«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

Ένα ένα τα φίδια του ΣΥΡΙΖΑ ξεσκεπάζονται... Κωνσταντίνος Σέλτσας: Ανθελληνική δράση και υπέρ «Μακεδονικής» μειονότητας στη χώρα, από το 1990!!!!

http://thepresident.gr/wp-content/uploads/seltsasvouli_thepresident-696x365.jpg


Αποκάλυψη ThePresident
Ποια η σχέση Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ με προσφυγές κατά της Ελλάδας για αναγνώριση «Μακεδονικής μειονότητας» στη Φλώρινα;
Το The President φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα μια συγκλονιστική αποκάλυψη:
Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ , μαζί με άλλα πρόσωπα, φέρεται να είχε προσφύγει σε Ευρωπαϊκό δικαστήριο εναντίον της Ελλάδας, προκειμένου η χώρα να καταδικαστεί για την μη αναγνώριση του σωματείου του. Τι  αφορά το σωματείο του; Την προαγωγή του  «τοπικού Μακεδονικού πολιτισμού»  στη Φλώρινα υποκρύπτοντας (βάσει δικαστικών αποφάσεων) τη δημιουργία εντυπώσεων για την ύπαρξη «Μακεδονικής μειονότητας» στην Ελλάδα και «την πρόθεση των ιδρυτών για διάσπαση της ακεραιότητας της χώρας».

ΙΣΤΟΡΙΚΟ
Σύμφωνα με την έκθεση του HELSINKI WATCH «Denying Ethnic Identity: The Macedonians of Greece»  (έκδοση 1994) φαίνεται ότι ο Κωνσταντίνος  Σέλτσας του Δημητρίου, το 1990, από κοινού με τον Χρήστο Σιδηρόπουλο, Πέτρο Δίμτση, Σταύρο Αναστασιάδη, τον Κωνσταντίνο Γκότση, Αναστάσιο Μπουλέ και Σταύρο Σοβίσλη, προσφεύγουν στο πρωτοδικείο της Φλώρινας προκειμένου να αναγνωριστεί το Σωματείο τους «Στέγη Μακεδονικού Πολιτισμού», που επιδιώκει την προαγωγή του «Μακεδονικού πολιτισμού», στην περιοχή της Φλώρινας.

 http://thepresident.gr/wp-content/uploads/dimitris-seltsas-474x420.jpg


Την 1η Μαρτίου 1990 το Πρωτοδικείο της Φλώρινας απορρίπτει  το αίτημα για αναγνώριση του συλλόγου, κρίνοντας ότι «πραγματικός σκοπός του συλλόγου είναι η επιδίωξη της καλλιέργειας εντυπώσεων περί υπάρξεως Μακεδονικής Μειονότητας στην Ελλάδα, πράγμα το οποίο αντιβαίνει το Εθνικό συμφέρον αυτής και εντεύθεν ευθέως στο Νόμο».

Απορριπτική ήταν επίσης και η απόφαση του Εφετείου Θεσσαλονίκης στις 6 Μαΐου 1991. Το δικαστήριο έκρινε ότι «δεν υφίσταται ιστορικά αποκρουστέα σλαβομακεδονική μειονότητα» και διαβλέπει επίσης «πρόθεση των ιδρυτών για διάσπαση της ακεραιότητας της χώρας».
Στη συνέχεια, τα μέλη του συλλόγου καταθέτουν αίτηση αναιρέσεως της απόφασης του Εφετείου και στις 20 Μάιου 1994 ο Άρειος Πάγος απορρίπτει την αίτηση.

Το 1997, οι εκπρόσωποι του σωματείου εκπροσωπούμενοι από τη δικηγόρο  Ιωάννα Κούρτοβικ, προσφεύγουν  στο Στρασβούργο, στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ζητώντας να καταδικαστεί τη χώρα μας.

http://thepresident.gr/wp-content/uploads/seltsas-thepresident1.jpg


Ανάμεσα στα πρόσωπα που καταθέτουν το αίτημα εμφανίζεται ένας συνεπώνυμος του κ. Σέλτσα, επίσης οδοντίατρος και επίσης γεννηθείς στη Φλώρινα το 1956.
 Η αίτησή τους αφορούσε τη γνωστή υπόθεση ίδρυσης «Στέγης Μακεδονικού πολιτισμού», η οποία θα προήγαγε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της «Μακεδονικής μειονότητας» στη Φλώρινα!

 http://thepresident.gr/wp-content/uploads/seltsas-thepresident3-696x352.jpg


Τα πρόσωπα που προσφεύγουν κατά της Ελλάδας, ισχυρίζονται ευθέως ότι είναι «Μακεδόνες» και ότι χαρακτηρίζονται από «Μακεδονική εθνική συνείδηση»!
Όπως ήταν προφανές και όπως άλλωστε αναφέρει το έγγραφο της προσφυγής,  όλες οι βαθμίδες των Ελληνικών Δικαστηρίων απέρριψαν τις αιτήσεις των παραπάνω προσώπων, ισχυριζόμενες ότι οι πραγματικοί σκοποί του σωματείου, δεν ήταν η προαγωγή του πολιτισμού της περιοχής, αλλά η προαγωγή της θέσης  ότι «υφίσταται Μακεδονική μειονότητα στην Ελλάδα».

http://thepresident.gr/wp-content/uploads/seltsas-thepresident2-696x331.jpg


Μετά την αποκάλυψη του ThePresident και ειδικά μετά τη χθεσινή παρουσία του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σέλτσα σε ΜΜΕ των Σκοπίων, να ομιλεί την «Μακεδονική», και να αποκαλείται από το μέσο ως ο «πρώτος Μακεδών βουλευτής της Ελλάδας», πλέον γεννούνται εύλογα ερωτήματα:
  • Ποια η σχέση του βουλευτή του κ. Κωνσταντίνου Σέλτσα του Δημητρίου, με τον Κωνσταντίνο Σέλτσα του Δημητρίου, που προσέφυγε στις αρχές διεκδικώντας την αναγνώριση της στέγης «μακεδονικού πολιτισμού» ;
  • Αν τα πρόσωπα ταυτίζονται, ο ΣΥΡΙΖΑ συμφωνεί με τις προσφυγές του Βουλευτού του κατά της Ελλάδας σε εθνικά και ευρωπαϊκά δικαστήρια προκειμένου να αναγνωριστεί «Μακεδονική» μειονότητα στη χώρα;
Το θέμα είναι εξαιρετικά σοβαρό και ως εκ τούτου ο κ. Τσίπρας οφείλει άμεσα να δώσει απαντήσεις!
To ThePresident επικοινώνησε πριν από λίγο με τον κ. Σέλτσα ο οποίος και επιβεβαίωσε ότι όντως είχε προσφύγει εναντίον της Ελλάδας, όχι όμως, όπως υποστηρίζει, για να αναγνωριστεί “μακεδονική” μειονότητα, αλλά “μακεδονική” γλώσσα και πολιτισμός.

πηγή

16 σχόλια:

  1. Αγαπητέ Διόδοτε με κάθε επιφύλαξη εδώ στη Θεσσαλονίκη κυκλοφόρησε η είδηση οτι η κοπέλα που χτύπησαν χθές και τη μετέφεραν στο νοσοκομείο της Κοζάνης πέθανε δυστυχώς και πάλι με κάθε επιφύλαξη αν μπορείτε εσείς να το μάθετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από εχθές το προσπαθώ.
      Στο τέλος θα αναγκαστούμε να κάνουμε κάλεσμα στην οικογένειά της να βγει να μας ενημερώσει.

      Διαγραφή
    2. βρείτε γνωστούς και διακριτικά ρωτήστε μάλλον είναι αλήθεια κι έχουν πάρει γραμμή οι εφημερίδες να το κρύψουν για να μην γίνει της πουτ γι αυτό κρύβονται πίσω από άλλα θέματα για τα άκρως σοβαρά χθεσινά επεισόδια μούγκα όλοι φτου σας μπάτσοι ξεφτίλες του χιλιάρικου που πήρατε τις ηλεκτρονικές ταυτότητες και κοιτάτε πώς να σώσετε τους ποινικούς και τα τάγματα εφόδου, διακριτικά κι ανώνυμα θα μπορούσατε να πείτε αλήθειες να βοηθήσετε τον λαό αίσχος τί ψυχή θα παραδώσετε στον Θεό μετά τόση δυστυχία γύρω σας; φτου σας ξεφτίλες

      Διαγραφή
  2. Αντίσταση ΤΩΡΑ! Σήμερα στα Χανιά 19:15 διαμαρτυρία στην υπουργό Έλενα Κουντουρά
    Φτάνει πια η απραξία μας! Φτάνει πια η ανοχή μας στο ξεπούλημα των Ιερών και των Οσίων του Γένους! Φτάνει πια ο φασισμός τους!

    Σε κάθε εμφάνισή τους θα είμαστε μπροστά τους να τους θυμίζουμε το τι διαπράξανε!
    Στην προδοσία τους απαντάμε με ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΩΣ ΤΕΛΟΥΣ

    Όλοι στο Μέγαρο Πάνθεον στα Χανιά 19:15. Διαμαρτυρία στην υπουργό Έλενα Κουντουρά

    http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2018/06/1915.html#more



    Και τι θα γίνει τώρα που ΚΑΠΟΙΟΙ έχουν υποχρεώσεις και πρέπει να πάνε ΜΟΝΟΙ τους στους τόπους προορισμού τους;;;; ..κι όπως καταλαβαίνουμε, η SEEBRIG αδυνατεί να "προστατεύσει" ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!

    Εσύ τι λες, Στρατηγικέ Σχεδι-εσμέ ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η τελευταία πρόταση είπε πολλά..🙂

      Διαγραφή
    2. ο Παίσιος μίλησε για λιθοβολισμούς θα τους κυνηγάει ο κόσμος ασχέτως κόμματος γιατι παρέδωσαν την χώρα με προδοσία και στο ηλεκτρονικό σύστημα του αντιχρίστου, δηλ πάτημα κουμπιού σπίτι τέλος, έχουν κάνει καραμέλα όλοι οι δημ υπαλληλοι ΄΄ ότι λέει το σύστημα΄΄ρε άντε γαμί κι εσυ και το σύστημα, κηφήνες τους έδωσαν εντολή να κουράζουν τον κόσμο να περιμένει στις τράπεζες 8 τα ταμεία, πάντα λειτουργούν 3 μετά 2 μετά 1 μετά 2 μετά 1 να σε πιέσουν να πάρεις κάρτα αν δεν εχεις πάρει και τρώνε οι κηφήνες των υπόλοιπων ταμείων, ατμ αλλά οι κηφήνες κηφήνες κανείς δεν θεωρείται περιττός

      Διαγραφή
  3. ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ Ο "ΚΑΥΜΕΝΟΣ" ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΑΛΙ ΜΟΝΑΚΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΜΕ ΠΟΥΡΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ" ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΙΖΝΑ
    ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όπου και να πάει το τέλος θα είναι κακό

      Διαγραφή
  4. Το θέμα είναι το εξής:
    Εχουμε πόλεμο και το γνωρίζουμε και επίσης απέναντι μας τους γύφτοσκοπιανούς κλπ βαλκάνιους με διοικητή τούρκο και πάμε με γυναίκες, παιδιά και γέροντες στον πόλεμο και άοπλοι;
    Και κάτι ακόμα ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΠΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΣΩΜΑ ΜΕ ΣΩΜΑ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΌ ΤΙΣ ΠΛΑΤΑΙΕΣ; ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ; ΚΑΙ ΑΟΠΛΟΙ; και ανοργάνωτοι; ειρηνικά συλλαλλητήρια; ενάντια σε όλους τους αλλοεθνείς μισέλληνες και στους δοσίλογους και τον εμετικό συρφετό τους; ΘΥΣΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΘΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΖΑΜΠΑ; ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ!
    Αλλάξτε θέση και στάση το ξέρω το νιώθω το βλέπω ότι έχουμε Ελληνες και γενναίους, αυτό περιμένουν να βγούμε έξω άοπλοι και στα ίσια και εμείς θα τσιμπήσουμε; Ισαμε εδώ μας κηρύξαν τον πόλεμο ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑΣΗ και ο νοών νοείτο!
    δπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για 5η ημέρα ο Βλαδίμηρος όξω από το Κυνο-βούλιο του Μορφώματος...

    https://www.echedoros-a.gr/2018/06/blog-post_84.html

    Σταθερότητα και Ειρήνη σου λέει ο Άλλος...Ρούσκυ ϊεζήκ τρούντνεϋ (Τα Ρώσικα, είναι δύσκολη γλώσσα)


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, αλλά κι εσύ οφείλεις να μάς μορφώσεις, να μεταφράσεις...🙂

      Διαγραφή
  6. Ήδη το έκανα..Ρούσκυ ϊεζήκ τρούντνεϋ =Τα Ρώσικα, είναι δύσκολη γλώσσα.

    Δες το "μεταφορικά"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΟΝΟΜΑ ΕΡΓΚΑ ΟΜΝΕΣ.

    ΨΕΥΔΟΜΚΑΕΔΟΝΙΑ! ΕΥΚΟΛΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ!
    Ο ΟΡΟΣ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΔΟΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ!
    ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΘΕΥΤΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ.

    Ρώσος πρέσβης στα Σκόπια: Η ψευδομακεδονία έχει παλιά ιστορία, υψηλό πολιτισμό και εκπαίδευση- θα ξεπεράσει την κρίση
    ...
    https://www.echedoros-a.gr/2017/02/blog-post_91.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ανώνυμε 21:50:
    ολόσωστος!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για διαβαστε τον χαρτη καλα αν γινη το μακεδονικο προτεκτορατο της Γερμανιας με υδατινη επικοινωνια μεχρι τον Δουναβη. Βγαλτε τα δικα σας συμπερασματα αναφορικα με το τι παθαινει η Ρωσσια. Μια συζητηση επ* αυτου θα ηταν χρησιμη μετα απο μια τετοια προσεκτικη αναγνωση. Διατελω παντα εις την διαθεσιν σας για μια τετοια συζητηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή