«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

WHAT????....Η "ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ" ΣΚΟΝΗ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ;;;;!!!..... ΤΟ ΆΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΌ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ;;... (βίντεο)

Τα γράφουμε εδώ και πολύ καιρό στον Διόδοτο (π.χ. εδώ) ότι αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα, να μας ονομάζουν αυτό το θειώδες υλικό "σκόνη από την αφρικανική έρημο"... ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΕΡΙΕΣ ΜΑΖΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΑΦΡΙΚΗ.. ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΥΑ (ΚΙΝΑ). ΘΑ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΝ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΒΑΣΕΙ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν να είναι σκόνη από ουρά ασυνήθιστου (όχι δηλαδή πέτρινου) μετεωρίτη... παρά από την Αφρική.


Η Αφρικανική Σκόνη Καταπίνει και την ΚΙΝΑ. Είναι Τεχνητή; Υπάρχει Σχέδιο; Ποιός είναι ο Απώτερος Σκοπός του;

 

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

 

 

Το απλό σπάνιο ανοιξιάτικο φαινόμενο που ερχόταν από την έρημο Σαχάρα της Αφρικής και έπλητε την Κρήτη και κατ’ επέκταση την υπόλοιπη Ελλάδα, και
ελαφρά τις γειτονικές περιοχές, εξελίσσεται σε μεγάλη επιδημία, ή μάστιγα, θα έλεγε κανείς, του πλανήτη.

Είναι πραγματικά απίστευτο αυτό που συμβαίνει και εκεί. Ο ουρανός έχει γίνει πορτοκαλί και το τοπίο έχει μεταμορφωθεί σε κάτι το απόκοσμο.

Σύμφωνα με την dailymail.co.uk, περιοχές της Εσωτερικής Μογγολίας της βόρειας Κίνας, έχουν σκεπαστεί από μια βαριά πορτοκαλί κουβέρτα σκόνης. Ένα τεράστιο σύννεφο σκόνης κάλυψε τους λειμώνες, ενώ, στην πόλη, οι οδηγοί αντιμετώπισαν επικίνδυνες συνθήκες στους δρόμους. Η καταιγίδα σκόνης έχει φέρει επικίνδυνες συνθήκες στο αέρα, σε ολόκληρη τη βόρεια Κίνα και ακόμη και στη μακρινή δύση.

Η Κίνα φαίνεται να ακολουθεί το μετεωρολογικό φαινόμενο της Αφρικανικής σκόνης από τη Σαχάρα που έπληξε πρόσφατα το νησί της Κρήτης.
Είναι τρομακτικό και συνάμα εφιαλτικό. Μόνο να δείτε το σχετικό video που ακολουθεί παρακάτω και θα καταλάβετε τι εννοούμε, ειδικά αν δείτε εκείνο το σύννεφο σκόνης που έρχεται με αιφνιδιαστική ταχύτητα, σαν τσουνάμι.
Θα μπορούσε να πει κανείς, ότι τα πράγματα εκεί είναι πολύ χειρότερα από άλλες περιοχές και χώρες που έχουν πληγεί, καθώς επικρατεί ένας μανιασμένος άνεμος που σαρώνει τα πάντα, τυλίγοντας τα πάντα με αυτή την αποπνικτική πορτοκαλί σκόνη δημιουργώντας απόκοσμα κτίρια πίσω από πορτοκαλί ομίχλη αλλά και τεράστιους βοσκότοπους να έχουν καλυφθεί από ένα τεράστιο σύννεφο σκόνης.

Οι κινεζικές αρχές δήλωσαν ότι η σκόνη και η άμμος είχαν καλύψει έκταση 1,5 εκατομμυρίων τετραγωνικών χιλιομέτρων, συμπεριλαμβανομένων των περιοχών του Πεκίνου καθώς και της περιοχής του Xinjiang στη μακρινή δύση.
Στο Πεκίνο, η ποιότητα του αέρα στην πόλη έπεσε σε πολύ επικίνδυνα επίπεδα.
Το Εθνικό Μετεωρολογικό Κέντρο της Κίνας έχει προειδοποιήσει για «μπλε» αμμοθύελλα. Είπε στους πολίτες ορισμένων βόρειων περιοχών να κλείνουν τις πόρτες και τα παράθυρα, να φορούν κασκόλ και μάσκες σκόνης και να οδηγούν αργά λόγω πολύ κακής ορατότητας.

Αν και φυσικά, όπως είναι αναμενόμενο, καμία επίσημη αρχή δεν βλέπει κάτι το αλλόκοτο από αυτές τις εξάρσεις της φύσης, παρά μόνο ότι θα μπορούσε να σχετίζεται με την υπερθέρμανση του πλανήτη, ή άλλες εκδοχές, πολύς κόσμος έχει αρχίσει και αμφιβάλει, πιστεύοντας ότι αυτά δεν είναι φυσικά αποτελέσματα της φύσης, αλλά ότι είναι πολύ πιθανόν, το HAARP ή άλλες τεχνολογίες να είναι οι πραγματικές πηγές που φέρνουν τέτοια αποτελέσματα.
Αν πράγματι συμβαίνει κάτι τέτοιο, είναι πολύ δύσκολο να αποδειχτεί, ενώ δεν είναι και ολοφάνερα τα σχέδια και οι πραγματικοί λόγοι – εάν φυσικά υπάρχουν.

Εντούτοις, είναι γεγονός ότι αρκετοί εικάζουν πως ο στόχος είναι το λιώσιμο των πάγων προς εκμετάλλευση πλουτοπαραγωγικών πηγών που βρίσκονται από κάτω, αλλά και ο μερικός αποπληθυσμός του πλανήτη.

Φυσικά, όπως αντιλαμβάνεστε όλα αυτά κατατάσσονται στα πλαίσια της συνωμοσίας, αλλά, όπως και να έχει, η Αφρικανική Σκόνη είναι πραγματική και έχει φτάσει σχεδόν παντού. Ποιά είναι η γνώμη σας;

Δείτε και το σχετικό video:


Sandstorm turns sky orange in Inner Mongolia – Daily Mail



πηγή: diadrastika.com 
το είδαμε στα Κατοχικά Νέα


διαβάστε κι αυτό: 
Τι Κρύβεται Πίσω από την Αφρικανική Σκόνη που έχει Καλύψει τον Μισό Πλανήτη;

 

4 σχόλια:

  1. Έγραψε ο Νοστράδαμος:
    "Στις Κυκλάδες, στην Πείρινθο, και στην Λάρισα,
    στην Σπάρτη και ολόκληρη την Πελοπόννησο,
    ένας τρομερός λιμός, μια μάστιγα από ψεύτικη σκόνη
    Εννιά μήνες θα διαρκέσει δίνοντας μορφή σε όλα."

    (WTF?????????????)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αμ δεν είναι μόνο στην Κίνα φίλε μου... Και στη Βραζιλία έπαιξε
    το ίδιο έργο... σκόνη Αφρικής κι εκεί? Μην τρελαθούμε τώρα...

    http://www.ideografhmata.gr/forum/viewtopic.php?p=298012#p298012

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. OYAOY ,ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ.....
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή