«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑΙ. ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.


Το 1% κάποιων Ελλήνων κατέχει το 57% του πλούτου της Ελλάδας, σύμφωνα με διεθνή έρευνα. Ξέρετε πόσοι είναι αυτοί που αποτελούν την άρχουσα οικονομική ελίτ; Δεν είναι 100-200 άτομα, όπως ίσως θα νόμιζε κάποιος, αλλά είναι 100.000 Έλληνες!!! οι οποίοι προφανώς δεν υπολογίζουν καθόλου τις
έννοιες της πατρίδας και του έθνους, αλλά θεωρούν τον εαυτό τους (και πράγματι είναι) μέρος της διεθνούς οικονομικής ελίτ που ελέγχει την παγκοσμιοποίηση.


 
Το 10% τώρα κάποιων Ελλήνων, κατέχει το 90% του πλούτου της χώρας. Ξέρετε πόσοι είναι αυτοί; Είναι 1.000.000 Έλληνες. Όλοι αυτοί, μαζί με τις οικογένειές τους και τους παρατρεχάμενους, καθώς και τους βολεμένους από το σύστημα, ξεπερνούν εύκολα τα 1.500.000 - 2.000.000 Έλληνες.

Είναι αυτός ακριβώς ο σκληρός πυρήνας της κοινωνίας που ελέγχει το πολιτικό σύστημα και βγάζει κυβερνήσεις. Είναι αυτός ακριβώς ο πυρήνας που βαφτίζει τα συμφέροντά του “σταθερότητα” και απεχθάνεται τις απότομες και ανεξέλεγκτες αλλαγές. Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα εκατομμύρια Έλληνες, είμαστε απλά “ηδονοβλεψίες” στα πλούτη τους και την εξουσία τους, εξακολουθώντας ακόμα να πιστεύουμε στη δημοκρατία τους και στη δικαιοσύνη αυτής της δημοκρατίας, περιμένοντας τη σωτηρία από εκεί.

Δεν είναι λοιπόν το σύνολο της κοινωνίας έξω από το σύστημα εξουσίας, όπως λένε πολλοί συγγραφείς, διακρίνοντας το πολιτικό σύστημα από την κοινωνία, αλλά ένα τμήμα της και μάλιστα το μεγαλύτερο. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε το πολιτικό σύστημα από το ένα μέρος και την κοινωνία από το άλλο. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε κοινωνική ολιγαρχία που ελέγχει το πολιτικό σύστημα, σε βάρος της συντριπτικής πλειοψηφίας της κοινωνίας.



Αυτή η άρχουσα κοινωνική μειοψηφία υπερασπίζεται με πάθος το ολιγαρχικό κοινοβουλευτικό σύστημα και βαφτίζει δημοκρατικό κάθε καλπονοθευτικό εκλογικό νόμο που δίνει εξουσία στη δική της λαϊκή μειοψηφία. Μισεί και δεν θέλει να ακούσει κάν ούτε για νόμο απλής αναλογικής, ούτε για δημοψηφίσματα όπου εκεί αναγκαστικά επικρατεί η αντίθετη άποψη της λαϊκής πλειοψηφίας.

Προσπαθούν να μας πείσουν ότι κάποιοι επίορκοι ή ανίκανοι πολιτικοί φταίνε μόνο και μας υποδεικνύουν άλλα πρόσωπα πάλι ελεγχόμενα από τους ίδιους. Προπαγανδίζουν ότι πρέπει να υπάρξει σταθερότητα, ο δε λαός να μείνει ενωμένος και να μην διχαστεί. Αυτή είναι μια προπαγάνδα αποπροσανατολισμού, ώστε να μείνει ήσυχη η πιο πάνω διεθνιστική ολιγαρχία για να αυξήσει απρόσκοπτα τα πλούτη της, σε περίοδο κρίσης, σε βάρος της συντριπτικής πλειοψηφίας της κοινωνίας.

Η Credit Suisse που έκανε τη σχετική έρευνα, κατατάσσει στους 100.000 Έλληνες, τους πρώτους μεταξύ αυτών 565 που κερδίζουν 27 εκατομμύρια ευρώ το 24ωρο (!!!!) και έχουν καθαρή περιουσία (δηλαδή μετά την αφαίρεση του παθητικού) πάνω από 30 εκατομμύρια ευρώ έκαστος (!!!!), χωρίς οροφή προς τα πάνω!!!!! Φανταστείτε για τι πλούτο μιλάμε....
Δεν υπάρχει τρόπος αντίδρασης. Η φτώχεια δεν μπορεί να τα βάλει με τον πλούτο. Εξ ου και η μεγάλη αδράνεια και παθητικότητα της ελληνικής κοινωνίας. Και δυστυχώς μέσα στην κρίση που, όπως καταφάνηκε, τεχνητά προκλήθηκε, γίνεται μεγάλη αναδιανομή του πλούτου από τα φτωχότερα στρώματα υπέρ της ολιγαρχίας και των δανειστών.

Πολλοί Έλληνες που το έχουν συνειδητοποιήσει αυτό προσπαθούν να συστήσουν πολιτικά κινήματα, αλλά δεν έχουν χρήματα ούτε για τα εισιτήριά τους, πόσο μάλλον για τα δεκάδες εκατομμύρια το χρόνο που απαιτεί ένα πολιτικό κίνημα.

ΥΓ. 147 πολυεθνικές επιχειρήσεις κατέχουν το 40% των παγκόσμιων εσόδων, ενώ συνολικά 1.318 πολυεθνικές επιχειρήσεις κατέχουν το 80% των παγκόσμιων εσόδων. Σε αυτές τις πολυεθνικές επιχειρήσεις είναι μέτοχοι μέλη από όλες τις εθνικές ελίτ του 1% διεθνώς και προφανώς και από την Ελλάδα. Αυτή είναι η διεθνής ελίτ που ελέγχει και κατευθύνει την παγκοσμιοποίηση, τα πάλαι ποτέ εθνικά κράτη και τις εθνικές κυβερνήσεις και φυσικά τις ζωές όλων μας πάνω στον πλανήτη.

Τι απάντηση μπορούν να έχουν οι λαοί, τι απάντηση μπορούν να έχουν τα αδύνατα οικονομικά στρώματα της ελληνικής κοινωνίας σε αυτό το φαινόμενο; Σίγουρα απάντηση θα βρεθεί ή τουλάχιστον θα επιχειρηθεί, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.


πηγή

9 σχόλια:

  1. Έχω 20 χρόνια που φωνάζω ότι το θέμα είναι ταξικό και με αποκαλούν μπολσεβίκα, οι ζητωπατριώτες. Πάντα το θέμα είναι ταξικό, κάτω απ' όλα τα συστήματα. Όταν εξαθλιώνεις τον λαό και ξεπουλάς την κοινή πατρίδα, για να διατηρήσεις είτε την βίλλα στα Μπαχάμας, είτε την ντάτσα στην Μαύρη Θάλασσα, είναι ακριβώς το ίδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είναι μια παγκόσμια μόλυνση που θα σταματήσει με τον γππ και το ριστάρτ του κόσμου, θα καταργηθούν όλα αυτά, ίσως για αυτό είπε ο αγιος Κοσμάς ο Αιτωλός ότι όσοι ζήσουν μετά τον μεγάλο πόλεμο θα τρώνε με ασημένιο κουτάλι και δεν εννοούσε τις πολυεθνικές κι όλα τα παράσιτα ελιτ και άλλους που ζουν εις βάρος των φτωχών,αυτοί ότι έφαγαν έφαγαν και για τα εγκλήματα τους θα πληρώσουν στο τέλος τον λογαριασμό όταν κλείσουν τα μάτια, ο πλούτος μιας χώρας είναι για όλους, η ομορφιά και ο πλούτος του πλανήτη είναι για να τα απολαύσουν όλα τα πλάσματα του Θεού, το θέμα δεν είναι απλώς ταξικό δεν έχει δικαίωμα κανένας άνθρωπος να διαχειρίζεται αυτά που δεν του ανήκουν και δεν τα έχει δημιουργήσει ο ίδιος εκεί είναι η ρίζα του κακού ότι κάποιοι ανώμαλοι στα μυαλά την είχαν και την έχουν δει επικυρίαρχοι του πλανήτη γη και όχι μόνο του πλανήτη γη, εξ αιτίας τους χάνονται ανθρώπινες ζωές αλλά κυρίως ανθρώπινες ψυχές, μιλάμε για ασύλληπτα εγκλήματα που διαπράττουν για ένα πινάκιο φακής σ αυτήν την προσωρινή ζωή

      Διαγραφή
  2. Είναι επίσημο... Η Ιταλία βρίσκεται υπό την κατοχή της ευρωπαϊκής δικτατορίας!!!

    https://4.bp.blogspot.com/-EgvH1o3iAmI/WwslDkNRebI/AAAAAAACZtc/-7AP2qXKfdEYmlaTpHQY9z_e4QY2TdolQCLcBGAs/s1600/%25CE%25B4%25CE%25B4.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτο το 1% με αρχηγο τον Ροτσιλντ ελεγχει το παγκοσμιο χρημα (FED και συνδεση των κεντρικων τραπεζων των κρατων με αυτην δικην ιστου αραχνης). Καθιερωσαν το δανειακον συστημα παραγωγης πλουτου (γι* αυτους) οπου τα κρατη δανειζοντε εντοκως! απο την Τραπεζα με αποτελεσμα αεναου δημιουργιας χρεους. Αυτη η παρα φυσιν κατασταση δεν μπορει να συνεχιστει για πολυ χρονο πλεον. Δυο πραγματα. Η φουσκα αυτη η θα σκασει στα χερια τους η θα τους προλαβει λαικος ξεσηκωμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχουν πολύ χρόνο. Γι' αυτό βιάζονται να επιβάλουν την παγκόσμια δικτατορία με το άυλο χρήμα και τον τσιπαρισμένο πληθυσμό. Κι όταν θα δουν πως δεν προλαβαίνουν, θ΄ανάψουν το φυτίλι της μπαρουταποθήκης.

      Διαγραφή
    2. Δεν θα προλαβουν να αναψουν το φυτιλι της μπαρουταποθηκης ΑΥΤΟΙ..
      ΑΛΛΑ Ο ΠΟΥΤΙΝ...ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΠΟΥΤΙΝΙΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ:ΔΝΤ-Ε.Ε.-ΝΑΤΟ
      ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΛΕΠΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟ

      Διαγραφή
  4. Ψάξτε και την καταγωγή των 1,5-2 εκ. Αυτών Ελλήνων, θα σοκαριστουν οι εθνοπατριωτες που πιστεύουν σε ανύπαρκτες ιστορικές συνέχειες του έθνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το "ανύπαρκτες ιστορικές συνεχειες" είναι άκυρο.
    Όσο για τις καταγωγες είναι μεν πολλές, αριθμό δεν μπορει να πει κανείς με σιγουριά. Ξέρουμε σε ποιές αναφέρεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εξαρτάται, αν θεωρήσουμε ότι πολλοί λαοί-φυλές, που ήρθαν από το τέλος της ρωμαϊκής εποχής μέχρι τα τέλη του μεσαίωνα στον ακατοίκητο σε μεγάλο βαθμό ελληνικο χώρο συγγενείς με τους αρχαίους, οι οποίοι αποτελούν και την συντριπτική πλειονότητα των σημερινών κατοίκων της χώρας, τότε υπάρχει ιστορική συνέχεια...Τώρα για τους συγκεκριμένους, με την γνωστή καταγωγή, στην Ελλάδα είναι περίπου 50+ κρυφοί για έναν φανερό, έτσι θα μπορούσε να ονομαστεί και επίσημα η χώρα δυτικό Ισραήλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή