«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

Τώρα πια..... ΌΧΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ!!! - ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΓΊΔΑ! - Εξηγούνται οι λόγοι...



Τους τελευταίους 6-7 μήνες παίχτηκε το εξής σκηνικό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στα μπλογκ, στις παρέες, στα ελληνικά σπίτια:

Το αν είναι σωστό ή λάθος, να απαιτήσει ο ελληνικός λαός δημοψήφισμα για την ονομασία του σλαυοκρατιδίου με πρωτεύουσα τα Σκόπια.

Τέθηκαν υπό συζήτηση τα υπέρ και τα κατά, ακόμα και από το ιστολόγιό μας με 2-3 αναρτήσεις.

Πέρασαν όμως οι μέρες...υπάρχουν φήμες για τεράστια παραγγελία χάρτου από το εξωτερικό, και παρ' όλες τις άλλες φήμες για εθνικές εκλογές τον Οκτώβριο, ..ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ότι η παραγγελία αυτή αφορά εκτύπωση ψηφοδελτίων για εθνικές εκλογές, και οι δημοτικές εκλογές είναι ακόμα μακρυά.

Μέχρι τώρα, τα ανδρείκελα της Νέας Τάξης που παριστάνουν την ελληνική κυβέρνηση, ..πιστεύαμε κάποιοι ότι και μόνο στο άκουσμα της φράσης "Δημοψήφισμα για το Σκοπιανό", έβγαζαν φλύκταινες... "φτου φτου σκόρδα", "μακρυά από μας", έκαναν και τον σατανικό τους σταυρό... και άλλα χαριτωμένα. Kάτι τέτοιο διαφαίνεται μάλιστα και σε δήλωση του διημέρου αυτού, της μαριονέτας ονόματι Νίκος Ξυδάκης, ο οποίος ζήτησε να μην διεξαχθεί δημοψήφισμα φοβούμενος πιθανότατα ότι η πλειοψηφία του ελληνικού λαού θα είναι «επαγγελματίες πατριώτες». Έτσι τον εξυπηρετεί να ονομάζει τις Παμμακεδονικές Ενώσεις, όπως και ο Τζανακόπουλος, ο οποίος τις ονομάζει «μορφώματα» (δείτε εδώ).

Σε όλο αυτό όμως το διάστημα που πέρασε, οι Έλληνες απέκτησαν άλλον έναν βαρυσήμαντο διχασμό: "ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ή ΌΧΙ;".

Αποτέλεσμα, τώρα πια... να υπάρχουν σοβαρότατες υποψίες ότι ένα 35% των Ελλήνων, οι οποίοι θα προσέρχονταν στις κάλπες πριν από 6 μήνες... ΤΩΡΑ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ...ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ  ΑΣΥΖΗΤΗΤΊ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ.

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ... ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ 47%.

ΚΑΝΑΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑΝ "ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΟΡΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ", ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΙΣΟ ΧΡΟΝΟ  ΕΠΙΑΝΑΝ ΤΟ 82%.

ΤΩΡΑ;;;;;;;.......

ΣΥΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ (από αλβανούς μέχρι ισλαμοσκουπίδια του μπαγκλαντές) ΠΟΥ ΠΟΛΙΤΙΓΡΑΦΗΘΗΚΑΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ, ΤΗΝ ΣΤΕΡΗΣΗ ΨΗΦΟΥ ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ... και αρκετούς άλλους παράγοντες που μού διαφεύγουν αυτή τη στιγμή...

..ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΩΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΛΩΣ ΕΝΑ 10 ΜΕ 15% ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ "ΝΑΙ ΝΑ ΔΟΘΕΊ ΤΟ ΟΝΟΜΑ", ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΊ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΤΗΣ (διαβάστε εδώ και εδώ) αλλά......

......ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΟ ΝΕΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ "ΝΑΙ" ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΤΩΡΑ...


Ό,τι κάνουμε.. με τα Νέα Συλλαλητήρια λοιπόν...!

Να φωνάξουμε πολύ δυνατά, να δείξουμε αγριάδα του στυλ "ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ", "ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ή Κρεμ-άλλες" ΚΑΙ ΆΛΛΑ ΩΡΑΙΑ! 🙂

ΔΥΝΑΤΟ "ΟΥ!" ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΩΝ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ...

..ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗΣ ΦΥΣΙΚΑ... ΓΙΑ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ, ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ Π.Α.ΜΕ. ΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ. Ξέρετε ποιο...

Αυτάααα.....

Έχουμε ήδη μπει, μετά την "Μπουταριάδα", στις ημέρες που η καυτή μας ανάσα πάνω απ'το σβέρκο τους, τούς προβληματίζει ανησυχητικά...
Ας καταλάβουν ότι αν δεν θέλουμε κάτι, δεν πρόκειται να γίνει, (.) και (-)

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ, 1/6/18



Σημείωση:


Ειλικρινά,
έχω ετοιμάσει αυτήν την ανάρτηση εδώ και 4 ημέρες και δίσταζα να την δημοσιεύσω, μήπως και κάνω εγώ την ζημιά σε ένα τόσο σοβαρό θέμα, ΕΑΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ.

Το να βγει αυτή την στιγμή η κυβέρνηση και να πει ότι θα γίνει δημοψήφισμα, όπως προτίθενται και οι Σκοπιανοι, πραγματικά θα είναι κάτι παραπάνω από ύποπτο.

Εάν όμως αυτό, τελικά απαιτηθεί από τις τρέχουσες συνθήκες, δηλαδή αναγκαστεί από εμάς η κυβέρνηση να προβεί σε δημοψήφισμα, και έβγαιναν οι ομιλητές των συλλαλητηρίων και έπειθαν τον κόσμο να γίνει δημοψήφισμα με πλήρη συμμετοχή όλων των Ελλήνων, τότε ναι...η ανάρτηση αυτή θα έχει κάνει ζημιά.

Ζημιά όμως...

..ΜΟΝΟΝ ΕΑΝ ΚΑΘΙΣΤΑΤΟ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ (ΠΙΟ ΠΟΛΥΕΞΟΔΟ ΜΕΝ, ΑΛΛΆ..)..ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΣΙΝΓΚΙΟΥΛΑΡ ΛΟΤΖΙΚ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ, ΜΕ ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΑΥΣΤΗΡΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ, ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝ ΟΧΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ.

Με ένα 90% κι οχι πια ενα 80-82 ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙΣ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ.

και φυσικά...με σαφές ερώτημα: "ΝΑΙ ή ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΤΗΣ, ΣΤΗ ΝΕΑ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΗΣ πΓΔΜ;" 

10 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΕΙΝΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ
    ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΟΝΗΡΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΡΡΙΨΟΥΝ!

    Σίγουρα έχεις καλές προθέσεις όσο ελάχιστοι συνάδελφοι σου και ας σκούζουν παραπάνω.
    Όμως ότι δεικλίδες ασφαλείας και αν σκεφτείς, ακόμα και εάν ΕΣΥ μόνος σου να μετράς ΟΛΑ τα ψηφοδέλτια, ακόμα και 1000% να βγάλεις στο
    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,
    ΑΔΙΚΟΣ ΚΟΠΟΣ!
    ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΤΟΥΣ!
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΑΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΑΦΕΝΤΕΣ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ, ΤΟ ΟΧΙ ΣΕ ΝΑΙ!
    ΑΥΤΟ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ!
    ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ...

    ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΙΣ ΠΑΣΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ψΙλου IQ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ,
    ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ
    ΕΙΝΑΙ ΠΑΜΠΟΝΗΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!
    ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ!
    ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ!
    ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗΣ μαους με τον σημαιοκλέφτη ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΗΡΩΕΣ - ΝΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ !
    ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΠΑΤΡΙΩΤΟ" ΔΙΕΘΝΙΣΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ...

    ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΕΙΝΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ
    ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΟΝΗΡΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΡΡΙΨΟΥΝ!

    Πές των κομμουνιστών που κυβερνούν - και των τριών χρωμάτων - μπλε πράσινοι κόκκινοι- να κάνουν ένα δημοψήφισμα για να αποφασίσουμε ,
    εάν τα σπίτια τους και τα λεφτά τους είναι δικά τους η δικά μας.
    Τι λές θα δεχτούν;

    ΟΧΙ ΣΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"

    Ανδρέας Πετρόπουλος-Ελληνοκρατία

    https://www.youtube.com/watch?v=ySoMpUr1NfE

    ΑΝΤΡΕΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ
    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΛΩΝΑΝ ΔΕΞΙΟΙ
    ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΝ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΗΚΑΝ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ (ΜΠΛΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ) ΚΟΜΜΑ
    ΟΥΤΕ ΩΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ "ΑΥΛΕΣ ΤΟΥΣ"!
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ...ΚΑΙ συγχωροχάρτια στους μπολσεβίκους (μπλε πράσινους κόκκινους) που αποφάσισαν να το παίξουν πατριώτες τώρα που ...είδαν το φως το αληθινό!!!
    Πατριώτες! (Μήπως της Γαλλικής επανάστασης δηλαδή αριστεροί;)
    Ούτε καν δεξιοί η εθνικιστές δεν τολμούν να ομολογήσουν πως είναι και θέλουν και να σώσoυν ΚΑΙ την Μακεδονία ΚΑΙ την Ελλάδα , από τα νύχια των κομμουνιστών!!!

    ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΙ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΜΕ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΤΗΝ ΥΠΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΙΕΤΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΑΤΗΡΙΑ!
    ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ , ΔΕΞΙΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΡΙΣΜΟΥ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ!!!
    ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ,
    ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΝΑ ΠΑΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ...


    ΘΥΜΗΘΕΙΤΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ
    ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΥΤΕ ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ , ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΩΛΟΥΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΑΥΤΗ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΓΙΑΝΙΚΗ ΓΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΞΑΦΝΙΚΗ…ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ...- Απομακρύνεται το ενδεχόμενο συμφωνίας, λέει κυβερνητικός αξιωματούχος

    Διπλωματία
    01/06/2018 - 16:51
    -----

    Ξαφνική …εμπλοκή στο Σκοπιανό καθώς οι νέες εξελίξεις φέρνουν ανατροπές στο μέχρι σήμερα διαμορφωμένο σκηνικό μετά τις αλλεπάλληλες διαπραγματεύσεις.

    Σύμφωνα με τα λεγόμενα κυβερνητικού αξιωματούχου απομακρύνεται το ενδεχόμενο συμφωνίας στο σκοπιανό τις επόμενες ημέρες. «Η πλευρά της ΠΓΔΜ από ό,τι φαίνεται δεν είναι ακόμη έτοιμη να ανταποκριθεί στα όσα συμφωνήθηκαν στις Βρυξέλλες ανάμεσα στους δύο υπουργούς Εξωτερικών. Συνεπώς, η πιθανότητα συμφωνίας εντός των επόμενων ημερών φαίνεται πως απομακρύνεται. Πιθανότατα να απομακρύνεται και η τηλεφωνική επικοινωνία των δύο πρωθυπουργών», είπε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός αξιωματούχος.

    Όπως προκύπτει από τα λεγόμενα του κυβερνητικού αξιωματούχου είναι δύσκολο να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα που θα οδηγούσε τα Σκόπια στον προθάλαμο της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, ένα χρονοδιάγραμμα που είχε ως ορόσημο τη Σύνοδο Κορυφής του Ιουνίου.

    Να σημειωθεί ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος το πρωί, σε αντίθεση με τον Νίκο Κοτζιά που τις τελευταίες ημέρες εμφανιζόταν βέβαιος για την ύπαρξη συμφωνίας, επισήμανε ότι «δεν υπάρχει συμφωνία αυτή τη στιγμή».

    Η εμπλοκή της τελευταίας στιγμής καθιστά θρίλερ την υπόθεση συμφωνίας για το Σκοπιανό. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως κάποιοι, ανάμεσά τους και ο Έλληνας ΥΠΕΞ Νίκος Κοτζιάς, βιάστηκαν να μιλήσουν για συμφωνία.

    Από την απέναντι πλευρά έφτασαν μηνύματα υπαναχώρησης σε ουσιώδη ζητήματα δηλαδή σε θέματα που αφορούν στον πύρινα της διαπραγμάτευσης.

    Σε μία προφανή πίεση των τελευταίων στιγμών φαίνεται ότι οι δύο πλευρές διαμηνύουν η μια στην άλλη τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν μέχρι να καταλήξουν σε συμφωνία. Ωστόσο αυτό έχει ως αποτέλεσμα να κινδυνεύει να τιναχθεί στο αέρα το χρονοδιάγραμμα που καθορίζεται από ΕΕ και ΝΑΤΟ.

    ☆ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ
    ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ
    ΤΟΥ ΘΕΟΥ....Ο Π Ω Σ Π Α Ν Τ Α.☆


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Σύμφωνα με κυβερνητικό αξιωματούχο"
    Η γνωστή κίνηση (καραμέλα) τακτικής για να θωλόσουν τα νερά και να μετρήσουμε αντιδράσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΙΤΕ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ....!!! Επίσημος Κρατικός Φορέας ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ Τα Σκόπια ως «Μακεδονία» ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...!!!
    ΣΤΟΧΟΣ - 01 Ιουνίου -

    ☆---- Π Ρ Ο Δ Ο Τ Ε Σ ----☆

    Δείτε οι οι πουλημένοι τι έκαναν πάλι... ΔΕν υπάρχει ούτε ντροπή ούτε φιλότιμο για του Κρατικοδίαιτους ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥΣ και διορισμένους από τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ...

    Η συγκεκριμένη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου URGENT (Urban Regenaration: European Network of Towns) που συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Ευρώπη για τους Πολίτες, στην αίθουσα εκδηλώσεων της... Στέγης Ποντίων Αγίας Βαρβάρας Αττικής!

    Βασικός Φορέας της Διοργάνωσης Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (E.E.T.A.A.) που έχεις ως βασικούς μετόχους το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης από κοινού με το Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, η Κεντρική Ένωσης Δήμων Ελλάδας, η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας, το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων... Δηλαδή μια 100% Κρατική Εταιρεία...!!!
    η στιγμή που ο Ελληνισμός ετοιμάζεται να ξεσηκωθεί για το ξεπούλημα, κάποιοι στην Ελλάδα βάφτισαν την ΠΓΔΜ… «Μακεδονία». Σε συνέδριο που φιλοξενήθηκε σήμερα στην Αγία Βαρβάρα Αττικής, και διοργανώνει ο Ευρωπαϊκός Όμιλος Εδαφικής Συνεργασίας ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ, σε συνεργασία με τον Δήμο Αγίας Βαρβάρας και την ΕΕΤΑΑ, τα Σκόπια αναφέρονταν στα επίσημα έγγραφα ως «Μακεδονία»!

    Η συγκεκριμένη εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου URGENT (Urban Regenaration: European Network of Towns) και συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Ευρώπη για τους Πολίτες». Για τη σημειολογία, αξίζει ίσως να αναφερθεί ότι πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων της… Στέγης Ποντίων Αγίας Βαρβάρας Αττικής!

    Με τη συγκεκριμένη δράση ολοκληρώνεται η πορεία των εργασιών περίπου δυο ετών ενός διακρατικού εταιρικού σχήματος από φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης και φορείς της κοινωνίας των πολιτών που εργάστηκαν στον τομέα της ανίχνευσης, αποτύπωσης, καταγραφής κι εξέλιξης μοντέλων τοπικής ανάπτυξης με αντικείμενο διερεύνησης το στοιχείο της μετανάστευσης αλλά και ευάλωτες κοινωνικές ομάδες άλλου χαρακτήρα. Ο ΕΟΕΣ Αμφικτυονία, σε συνεργασία με τον Δήμο Αγίας Βαρβάρας και την ΕΕΤΑΑ, δημιούργησε και συντόνισε την Ομάδα Πολιτών κατά των Διακρίσεων και κατάφερε μέσα από την μεθοδολογία που εφάρμοσε να αναδείξει το επιτυχημένο μοντέλο συμβίωσης και κοινής ανάπτυξης πολιτών, ανεξαρτήτως εθνικών, πολιτισμικών ή άλλων καταβολών και χαρακτηριστικών, στην Αγία Βαρβάρα.

    Δείτε ολόκληρο το έγκλημα της Διακρατικής αυτής συνάντησης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νεοταξική εθνομηδενιστική άλωση με πομπώδεις πολιτικ-ορθές ονομασίες και τίτλους.
      Μια μέρα, αυτά όλα θα τους τα χώσουμε στον κ... τους!

      Διαγραφή
  5. ΑΞΙΟΣ...!!! ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΗΣ.
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΝΤΙΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΥΦΤΟΣ. ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΑΣΤΑΕΙ Η ΣΚΟΥΦΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΡΕ ΟΥΣΤ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΒΡΙΟΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ. ΕΒΡΕΟΣΚΟΥΛΙΚΙΑ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παναγιώτη,
      το σχόλιό σου αναρτήθηκε, μόνο για την δικαιολογημένη αγανάκτηση που έχουμε όλοι μας με τους προέδρους και τα σωματεία των Ποντίων που όχι μόνο παρέκαμψαν το επίμαχο βίντεο με τον Μπουτάρη να λέει 'χέστηκα', αλλά και που εγκατέλειψαν όλους του Πόντιους (Έλληνες λέγω!) που αγρίεψαν με την παρουσία του Μπουτάρη στην εκδήλωση.
      Μην ξανακάνεις αυτό το φάουλ να γενικεύεις...
      Όσο για τους γύφτους, συμφωνώ.

      Διαγραφή
  7. ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ.ΣΗΜΕΙΩΤΟ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Η ΓΕΝΙΚΕΥΣΗ ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ Η ΠΡΩΤΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΡΙΖΑ.ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 1965 1980 1994 2000 ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΗΡΘΑΝ ΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ.ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ετσι κι αλλιως οπως παμε και οι ελληνες..."γυφτοι" στο τελος θα καταντησουμε, οποτε no problem.

    ΑπάντησηΔιαγραφή