«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Συγχαρητήρια έδωσε στην κυβέρνηση Τσίπρα το State Department που παίρνει γραμμή από το σιωνιστικό CFR.




 Και φυσικά ο μεγαλύτερος καημός του «Αμερικάνικου» State Department …δεν είναι ο αντιαμερικανισμός των Ελλήνων …αλλά ο αντισημιτισμός.


Η αποδυνάμωση της Ορθόδοξης Εκκλησίας …αποτελεί δέσμευση των πεφωτισμένων της Βουλής και το State Department …διακριτικά έδωσε ήδη τη γραμμή για τα επόμενα χτυπήματα… που είναι η διόρθωση του Συντάγματος για την επικρατούσα θρησκεία και η κατάργηση των νόμων που απαγορεύουν τον προσηλυτισμό. Πρέπει να επιτρέπεται ο προσηλυτισμός κανονικά…ώστε οι παπατζήδες τηλε-Ευαγγελιστές να μπορέσουν να πάρουν το μερίδιό τους από την Ελληνική αγορά πιστών.


Συγχαρητήρια έδωσε στην κυβέρνηση Τσίπρα το State Department που παίρνει γραμμή από το σιωνιστικό CFR.3

Μας κατηγορούν και για αντι-μουσουλμανισμό …τα γεράκια του State Department … Αυτοί που σκότωσαν καμιά 2.000.000 μουσουλμάνους για να τους κλέψουν τα πετρέλαια και να τα παραδώσουν στους Rothschild και τους Rockefeller … Αυτοί που μόνο το 2016 έριξαν με εντολή Obama …26000 βόμβες αποκλειστικά σε μουσουλμανικές χώρες χωρίς ποτέ να δεχτούν επιθετική ενέργεια από αυτές.






Τα εύσημα από τέτοιους άθλιους …έχουν ειδικό βάρος για τους άλλους άθλιους που μας κυβερνούν σ’αυτόν τον συναγωνισμό αθλιότητας που έχουν ριχθεί όλοι οι πολιτικάντηδες της Γης.


πηγή

3 σχόλια:

  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ31 Μαΐου, 2018 15:15

    Όταν η χώρα που ονομάζεται Αμερική σκοτώνει τους πραγματικούς της ήρωες βλέπε William Cooper-Phil Schneider-Serge monaste περιμένει κάνεις καλύτερη αντιμετώπιση στο προτεκτοράτο που ονομάζεται Ελλάδα;Η πολιτική του σύριζα και των άλλων κομμάτων είναι ίδια με το μανιφέστο του αμερικανικού Luci's trast σχετικά με την πολιτική σε όλες τις χώρες.Όσο δε για την κρατούσα Εκκλησία αυτοί γίνανε Α.Ε.Όταν ένας γνωστός γέροντας σε έναν εξορκισμό που έκανε οι δαίμονες του είπαν ότι θα του κλείσουν το εξορκισταδικο.Και το καταφέρανε βάζοντας τους μεγαλοσχημους.Ζούμε έσχατα χρόνια καταλάβετε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.. Α Λ Λ Α ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ
    ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ.
    ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΟΙ Σ'ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εφιάλτης για τους Τούρκους τα ελικόπτερα Kiowa: Έρχονται στην Ελλάδα και “καίνε” την τουρκική επιθετικότητα στο Αιγαίο...!!!

    Ελλάδα
    02/06/2018 - 08:36
    -----

    Μετά και την επίσκεψη του Αμερικανού πρεσβευτή με τον Πάνο Καμμένο στην 110 Πτέρυγα Μάχης στη Λάρισα, που έγινε γνωστό και από τα επίσημα χείλη, η μεταστάθμευση κλιμακίου Αμερικανών με τα UAVs MQ-9 Reaper, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που είπαν πως «δίνουμε γη και ύδωρ» στις Ηνωμένες Πολιτείες.

    Ωστόσο πριν απ’ αυτά είχαν υπάρξει άλλες συμφωνίες, τόσο για τις ειδικές δυνάμεις- που μπορούμε να τις αποδεσμεύσουμε εν καιρώ, όσο και για τα ελικόπτερα επιθετικής αναγνώρισης Kiowa για τα οποία η γειτονική χώρα έχει δείξει τον εκνευρισμό της καθώς αυτά, για τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θ’ αποτελέσουν ένα ακόμη μέτρο θωράκισης.
    Αλλάζουν όλα προς το «δυναμικό» καλύτερο για την προμήθεια των ελικοπτέρων Kiowa Warrior, τα οποία σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές από το ΓΕΣ, θα φτάσουν στη χώρα μας μέχρι το τέλος του χρόνου. Αξίζει κανείς να προσέξει τα στοιχεία που προκύπτουν μέσα από το ρεπορτάζ διότι μιλάμε ναι μεν για μεταχειρισμένο πτητικό υλικό, ωστόσο αυτό με τη συμφωνία που έχει επιτευχθεί δικαίως θεωρείται ένα πολύ καλό «deal». Η συνολική ονομαστική αξία όλων των υλικών αγγίζει τα 580 εκ. δολάρια και η LOA που υπεγράφη τον Ιανουάριο από τον υπουργό Πάνο Καμμένο είναι μόλις 49 εκ. δολάρια.

    Επιπροσθέτως η Αμερική εκτός των προαναφερθέντων, προσφέρει δωρεάν ανταλλακτικά αξίας 200 εκ. δολαρίων και κάπου εδώ βλέπουμε την υλοποίηση των λόγων του ίδιου του Αμερικανού πρεσβευτή στην Ελλάδα πως η χώρα μας με τις Ηνωμένες Πολιτείες διάγουν μια από τις καλύτερες περιόδους στις σχέσεις που διαχρονικά αναπτύσσονται.

    Στην LOA συμπεριλαμβάνονται επίσης όλα τα απαραίτητα εργαλεία, οι συσκευές υποστήριξης εδάφους, τέσσερις εξομοιωτές πτήσεων, οι εκτοξευτές των πυραύλων Hellfire, το σύνολο του επικοινωνιακού υλικού 20 spear οπτικά συστήματα.

    Η συμφωνία της προμήθειας των 70 μεταχειρισμένων ελικοπτέρων επιθετικής αναγνώρισης ανέφερε πως τα 36 απ’ αυτά θα ήταν πλήρη, με όλο τους τον εξοπλισμό, τα όπλα και τους τρεις ασυρμάτους, ενώ τα 24 θα ήταν με έναν λιγότερο ασύρματο πράγμα που θα τα καθιστούσε στο εκπαιδευτικό επίπεδο μιας και τα περισσότερα θα ήταν χωρίς οπλισμό.
    Η Αμερική φαίνεται πως κάνει ένα δυναμικό come back-περίπου 500 εκ. δολαρίων- και δωρίζει στην Ελλάδα υλικά, ανάμεσα σ’ αυτά και ο τρίτος ασύρματος των Kiowa, πράγμα που μεταφράζεται ως μια σημαντική προστιθέμενη «επιχειρησιακή» αξία στην φαρέτρα της αεροπορίας στρατού.

    Έτσι τα 24 που θα ήταν με δυο ασυρμάτους θα έχουν και τον τρίτο κι αυτό πως μπορεί να μεταφραστεί; Πως αν κάποιο από τα άκρως επιχειρησιακά χρειαστεί να «κάτσει κάτω» για συντήρηση μακράς διαρκείας, τότε τα όπλα του είναι πολύ εύκολο να τοποθετηθούν σ’ ένα από τα 24 κι αυτό να είναι ο αντικαταστάτης του μέχρις ότου επιστρέψει το αρχικό στην ενεργό δράση. -Από αυτά τα ελικόπτερα ορισμένα θα παραμείνουν για την πτητική εκπαίδευση των ιπταμένων της αεροπορίας στρατού και βέβαια τα δέκα θα είναι εκείνα που για περίπου μια 6ετία θα αποτελούν έναν εκ των βασικών πηγών για τα πολύτιμα ανταλλακτικά των ελικοπτέρων.

    Στις 10 Ιανουαρίου είχε υπογραφεί η συμφωνία ανάμεσα σε Ελλάδα και Αμερική. Πηγές από την Αεροπορία Στρατού σημειώνουν με νόημα ότι δεν χρειάζεται ξεχωριστή εκπαίδευση για τους ιπταμένους μιας και τα Kiowa είναι ίδιας πτητικής νοοτροπίας με τα Xίουι που υπάρχουν στον Ελληνικό Στρατό και συμπλήρωναν θέλοντας να στείλουν ένα βασικό στοχευμένο μήνυμα… «Με κόστος περίπου 10% της αξίας του ελικοπτέρου, παίρνουμε ελικόπτερα πολλαπλών αποστολών αποτροπής και επιτήρησης με πολύ χαμηλό κόστος και πολύ χαμηλό λειτουργικό κόστος το οποίο μάλιστα θα είναι αποτελεσματικό ακόμη και κατά των uav που είδαμε να παραβιάζουν το FIR Αθηνών.»

    ☆ΤΩΡΑ ΠΟΥ "ΞΥΠΝΗΣΕ" Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ(ΗΠΑ)
    ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ
    ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΤΟΣΟ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ
    ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ.☆

    ΑπάντησηΔιαγραφή