«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

Έχουν πάρει φόρα..! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ!!!!!

κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ
ΚΑΙ ΕΔΩ

https://2.bp.blogspot.com/-rFEnM7zaqxA/Wxky9F0V3nI/AAAAAAAAKMo/eZ80H4xOUyAnI0cXYC70cz9h5c4qZZlHQCLcBGAs/s640/Vouli-fire.gif

25 σχόλια:

  1. Ευτυχώς που πριν προλάβω να πάθω εγκεφαλικό..είπα στον εαυτό μου: Ηρέμησε Κώστα, ΚΑΙ την "εβραιο-παίδειά" τους θα τους την χώσουμε εκεί που ξέρουν σύντομα...ΥΠΟΜΟΝΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η μοναδική γλώσσα που καταλαβαίνουν είναι βρωμόξυλο και βγάλσιμο τα δόντια όπου τους συναντάτε από εδώ και μπρος.

      Η παρακάτω σκηνή είναι χαρακτηριστική... Του παρενόχλησαν σεξουαλικά την κόρη και βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Εμάς μας πήραν τη Μακεδονία και οφείλουμε να αντιδράσουμε το ίδιο δυναμικά και όχι με σημαιούλες και συνθήματα... (SEEBRIG γαρ!)

      https://www.youtube.com/watch?v=3JapffBHuTo


      Καλή δύναμη και καλή συνέχεια στον αγώνα εως ότου η Πατρίς απελευθερωθεί!

      Διαγραφή
  2. κρατήστε την ψυχραιμία σας γιατί σ αυτό βασίζονται, να πάθουμε ζημιά ψυχικά και σωματικά, το σωματικό το διαχειρίζονται με σατανικές τεχνολογίες που μας αρρωσταίνουν και το ψυχικό μας εξοργίζουν για να ταράσσεται η ψυχοπνευματική μας ισορροπία με δημοσιεύματα και δηλώσεις, η βικιπαίδεια είναι σκουπίδι μην δίνετε σημασία, ψύχραιμοι όλοι διώξτε τους βγάλτε στο φως τα πάντα μας πάνε για χάραγμα που θα γίνεται την στιγμή που θα βγάζεις φωτο για την ηλεκτρονική ταυτότητα ή θα περνάς το χέρι απ το μηχάνημα της αστυνομίας για αποτύπωμα, έχουν αλλα΄ξει ύπουλα το σχέδιο πάνω σ αυτό όχι ηλεκτρονική ταυτότητα φωνάζουν οι γέροντες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καρτερια μας λεει ο Διηνεκης. Δεχομεθα βομβαρδισμο μεγεθους μπλιτζ. Εξω απο το αμπρι αυτη τη στιγμη ειναι αυτοκτονια. Πιστη, επιμονη, καρτερια και δραση την καταλληλη στιγμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O Soros χρόνια τώρα έχει ιστοσελίδα όπου διαστρεβλώνει τελείως την ιστορία της Μακεδονίας. Το ίδικο κάνουν και οι κομμουνιστοσυμόρίτες της κυβέρνησης που αρχίζουν την ιστορία μετά τον 2ο Παγκοσμιο πόλεμο. Η ελληνικη ιστορια παει πίσω τουλάχιστον 50.000 χρόνια αλλά δεν τους συμφέρει να το δούνε. Να πέσουν άμεσα αλλά με έξυπνο τρόπο. Ελληνες είμαστε και εφευρετικοί και δημιουργικοί. Να τον βρούμε αυτόν τον τρόπο. Από ότι είδαμε συλλαλητήρια και δημοψηφίσματα δεν κάνουν ΄τιποτα. Αλλος τρόπος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έβαλαν ως και την Μπιγιονσέ να κουνάει τα πλαστικά κωλιά της μπροστά στην Νίκη της Σαμοθράκης προκειμένου να κάμψουν το ηθικό μας και να μας συντρίψουν ψυχικά ε και; Είναι γελοίες και καρναβαλίστικες ενέργεις επιθετικές προς έναν Ελληνισμό που στο ντιενέι του είναι να παράγει Αγίους και Ηρωες, αυτό δεν αλλάζει μην επηρεάζεστε γιατί έχουν αγριέψει και θα δείξουν τα μούτρα τους πολύ βίαια, καλό μας κάνουν αυτές οι αποκαλύψεις, όπου διάβολος εκεί βρωμιά, διαστροφή, ψέμμα, διαβολή, ταραχή, νεύρα, όπου Χριστός εκεί γαλήνη, ηρεμία, ψυχική ειρήνη, αγάπη, ομόνοια, να ρίξετε έναν νοερό γυάλινο τοίχο ανάμεσα σ αυτούς και τις ενέργειες τους και σε σας και να τους βλέπετε με χιούμορ ως θεατές ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΟΨΥΧΙΚΟΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ, ένα κιτς βλαχομπαρόκ πανζουρλισμό βλέπουμε ο πανζουρλισμός και το βούρλισμα είναι εκείνων, εμείς ήρεμοι και γελαστοί όσο βλέπουμε το σόου τους που δεν τους βγαίνει το σχέδιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. διορθώνω: ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. διώξτε τους πριν σας σφραγίσουν φωνάζουν οι γέροντες της Ορθοδοξίας κι αυτούς που υπογράφουν κι αποφασίζουν κι όσους κάνουν μούγκα στην στρούγκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πάνω απ το μισό πληθυσμό στην χώρα μας έχει έλλειψη βιταμίνης d που δημιουργεί πολλά προβλήματα κυρίως νευρολογικά και ορμονικά, τα κάνει όλα ντόμινο, σε συνδυασμό με πολλές παθήσεις του θυρεοειδούς σε όλες τις ηλικίες τα τελευταία χρόνια που δημιουργούν κόπωση και άλλα πολλά προβλήματα ντόμινο επίσης στην βιοχημεία του σώματος, τα οποία αν δεν θεραπευτούν δημουργούν ψυχιατρικές βλάβες,επειδή ο ήλιος δεν έρχεται σωστά λόγω της τεχνητής ομπρέλλας κάτω από την οποία βρισκόμαστε καταλαβαίνετε όλοι, να ένα σωματικό πρόστυχο χτύπημα κάτω απ την μέση ένα από τα πολλά, ψαχτείτε αν έχετε έλλειψη d,η χειραγώγηση σε πνευματικό και ψυχικό επίπεδο είναι ολόκληρη επιστήμη, να ζητάτε από τον Θεό την πίστη των αγίων λένε οι άγιοι γέροντες, έδειχναν τα όργανα βασανιστηρίων στους αγίους κι εκείνοι είχαν τέτοια πίστη που δεν τους πτοούσε τίποτα, άνθρωποι όπως εμείς ήταν με αρρώστιες λιποψυχίες αδυναμίες, κι όμως η πίστη τους θεράπευε και τους κρατούσε,γιατί ήταν σε νοερά προσευχή και ζητούσαν από Εκείνον τα πάντα, μόνο ο Θεός μπορεί να μας κρατήσει για να μην μας εξοντώσουν, να είναι Πρώτος στην ζωή σας, στην σκέψη σας, στην ψυχή σας,ζούμε έναν ανελέητο ύπουλο και κρυφό πόλεμο με αρχηγό τον ίδιο τον σατανά που η μεγαλύτερη του ικανοποίηση είναι να μην πιστεύουν οι άνθρωποι ότι υπάρχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΜΑΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  10. > ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
    ..ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ .



    ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ >> ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΥΤΈΡΑ ΣΤΙΣ 8 ΠΛΑΤΕΊΑ ΚΑΠΝΕΡΓΑΤΗ ΚΑΒΑΛΑ.
    ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΑΝΑ ΕΚΕΙ... ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ... ΜΕΧΡΙ ΕΣΧΆΤΩΝ.

    > ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ !!



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ ΝΑ ΛΕΣ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ... ΣΤΗΜΕΝΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΒΟΥΛΗΣ-ΣΥΛΛΗΨΗ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ. Ο ΘΕΟΣ ΜΕΘ ΗΜΩΝ..5000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΦΥΠΝΥΣΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ...ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ??? ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΡΧΕΤΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κ. Σέλτσας: Ποτέ δεν είπα ότι είμαι "εθνικός Μακεδόνας"

    “Πρόσθεσε δε ότι, "ως παλιός αριστερός δεν με ενδιαφέρει η εθνικότητα".”
    ...
    http://www.capital.gr/politiki/3299527/k-seltsas-pote-den-eipa-oti-eimai-ethnikos-makedonas

    Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί φταίνε οι Εβραίοι!
    «Φταίει ο γάιδαρος, βαράμε το σαμάρι»!

    Καταλάβατε τι λέει ο αριστερός η θέλετε μετάφραση;
    Αυτός είναι αριστερός!
    Εγώ του βγάζω* το καπέλο διότι τολμά και λέει αυτά που πραγματικά εκφράζουν την αριστερά!
    Πολλοί Έλληνες θέλετε αυτούς ως τον κ. Σέλτσα φασίστες η φασιστερούς η “αριστερούς” και αυτούς που ΑΠΑΡΝΟΥΝΤΑΙ την αριστερή διεθνιστική ιδεολογία τους ως αριστερούς!

    *Του βγάζω το καπέλο τρόπος του λέγειν
    Διότι κοροϊδεύουν κατάμουτρα τους αδαείς φτωχούς αμόρφωτους Έλληνες, τάζοντας πως θα τους κάνουν αφεντικά στα εργοστάσια παρασύροντας τους κατ’ αυτόν τον τρόπο μαζί τους, ενώ οι σκοποί τους είναι εντελώς διαφορετικοί.
    Γνωστά όλα αυτά αλλά ας ανοίξουν κάποια στιγμή και τα μάτια τους οι Έλληνες και ας τρέχουν μακριά από κάθε έναν που τους παρουσιάζει την αριστερή κοσμοθεώρηση ως οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό που είναι πραγματικά!
    Εχθρική προς τον Ελληνοχριστιανικό πολιτισμό μας!
    Ας ανοίξουν τα μάτια τους να κατανοήσουν πως δεν έχει κανένα νόημα να κατηγορείς τους Εβραίους και ΟΧΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!!!
    Είναι παγίδα και δυστυχώς ο αδαής Ελληνας το καταλαβαίνει όταν είναι αργά!

    Τους θεωρεί Ελληναράδες επειδή βρίζουν τους Οβριούς;
    Κατακαημένε εύπιστε στις μεγαλοστομίες Ελληνα!
    Οσο φταίnε οι απλοί Ελληνες πολίτες που διαμένουν στα διάφορα μέρη της υφηλίου , για την υπογραφή που έβαλε εχθές o εκτελών χρέη πρωθυπουργού , άλλο τόσο φταίνε και οι Εβραίοι απλοί πολίτες απανταχού της γης για όσα πράττουν οι αφεντάδες της γης ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ με τις κατά τόπους ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ μαριονέτες τους που προωθούν την διεθνιστική παγκόσμια ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ κομμουνιστική διακυβέρνηση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΕΧΘΕΣ!
    ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ ΩΣ ΤΗΝ ΒΙΚΗΠΕΔΙΑ ΚΛΠ.!
    Στην πρώην κομουνιστική σοβιετική ένωση έσφαζαν κατά εκατομμύρια τους Ρώσους πολίτες και τα διεθνή μέσα μαζικής εξαπάτησης καθώς η τηλεοπτική προπαγάνδα δια μέσου των ταινιών παρουσίαζε τις ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ και Αγγλικές ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ στην Ρωσία ως Σοβιετικά αντικαπιταλιστικά επιτεύγματα!
    Τα σοβαρά βιβλία της ιστορίας όμως άλλα έγραφαν!

    Αντιγράφω σχόλιο απο το
    http://www.capital.gr/forum/thread/6318826?page=3

    “ΦΙΛΟΙ" ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ

    Κατανοώ την άποψή σας, αλλα η ιστορία διδάσκει οτι κανενός λαου το μελλον δεν ειναι προαποφασισμένο, το αντιθετο θα λεγα.

    Εδω δεν ειμαστε αυτοχθονες αμερικάνοι να μας ξεπαστρέψουν οι Ισπανοί.

    Πρακτικά τώρα μιλώντας - γιατι με την πολυ θεωρία δεν θα παμε και μακριά - να ενημερώσω εσένα και οσους αυτην την ώρα παρακολουθούν οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΕ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΠΟΛΛΩ ΔΕ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΣΥΝΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

    ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ - ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ - ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΕ . . .ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ . . .ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΧΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΛΕΓΑΜΕ ΤΑΓΚΑΝΙΚΑ.

    Και δεν κατανουν την αποδοση του ονοματος Μακεδονία οχι γιατι ειναι μαζί μας ή είναι εθνικιστές αλλα για τον απλουστατο λόγο ότι ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΟΛΟΙ ΣΧΟΛΕΙΟ ! ! !

    ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΟΛΕΙΟ ή ΠΑΝΕΠΗΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΔΕΝ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ = ΕΛΛΑΣ

    ΜΟΝΟΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΙΜΕΝΗ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗΩΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΙΩΝΕΣ.

    Και δεν κανω υποθέσεις . . .ζω πολλα χρόνια μεσα στην ΕΕ . . .πιο μεσα δεν γίνεται . . .πιο συχνα παταω το ποδι μου εδω απ την Μερκελ την ίδια.

    Και σας διαβεβαιώ ΜΕΤΑ ΛΟΓΟΥ ΓΝΩΣΕΩΣ οτι την παραχώρηση του ονόματος Μακεδονία στους Σκοπιανούς την κατανούν μονο καποιοι σαν εσας στην Ελλαδα και απολύτως κανενας άλλος.

    ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ή ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΕ . . .ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΑΡΑ ΜΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΩ.

    ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΕΣΤΩ Ε Ν Α ΣΧΟΛΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΕΕ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΕΠΙ ΑΙΩΝΕΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.

    ΕΤΣΩ Ε Ν Α ΠΑΝΕΠΗΣΤΗΜΙΟ . . .


    Ε Ν Α ΣΥΓΡΑΜΜΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.


    Ε Ν Α ΕΣΤΩ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΑΙΩΝΕΣ !


    Ε Ν Α ΒΡΕ ΠΑΛΙΟΣΥΡΙΖΑΙΟΙ

    Ε Ν Α ΖΗΤΑΩ

    Ε Ν Α ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΣΑΣ


    Ε Ν Α Σ Ε Ο Λ Η Τ Η Ν Υ Δ Ο Γ Ε Ι Ο Σ Φ Α Ι Ρ Α ! ! !”

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Κοτζιάς πάει για καινούργιους θρίαμβους. Τώρα έχουν σειρά οι Τσάμηδες. Τα κάνουν γρήγορα για να μας ζαλίσουν και να μην προλάβουμε να αντιδράσουμε. Για αυτό ποιος έχει τώρα προτεραιότητα; Ο Κοτζιάς. Για σκεφτήτε πως θα τον σταματήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ήταν να μην σηκωθεί ο λαός, τώρα που σηκώθηκε μαύρες είναι οι ώρες τους γιατί ακόμα κι ο πιό αδύναμος μπροστά σε τέτοια γιγαντιαία συλαλλητήρια, παίρνει δύναμη δεν είναι μόνος, γι αυτό στο ποίημα της Γερόντισσας ο Χριστός είπε ΄΄έγινε τέκνα μου η αρχή΄΄ σηκώθηκε ο Γίγαντας απ την ύπνωση, τώρα αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση αλλά θα είστε ήρεμοι και σταθεροί γιατί ο Τριαδικός Θεός εργάζεται σε άλλη συχνότητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μήπως ένα συλλαλητήριο έξω από το στρατόπεδο "Σχοινά" της SEEBRIG είναι η επόμενη κίνηση. Μαζί με όσο το δυνατό περισσότερους ξένους δημοσιογράφους από ουδέτερες χώρες. Και οι μισοί διαδηλωτές στημένοι να βιντεοσκοπούν με κινητά μεγάλης μνήμης ή live σε κανά Ρώσικο youtube - βασικό αυτό γιατί μόνος λόγος για μία τέτοια συγκέντρωση είναι η επικοινωνιακή αξιοποίησή της. Κλικ στο χάρτη για το στρατόπεδο "Σχοινά" (15 km βορειοδυτικά της Λάρισας):

    https://foursquare.com/v/%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B5%CE%B4%CE%BF-%CE%B5%CF%80%CF%87%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%87%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CE%B1/4ee13e40f790522129cc6fdb

    Άλλη μία ιδέα είναι ένα συλλαλητήριο έξω από τη Ρώσικη πρεσβεία με Ρώσικες και Ελληνικές σημαίες και με σταυρούς και με αφίσες του Βλαδίμηρου και τα κατάλληλα τραγουδάκια. Ζητώντας βοήθεια από την Ορθόδοξη Ρωσία. Έτσι, για να καταγραφεί στην ιστορία, ότι ο λαός ήθελε την επέμβαση των Ρώσων αδερφών, κι ας μην έγινε ποτέ. Ή αν γίνει κάτι από τους Ρώσους, να μπορεί να χρησιμοποιηθεί το γεγονός της μαζικής κλήσης από το λαό για τη νομιμοποίησή του.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το "κατι απο τους Ρωσους" θα γινει συντομα με την διαφορα οτι δεν θα ειναι απλως "κατι".. ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ και θα ερθουν τα πανω-κατω σε ολο τον κοσμο.
      Μονο λιγη υπομονη χρειαζεται και το ΤΡΑΝΤΑΓΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 9 ΡΙΧΤΕΡ ΚΑΙ ΒΑΛΕ..!!!

      Διαγραφή
    2. Ενδιαφέρουσες προτάσεις!🙂

      Διαγραφή
    3. Πράγματι καινοτόμες προτάσεις.
      Συγχαρητήρια Γιώργο.
      Πρέπει να γίνει μι προσπάθεια και έτσι όπως ο φίλος λέει.
      Πρέπει να μάθουν όλοι οι πολίτες του κόσμου(θυμηθείται το ΠΑΚ και τα Παρίσια Σουηδίες ) πως στην Ελλάδα έχουμε κομμουνιστές στην κυβέρνηση που κατάργησαν την δημοκρατία!
      Μόνο αυτό φοβούνται.
      Την αποκάλυψη της αλήθειας για τον ρόλο ΕΕ και Αμερικής που συνεργάζονται με άψογα με κομμουνιστές παρόλο που λεκτικά για τα μάτια των πρώην ανατολικών χωρών καταδικάζουν τον σταλινισμό!

      Αν και να γίνει θα βρεθούν οι πονηροί πατριώτες αριστεροί μικηδες μπροστάρηδες στα συλλαλητήρια να καταδικάζουν τον φασισμό ναζισμό εθνικισμό και να γελούν και οι διεθνιστικές πέτρες στο εξωτερικό!

      Διαγραφή
    4. ίσως γίνει κάτι Αμερική, φυσικό φαινόμενο...κάτι θα γίνει πάντως

      Διαγραφή
    5. παιδιά κάντε το με τη ρωσική πρεσβεία να το δουν όλοι κι ανεβάστε τα βίντεο παντού να δουν εδώ οι προδότες ότι είμαστε με τους ορθοδόξους κι όχι με κείνους που έφεραν ανωμαλία και διαστροφή στην ανθρωπότητα και σκοτώνουν λαούς

      Διαγραφή
  17. Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018
    «ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ!» ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΦΕΤΩΝ ζητά την παραίτηση Παυλόπουλου και Τσίπρα...κλπ
    🛑🛑🛑
    Σάλος έχει ξεσπάσει από την είδηση ότι εν ενεργεία αντεισαγγελέας Εφετών φέρεται να έχει αναρτήσει φωτογραφίες με σχόλια σε βάρος του Προέδρου της Δημοκρατίας Πρόκοπη Παυλόπουλου και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για το Μακεδονικό.
    Συγκεκριμένα φέρεται να ζητάει την παραίτηση του κ. Παυλόπουλου καθώς του πρωθυπουργού, τον οποίο αποκαλεί "εθνικό μειοδότη" .
    Μετά ταύτα όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης, ο κ. Κοντονής «παρήγγειλε στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ξένη Δημητρίου τη διενέργεια πειθαρχικής προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διακριβωθεί αν έχουν τελεστεί πειθαρχικά παραπτώματα από Αντεισαγγελέα Εφετών, ο οποίος φέρεται σε προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης να έχει αναρτήσει φωτογραφίες του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού με προσβλητικά σχόλια για τα πρόσωπα των ανωτέρω, καθώς επίσης και δυσμενείς κρίσεις για τις ενέργειες της Δικαιοσύνης όσον αφορά την άσκηση ποινικής δίωξης κατά βουλευτή»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. τόσα χρόνια όμως δεν υπάρχει ούτε ένας εισαγγελέας να διατάξει σύλληψη δωσιλόγων;;;;; από το Καστελλόριζο και μετά;;;;;;;;;;
    πάντα τις κουμπάρες θα παίζουν;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή