«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Ο SUPER 3 ΕΥΟΣΜΟΥ (Σύνδεσμος Φίλων Άρη) ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ!



Ως υποστηρικτές της γνησιότερης και σπουδαιότερης εκπροσώπησης του Αθλητισμού της Βορείου Ελλάδος,προερχόμενος απο τις βαθιές Μακεδονικές ρίζες των ιδρυτών του, ο SUPER 3 EVOSMOU , δεν επιτρέπει σε κανέναν καιροσκόπο πολιτικό φορέα να διαπραγματεύεται το όνομα της Μακεδονίας!

Ο Μακεδονας ΑΡΗΣ αποτελεί το χρυσοποίκιλτο μνημείο της Αθλητικης ζωής της χωρας και δεν δέχεται καμία αλλοίωση της καταγωγής του.

Έχοντας την μέγιστη των τιμών ,να ακολουθούμε και να λατρεύουμε την πρώτη ιδρυθείσα ομάδα της απελευθερωμένης Θεσσαλονίκης, έχουμε ιερό χρέος να προφυλάξουμε ,την παράδοση και την ιστορική αλήθεια που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον ισχυρότερο σύλλογο που έχει στην κατοχή του τους περισσότερους τίτλους σε όλη την επικράτεια εκτός Αθηνών.

Σας προειδοποιούμε ,ότι μόνο αμέτοχοι και αδρανείς δεν μπορούμε να παραμείνουμε στην διαστρέβλωση και παραποίηση 3.000 ετών πραγματικότητας και την απεμπόληση της Μακεδονίας.Μαθήματα ιστορίας δεν δεχόμαστε απο κανέναν!Η ώρα της κάλπης φτάνει και να είστε σίγουροι ότι προσθέσατε ένα ακόμα λιθαράκι στην επικείμενη πολιτικής σας πανωλεθρίας.

Όπως αναφέρει και ο πρώτος ύμνος του συλλόγου που γράφτηκε το 1926 και τον ακολουθούμε πιστά.

‘Παντα θα φορείς του νικητού τα αμάραντα στεφάνια και τη δόξα σου ποτέ κανείς δεν θα την πάρει,είσαι το παιδί της νίκης ΜΑΚΕΔΟΝΑ ΑΡΗ”

ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΥΟΣΜΟΣ ΣΟΥΠΕΡ 3

πηγή

4 σχόλια:


  1. > σήμερα Πέμπτη, έχει προγραμματιστεί συλλαλητήριο στην Κοζάνη στις 20:00 μετά από πρωτοβουλία πολιτών.

    Συλλαλητήριο ετοιμάζουν και πολιτιστικοί σύλλογοι στη Βεργίνα, ενώ την πάλι σήμερα οι πολίτες έχουν δώσει «ραντεβού» στο δασάκι της Αριδαίας στην Πέλλα. Κάτοικοι της περιοχής θα τοιχοκολλήσουν ψήφισμα στα γραφεία των βουλευτών της Πέλλας.

    > ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ;
    .. 1η ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 1900 , ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ,
    ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ - ΤΙΜΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ /ΠΕΡΙΣΣΑ

    Όχι δεν σταματάμε αλλά εντατικοποιούμε και μαζικοποιούμε τα καλέσματα... Διαδίδουμε με κάθε τρόπο και μέσο ακόμη κι αν είμαστε μακρυά από τα σημεία των κινοτποιήσεων. Κάποιος από εκεί γύρω θα το δεί... Έτσι και Σήμερα όπως και κάθε μέρα...

    > Macedonia is Hellas Η Μακεδονία είναι Ελλάδα

    –Δασάκι, Ανοιχτό Θέατρο Αριδαίας, 28 Ιουνίου στις 19:00.
    – Στο άγαλμα του Λεωνίδα στη Σπάρτη, 28 Ιουνίου στις 19.30.
    -Τίμιος Σταυρός Σαντορίνη, 1 Ιουλίου στις 19:00.
    -Άγαλμα Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσά, 2 Ιουλίου στις 19:00 .
    -Κεντρική Πλατεία Κοζάνης, 5 Ιουλίου στις 20:00.
    -Πλατεία Αγοράς Χανιά, 8 Ιουλίου στις 19:00.
    – Βεργίνα (ακόμη δε γνωρίζουμε την ακριβή τοποθεσία) 9 Ιουλίου στις 19:30.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. + ΚΥΡΙΑΚΗ 1η ΙΟΥΛΙΟΥ
    ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, για την ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ώρα 6 μ.μ.!!

    -> https://www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=CRY1zKultuk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακουω υποκοφο θορυβο. Οταν φταση στην επιφανεια δεν θα ειναι τρικυμμια, θα ειναι τσουναμι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΣΟΥΝΑΜΙ-ΓΙΓΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ -ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ- ΣΑΠΙΛΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή