«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων δεν είναι μία. Υπάρχουν Τουλάχιστον δύο Δυνατοί / Παίχτες, οι οποίοι θέλουν να εφαρμόσουν την δική τους ΝΤΠ / Ατζέντα, κυρίως διά της ενεργειακής οδού, εξ ης και οι τοπικές πολεμικές συγκρούσεις... και όσες ακολουθήσουν...




  
ΠΕΡΙΗΓΗΘΕΊΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ 

 

14 σχόλια:

  1. ☆☆☆ Ο ROTHSCHILD ΣΚΟΤΩΝΕΙ "ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ" ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ☆☆☆
    🔔🔔🔔

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βουίζουν τα αφτιά των Αμερικανών στην Κίνα – Τους χτύπησαν με προηγμένο ηχητικό όπλο – Στο «κόκκινο» η ένταση μεταξύ Ουάσιγκτον και Πεκίνου
    Δημοσίευση: 9 Ιουνίου 2018, 11:27 πμ | Ανανέωση: Ιούνιος 9, 2018 στις 2:04 μμ
    ------
    Αμερικανοί αξιωματούχοι στην Κίνα διατάχθηκαν να εκκενώσουν τη χώρα αμέσως μετά από μια σειρά μυστηριωδών ύποπτων περιστατικών που έχουν προκαλέσει αναστάτωση στην Ουάσιγκτον , αναφέρει ο ξένος τύπος στο σύνολο του.
    Μια ειδική ιατρική ομάδα του Πενταγώνου εξειδικευμένη σε αυτές τις περιπτώσεις εξετάζει επί του παρόντος όλους τους Αμερικανούς διπλωμάτες, αφού oi υπάλληλοι παραπονέθηκαν για «αφύσικες αισθήσεις ήχου και πίεσης», αντανακλώντας στις παλαιότερες ανεξήγητες «ήπιες επιθέσεις» Αμερικανών διπλωματών στην Κούβα.

    Πριν μερικούς μήνες έκθεση Αμερικανών ερευνητών ανέφερε ότι για τέτοια περιστατικά υπεύθυνη ήταν η χρήση προηγμένου ηχητικού όπλου, το οποίο λειτουργεί πέρα από το εύρος των ήχων που μπορεί να ακούσει ο άνθρωπος, και φέρεται να χρησιμοποιήθηκε εναντίον των Αμερικανών διπλωματών και μελών των οικογενειών τους.

    Προφανώς πρόκειται για συσκευή που χρησιμοποιήθηκε εκτός της αμερικανικής πρεσβείας, στα σπίτια των διπλωματών με στόχο τους Αμερικανούς.

    Το μυστήριο στην όλη υπόθεση είναι ότι το κάθε περιστατικό διαφέρει, ανάλογα με το θύμα. Κάποιοι αντιλαμβάνονταν ότι κάτι συνέβαινε τη στιγμή που συνέβαινε, και υπήρχαν ενδείξεις για κάποιου είδους ηχητική επίθεση, ενώ άλλοι δήλωσαν ότι ξυπνούσαν με ένα βουητό στα αυτιά τους, το οποίο σταματούσε όταν απομακρύνονταν από τα κρεβάτια τους.


    Επίσης, οι επιθέσεις φαίνεται πως γίνονταν τη νύχτα, και σε κάποιες περιπτώσεις σε «ριπές» που διαρκούσαν λεπτά.

    Προκειται για υπερηχητικό λέιζερ που διαπερνα το κρανιο του ανθρωπου και
    το "ξεσκιζει" νιωθεις οτι σε τρυπουν βελονες, εχεις ιλιγγους, πονοκεφαλους ισχυρους κλπ.
    Ωστόσο άλλες φορές τα θύματα δεν ένιωθαν ή άκουγαν τίποτα μέχρι να αρχίσουν τα συμπτώματα, που κυμαίνονταν από πονοκεφάλους, ναυτίες, πρηξίματα στο κεφάλι, απώλεια ισορροπίας κ.α.
    Μιλάμε σίγουρα για όπλα που κατέχουν σίγουρα όμως προηγμένες χώρες με σύγχρονη τεχνολογία με σκοπό την πρόκληση «προβλημάτων» στους ανθρώπινους στόχους που ήταν Αμερικανοί διπλωμάτες.

    Το ΥΠΕΞ των ΗΠΑ ανακοίνωσε την απόσυρση αρκετών διπλωματών από την Κίνα μετά τις ομολογίες τους ότι υπέφεραν από τις ίδιες μυστηριώδεις συνθήκες που αναφέρθηκαν από διπλωμάτες των ΗΠΑ στην Κούβα το 2017.

    Τουλάχιστον δύο Αμερικανοί ανέφεραν ότι «άκουγαν περίεργους θορύβους στην Κίνα», σύμφωνα με τους New York Times.

    Η Ιατρική ομάδα που έχει φθάσει στην Κίνα αυτήν την εβδομάδα εξετάζει πρωτόγνωρα περιστατικά «λεπτής ασαφής, αλλά ανώμαλης αίσθησης περίεργου ήχου και πίεσης» στη νότια κινεζική πόλη Guangzhou .

    Η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών, Heather Nauert, δήλωσε ότι εκείνοι που επιστρέφουν πίσω θα υποστούν περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβανίας.

    Ο υπουργός Εξωτερικών Mike Pompeo ανακοίνωσε τη δημιουργία ειδικής ομάδας εργασίας για τη διερεύνηση των περιστατικών.

    «Δεν έχει αποδειχθεί η ακριβής φύση των τραυματισμών που υπέστησαν τα πληγέντα μέλη της αμερικανικής διπλωματικής αποστολής και η ύπαρξη κοινής αιτίας για όλες τις περιπτώσεις», ανέφερε.
    ☆ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ..☆

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 9/06/2018 - 08:49 | Τελευταία ενημέρωση: 09/06/2018 - 11:19
    ΠΥΡΑΥΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ -ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ..!!!
    Αλλαζει τα δεδομένα υπέρ της Τουρκίας ο νέος πύραυλος cruise SOM με ακτίνα 800 χλμ.εως 1000χλμ.(φωτό, βίντεο)
    🔸️🔸️🔸️
    «Στόχος της Τουρκίας είναι η ανάπτυξη μιας έκδοσης του βλήματος SOM (Satha Atılan Orta Menzilli Mühimmat) μέγιστου βεληνεκούς 800 χιλιομέτρων. Έχουμε ήδη αναπτύξει τον SOM με 250 χιλιόμετρα [σ.σ. βεληνεκές]. Ο επόμενος στόχος είναι να φτάσουμε τα 800 εως 1000 χιλιόμετρα βεληνεκές. Δουλεύουμε ήδη πάνω σ’ αυτό», δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Nurettin Canikli.

    Υπενθυμίζουμε ότι τα πρώτα επτά βλήματα της βελτιωμένης έκδοσης SOM-B1 παραδόθηκαν στην τουρκική Αεροπορία (THK) τον περασμένο Ιανουάριο, ενώ στα μέσα του περασμένου Μαρτίου ξεκίνησαν οι δοκιμές της έκδοσης SOM-Β2, οι οποίες έγιναν από μαχητικά F-16 Block.40 της 401 Μοίρας (401 Filo).

    To SOM είναι βλήμα τεχνολογίας cruise, ικανό να εκτοξευθεί από τον αέρα, την θάλασσα και την ξηρά. Το βλήμα αναπτύχθηκε από τις εταιρίες TUBITAK SAGE (σχεδίαση και ανάπτυξη) και Roketsan (παραγωγή και εμπορική προώθηση) με ίδια μέσα.

    Η ανάπτυξη του ξεκίνησε το 2006 και ολοκληρώθηκε το 2011. Είναι βλήμα προσβολής κινούμενων και σταθερών στόχων σε μέγιστες αποστάσεις άνω των 185 χιλιομέτρων (έκδοση SOM-A, η οποία προσβάλει στατικούς στόχους με τη χρήση συντεταγμένων στην τερματική φάση) ή σε αποστάσεις έως 250 χιλιόμετρα (έκδοση SOM-B1).

    Η έκδοση SOM-B1 μπορεί να προσβάλει στατικούς και κινούμενους στόχους με τη χρήση υπέρυθρου συστήματος στην τερματική φάση (αμφότερες οι εκδόσεις φέρουν πολεμική κεφαλή υψηλής εκρηκτικότητας).
    Σε εξέλιξη, σε φάση δοκιμών, βρίσκεται η ανάπτυξη της έκδοσης SOM-B2 η οποία θα ενσωματώνει διπλή πολεμική κεφαλή για την προσβολή στρατηγικών και καλά προστατευμένων στόχων και η ανάπτυξη της έκδοσης SOM-J (σε συνεργασία με την Lockheed Martin) η οποία προορίζεται για χρήση από τα F-35 Lightning II.
    Στην έκδοση SOM-J το βλήμα θα έχει ποιο συμπαγή σχεδίαση, αναδιπλούμενα πτερύγια και προωθητικό κινητήρα για καλύτερα πτητικά χαρακτηριστικά.
    Αξίζει να σημειωθεί ότι σε όλες τις εκδόσεις του το SOM ενσωματώνει σύστημα ζεύξης δεδομένων (Data-Link) για ανανέωση δεδομένων εν πτήση. Σε τουρκική υπηρεσία τα βλήματα SOM-A/-B1 εξοπλίζουν, ήδη από το 2012 και 2018 αντίστοιχα, τα αεροσκάφη F-16 Fighting Falcon και F-4E 2020 της THK.

    Ο SOM είναι ένα πραγματικό πρόβλημα για την Ελλάδα και την άμυνα μας, διότι πρόκειται για ένα βλήμα, το οποίο η Τουρκία μπορεί να εντάξει σε υπηρεσία μαζικά και όποτε θέλει, αφού αποτελεί εγχώρια ανάπτυξη, άρα δεν υπόκειται στην καλή ή κακή θέληση του προμηθευτή.
    Η πρόθεση ανάπτυξης της έκδοσης με βεληνεκές 800 εως 1000 χιλιόμετρα εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο πλήρους απεξάρτησης της Τουρκίας, στον τομέα της αμυντικής βιομηχανίας.

    Σε περίπτωση επιτυχούς κατάληξης η Τουρκία θα έχει στο οπλοστάσιο της ένα βλήμα ανάλογο των αμερικανικών AGM-158C JASSM-ER μέγιστου βεληνεκούς περί των 1.000 χιλιομέτρων...!!!
    ☆ ΔΗΛΑΔΗ...ΤΟΝ ΗΠΙΑΜΕ.☆

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. KΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ : ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΝΕΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ;;
    ΞΑΦΝΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ...!!!
    🔹️🔹️🔹️
    Κόσμος
    09/06/2018 - 16:53

    Για επερχόμενο εμφύλιο πόλεμο στην Τουρκία έκανε λόγο ο Τούρκος υπουργός εσωτερικών Σουλεϊμάν Σόιλου θέτοντας σε ύψιστη επαγρύπνηση όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες, καθώς όπως δήλωσε συλληφθέντες Γκιουλενιστές αποκάλυψαν λεπτομέρειες για νέα σχέδια πρόκλησης πραξικοπήματος και κύματος δολοφονιών Τούρκων αξιωματούχων.

    «Υπάρχουν νέα σχέδια για πραξικόπημα και νέα σχέδια μαζικών δολοφονιών αλλά δεν έχουν τη δύναμη που είχαν για αυτά» , φέρεται να δήλωσε ο Soylu μάλλον «ευλογώντας» τα γένια του .

    «Κάθε εβδομάδα ο αρχηγός της τρομοκρατικής ομάδας FETO ( Φετουλάχ Γκιουλέν) τους αποστέλει μηνύματα για να κρατήσει τη δική του οργάνωση υπό τον έλεγχο του», συνέχισε.

    Σενάριο πρώτο, όντως να υπάρχει νέο σχέδιο στα σκαριά καθώς έχει περάσει αρκετός καιρός πλέον.

    Σενάριο δεύτερο, να πρόκειται για προβοκάτσια και απειλεί για εσωτερικούς λόγους ο Τούρκος ΥΠΕΣ.

    Πάντως και αυτή η δήλωση έρχεται μετά την συνάντηση Τσαβούσογλου-Πομπέο και ακολουθεί τα όσα διαδραματίστηκαν με F-35, S-400 κτλ. Μην ξεχνάμε πως για πρώτη φορά υπήρξε τουρκικό δημοσίευμα με τίτλο «Τα F-35 δεν έρχονται Τουρκία».

    «Το κίνημα Gülen πιστεύεται ότι ήταν ένα μία από τις βασικές οργανώσεις οι οποίες ευθύνονται για την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος το 2016, η οποία όμως εξακολουθεί να κατέχει την δύναμη να την επαναλάβει στην Τουρκία», δήλωσε ο Σόυλου.
    ☆ ΞΕΝΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ
    ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
    ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ☆

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κονδύλια 5 εκατ. ευρώ από τον προϋπολογισμό της Βουλής χαρίζει ο Βούτσης στους λαθρομετανάστες..!!!
    17:00 - Α100, ΕΛΛΑΔΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

    Πέντε ολόκληρα...εκατομμύρια ευρώ από τον προϋπολογισμό της Βουλής διατίθενται στο υπουργείο Λαθρο-μεταναστευτικής Πολιτικής μετά από απόφαση του κομμουνιστή προέδρου Νίκου Βούτση με δικαιολογία την αντιμετώπιση των "αυξημένων προσφυγικών ροών", ενώ την ίδια στιγμή οι Έλληνες υπερφορολογούνται και χάνουν τα σπίτια τους μέσω ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.

    Στις 5 Ιουνίου 2018 αποδεσμεύτηκε ένα κονδύλι της τάξεως των 5 εκατ. ευρώ από τον προϋπολογισμό της Βουλής για να κατασπαταληθεί στην λαίλαπα της λαθρομετανάστευσης. Αναλυτικά το συγκεκριμένο διόλου ευκαταφρόνητο ποσό είχε δεσμευτεί από την Βουλή από το τέλος του 2016 και μετά την έγκριση του οικονομικού απολογισμού αποφασίστηκε να διατεθεί στο υπουργείο της Λαθρομεταναστευτικής Πολιτικής.

    Υπενθυμίζουμε ότι αποδεδειγμένα σε αρκετές προηγούμενες περιπτώσεις κονδύλια που έχουν διατεθεί για την αντιμετώπιση των "αυξημένων προσφυγικών ροών" έχουν καταλήξει στις τσέπες κατάλληλα δικτυωμένων Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, όπως οι "Γιατροί του Κόσμου" του Γιάννη Μουζάλα και η Actionaid της Αλεξάνδρας Μητσοτάκη.


    Όμως ειδικά σήμερα που η Ελληνική κοινωνία μαστίζεται από εγκληματικά ποσοστά ανεργίας, απίστευτα μέτρα λιτότητας, υπέρμετρης φορολόγησης και ληξιπρόθεσμων οφειλών στην κομμουνιστική εφορία που υπερβαίνουν το μισό ΑΕΠ η πράξη παραχώρησης πέντε ολόκληρων εκατομμυρίων ευρώ από τον Βούτση για κατασπατάληση με δικαιολογία την λαθρομετανάστευση είναι επιεικώς εξοργιστική.

    Την ίδια στιγμή που τεράστια κονδύλια από όλες τις δομές του κράτους (Ένοπλες Δυνάμεις) κατασπαταλώνται στο μείζον πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, τα σπίτια των Ελλήνων κατάσχονται μέσω κόκκινων δανείων από την υπερφορολόγηση και ηλεκτρονικών πλειστηριασμών για την αποσόβηση οποιασδήποτε νόμιμης αντίδρασης. Παράλληλα, οι ιδιοκτήτες ακίνητης περιουσίας θα κληθούν να πληρώσουν από τις 14 Ιουνίου αυξημένο ΕΝΦΙΑ λόγω της αλλαγής των αντικειμενικών αξιών που θα πλήξει και τις λαϊκές συνοικίες.

    Συμπληρωματικά στον τομέα της δημόσιας υγείας οι λαθρομετανάστες βάζουν σε εξαιρετικό κίνδυνο ιδιαίτερα τα παιδιά των Ελλήνων έχοντας εισάγει μεταδοτικές ασθένειες που είχαν εξαφανιστεί από την Ελλάδα εδώ και πολλές δεκαετίες, όπως η ιλαρά. Υπενθυμίζουμε ότι η κομμουνιστική κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με καμία αντίδραση από την Νέα Δημοκρατία εισήγαγε με τη βία λαθρομετανάστες μέσα στα σχολεία.

    Συμπερασματικά η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να ανασχέσει αποτελεσματικά την απειλή της λαθρομετανάστευσης είναι μια Εθνική Κυβέρνηση του Λαϊκού Συνδέσμου. Όπως έχει δηλώσει χαρακτηριστικά ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος τα σύνορα μπορούν να φυλαχθούν αποτελεσματικά από τις Ένοπλες Δυνάμεις εάν υπάρχει η σχετική πολιτική βούληση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018
    Αφρικανός βασιλιάς βαπτίστηκε Χριστιανός στο Άγιο Όρος (ΦΩΤΟ)
    ------
    Συγκινητικές στιγμές και πνευματική ανάταση για όλους όσοι παραβρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στο Άγιο Όρος. Στο «περιβόλι της Παναγιάς» έλαβε χώρα μια ιδιαίτερη βάπτιση! Ένας από τους αφρικανούς βασιλιάδες από την Ακτή του Ελεφαντοστού (φυλετικός βασιλιάς Tchiffi Zae Jean Gervais από τους οπλαρχηγούς Krou στην Ακτή του Ελεφαντοστού)εντάχθηκε στην Ορθόδοξη Εκκλησία με το όνομα David στις 7 Ιουνίου. Ο βασιλιάς βαφτίστηκε στην Ιερά Μονή Κουτλουμουσίου Αγίου Όρους από τον ιερομόναχο Διονύσιο.

    Ο βασιλιάς Tchiffi Zie Jean Gervais υπηρετεί ως Γενικός Γενικός Γραμματέας του Φόρουμ των Βασιλέων, των Πριγκίπν και των Παραδοσιακών ηγετών της Αφρικής, που ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 2008 στη Βεγγάζη της Λιβύης και έχει την έδρα του στη Σίρτη της Λιβύης.

    Είναι επίσης επικεαλής των Ηνωμένων Βασιλείων της Αφρικής, μιας «μη πολιτικής πλατφόρμας κοινωνικής ανάπτυξης που υποστηρίζει την Προεδρία και την Εθνική Κυβέρνηση, τους θεσμούς και τους λαούς για να υποστηρίξουν τα Εθνικά Σχέδια Ανάπτυξης».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 11 Ιουν 2018
    Κατάλαβες γιατί κόπτονταν για την αποναρκοθέτηση του Έβρου;
    ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΩΝ Α/ΓΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΓΕΕΘΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ¨ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ¨ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.!!!!
    ---------
    Νέα κύματα λαθρομεταναστών άρχισαν πάλι να παραβιάζουν μαζικά τα σύνορα στον Έβρο και να εισέρχονται παράνομα στη χώρα με τις Αρχές να μην έχουν ιδέα από πού και πως εισέρχονται στην «επικράτεια».

    Με τα «σύνορα» να έχουν μόνο θεωρητική έννοια όλη η ελληνο-τουρκική μεθόριος είναι πρακτικά αφύλακτη, με τους λαθρο να εισέρχονται στην ελληνική «επικράτεια» χωρίς κυριολεκτικά κανένα εμπόδιο.
    Ο φράχτης του Έβρου έχει καταντήσει ένα ανέκδοτο και κάθε έννοια κυριαρχίας στην εθνικά ευαίσθητη αυτή περιοχή έχει καταρρεύσει.

    Όπως αναφέρει το Evros-news.gr εικόνες από την περιοχή του Διδυμοτείχου, επιβεβαιώνουν την πλήρη κατάλυση κάθε κλίματος ασφάλειας στην περιοχή.


    Σε βίντεο που ανάρτησε η ιστοσελίδα δείχνει τα όσα αντίκρισαν εχθές, λίγο έξω από το Διδυμότειχο, οι ιδιοκτήτες αποθήκης όταν πήγαν για κάποια δουλειά.
    Βρήκαν εκεί δεκάδες σωσίβια παρατημένα, αλλά και ρούχα βρεγμένα και σκισμένα. Κάτι που ξεκάθαρα δείχνει ότι τα εγκατέλειψαν λαθρομετανάστες, οι οποίοι με την βοήθεια Τούρκων πέρασαν από την τουρκική όχθη του ποταμού Έβρου στην ελληνική και προσωρινά βρήκαν καταφύγιο στην αποθήκη.

    Όπως και να έχει η ανεύρεσή τους λίγη σημασία έχει. Σύμφωνα με τη νέα νομοθετική διάταξη έχουν δικαίωμα να ταξιδέψουν όπου θέλουν στη χώρα, αλλά με την απαγόρευση να την εγκαταλείψουν.

    Ο στόχος βέβαια της κυβερνητικής αυτής πολιτικής είναι προφανής και δε χρήζει ιδιαίτερης ανάλυσης.

    Αυτό που έχει σημασία πλέον είναι ότι όποιος λαθρο θέλει πλέον μπορεί να μπει στη «χώρα» με όποιο τρόπο θέλει (είτε από τα θαλάσσια είτε από χερσαία σύνορα) και απλά να εγκατασταθεί εδώ.

    Πράγματα και καταστάσεις τα οποία θα ήταν αδιανόητα πριν από μερικά χρόνια δυστυχώς όμως έχουν γίνει μια θλιβερή πραγματικότητα σήμερα.
    Και ουδείς -πλην ελαχίστων εξαιρέσεων- δείχνει να ασχολείται ή να ανησυχεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΑ «ΠΥΡΗΝΙΚΑ» ΤΡΕΝΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ – ΠΩΣ Η ΜΟΣΧΑ θΑ ΕΞΑΥΛΩΣΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ..!!!
    ☆☆☆☆
    Η Ρωσία έχει αναπτύξει αμαξοστοιχίες, οι οποίες μπορούν να ταξιδέψουν 3.000 χιλιόμετρα μέσα σε μια ημέρα και μπορεί να μεταφέρουν και να εκτοξεύσουν πυρηνικούς πυραύλους.

    Η αμαξοστοιχία φαίνεται σαν απλός επιβατικός η εμπορικός συρμός, όμως αντί για βαγόνια διαθέτει εκτοξευτές διηπειρωτικών βαλλιστικών πυραύλων, που καθιστά το τραίνο σχεδόν αδύνατο να εντοπιστεί.

    Η αορατότητα της εξασφαλίζεται επίσης από το νέο προηγμένο σύστημα απόκρυψης, που φέρει την ονομασία: Μηχανήματα Μηχανικής Υποστήριξης και Παραπλάνησης (ΜΜΥΠ) καθως και απο τελευταιας τεχνολογιας ηλεκτρονικα συστηματα ηλεκτρονικου πολεμου.

    ☆vladimir-putin-nuke-train-russia-war

    Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα όπως η Daily Mail, το πρόγραμμα υπήρχε από την εποχή του Ψυχρού Πολέμου και επανέρχεται τώρα.

    Ακούγεται σαν να έχει βγει από ταινία του James Bond, αλλά το τραίνο είναι ένα βήμα από το να τεθεί σε χρήση, μετά από μια επιτυχημένη δοκιμαστική εκτόξευση πυραύλου στο «σιδηροδρομικό σύστημα πυραύλων μάχης» του Barguzin, που πραγματοποιήθηκε στο κοσμοδρόμιο του Πλεσέτσκ πριν δύο εβδομάδες.

    Η αμαξοστοιχία μπορεί να μεταφέρει έξι πυραύλους τύπου Yars και αναμένεται να τεθούν σε λειτουργία μεταξύ 2018 και 2020. Οι «Yars» είναι το πιο σύγχρονο σύστημα διηπειρωτικών βαλλιστικών πυραύλων της Ρωσίας, μπορούν να μεταφέρουν τέσσερις πυρηνικές κεφαλές 250 κιλοτόνων ο καθένας, και μπορούν να βρουν στόχο στα 12.000 χιλιόμετρα με απόκλιση μόνο 150 μέτρα.
    4yars
    Τα «μη ανιχνεύσιμα» θανατηφόρα τραίνα θα είναι έτοιμα να χτυπήσουν την στιγμή της έναρξης ενός Γ” Παγκοσμίου Πολέμου.

    Ο εμπειρογνώμονας στη Ρωσική στρατιωτική άμυνα Victor Murakhovsky είπε ότι τα νέα τραίνα θα αποδειχθούν ο χειρότερος εφιάλτης για την Δύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 11/6/18
    Βαρείς διαστημικούς πυραύλους και εκτοξεύσεις 600 δορυφόρων προανήγγειλε ο Πούτιν...!!!
    🌟🌟🌟🌟
    REUTERS/ILYA NAYMUSHIN
    «Έχουμε το νέο μας πρόγραμμα, “Sfera”», είπε, προσθέτοντας ότι περιλαμβάνει την εκτόξευση άνω των 600 δορυφόρων τα επόμενα χρόνια, που θα ενταχθούν σε ένα νέο δορυφορικό σύστημα πλοήγησης, τηλεπικοινωνιών και παρατήρησης της Γης, το οποίο και χαρακτήρισε «πραγματικό επίτευγμα».
    Η Ρωσία διαθέτει «μοναδική» τεχνογνωσία στη διαστημική τεχνολογία, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, κατά τη διάρκεια ζωντανής τηλεοπτικής εκπομπής την Πέμπτη όπου δεχόταν κλήσεις από το κοινό, προσθέτοντας πως η Μόσχα σκοπεύει να το αξιοποιήσει αυτό για την εκτόξευση 600 και άνω δορυφόρων και την κατασκευή νέων πυραύλων μέσα στα επόμενα χρόνια.
    «Έχουμε το νέο μας πρόγραμμα, “Sfera”», είπε, προσθέτοντας ότι περιλαμβάνει την εκτόξευση άνω των 600 δορυφόρων τα επόμενα χρόνια, που θα ενταχθούν σε ένα νέο δορυφορικό σύστημα πλοήγησης, τηλεπικοινωνιών και παρατήρησης της Γης, το οποίο και χαρακτήρισε «πραγματικό επίτευγμα».
    Σύμφωνα με το RT, ο Ρώσος πρόεδρος είπε πως αυτό θα έφερνε επανάσταση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών, παρέχοντας υπηρεσίες που θα ήταν εξαιρετικά ανταγωνιστικές, από άποψης ποιότητας και κάλυψης, αλλά ταυτόχρονα φθηνές και εύκολες στην πρόσβαση.
    Επίσης, είπε ότι «ως το 2022 θα έχουμε πραγματοποιήσει δοκιμές εξαιρετικά βαρέων πυραύλων», οι οποίοι αναμένεται να χρησιμοποιηθούν στην εξερεύνηση του εξώτερου διαστήματος- ενώ μέσα στο ίδιο διάστημα η Ρωσία αναμένεται να πραγματοποιήσει τις πρώτες της μη επανδρωμένες πτήσεις με τους πυραύλους αυτούς. Όσον αφορά στις επανδρωμένες αποστολές με τους βαρείς πυραύλους, ο Ρώσος πρόεδρος είπε πως αναμένεται να αρχίσουν από το 2024.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018
    Ρωσικά αντίποινα σε ΗΠΑ: Η Μόσχα τοποθέτησε mega-ραντάρ στη Κούβα – Το Κρεμλίνο θα «ακούει» και θα καταγράφει τα πάντα.
    Δεν θα έμενε αναπάντητη η μαζική παρουσία χερσαίων δυνάμεων του ΝΑΤΟ στα πολωνο-ρωσικά σύνορα και στην Βαλτική, έτσι η Μόσχα υλοποίησε και αυτή με την σειρά της το δικό της σχέδιο στο νησί της Κούβας, με ειδική εγκατάσταση που προκάλεσε συναγερμό στο Πεντάγωνο και σε άλλες αμερικανικές υπηρεσίες ασφαλείας.
    Πρόκειται για ένα ρωσικό mega-ραντάρ με τρομερές δυνατότητες καταγραφής όλων των σημάτων, επικοινωνιών και από την ενδοχώρα των ΗΠΑ, που δίνει την δυνατότητα στο Κρεμλίνο να «ακούει» και να καταγράφει σχεδόν τα πάντα.
    Μιλάμε για την δημιουργία ενός τεράστιου ραντάρ που βρίσκεται πάνω από μια ανυψωμένη δομή τοποθέτησης σκυροδέματος.
    Από δορυφορικές εικόνες, η εγκατάσταση μοιάζει με μια γιγαντιαία μπάλα γκολφ, αλλά είναι στην πραγματικότητα ένας προστατευτικός θόλος που έχει μέσα του μια εξαιρετικά εξεζητημένη κεραία ραντάρ.
    Όπως αναφέρθηκε από Αμερικανούς ειδικούς, το ραντάρ είναι το πρώτο του είδους του τόσο κοντά στις Ηνωμένες Πολιτείες.
    Οι πραγματικές δυνατότητες της κεραίας που κρύβεται μέσα στο νέο θόλο είναι άγνωστες , υπάρχει γνώση των ειδικών όμως που αναφέρουν ότι πρόκειται για κεραία που υλοποιεί υποκλοπή σημάτων, ανίχνευση πυραύλων, καταγράφει δορυφορικές ζεύξεις και ραδιοεπικοινωνίες, εντοπίζει αντικείμενα στο διάστημα, και σε ορισμένες περιπτώσεις υλοποιεί διακοπή των δορυφορικών επικοινωνιών.
    Η διαφορά στο μέγεθος και η αρχιτεκτονική της νέας κεραίας σε σύγκριση με άλλες εγκαταστάσεις στην περιοχή Bejucal δηλώνει το νέο επίπεδο των ρωσικών επενδύσεων σε τέτοιες εγκαταστάσεις.
    Πληροφορίες δυτικών και αμερικανικών μυστικών περιγράφουν λεπτομερώς ότι ρωσικές και κινεζικές υπηρεσίες ενισχύουν τις στρατιωτικές και οικονομικές επενδύσεις τους στην Κούβα συνεχώς.
    Οι κυβερνήσεις τόσο της Ρωσίας όσο και της Κίνας σημείωσαν πρόσφατα την πρόθεσή τους να αυξήσουν τις στρατιωτικές και οικονομικές επενδύσεις στην Κούβα.
    Υπενθυμίζουμε ότι το 2014, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν διέγραψε το 90 τοις εκατό του χρέους των 32 δισεκατομμυρίων δολαρίων της Κούβας που οφειλόταν επί σοβιετικής εποχής.
    Την ίδια χρονιά Ρώσος βουλευτής δήλωσε ότι η Ρωσία θα αποκαταστήσει το είδος της συνεργασίας με την Κούβα, η οποία διέθετε από την περιοχή του Ψυχρού Πολέμου βάση παρακολούθησης στην χώρα.
    Είναι αρκετά ενδιαφέρον επίσης το γεγονός ότι μετά την Ρωσία και η Κίνα είναι οι σημαντικότεροι διεθνείς εμπορικοί εταίροι της Κούβας.
    Αρκετές κινεζικές εταιρείες ανακοίνωσαν σημαντικά σχέδια ανάπτυξης στην Κούβα.
    Ο μεγαλύτερος διεθνής πιστωτής και εμπορικός εταίρος της Κούβας είναι η Κίνα, η οποία έχει επενδύσει στην χώρα 120 εκατομμύρια δολάρια με την κατασκευή λιμένα εμπορευματοκιβωτίων .
    Τα τελευταία τρία χρόνια, πολλές κινεζικές εταιρείες ανακοίνωσαν επενδύσεις σε εγκαταστάσεις παραγωγής και έρευνας στην Κούβα.
    Σύμφωνα με άρθρο μας με τίτλο (Ο κόσμος θα ζήσει ξανά μια νέα μεγάλη πυραυλική κρίση: Ο B.Πούτιν ετοιμάζει ρωσική στρατιωτική βάση στην Κούβα στο κατώφλι των Ηνωμένων Πολιτειών σε αντίποινα για την Βαλτική!), είχαμε αναφέρει ότι η επόμενη κίνηση του Ρώσου προέδρου Β.Πούτιν στις πολεμικές προετοιμασίες του ΝΑΤΟ στην Βαλτική και την επικείμενη τοποθέτηση πυραύλων Patriot , θα είναι η δημιουργία μιας μεγάλης ρωσικής βάσης στην Κούβα.
    Σε μια κατάσταση όπου οι ΗΠΑ και η Ρωσία συγκρούονται πλέον σε τρία μέτωπα, Βαλτική, Ουκρανία και Συρία, τη Μόσχα θα παίξει και πάλι το «χαρτί» της Κούβας.
    Η χώρα αυτή , η οποία έχει εδώ και δεκαετίες ήταν ένα αγκάθι στα μάτια των Ηνωμένων Πολιτειών και αυτή τη φορά το «κλειδί» είναι στις σχέσεις μεταξύ της Ρωσίας και Κούβας είναι το πετρέλαιο και το αντάλλαγμα είναι η δημιουργία μεγάλης στρατιωτικής βάσης
    Από το 2014, ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοιγκού είχε δηλώσει ότι η Ρωσία εξετάζει το ενδεχόμενο να ανοίξει εκ νέου στρατιωτικές βάσεις στο έδαφος της Λατινικής Αμερικής, ιδιαίτερα στη Βενεζουέλα, τη Νικαράγουα και, φυσικά, στην Κούβα.
    ☆ ΠΟΥΤΙΝ "ΠΑΙΖΕΙ" ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΥ.☆

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΠΟΥ ΤΟ ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ.
    ⚡⚡⚡⚡
    ΑΚΤΙΝΑ ΘΑΝΑΤΟΥ...!!!
    [13/06/2018 - 19:03]

    Ένα εκπληκτικό και μοναδικό όπλο ετοιμάζει η Ρωσία, που πριν μερικά χρόνια θα λέγαμε ότι ανήκει στην σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας. Ωστόσο, όπως δείχνουν τα γεγονότα, η πραγματικότητα τείνει να ξεπεράσει όλα αυτά που βλέπαμε στις ταινίες αυτού του είδους.
    Σύμφωνα με την dailymail.co.uk, η Ρωσία κατασκευάζει μια ακτίνα θανάτου με κανόνια λέιζερ ικανή να στοχεύει και να καταστρέφει αντικείμενα στο διάστημα.
    Πέρα από κάποιες φήμες που υποστηρίζουν ότι το όπλο φτιάχνεται για να αντιμετωπίσει εξωγήινα διαστημόπλοια που πλησιάζουν, το συγκεκριμένο κανόνι φτιάχνεται για εντελώς διαφορετικούς λόγους, που όμως προκαλεί φόβο στους αμερικανούς στρατιωτικούς -και όχι μόνο- με την ισχύ που θα έχει.
    Το τεράστιο όπλο-πυροβολο λειζερ
    θα έχει το μέγεθος ενός τεραστιου τηλεσκοπίου και θα μπορεί να εκμηδενίσει όλα τα διάφορα συντρίμμια που βρίσκονται σε τροχιά και απειλούν διαστημόπλοια και πυραύλους που εκτοξεύονται από την Γη, επιβεβαίωσε η Ρωσία.
    Αλλά παρά τις διαβεβαιώσεις ότι το τεραστιο κανόνι θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να καταστρέψουν τα συντρίμμια, οι ειδικοί φοβούνται ότι το εν λόγω κανόνι θα μπορούσε να γίνει ένα πρακτικό μέρος του οπλοστασίου του Βλαντιμίρ Πούτιν.
    Η τελευταία αποκάλυψη έρχεται λίγες μόλις εβδομάδες μετά τον επικεφαλή των αεροπορικών δυνάμεων των ΗΠΑ που προειδοποίησε ότι ένας διαστημικός πόλεμος θα μπορούσε να ξεσπάσει μεταξύ των υπερδυνάμεων «μέσα σε λίγα χρόνια».
    Οι ερευνητές που εργάζονται για μια θυγατρική της Roscosmos, το ρωσικό ισοδύναμο της Nasa, έχουν ήδη αρχίσει να εργάζονται πάνω σε αυτό το αντικείμενο.
    Η ομάδα επιστημονικών και βιομηχανικών εταιρειών «Precision Instrument Systems» (NPK SPP) θέλει να μετατρέψει ένα τηλεσκόπιο σε κέντρο οπτικών λέιζερ Altay (AOLTs) κοντά στο Savvushka, περίπου 70 χιλιόμετρα από τα σύνορα του Kazak, αποκαλύπτει μια έκθεση που υποβλήθηκε στη Ρωσική Ακαδημία Επιστημών.
    «Η συσκευή αναμένεται να τροφοδοτείται από μια γεννήτρια στερεάς κατάστασης, αν και η ομάδα του έργου δεν έχει ακόμη επιλέξει το μοντέλο που θα χρησιμοποιήσει».
    Το όπλο θα εστιάζει μια δέσμη πάνω στην επιφάνεια ενός αντικειμένου στο διάστημα, θα παράγει περίσσεια θερμότητας η οποία θα εξαναγκάσει τα αντικείμενα να εξατμιστούν ή, με μία μια ισχυρότερη δέσμη, αυτά να μετατρέπονται σε πλάσμα.
    Σύμφωνα με το Δίκτυο Διαστημικής Παρακολούθησης των Ηνωμένων Πολιτειών, περισσότερα από 21.000 αντικείμενα-συντρίμμια είναι μεγαλύτερα από 10 εκατοστά (3.9 ίντσες) και βρίσκονται σε τροχιά γύρω από τη Γη.

    Αυτά προέρχονται από διάφορα στάδια εγκαταλελειμμένων στοιχείων εκτόξευσης διαστημόπλοιων και πυραύλων, που στην ουσία αποτελούν κατακερματισμένα απορρίμματα.
    Οι επιστήμονες του Roscosmos υποστηρίζουν ότι αν το ζήτημα των διαστημικών συντριμμιών δεν αντιμετωπιστεί σύντομα, θα μπορούσαν να φράξουν την τροχιά της Γης και να κάνει τις εκτοξεύσεις σχεδόν αδύνατες στους επόμενους έναν ή δύο αιώνες.
    Όπως αναφέρει η Daly Mail, η Ρωσία αναπτύσσει συστήματα σε αεροπλάνα που ουσιαστικά αποτελούν μέρος ενός αντι-δορυφορικού συστήματος.
    Τον περασμένο Απρίλιο, ο γενικός σχεδιαστής Almaz-Antey Pavel Sozinov είπε στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Ria Novosti ότι έχουν αναπτυχθεί όπλα τα οποία θα μπορούσαν να επηρεάσουν ηλεκτρονικά ή να επιτύχουν «άμεση λειτουργική καταστροφή των στοιχείων που λειτουργούν σε τροχιά», ύστερα από ανάθεση Ρώσων ηγετών και αξιοματούχων

    Ο Samuel Bendett, ερευνητικός αναλυτής του Κέντρου Ναυτικών Αναλύσεων, δήλωσε στον DefenseOne:
    «Η Ρωσία θεωρεί τους αμερικανικούς δορυφόρους μια σημαντική απειλή όταν πρόκειται για πιθανή αντιπαράθεση.
    Δουλεύουν ενεργά για να αντιμετωπίσουν τις τεχνολογίες των ΗΠΑ στο διάστημα, όπως τις πιθανές τεχνολογίες ηλεκτρονικού πολέμου να μπορούν να στοχεύσουν εκατοντάδες χιλιόμετρα πάνω.
    Οι εξελίξεις στις τεχνολογίες λέιζερ συμβαδίζουν με την πρόοδο των ΗΠΑ και της Κίνας σε αυτόν τον τομέα».

    Οι Ηνωμένες Πολιτείες επικεντρώνονται επίσης στην πρόκληση που παρουσιάζει ο διαστημικός πόλεμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν αστειεύεται ο Πούτιν: Έτοιμος για όλα πλημμυρίζει τον πλανήτη με πολεμικά πλοία και υποβρύχια
    15 Ιουνίου 2018
    🌟🌟🌟
    Περίπου 70 με 100 πλοία του ρωσικού ναυτικού σταθμεύουν μόνιμα σε διάφορες περιοχές των ωκεανών του πλανήτη, δήλωσε ο αρχιστράτηγος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Κορόλιοφ.

    Σε συνέντευξή που παραχώρησε στην εφημερίδα «Κόκκινο Αστέρι» (Krasnaya Zvezda) ο Ρώσος στρατιωτικός υποστήριξε ότι ένας στόλος είναι δυνατός και αξιόμαχος όταν τα πλοία και τα υποβρύχιά του δεν σταθμεύουν στις αποβάθρες, αλλά εκτελούν αποστολές στη θάλασσα.



    Είπε ότι το ρωσικό ναυτικό αναβαθμίζει συνεχώς τον στόλο του και για του λόγου το αληθές ανακοίνωσε ότι μία νέα φρεγάτα, η «Ναύαρχος Μακάροφ» θα πλεύσει σύντομα στο λιμάνι της Σεβαστούπολης προκειμένου να ενταχθεί στον Στόλο της Μαύρης Θάλασσας.

    Admiral Kuznetsov aircraft carrier

    Τόνισε επίσης ότι το αντιαρματικό «Ιβάν Αντόνοφ» κατέπλευσε πρόσφατα στην Αγία Πετρούπολη συνοδευόμενο από έξι μικρά πυραυλοφόρα «Shkval» για να συναντήσουν τον Στόλο της Βαλτικής. Αποκάλυψε εξάλλου ότι στο εγγύς μέλλον το ναυτικό θα ανεφοδιάζεται με πλοία νέας κατηγορίας – όπως τα περιπολικά τύπου 22160 «Βασίλι Μπουκόφ».

    Το σημερινό ρωσικό Ναυτικό συγκροτήθηκε τον Ιανουάριο του 1992. Σήμερα περιλαμβάνει τον Βόρειο Στόλο, τον Στόλο του Ειρηνικού, τον Στόλο της Μαύρης Θάλασσας, τον Στόλο της Βαλτικής, τον Στολίσκο της Κασπίας, τη Ναυτική Αεροπορία και τον Στρατό Παράκτιων Περιοχών.
    ☀️ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΣ
    "ΣΤΟΛΟΣ" ΑΠΟ ΚΟΣΜΟΣΦΑΙΡΕΣ...
    ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ....ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ
    ΙΠΤΑΜΕΝΕΣ ΠΥΡΑΥΛΙΚΕΣ-ΡΟΜΠΟΤΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κυριακή, 17 Ιουνίου 2018
    ΣΟΚ! O Tραμπ αναγνώρισε την Κριμαία ως Ρώσικη.!!!! 🛑 ΕΓΙΝΕ ΜΠΑΜ 🛑
    ------
    Μόλις έγινε γνωστό ότι ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε στους ηγέτες της G-7 ότι η χερσόνησος της Κριμαίας είναι ρωσική,
    αφού οι κάτοικοι της περιοχής μιλάνε ρωσικά.

    Αυτό ανέφερε σήμερα η έγκυρη πύλη BuzzFeed με αναφορά σε δύο αξιόπιστες διπλωματικές πηγές.
    Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η δήλωση αυτή του Tραμπ έγινε την Παρασκευή κατά τη διάρκεια δείπνου με τους ηγέτες της Ομάδας των 7 στο θέρετρο του La Malbaie στην καναδική επαρχία του Κεμπέκ.

    Σύμφωνα με τις πηγές του "BuzzFeed", ο πρόεδρος των ΗΠΑ πρόσθεσε ότι "η Ουκρανία είναι μία από τις πιο διεφθαρμένες χώρες στον κόσμο".
    Η πύλη σημειώνει ότι δεν είναι σαφές εάν αυτές οι δηλώσεις αποτελούν ένδειξη μιας δραστικής αλλαγής στην τρέχουσα πορεία εξωτερικής πολιτικής των Ηνωμένων Πολιτειών.
    Σημειώστε ότι στο ίδιο δείπνο, ο πρόεδρος των ΗΠΑ δήλωσε ότι η Ρωσία πρέπει να επιστρέψει στη G8.

    🌟🌟 ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΗΜΕΙΑ(?) ΤΡΑΜΠ-ΠΟΥΤΙΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κυριακή, 17 Ιουνίου 2018
    ΣΟΚ! O Tραμπ αναγνώρισε την Κριμαία ως Ρώσικη!

    Μόλις έγινε γνωστό ότι ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε στους ηγέτες της G-7 ότι η χερσόνησος της Κριμαίας είναι ρωσική,
    αφού οι κάτοικοι της περιοχής μιλάνε ρωσικά.

    Αυτό ανέφερε σήμερα η έγκυρη πύλη BuzzFeed με αναφορά σε δύο αξιόπιστες διπλωματικές πηγές.
    Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η δήλωση αυτή του Tραμπ έγινε την Παρασκευή κατά τη διάρκεια δείπνου με τους ηγέτες της Ομάδας των 7 στο θέρετρο του La Malbaie στην καναδική επαρχία του Κεμπέκ.



    Σύμφωνα με τις πηγές του "BuzzFeed", ο πρόεδρος των ΗΠΑ πρόσθεσε ότι "η Ουκρανία είναι μία από τις πιο διεφθαρμένες χώρες στον κόσμο".
    Η πύλη σημειώνει ότι δεν είναι σαφές εάν αυτές οι δηλώσεις αποτελούν ένδειξη μιας δραστικής αλλαγής στην τρέχουσα πορεία εξωτερικής πολιτικής των Ηνωμένων Πολιτειών.
    Σημειώστε ότι στο ίδιο δείπνο, ο πρόεδρος των ΗΠΑ δήλωσε ότι η Ρωσία πρέπει να επιστρέψει στη G8.

    ΑπάντησηΔιαγραφή