«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Το πρασινο-μπλε-ροζ-κοκκινο-ποταμο-πουτανο-δικτατορο-προδοτο-ανθελληνικό τους σύστημα... τοποθετεί από ένα μακάκα την ημέρα... να πετάξει στα μήντια την προδοτική μακακία του, για να δηλώσει ταυτόχρονα, βεβαίως βεβαίως, και την υποταγή του στα αφεντικά. ΛΙΑΝΗΣ: ΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΘΑ ΕΔΕΙΧΝΕ 80% ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ.




(σημείωση Διόδοτου: Χρησιμοποιήσαμε το κατά Καρβέλαν εφεύρημα "μακάκας", αντί του πολύ γνωστού τοις Έλλησι "τίτλου" 🙂, όχι από φόβο σε κάποιους, αλλά από σεβασμό στο αναγνωστικό μας κοινό) 


Ο γηγενής πληθυσμός ξέρει ότι αυτή η συμφωνία τον απελευθερώνει από πάρα πολλά πράγματα, είπε ο πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής, Γιώργος Λιάνης.

Καλή χαρακτήρισε την συμφωνία για το ονοματολογικό ζήτημα της πΓΔΜ ο πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής, Γιώργος Λιάνης. Όπως δήλωσε, «η συμφωνία ωφελεί την Ελλάδα, την σταθεροποιεί μπροστά στα Βόρεια σύνορα της, ενώ θα έχει έναν σταθερό σύμμαχο».

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» ο κ. Λιάνης είπε πως «η Φλώρινα είναι η μεγάλη κερδισμένη αυτής της υπόθεσης, γιατί θα ανοίξει η γραμμή που πάει απευθείας από την Πρέσπα, θα γίνει η γραμμή Θεσσαλονίκης-Φλώρινας-Μοναστηρίου, και θα επιστρέψουν μετά τη συμφωνία αυτή οι πολιτικοί πρόσφυγες».

Σχολιάζοντας τις αντιδράσεις των πολιτών ο πρώην υπουργός σημείωσε ότι καταλαβαίνει απολύτως τις αντιδράσεις τους, καθώς «η χώρα έχει περάσει μέσα από μια μέγγενη επτά ολόκληρων χρόνων, με το θέμα των μνημονίων και των συντάξεων».

Απαντώντας ωστόσο στον δήμαρχο Φλώρινας, ο οποίος αντιδρά στη συμφωνία, ο κ. Λιάνης δήλωσε ότι «η παράταξη στην οποία ανήκει ο δήμαρχος Φλώρινας (ΝΔ) ευθύνεται το 90% των ανεπανάληπτων ηττών που έχει πάθει η Ελλάδα εδώ και 45 χρόνια», ενώ εκτίμησε ότι ο δήμαρχος δε βλέπει ότι οικονομικά ο Νομός θα βοηθηθεί. «Αν γινόταν δημοψήφισμα στην Φλώρινα θα έβγαινε 80% ότι η συμφωνία είναι καλή. Ο γηγενής πληθυσμός ξέρει ότι αυτή η συμφωνία τον απελευθερώνει από πάρα πολλά πράγματα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σε σχέση με την στάση του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ο Γ. Λιάνης δήλωσε ότι αν ο κ. Σαμαράς «κάνει μια επανάληψη στο μυαλό του στο τι έχει συμβεί, στη ρίζα της ιστορίας θα βρει τον εαυτό του να έχει κάνει ένα πολύ μεγάλο σφάλμα. Είναι ο πρώτος που ως ΥΠΕΞ όταν διαλύθηκε η Γιουγκοσλαβία μαζί με τους άλλους ΥΠΕΞ των ευρωπαϊκών χωρών υπέγραψε ότι γεννιούνται η Σλοβενία, η Κροατία και η Μακεδονία, χωρίς κανέναν προσδιορισμό».

«Ο Μίκης Θεοδωράκης είναι ο μοναδικός Έλληνας που μπορεί να λέει όποτε θέλει ότι θέλει, και να ισχύει αυτό που είπε και ο πρωθυπουργός, ότι ναι αλλά εμείς τον αγαπάμε, γιατί έχει προσφέρει αυτά που δεν έχει προσφέρει κανένας άλλος στην χώρα» σημείωσε ο πρώην υπουργός, σε σχέση με τις πρόσφατες τοποθετήσεις του μεγάλου δημιουργού για το ονοματολογικό ζήτημα.


Τέλος, σχολιάζοντας τις διεργασίες και την πολυδιάσπαση στις τάξεις του Κινήματος Αλλαγής ο ίδιος διερωτήθηκε αν ήταν ποτέ ενωμένο, ενώ τόνισε ότι «και εγώ έχω σημεία με τα οποία δε συμφωνώ στη συμφωνία, αλλά δε μπορούμε να πούμε ότι η συμφωνία δεν είναι καλή».

Ακούστε τα όσα δήλωσε ο πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής, Γιώργος Λιάνης, στο «Κόκκινο Θεσσαλονίκης 93,4», την εκπομπή «Ορθά Κοφτά», και τους Απόστολο Λυκεσά και Ευγενία Χατζηγεωργίου.

πηγή
το είδαμε εδώ

4 σχόλια:


  1. - Από Μαθηματικά ..πώs πάμε ; 152-2 = 150

    - ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ , ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον μαλάκα, δεν τον λες μακάκα. Τον λες μαλάκα.
    Μαλθακός σημαίνει. Σιγά...

    Μενέλαος, ο «μαλθακός αιχμητής». Μέχρι κι ο Όμηρος το έλεγε.

    δούπησεν δὲ πεσών· ἀτὰρ Ἀτρεΐδης Μενέλαος
    νεκρὸν ὑπ᾽ ἐκ Τρώων ἔρυσεν μετὰ ἔθνος ἑταίρων.
    Ἕκτορα δ᾽ ἐγγύθεν ἱστάμενος ὄτρυνεν Ἀπόλλων
    Φαίνοπι Ἀσιάδῃ ἐναλίγκιος, ὅς οἱ ἁπάντων
    ξείνων φίλτατος ἔσκεν Ἀβυδόθι οἰκία ναίων·

    τῷ μιν ἐεισάμενος προσέφη ἑκάεργος Ἀπόλλων·
    Ἕκτορ τίς κέ σ᾽ ἔτ᾽ ἄλλος Ἀχαιῶν ταρβήσειεν;
    οἷον δὴ Μενέλαον ὑπέτρεσας, ὃς τὸ πάρος γε
    μαλθακὸς αἰχμητής· νῦν δ᾽ οἴχεται οἶος ἀείρας
    νεκρὸν ὑπ᾽ ἐκ Τρώων, σὸν δ᾽ ἔκτανε πιστὸν ἑταῖρον

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Ολοι στον κρυφό αρχηγό της κομμουνιστικής μεταπολίτευσης υποκλίνονται.
    Με αυτόν επικεφαλής πήγαιναν οι πατριώτες στα συλλαλητήρια!
    Και τον χειροκροτούσαν κιόλας!
    Και τα έβαζαν με όσους τους τα γράφαμε!
    Και ακόμα να ξυπνήσουν οι αριστεροί, οι ονομαζόμενοι και πατριώτες!

    "Ολόκληρη η επιστολή του Μίκη Θεοδωράκη

    «Μου ζητάτε να απαντήσω σε άτομα που το λιγότερο που μπορώ να πω για αυτά είναι ότι βρίσκονται σε πλήρω σύγχυση. Σε μια ζωή με συνεχή δράση, πάντοτε στο προσκήνιο της εθνικής και κοινωνικής μας ζωής, χωρίς ποτέ να υπολογίσω αντιδράσεις που συχνά με οδηγούσαν στο χείλος του θανάτου, τι βρήκαν να μου προσάψουν οι σημερινοί μου συκοφάντες;
    1. Οτι υπήρξα μέλος της ΕΟΝ! Η ηλικία μου ήταν 11-13 ετών και η συμμετοχή σε αυτή την οργάνωση ήταν υποχρεωτική για όλους τους μαθητές της χώρας.
    2. Οτι έκανα δήλωση στη Μακρόνησο μαζί με τους 100.000 μάρτυρες αγωνιστές που υπέκυψαν στα πρωτοφανή βασανιστήρια. Εγώ, όμως, ήμουν από τους ελάχιστους που δεν υπέγραψαν και μάρτυς μου ο δολοφονηθείς αστυνόμος Μπάμπαλης που μου ζήτησε να υπογράψω στα 1964 επί πρωθυπουργίας Παπανδρέου! Με πρωτοβουλία του Βασίλη Βασιλικού και του Θεόδωρου Πάγκαλου οργανώθηκε σε θέατρο της περιοχής Πατησίων ογκώδης συγκέντρωση διαμαρτυρίας.
    3. Οτι είχα την ευθύνη και το θάρρος να αγνοήσω την πολιτική μου ιδιότητα και να προτείνω τη λύση Καραμανλή, δηλαδή τον πολιτικό μου αντίπαλο, θυσιάζοντας τον εαυτό μου για το καλό της πατρίδας μου. Αν και η Ιστορία με δικαίωσε, εξακολουθούν ορισμένοι φανατικοί ανεγκέφαλοι να αναφέρονται στην πρωτοβουλία μου αυτή μόνο και μόνο γιατί έχουν ανάγκη να μου ρίξουν με κάθε θυσία τη λάσπη που έχει γίνει ένα με τον εαυτό τους.
    4. Και τέλος ο Μητσοτάκης! Με κατηγορούν ότι συνεργάστηκα με τον Μητσοτάκη σαν να ήταν ένα προδότης, ενώ είχε ψηφιστεί από το 48% των Ελλήνων ψηφοφόρων. Άλλωστε συνεργάστηκα μόνο εγώ; Γιατί δεν λένε λέξη για τον Φλωράκη και τον Κύρκο, το ΚΚΕ και τον ΣΥΡΙΖΑ εκείνης της εποχής;
    Τέλος γιατί παριστάνουν ότι δεν κατανοούν την ειρωνεία και τον σαρκασμό μου στην εισαγωγή της ομιλίας μου για να στηλιτεύσω την παρουσία της Χρυσής Αυγής και λοιπών ακροδεξιών στοιχείων (που τελικά εξαφανίστηκαν και πνίγηκαν μέσα στη λαοθάλασσα και ανασύρθηκαν την επόμενη στην επιφάνεια από τα κανάλια της ντροπής;)
    Είναι τόσο ηλίθιοι ή τόσο αδίστακτοι και τρομοκρατημένοι οι εχθροί μου ώστε να ισχυρίζονται ότι με τις φράσεις «Αδέλφια μου φασίστες, ναζιστές, τραμπούκοι, τρομοκράτες» δήλωσα μπροστά στο πανελλήνιο ότι είμαι… τραμπούκος και τρομοκράτης; Όσο για το «φασίστες» και «ναζιστές», είναι αλήθεια ότι με πλήγωσαν ανεπανόρθωτα στα πέτρινα χρόνια της Κατοχής και του Εμφυλίου, τότε που διαφέντευαν τη μοίρα μας. Όμως τελικά εγώ βγήκα νικητής, με τελευταία ηρωική πράξη, τη στιγμή που μπροστά σε ένα εκατομμύριο πατριώτες – δημοκράτες βρήκα την ευκαιρία να τους «φτύσω» μεγαλοπρεπώς, όπως έκανα σε όλη τη ζωή μου από τον καιρό που ξερνούσαν φωτιά και σίδερο μέχρι τώρα που βρίσκομαι στην κορυφή του Ολύμπου όπου με έχει ανεβάσει η αγάπη του λαού! Αυτά λοιπόν. Και με τις θερμές μου ευχαριστίες.»


    Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/ellada/ti-apanta-o-mikis-theodorakis-se-osous-ton-katigoroun/#ixzz5JktY2AIU

    ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΦΟΥ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΣ , ΟΠΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΩΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ , ΓΡΑΦΕΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΡΕΣ , ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ, ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ , "ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ"!!!

    Ε ΡΕ ΤΟ ΨΩΝΙΟ ΑΝΕΒΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΑΝ ΟΙ ΘΕΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή