«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

«Καταδικάζουμε την βία ''Σ Χ Ε Δ Ο Ν" από όπου κι αν προέρχεται»




Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι η βία είναι κάτι κακό και καταδικαστέο.

Όπως ας πούμε η βία που ασκείτε εσείς σε κάθε κοινωνική αντίσταση κατά της φτωχοποίησης, των μνημονίων, των περικοπών των συντάξεων, των ΜΑΤ, των τηλεοπτικών καναλιών επάνω στη σκέψη μας,  των νόμων σας επάνω στη ζωή μας και την έκφρασή μας και την τσέπη μας, ..και και και ..βία προερχόμενη από εσάς, επισταμένως και ανελέητα επί τουλάχιστον 8 χρόνια τώρα.

Βία την οποία εσείς ονομάζετε "νόμιμη" κρατική βία και "δημοκρατία" κουρελιάζοντας και παραβιάζοντας το Σύνταγμα στο οποίο πια δεν συμμετέχουμε. Βία, την οποία δεν εντάσσετε στις δηλώσεις σας, άρα...
..καταδικάζετε την βία  Σ Χ Ε Δ Ο Ν (!) από όπου κι αν προέρχεται...

Ουάου! Πού την εμπνευστήκατε τέτοια δημοκρατία βρε παιδιά;...Από την Σταλινική Ιστορία;...από τα SS;...

Μέχρι και το 2013 μάς ήταν εφικτό και μη διώξιμο να γράφουμε στο ίντερνετ
" Όπου σας βρίσκουμε θα σας βαράμε! ".
Τώρα όμως, και κάτι τέτοιο, το θεωρούμε  ανεπίτρεπτο, τραμπουκικό, υποδαυλιστικό, ακραίο, φασιστικό, και ταυτιζόμαστε με την γνώμη σας:

"καταδικάζουμε τη βία "ΣΧΕΔΟΝ" από όπου κι αν προέρχεται!"


ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ, 28/5/18

3 σχόλια:

  1. ΟΤΑΝ Ο ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ Η ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΑ ΩΦΕΛΗ ΤΟΥ.ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΡΟΥΝ ΜΕ ΒΙΑ ΣΤΟ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ .ΑΥΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΩΣ ΒΙΑ.Η ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΓΛΥΚΟ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φυλάκισαν ΄Aγγλο εθνικιστή επειδή άφησε ένα σάντουιτς με μπέικον έξω από τζαμί. Mετά από 6 μήνες καθημερινής παρενόχλησης στη φυλακή τον σκότωσαν:

    www.dailymail.co.uk/news/article-4075328/Man-jailed-leaving-bacon-sandwiched-outside-mosque-dead-prison-half-way-12-month-sentence.html

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή