«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

Το γέλιο βγήκε απ'τον Αυτόλυκο...



..αλλά και από τον Λευτέρη Πανούση:

Οι παρουσες


Αυτό, το να βγαίνει η "άλλη" στα τηλεκωλάδικα, αξούριστη και με υφάκι αλά καμπαρέ σιχτίρ, για να δηλώσει "παρούσα", ενώ ο καλός Θεός του έχει δώκει μια χαρά αρχιδάκια, με ξεπερνάει, ρε πούστη μου...

Τι παρούσα, "κυρά" μου;
Κάμε πρώτα αίτηση για αλλαγή φύλου στον Θεό κι άμα σου στείλει ο αρχάγγελος Γαβριήλ κανένα περισσευούμενο μουνάκι, απ' τον καιρό της δημιουργίας της Εύας, βγες να μας δηλώσεις παρούσα.
Και μιλάμε για αληθινό αιδοίο - έτσι;
Όχι τίποτα φριχτές πληγές, που σου σκάβουν στα σκέλια, οι χειρούργοι για να αυταπατάσαι ότι τάχα μου έγινες γυναίκα.  

Καθότι το Παρών ή το Παρούσα, δεν το καθορίζεις εσύ κυρία αποτέτοια μου. Εσύ απλώς βιάζεις τις λέξεις και συνεπώς διαστρεφεις τα νοήματα της Ύπαρξης.
Κι ένας κόσμος διεστραμμένων νοημάτων είναι ένας κόσμος διεστραμμένων όντων. 

Γιατί βλέπεις, κυρία μου, η διαστροφή δεν είναι το τι γουστάρεις να κάμεις στο κρεβάτι σου αλλά το τι κάμεις [εν αγνοία σου] στην πεμπτουσία του Πολιτισμού - δηλαδή στις λέξεις και στα νοήματα τους... 


Ιδού και το πανηλίθιο βιντεάκι που υποτίθεται ότι διαφημίζει το υπαίθριο καφέ αμάν των νεοταξίτικων σούργελων: https://youtu.be/ppxMNN9Co68
Γελάστε άφοβα.

Το γέλιο δεν τιμωρείται ακόμα από τους αντιρατσιστικούς νόμους τους...


Διεκδικούν λέει ουσιαστική ορατότητα!
Ότι μπορει να σημαινει αυτό...

Εδώ λοιπόν μιλάμε για διαστροφή των νοημάτων και εξευτελισμό των λέξεων, που αποτελεί και την πλέον επικίνδυνη ψυχανωμαλία, σε όλο το εύρος της νεοταξικής προπαγάνδας.

Προσέξτε στο βιντεακι, τα "κορίτσια" με τα μούσια, που μας λέγουν τον πόνο τους, πιασμένα χεράκι-χεράκι.
Το πρόβλημα τους είναι ότι δεν μπορούν να "εκφράσουν" ανοιχτά και δημόσια την  σεξουαλική τους επιλογή, διενεργώντας παραδείγματος χάριν αλλαξοκωλιές στο Συνταγμα...
Η κοντή μάλιστα με το μαύρο μπλουζάκι και το σκαλπ ξουρισμένο, αλά γλομπέ, εκφέρει το αμίμητο...
Διεκδικεί μας λέει, "ουσιαστική ορατότητα!", εννοώντας μάλλον ότι γουστάρει να τον παίρνουν μάτι ενώ αλλάζει δημοσίως γλωσσόφιλα με τη γκόμενα του και κατόπιν να του λένε και μπράβο! 

Πέραν από τη νηπιακή φάση της βιντεάδικης γλώσσας [η ορατότητα μετριέται με βαθμούς, όπως ας πούμε η υγρασία ή ο σεισμός και όχι με αποκλίσεις ή συγκλίσεις επί της ουσίας της, όπως παραδείγματος χάριν η γνώση...] μπαίνει και ζήτημα αν επίτηδες έχουν διαλέξει οι μηχανικοί ελέγχου του νου, τόσο ηλίθιες φάτσες για να περάσουν τα κρυφά τους μηνύματα ή απλώς το έκαμαν από άγνοια.

Διότι το βρίσκω πολύ πιθανόν, μιας και η νεοταξίτικη προπαγάνδα απευθύνεται εν γένει σε ένα λωβοτομημένο κοινό, να προσπαθούν εντελώς ενσυνείδητα να το διατηρούν σε κατάσταση διανοητικής ανεπάρκειας και γλωσσικής ένδειας, ωστε να ενδοβάλλουν πιο εύκολα, τα νηπιακού επιπέδου μηνύματα τους.

Είναι δηλαδή κάτι σαν τα κλισέ της αριστερής προπαγάνδας [από την οποία έχουν αντιγράψει τα πάντα οι μηχανικοί ελέγχου του νου]
Αν πεις, παραδείγματος χάριν, στους χαχόλους ότι θα τους κόψεις τις συντάξεις, τους έχασες. Αν όμως τους πεις ότι θα "επαναπροσδιοριστούν οι συντάξεις βάσει της ποσόστωσης της προσωπικής διαφοράς, για να έχουν μια αξιοπρεπή σύνταξη τα περήφανα γηρατειά", τους έχεις κάμει ψηφοφόρους σου...

Έτσι τους πετάς και μια "ουσιαστική ορατότητα", αφήνοντας τον πάσα έναν βασιβουζούκο των εννοιών, να φαντασιώνεται ότι θέλει.
Και μετά σου δηλώνει "παρούσα κι αξούριστη..."        


Όχι αυτή δεν θα είναι παρούσα. Για να μην τη δουν οι παρούσες και την κάνουνε...

Κι έρχομαι τώρα εγώ και αναρωτιέμαι...
Τι παναπεί κυρία μου ότι διεκδικείς "ουσιαστική ορατότητα"; Δεν σου φτάνει δηλαδή να γαμιέσαι με την πάσα μία κυρία [του αρσενικού φύλου] και να μην σε ενοχλεί κανένας; [Διότι ουδείς γνοιάζεται περί της χρησεως της κωλοτρυπίδος σου]
Θες να σε χεροκροταμε κι απο πανου;

Εμ' άμα είναι έτσι, να' ερθω κι εγώ με τη γκόμενα μου [γένους θηλυκού] στην παρέλαση σας και να της πιάνω τον κώλο μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη.
Θα με χειροκροτήσουνε ή θα με μουτζώσουνε; [Και πολύ καλά θα μου κάμουν, να με διαβολοστείλουν...]
Ασε που έτσι και τολμήσω να της κάμω καμιά τέτοια αισθητική φρικαλεότητα, εν μέση οδώ, η γυναίκα θα γυρίσει και θα μου αστράψει ένα χαστούκι, σαν αυτό που έριξε ο κ. Κασιδιάρης στην δικιά σας...

Διότι κυρίες μου, το θέμα δεν είναι αν σας αναγνωρίζει η κοινωνία το δικαίωμα να τον παίρνετε από όλες τις τρύπες αλλά κατά πόσον έχετε σέβας σε ένα ελάχιστο έστω, του παγκόσμιου κώδικα Ηθικής και Αισθητικής συμπεριφοράς.

Κι όταν αιδοιοκωλογλείφεσαι δημοσίως επιδεικνύοντας το στρινγκ σου και το κιτς σου, ο άλλος σε μουτζώνει γιατί συμπεριφέρεσαι σαν γουρούνα, χωρίς το ελαφρυντικό της γουρουνίσιας αθωότητας.
Όχι επειδή είσαι λιλίκα.
Νομίζω;
    

Έτσι ακριβώς!




Εδώ ιδέστε!
Οι αδερφές μας στην Κύπρο ανέθεσαν στην Αλβανίδα να τους κάμει promotion στα δικά τους γκεουλιάσματα
Tragik ρε πούστη μου...
Αλβανοποιηθηκαμε εντελως...

Ωστόσο αυτό από μόνο του, αποδεικνύει το ότι η συμμετοχή σε ένα gay pride, προϋποθέτει ένα ήδη χαμηλότατο επίπεδο αισθητικής και νοητικής επάρκειας, σε βαθμό δηλαδή αλβαναριού.
Χωρις υπερβολή θα σας έλεγα ότι άπαντες οι παρελαύνουσες, πρέπει να είναι ή πολύ ηλίθιες ή πολύ κακόγουστες ή [συνήθως] και τα δύο...  


Ιδού! Κι αυτοί φυσικά παρούσες...
[Δεν ξέρω μόνον αν ο ένας τους τουλαχιστον έχει πλυθεί το τελευταίο εξάμηνο...]
Τι λέγαμε για κακογουστιά και ηλιθιότητα;


Και σας προτείνω ακόμα να παρατηρήσετε προσεκτικά στο βιντεάκι με τις "παρούσες" το οξύμωρον, ότι εξόν από το ζευγάρι των αξουριστων "παρουσών", όλα τα άλλα πρόσωπα που λέγουν τα δικά τους, σε ανάλογη νηπιακή γλώσσα, συνθηματοποιημένη και κλισαρισμένη, είναι θηλυκού γένους.
Και μάλιστα το πρώτο αχαμνό που εμφανίζεται, μας κάμει και μαθήματα φεμινισμού!

Γιατί όμως ο "φεμινισμός" και η ομολαγνεία, πάνε πακέτο;
Να σας πω εγώ, γιατί...

Διότι οι "φεμινίστριες", οι μεταναστολάγνες, οι ισλαμόκαυλες, οι καραλεσβίες, οι αγάμητες, οι ομολάγνες, οι προοδευτικιές, οι μπουρτζόβλαχες, οι ανοργασμικές και οι α-νόητες, αποτελούν ακριβώς το ίδιο προνομιακό νεοταξίτικο κοινό, σε βαθμό που οι περισσότερες από δαύτες να είναι ταυτόχρονα όλα αυτά!

Πρόκειται δηλαδή για άτομα χαμηλής συναισθηματικής και εγκεφαλικής νοημοσύνης, που δυσκολεύονται να αντιληφθούν, να νοηματοδοτήσουν και να συνειδητοποιήσουν την πραγματικότητα της Ύπαρξης και κατασκευάζουν έναν φαντασιακό κόσμο, στον οποίο επιλέγουν να ζήσουν. 
Στη συντριπτικη τους πλειοψηφία έχουν δώσει στρεβλή λύση στο οιδιπόδειο σύμπλεγμα τους, αναζητώντας ματαίως και διαρκώς μία ιδανική Μητέρα [ή έναν Πατέρα] στις ομόφυλες σχέσεις. Γι αυτό είναι τόσο συχνή η περίπτωση ομόφυλων ζευγαριών μεταξύ νεαρών και μεσόκοπων [ή και ηλικιωμένων] ατόμων.

Με τη διαφορά ότι έτσι και πέσει ο πέπλος της Μάγια, που ευτυχώς γι αυτούς σκεπάζει την πραγματικότητα, καταρρέουν σωματικά ηθικά και ψυχικά. Για του λογου το αληθες, κάντε μία στατιστική στους πιο συχνους πελατες των λογης "ψυχοθεραπευτων" και θα εντυπωσιαστειτε με το ποσοστο των ομοφυλων ατομων, που δεν μπορουν να ζησουν χωρις τον γκουρου τους!
Αν και δεν χρειάζεται να το ψάξετε πολύ για να συνειδητοποιήσετε τον φαντασιακό κόσμο στον οποίο διαβιούν αυτά τα "πολυπολιτιμσικά, αλληλέγγυα και ομολαγνικά πλάσματα.
Αρκεί να φανταστείτε ότι τα ρίχνετε να ζήσουν για μία ημέρα σε μία ισλαμική χώρα, από αυτές που γουστάρουν.
Να είσαστε βέβαιοι ότι θα κόψουν φλέβες.
Γιατι απλούστατα το ψέμμα τους δεν αντέχει στην πραγματικοτητα.

Για να μην τα πολυλογούμε εν ολίγοις, τα gay prides, οι ομολαγνικες φιεστες, οι ξεκωλοπαρατες και τα συναφη, δεν ειναι παρα ενα κομματι του πεπλου της μαγιας, της διαστρέβλωσης της Ύπαρξης δηλαδη, ελλειμματικών και προβληματικών ατόμων, που έχουν κατασκευάσει έναν φαντασιακό κόσμο και ζουν εκεί μέσα, προσπαθωντας να ξεφύγουν από τα προσωπικά σεξουαλικά, ψυχολογικά, οικογενειακά και υπαρξιακά τους αδιέξοδα. 
   



Κι αυτές παρούσες!
Η μία είναι ηθοποιός και η άλλη είναι πολιτικιά.
Και οι δυο τους έχουν εθιστεί να χρησιμοποιούν τις λέξεις ως εμπορεύσιμο είδος. Η ηθοποιός επειδή πρέπει να υπο-δυθεί κάποιο άλλο πρόσωπο, παπαγαλίζοντας δανεικές λέξεις και η πολιτικιά επειδή πρέπει να ξεγελάσει τους ψηφοφόρους και να τους πασάρει μπιφτέκι σόγιας αντί για φρέσκο ντόπιο μοσχαράκι...
Δεν μου κάμει λοιπόν εντύπωση το ότι βρίσκονται εκεί.

Επαγγελματίες ψεύτες, σε βαθμό που καταντάνε ψεύτικοι οι ίδιοι...






 Κι αυτός παρούσα!
Πως το λέει να δεις... Όπου κώλος και αριστερά, η Βασίλω πρώτη.
Απορώ όμως ρε παιδί μου... Τι γυρεύει αυτή εδώ η "παρούσα" στην υποτιθέμενη δεξιά παράταξη;
Τη μια είναι "παρούσα" στις υιοθεσίες παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια. Την άλλη είναι "παρούσα" στα μνημόσυνα των κόκκινων καπεταναίων που έσφαζαν τους δεξιούς με τα κονσερβοκούτια. Την παράλλη δηλώνει παρούσα στη γιορτη της κυβερνησης του βουνου στους Κορυσχαδες. 
Μονο σε οτι έχει σχεση με την ελευθερία και την αξιοπρεπεια της Ελλαδας, ειναι απούσα...
Τωρα θα μου πεις - μα στη γαλαζια συμμορια ειναι το μαγαζι της μαμας του. Που ηθελες να παει το παιδι; 
Σωστά!
Κι εγώ, εδώ που τα λέμε, αν η μαμά μου είχε μαγαζί γωνία στο Κολωνάκι, δεν θα έτρεχα να παρακαλάω [ματαίως] τον σουβλατζή στην πλατεία Γκύζη, να με προτιμήσει για ντελιβερά, από τον Αλβανό.
Θα διοριζόμουνα απευθείας διευθυντής πωλήσεων στο μαγαζί της μαμάς και θα το έπαιζα και πολυπολιτισμικιά, από αλτρουϊσμό βεβαίως-βεβαίως.
Το πρόβλημα συνεπώς δεν το έχει η συγκεκριμένη παρούσα
Το πρόβλημα το έχουν οι όποιοι πατριώτες [;] που πάνε και ψηφίζουν τη γαλάζια πολιτική συμμορία, αντί να τις κάνουνε όλες απούσες από τις βολές τους, αρνούμενοι να δώκουν ψήφο σε μια δράκα προδοτών, κομμουνιστολάγνων, μεταναστόκαυλων και ομολιγούρηδων...




 Κι εδώ η μοναδική και αδιαφιλονίκητη ζωντανή απόδειξη της φρικαλεότητας 
των νεοταξιτών ψυχανώμαλων, που έχουν το θράσος να ομιλούν για αναδοχή παιδιών 
από ομόφυλα ζευγάρια

Σφίχτε το στομάχι σας και δείτε και ξαναδείτε αυτή τη συγκλονιστική εικόνα 
Δείτε και αποτυπώστε τη φρίκη που νιώθει αυτό το αγοράκι μπροστά στο ανδρικό σεξουαλικό όργανο, που γι αυτό πολύ πιθανόν να αποτελεί την εφιαλτική εικόνα ενός οργάνου σεξουαλικών βασανιστηρίων.. 

Συλλογιστείτε μοναχά τι είδους πολλαπλές κακοποιήσεις έχει υποστεί το αγοράκι, που μια κοινωνία λωβοτομημένων πολιτών, θέσμισε και επίσημα, να παραδίδεται ως πικάντικο μεζεδάκι στις ορέξεις του κάθε ομοανώμαλου.
Δείτε το και ξαναδείτε το και φτυστε τους εκεί που τους πρεπει.
Στις καλπες!
[Σαμπως εχετε κι αλλη δυνατοτητα διαμαρτυρίας ρε κακομοιρηδες, που θα μπορουσε εκεί να ειναι το δικο σας παιδι;]

Αυτα, προς το παρόν...
Διότι κυριες μου, εκει που ακουγεται το πιο πολυ γελιο, μπορει να κρυβεται και το πιο γοερο κλαμα...
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη
 
 

3 σχόλια:

  1. ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΟΥΣΗ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΣΟΝ ΗΔΗ ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΈΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΊΔΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΊ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΑΣΗ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΊΠΕΔΟ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΙΓΟΣΤΟ ΕΣΤΩ. ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΠΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΩΝ ΜΟΝΤΕΡΝΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΠΩΣ ΒΡΟΝΤΑ ΒΡΟΝΤΑ ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΙΣ ΑΝΤΑΠΟΔΌΣΕΙΣ ΠΑΡΤΗ ΚΑΙ ΦΥΓΕ. ΠΑΝΑΓΙΏΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οπως ο Σολτσενιτσιν λεει οτι οι μπολσεβικοι δεν ηταν Ρωσσοι και οτι με απυθμενο μισος εσφαξαν 66 εκατ. Ρωσσους Ορθοδοξους αποκλειστικα, απο το 1918 μεχρι το 1957, ετσι κι* εγω λεω οτι οι σημερινοι κουμουνιστοσυμμοριτες δεν ειναι Ελληνες. Οχι μονο τη πορτα, Αγαπητε Παναγιωτη, αλλα βαλε φωτια και καφτο το κολοσπιτο αφου βεβαιωθεις οτι ειναι και ο Παγκαλος μεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε ahoy ΔΕΝ χρειάζεται ΑΥΤΟ που σκέφτεσαι ούτως ή άλλως είναι ΑΠΟ μόνοι τους καμμμμμμεννννοι.ΕΧΩ άλλη γνώμη ΓΙΑ δαύτους....ΠΑΝΑΓΙΏΤΗΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή