καίει η κοσμική ακτινοβολία. Γι αυτό ερρίφθησαν μέσα στην γή, όπου η κοσμική ακτινοβολία φιλτράρεται. Γι αυτό, εκεί που γίνοται τα λεγόμενα μυστήρια υπάρχουν ξόανα, οβελίσκοι ή μενχίρ, τα οποία ως κεραίες συγκεντρώνουν την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, απορροφώντας την και περιορίζοντάς την στο άμεσο περιβάλλον. Επί πλέον, αυτά τελούνται μέσα σε σπήλαια, όπου η κοσμική ακτινοβολία φιλτράρεται. Λόγω τής ζημίας, που έχουν υποστεί τα τριβόλια, αδυνατούν να καταναλώσουν την ηλιακή ακτινοβολία, ώστε να προμηθευθούν ενέργεια, η οποία μέσω τής φωτοσύνθεσης αποτελεί την ενεργειακή βάση φυτών, ζώων και ανθρώπου, μέσω τής τροφικής αλυσίδας. Γι αυτόν τον λόγο χρειάζονται το αίμα μας, για να πάρουν ενέργεια.
    Τελείως αποκομμένοι λοιπόν από συγκεκριμένο ηλεκτρομαγνητικό φάσμα, αδυνατούν να ενεργοποιήσουν την όποια κεραία τύπου επιφύσεως. (Αυτή η προβληματική μπορεί να επεκταθεί και σε μαθηματικά τής θεωρητικής φυσικής, ώστε να καταδειχθεί ο τρόπος, που με τον μηδενισμό κάποιων ανυσμάτων στούς διαστασιολογικούς πίνακες, έχουν αποκλειστεί τα τριβόλια από τον "υπερχώρο" κατά Burkhard Heim, ώστε αυτά να είναι από εσχατολογικής πλευράς ήδη νεκρά και απο φυσιολογικής πλευράς κουτσουρεμένα).

    Συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Διονύση,
      Διάβασε εδώ https://diodotos-k-t.blogspot.gr/2018/01/blog-post_15.html
      και πες μου τι καταλαβαίνεις από αυτή τη γυναίκα, αν θες.
      Θα το εκτιμήσω.

      Διαγραφή
    2. Υπάρχει τρόπος να λυτρωθούμε απο την μοναξιά;

      Διαγραφή
  4. συνέχεια προηγούμενου...

    2) Ως στερούμενα παντός συναισθηματισμού, δεν διαθέτουν τα όργανα να εισέλθουν σε χώρους μη συμβατικής γνώσεως. Εδώ αξίζει να υπογραμμισθεί ο μύθος τού τεμαχισμού τού Διονύσου. Υπάρχουν τραυματικές εμπειρίες, οι οποίες επιφέρουν τοξικότητα. Υπάρχουν όμως και άλλες εκούσιες τραυματικές εμπειρίες, ως αποτέλεσμα αυτοθυσίας υπέρ τού καλού, που ανοίγουν θύρες τής συνειδήσεως. Η μαρτυρία δεν συνιστά απλώς διαδικασία καταπονήσεως μιας αυτοπροσφερομένης αγνής και αδόλου υπάρξεως, αλλά συνιστά οδό καταμαρτυρήσεως - αποκαλύψεως και επιγνώσεως τής αληθείας. Δεν είναι τυχαίο, ότι στην βάση τής σαμανιστικής μυήσεως βρίσκεται κάποια εμπειρία θανάτου. Και δεν μπορεί να υπάρξει Φωτισμός χωρίς αυτοπροσφορά και κόστος.
    Πέραν αυτού, οι κρόνιοι, ως υπηρετούντες το κακό, στερούνται παντός συναισθηματισμού. Μπορούν να χειρίζονται με πόρωση το μαστίγιο, όμως το Πλατωνικό οπλοστάσιο δεν μπορούν να δούν ούτε μέσα από μακαρόνι.
    3) Τα παιδιά τής πιάτσας, τα παιδιά με τα πρησμένα πόδια που τούς λέγανε αλήτες, όπως αναφέρει ο Ελύτης σε μια σύχγρονη εκδοχή τού μύθου τού Διονύσου, μπορούν να διακρίνουν. Μπορούν να χαίρονται πλέον αντικρύζοντας εκείνα τα μπεγλέρια, το νήμα τών οποίων δεν διαχέει απλά πολύτιμους λίθους, αλλά ογκόλιθους, που αιωρούνται στην γκασμαδιά τού κοψίματος τής πενιάς τού Γιαννάκη στο "Πέντε Ελληνες Σστον Άδη".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ μου Διονύση,

    σίγουρα, πολλοί μετά από αυτή την ανάρτηση και τις επεκτάσεις των παρόντων σχολίων σου, θα κοιμηθούν με αρκετά ερωτηματικά στο μυαλό τους. Αν είχε καιρό να τους συμβεί κάτι τέτοιο, τότε σε καλό θα τους βγει. Κάποιοι περισσότερο κοντινοί σου άνθρωποι όπως εγώ, και μαζί με εσένα, επαφιέμεθα στο νομοτελειακό και οριστικό ξεκλείδωμα του αγωνιστικού μας αποθεματικού/οπλοστασίου με οποιοδήποτε κόστος.

    Η ΝΙΚΗ πάντως..ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλοι οι Έλληνες είμαστε ανόητοι η κάνουμε τους ανόητους!
    Εδώ και 45 χρόνια δεν αντιληφθήκαμε ότι ο τόπος αυτός δεν κυβερνάται απο τον Ελληνικό λαό. Το σύνταγμα αναφέρει ρητά ότι ο λαός ασκεί την εξουσία, ακολουθώντας όμως το νήμα της Αριάδνης θα καταλήξουμε σε άλλα συμπεράσματα. Για να καταλάβουμε πως λειτουργεί το παράνομο πολιτικό σύστημα στην χώρας μας, πρέπει να έχουμε κάποιες υποτυπώδεις γνώσεις κοινωνιολογίας, οι οποίες λείπουν απο το 99,999 % του Ελληνικού λαού, με αυτό το δραματικό ποσοστό ημιμάθειας, είναι αδύνατον ο Ελληνικός λαός να σπάσει τις αλυσίδες που του έχουν περασμένες οι εξουσιαστές.
    Ας αναλύσουμε πρώτα το σημερινό παράνομο ολιγαρχικό πολίτευμα,
    που στηρίζεται στην ΚΟΜΜΑΤΟ-ΚΡΑΤΙΑ με τις πελατογραφειακές σχέσεις των ψηφοφόρων. Αυτές οι πελατειακές σχέσεις με τα κόμματα έχουν σκοπό την αναξιοκρατίας, διαφθορά, απάτη, καταπάτηση της δημόσιας περιουσίας του λαού. Δηλαδή ο κάθε ψηφοφόρος ενδιαφέρεται να αποκτήσει αναξιοκρατικά πλεονεκτήματα μέσω της ψήφους του. Το ολιγαρχικό καθεστώς παράλληλα επιτρέπει σκόπιμα την καταπάτηση της δημόσιας περιουσίας και την διαφθορά για να μπορεί να εκβιάζει τους ψηφοφόρους! Το παράνομο πολίτευμα της ολιγαρχίας αφαίρεσε την εξουσία απο την Τοπική Αυτοδιοίκηση και την αντικατέστησε παράνομα με την ΚΟΜΜΑΤΟ-ΚΡΑΤΙΑ. Σήμερα διαπιστώνουμε ότι ενώ η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι η πραγματική εξουσία, οι όλιγάρχες την έδωσαν καθήκοντα σκουπιδιάρη.
    Το πολίτευμα ΔΗΜΟ-ΚΡΑΤΙΑΣ
    Ξεκινώντας θέλω να τονίσω ότι στο πολίτευμα της ΔΗΜΟ-ΚΡΑΤΙΑΣ ο λαός είναι ο νομοθέτης και ασκεί την εξουσία του μέσω της πλειοψηφίας, για το γενικό συμφέρον όλων των πολιτών. Το πολίτευμα της ΔΗΜΟ-ΚΡΑΤΊΑΣ στηρίζεται στην τοπική αυτοδιοίκηση, όπου οι δημότες επιλέγουν τους εκπροσώπους, όπου υποβάλουν προτάσεις οι οποίες συζητούνται και ψηφίζονται στις τοπικές συνελεύσεις, βρίσκοντας άμεση εφαρμογή σε τοπικό επίπεδο. Σε εθνικό επίπεδο υπάρχει το κοινοβούλιο της χώρας, όπου το σώμα αποτελείται απο τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης όλης της χώρας, όπου επιλέγουν και τον πρόεδρο διεύθυνσης του κοινοβουλίου στις συνελεύσεις. Το σώμα του κοινοβουλίου έχει και συμβουλευτική στήριξη απο τεχνοκράτες επιστήμονες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή