«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Τουρκική εφημερίδα Hürriyet: ΗΡΩΑΣ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ, «ηρωίδα» κι η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου που τον προστάτευσε.



Εκθειάζεται η στάση που επέδειξε η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Θεσσαλονίκης, Καλυψώ Γούλα, η οποία συνοδεύει και προσπαθεί να προστατεύσει τον κ. Μπουτάρη από τους επιτιθέμενους


Ακόμα μία αναφορά στην άγρια επίθεση που δέχτηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, κατά την εκδήλωση για τη «μαύρη» επέτειο της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, κάνει σε δημοδίευμά της η τουρκική εφημερίδα Hürriyet.

Μέσα στο κείμενο δεν παραλείπεται να ανφερθεί για ακόμα μία φορά ότι ο Μπουτάρης «είναι γνωστός για τις θετικές του εκφράσεις για τον Κεμάλ Ατατούρκ αλλά και τη φιλική του διάθεση προς τους Τούρκους».

Αυτή τη φορά όμως εκθειάζεται η στάση που επέδειξε η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Θεσσαλονίκης, Καλυψώ Γούλα, η οποία συνοδεύει και προσπαθεί να προστατεύσει τον κ. Μπουτάρη. Στο τουρκικό δημοσίευμα λέγεται ότι όλα τα αλληνικά μμε μιλούν για εκείνη και τη χαρακτηρίζουν ηρωίδα.





πηγή


διαβάστε:  Η περιπέτεια Μπουτάρη ανέλπιστο πολιτικό δώρο για τον κ. Τσίπρα

2 σχόλια:


  1. http://deltio11.blogspot.gr/2018/05/blog-post_93.html

    http://deltio11.blogspot.gr/2018/05/blog-post_40.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να δώσει ψήφο στους μετανάστες...!!! – Τρίβει τα χέρια του ο Ερντογάν που τους έστειλε να αλώσουν την Ευρώπη και να εκδιώξουν τους Χριστιανούς
    Δημοσίευση: 22 Μάϊου 2018, 10:23 πμ | Ανανέωση: Μάιος 22, 2018 στις 10:23 πμ
    -------
    Ο Ταγίπ Ερντογάν υλοποιεί ένα σχέδιο άλωσης της Ευρώπης μέσω των Τούρκων μεταναστών, αλλά και των μουσουλμάνων που ζουν στις ευρωπαϊκές χώρες, λέγοντας τους πώς η Τουρκία θα είναι στο πλευρό τους, τους προτρέπει σε διώξεις των Χριστιανών, όπως αποκαλύπτει η γερμανική εφημερίδα Die Welt και την ίδια στιγμή ο ΣΥΡΙΖΑ, θέτει θέμα πολιτικής ψήφου στους μετανάστες. Δεν έχει ακούσει προφανώς τίποτα για το σχέδιο αυτό που υλοποιείται από την Άγκυρα με την αποστολή μεταναστών στην Ελλάδα και έχει στόχο την αλλοίωση του πληθυσμού και την άλωση της χώρας.
    Σε πρόσφατο άρθρο της η «Αυγή» και με αφορμή την συζήτηση που έχει ανοίξει με την ψήφο των ομογενών έφτασε στο σημείο να χαρακτηρίσει τους απόδημους Έλληνες «τουρίστες», οι οποίοι δεν πρέπει με την ψήφο τους να καθορίζουν το εκλογικό αποτέλεσμα και να υποστηρίξει ταυτόχρονα πως είναι προτιμότερο να δώσουμε δικαίωμα ψήφου στους μετανάστες, παρά στους απόδημους Έλληνες.!!!
    Οι πληροφορίες λένε πώς το δημοσίευμα δεν ήταν τυχαίο (σ.σ. άλλωστε η Αυγή είναι κομματικό όργανο) και πολλοί είναι αυτοί στον ΣΥΡΙΖΑ που σκέφτονται να πραγματικά να δώσουν το δικαίωμα της ψήφου στους μετανάστες και δεν μιλάμε βεβαίως για τους μετανάστες που βρίσκονται χρόνια στην Ελλάδα, έχουν κατά κάποιο τρόπο ενταχθεί (όχι ενσωματωθεί) στην ελληνική κοινωνία, αλλά για τις ορδές που φθάνουν στη χώρα μέσω Τουρκίας και εγκλωβίζονται στη χώρα μας.
    Αν αυτό είναι πράγματι έτσι και υπάρχει κεντρικό σχέδιο για την υλοποίηση αυτού του ανθελληνικού επιχειρήματος τότε η κατάσταση είναι άκρως επικίνδυνη, δεδομένου ότι η Τουρκία είναι αυτή που μας έχει στείλει τους χιλιάδες μετανάστες, βουλιάζοντας τα ελληνικά νησιά, δεν είναι Σύριοι ξεριζωμένοι και πρόσφυγες όπως πολλοί θέλουν να παρουσιάσουν αλλά φανατικοί μουσουλμάνοι και ισλαμιστές από το Πακιστάν, το Αφγανιστάν και άλλες περιοχές της Μέσης Ανατολής.

    Είναι άνθρωποι φανατισμένοι και οι οποίοι είναι δεδομένο πώς ακολουθούν τη γραμμή της θρησκείας τους και δεν πρόκειται ποτέ να ενσωματωθούν στην ελληνική κοινωνία ότι και να γίνει. Την κρίσιμη δε ώρα, θα ακούσουν τη… φωνή της Τουρκίας, η οποία θα έχει φροντίσει με τον τρόπο της να τους ντοπάρει εναντίον της Ελλάδας, όπως κάνει με τους μετανάστες της Τουρκίας.

    Είναι ενδεικτική η ομιλία του από την Βοσνία. Ο Ταγίπ Ερντογάν εξέφρασε τη στήριξη του στους Τούρκους ανά την Ευρώπη και τους κάλεσε να την κατακλύσουν. «Η Ευρώπη, που ισχυρίζεται ότι αποτελεί το λίκνο της Δημοκρατίας, έχει μείνει… στην ίδια τάξη, ενώ η Βοσνία που μας έδωσε τη δυνατότητα να έρθουμε εδώ, απέδειξε τί εστί Δημοκρατία, όχι μόνο στα λόγια αλλά και στην πράξη», είπε ο Τούρκος Πρόεδρος, στην ομιλία του, που διήρκησε 40 λεπτά.

    Χρονια Πολλα και κσλα Κωστα κι απο μενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή