«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ-Τι συμβαίνει με τις προφητείες; (βίντεο)




 Η μεγαλύτερη σύγκρουση ανέκαθεν μέσα στο ίντερνετ ήταν αν ισχίουν οι προφητείες για την αναλαμπή της Ορθοδοξίας ή είναι η εποχή για την εμφάνιση του Αντίχριστου και για το τέλος του κόσμου.
Η αλήθεια μέχρι σήμερα είναι ότι ούτε το ένα συνέβη,ούτε το άλλο.
Δεν είδαμε ούτε ελληνοτουρκικά,ούτε εμφάνιση του αντίχριστου.





Στην πορεία της ιστορίας- διαχρονικά -είδαμε προφητείες να επαληθεύονται και προφητείες να διαψεύδονται.
Οι μεγαλύτερες επαληθευμένες προφητείες είναι η ίδρυση του κράτους του Ισραήλ,ο πόλεμος των 6 ημερών,η εμφάνιση σε όλα τα προ’ι’όντα του 666,οι δύο πόλεμοι στον κόλπο,η ένωση των Γερμανιών,η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας και η τρίτη σάλπιγγα της Αποκαλύψεως,με το αστέρι άψινθος,που ήταν το πυρηνικό ατύχημα στο Τσέρνομπιλ(στα Ελληνικά η πόλη σημαίνει άψινθος).
Υπάρχουν και προφητείες αντικρουόμενες,όπως η καθιέρωση ή μη της νέας ταυτότητας.
Αλλο ένα πρόβλημα που υπάρχει είναι οι ημερομηνίες και το ζήτημα αυτό είναι πολύ μεγάλο,γιατί δεν ξεκινά από ερμηνείες λανθασμένες ορισμένων ανθρώπων,αλλά από Αγίους.
Οσοι προσπάθησαν διαχρονικά να δώσουν ημερομηνίες έπεσαν όλοι έξω!
Τι πραγματικά συμβαίνει με τις προφητείες;
Ο αείμνηστος Γέροντας Θεόκλητος είχε δώσει μία συνέντευξη το 2001 που αφορούσε τον Άγιο Πα’ί’σιο,που ενώ του πλέκει το εγκώμιο της αγιότητος(αναδείχτηκε άγιος στις ημέρες μας)εν τούτοις δείχνει να έχει άλλη άποψη ως προς τις προφητείες του Αγίου Πα’ί’σιου.Η συνέντευξη απομαγνητοφωνήθηκε και στο βιβλίο του Κύπριου συγγραφέα Μ.Μιχαήλ-ΤΟ  ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑ’Ι’ΣΙΟΥ.

Αποτέλεσμα εικόνας για Μ.ΜΙΧΑΗΛ-ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑ'ΙΣΙΟΥ

Οπως ο ίδιος ο Γέροντας Θεόκλητος λέει στο βίντεο,του είπε ο Αγιος Πα’ί’σιος «ότι η Ελλάς μετά από μία δεκαετία περίπου θα δοξαστεί από το Θεό.»
Αυτό ειπώθηκε το 1994,δύο-τρεις μέρες πριν πεθάνει ο Αγιος Πα’ί’σιος και έτσι στο βιβλίο ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑ’Ι’ΣΙΟΥ υπάρχουν οι φιλοδοξίες για το 2004 ότι θα πάρουμε την Κωνσταντινούπολη.
Αντί αυτού το 2004 κερδίζουμε τη EUROVISION-Το Ευρωπα’ι΄κό κύπελλο και διοργανώνουμε τους Ολυμπιακούς αγώνες!

Ο πατέρας Καλα’ί’δης ανέφερε πάλι σε μερικά χρόνια ότι θα πάρουμε την Πόλη,σύμφωνα με συζήτηση που είχε με τον Άγιο Πα’ι’σιο.Τα 24 χρόνια που έχουν περάσει φυσικά δεν είναι μερικά αφού τίποτα δεν φαίνεται ακόμα στον ορίζοντα!
Ας δούμε την άποψη του Γέροντα Θεόκλητου,το 2001 που είναι τελείως αντίθετη με του Αγίου Πα’ί’σιου και δείχνει να επαληθεύεται στις μέρες μας με την αθε’ί’α και τον Σοδομισμό που έχει επικρατήσει με νόμους της κυβερνήσεως!

«Του εξέφερα τις επιφυλάξεις μου,αν όχι αντιρρήσεις!διότι εγώ γνωρίζω-δεν είμαι ξένος από τον κόσμο-ότι έχουμε μία εκτεταμένη διαφθορά στην Ελλάδα,μία εξαπλωμένη ακολασία,πορνείας,μοιχείας,ομοφυλοφιλίας,αθε’ί’ας και ακόμη πολύ φοβούμαι ότι έχω μία γεύση,θα μπορούσα να πω απογοητεύσεως.για το μέλλον της Ελλάδος.Και αυτό με στατιστικά στοιχεία,έχω στείλει άρθρα επανειλλημένα στην Αθήνα,για το γεγγονός ότι αφελληνιζόμεθα,η Ελλάς γίνεται σταδιακώς ένα πολυεθνικό κράτος,και προβλέπω δυστυχώς,ότι η Ελλάς μάλλον δεν θα πάει καλά και θέλω να πω ότι δεν μπόρεσα να συμφωνήσω σε αυτό( με τον Άγιο Πα’ί’σιο).Ασπαστήκαμε και χωριστήκαμε ,ύστερα από 2-3 μέρες παρέδωσε το πνεύμα του»

Ακόμα και ο Αγαθάγγελος προσπαθεί να δώσει ημερομηνίες των γεγγονότων της Πόλης,αναφέρει το χρυσοδέκατο αριθμό,το μονοσύλλαβο αριθμό,το 730 για τη διάλυση της Αυστρίας(τα εδάφη της πρώην Γιουγκοσλαβίας διαλύθηκαν και η Σερβία εγκατέλειψε το όνομα της Γιουγκοσλαβίας λίγο πριν συμπληρωθούν τα 730 χρόνια από τη συγγραφή του βιβλίου(το 1279)τη χρονιά του 2006.
Θα περίμενε κανείς να πέσει μέσα για το 2019 για τα γεγονότα Πόλης,αφού το αναφέρει μέχρι το 740.
Ακόμα και η πληροφορία για το Γέροντα Σοφρώνιο ότι η Κωνσταντινούπολη θα είναι πρωτεύουσα της Ελλάδας το 2020,δεν είναι καταγεγγραμένη σε βιβλίο,ώστε να είναι έγκυρη.
Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΣΩΦΡΟΝΙΟΣ-ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ
Υπάρχει και η μαρτυρία του Πατέρα Καλα’ί’δη για όταν πέσει Πάσχα στις 5 Μα’ί’ου.Οι επόμενες φορές που θα συμβεί αυτό είναι το 2024 και το 2099.(Το 5-5-2024 αναφέρεται και στο αιρετικό Τραχώνι της Κύπρου.)

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΛΑΙΔΗΣ

Τέλος υπάρχει η καταγραφή του Στρατηγού Μακρυγιάννη  που βλέπει θαμπό το 50 και μετρά από το 52-58.(Ισως να εννοεί τις χρονιές 2052-2058).

Αποτέλεσμα εικόνας για οραματα και θαματα μακρυγιαννησ

Γεγονός είναι ότι με τα μνημόνια η Ελλάδα είναι σιδεροδέσμια μέχρι το μακρυνό 2060!



Να υπενθυμίσουμε ότι και ο ιεροκήρυκας Δημ.Παναγόπουλος σε ομιλίες του για την Κωνσταντινούπολη αναφερόταν στις χρονιές 1981-1982,ενώ το βιβλίο ΔΙΣΤΟΜΦΟΣ ΡΟΜΦΑΙΑ ανέφερε το 1985!

Εμείς πάντως θα ειδοποιήσουμε για Χριστιανικό διωγμό και εμφύλιο πόλεμο.Επίσης πολύ φοβούμαστε ότι προσεχώς θα γίνουμε μειονότητα στη χώρα μας,αφού υπάρχει σχέδιο επαναπατρισμού στην Ελλάδα,λαθρομεταναστών που βρίσκονται σε χώρες της Ευρώπης αλλά και του κινδύνου νέου κύματος μέσω Τουρκίας,όταν ξεσπάσει ο μεγάλος πόλεμος στη Μ.Ανατολή.Ακόμα έχουμε δρόμο,αφού δεν έγιναν η Πολιτειακή ανωμαλία.Τότε θα τραβηχτεί το Διεθνές κεφάλαιο,το Μασονικό και θα απολυθούν όλοι οι υπάλληλοι.σύμφωνα με τον Γέροντα Ιωσήφ τον Βατοπαιδινό.Τότε ξεκινά και η μεγάλη πείνα ,που ανέφερε και ο Μητροπολίτης Σιατίστης Αντώνιος.

Περιμένουμε ακόμα πότε θα πέσει το Τέμενος του Ομάρ,γιατί όταν πέσει θα ξεκινήσει ο μεγάλος πόλεμος στη  Μ.Ανατολή.
Τέλος να αναφέρουμε για τον μεγάλο σεισμό στην Ελλάδα που τόσο θόρυβος έχει γίνει.

Μας έχει κάνει εντύπωση ότι κανένας άγιος μέχρι το 1900 δεν τον αναφέρει.Ενδεικτικά δεν υπάρχει ούτε στον Τάφο του Αγίου Κωνσταντίνου,ούτε στον Αγαθάγγελο,ούτε στον Μητροπολίτη Πατάρων Μεθόδιο που αναφέρεται στα γεγγονότα της Κωνσταντινουπόλεως ,ούτε στον Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό και  στους παλαιότερους αγίους που έχουν αναφερθεί στην Πόλη.

Οι αναφορές ξεκινούν στην Αγία Γραφή,με τη μόνη διαφορά ότι αναφέρονται σε μεγάλο  σεισμό στο Ισραήλ και στην Ιορδανία,όπου καμμία πόλη δεν θα μείνει όρθια.

Ο Άγιος Πα’ί’σιος πρώτος αναφέρθηκε σε «τράνταγμα» και «οργή του Θεού» που θα έρθει στην Ελλάδα ,πριν έρθει η νέα ταυτότητα»και έχει ερμηνευτεί σαν μεγάλος σεισμός.



Ο Γέροντας Αμβρόσιος Λάζαρης της Μονής Δαδίου είχε αναφέρει «Ο Θεός να μας φυλάει από μεγάλο σεισμό»ενώ ο Μητροπολίτης Μόρφου Κος Νεόφυτος έχει αναφερθεί πολλές φορές για μεγάλο σεισμό στην Ελλάδα.


http://corfiatiko.blogspot.com/2018/06/blog-post_796.html


Σημείωση Διόδοτου:

θεωρούμε ως το πιο ενδιαφέρον βίντεο με όσο το δυνατόν επιτυχέστερη περιγραφή των προφητειών από απόψεως χρονολογικής σειράς, το παρακάτω. 


Βαρυσήμαντοι λόγοι του Αγιορείτου Γέροντος π.Αβραάμ μοναχού, γνωστού λόγιου συγγραφέως, πού εκφώνησε τηλεφωνικά στόν ΑΛΗΘΕΙΑ FM στίς 14-12-2015. Θέμα : ‘’ Οί εξελίξεις σύμφωνα μέ τίς προφητείες ''. 


30 σχόλια:

  1. Σεβαστες απολυτα οι θρησκευτικες ευαισθησιες των πιστων ομως οι προβλεψεις-προσδοκιες-προφητειες εχουν και αλλο αναγνωσμα.Αυτο των ειδικων επιχειρησεων εχθρικων δυναμεων.Οταν τα προφητευομενα-μελλουμενα ειναι ευμενη δημιουργουν ραθυμια και απραγια στους στοχευμενους.Οταν ειναι δυσμενη δημιουργουν απαθεια, αναμονη, και εγρηγορση μονο για την διαχειριση των επερχομενων, οχι για την αποτροπη τους.Ο Αγγλοσαξονικος κυριως τυπος ειναι γεματος απο μαυρες προβλεψεις "τελειως τυχαια" παντα για τους γεωπολιτικους αντιπαλους της Δυσης.Παλαιοτερα το ιδιο κανανε οι κομμουνιστικες εφημεριδες επι Σοβιετ.Αυτοεπιβεβαιουμενες προφητειες λεγονται.Ειναι μεθοδος ψυχολογικου πολεμου που ωθει τα πραγματα στο σημειο που θελουν οι εξουσιαστες.Στηριζεται η μεθοδος αυτη στην ταση του ανθρωπινου μυαλου να βρισκει ετοιμοπαραδοτες λυσεις σε προβληματα που απαιτουν πολυπλοκη και ορθολογικη σκεψη.Δημιουργειται απο τον εχθρο μια ευπεπτη και ευοιωνη συνηθως προσδοκια και αμεσως τα απαιδευτα και συνηθως ανατολιτικα και ραθυμα μυαλα την υιοθετουν ανοιγοντας ασυνειδητα δρομους στην καθημερινη πολιτικη και δραση.Ειναι η αγαπημενη μεθοδος των παγκοσμιοποιητων και των παραγωγων τους.Αθελητα και πολλοι που δεν ανηκουν στον πυρηνα των συνωμοτων ακολουθουν την προσδοκια και τις επακολουθες προβολες της στην δραση και στην πολιτικη. Η μεθοδος αυτη ειναι η κατ εξοχην πολιτικη των προφητων της Παλαιας Διαθηκης αλλα και των ομογαλακτων τους της Νεας Διαθηκης.Οπου υπαρχει θεοκρατια και ανορθολογισμος οπου απουσιαζει η Ελληνικη Σκεψη και ο ορθολογισμος εκει ενδημουν οι προφητες και οι ιδεοληψιες που συνηθως ακυρωνουν και αναστελλουν την πολιτικη δραση.Υποπαραγωγα της μεθοδου των αυτοεπιβεβαιουμενων η αυτοεκπληρουμενων κατ αλλους προφητειων-προσδοκειων ειναι οι ψιθυριστες και τα παπαγαλακια του χρημ/ριου και της πολιτικης.Το αναφερω ως παραδειγμα εφαρμογης της μεθοδου.Φαινεται επισης οτι εχει επιστημονικη βαση το γνωστο "λεγε λεγε το κοπελι κανει την κυρα και θελει".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακομα δεν εχει "συμβει" τιποτα με την εννοια του συγκλονιστικου, σε λιγο θα δουμε και θα ζησουμε τρομερα γεγονοτα ειδικα στην πατριδα μας.
    Επειδη διαβασα την αναλυση της αναρτησης και ειδα και τα video...
    θαθελα να σας πω οτι δεν υπαρχει προφητεια μη επαληθευσιμη.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...περαν του ανθρωπινου παραγοντα ο οποιος σφαλλει οσο αναπνεει..Ο,τι εχουν πει οι προφητες
    θα επαληθευτουν μεχρι κεραιας.
    Στις μερες μας ειμαστε μιση..ανασα
    πριν συμβουν αυτα που μας αφορουν σαν λαο και σαν χωρα αμεσα.
    ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ 2018
    ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΩΡΑ.
    Αρκετα ενδιαφερουσα η αναλυση και τα video.Να εχουμε εμπιστοσυνη στους αγιους προφητες της εκκλησιας μας
    διοτι "μεταφερουν" τον προφητικο λογο του Κυριου μας και μας προετοιμαζουν να αντιμετωπισουμε ολες τις δυσκολιες που θα συναντησουμε στη ζωη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φυσικά και θα επαληθευτούν μέχρι κεραίας , η χώρα μας ξεπέρασε σε αναισχυντία τα Σόδομα κι όχι μόνο δεν υπάρχει αντίδραση αλλά δεν υπάρχει μετάνοια, άρα μέσα από εξαιρετικά σκληρά δεινά θα επανέλθουν οι Ελληνες, τότε λένε οι προφητείες θα λυπηθεί ο Θεός γιατί η μετάνοια μετά την αγία ράβδο θα είναι συγκλονιστική, ωστόσο δεν θα έχουν τα ίδια στεφάνια με τους χριστιανούς που αγωνίζονται σε ειρηνικές εποχές αλλά και στις άγριες που ζούμε τώρα και μαρτυρούν, χλευάζονται και σφαγιάζονται, κι ο πιό άπιστος θα παραδεχτεί ότι υπάρχει Θεός όταν όλα γύρω του είναι καμένη γη, τώρα όμως μπορεί να σφάζει χριστιανούς στην Συρία, ή να φοράει το στριγκ και να παρελαύνει στο γκει πραιντ, δεν θα έχει την ίδια τιμή με τους χριστιανούς που μαρτυρούν σωματικά και ψυχικά

      Διαγραφή
  3. οι προφητείες αποτελούν προειδοποίηση εκ Θεού, οι άνθρωποι αν μετανοήσουν μπορούν να αλλάξουν τον ρου των γεγονότων, όπως έγινε με τους κατοίκους της Νινευί, ο χρόνος είναι άγνωστος κι όποιος δίνει ημερομηνίες είναι πλανεμένος, το ορθόν είναι να τις διαβάζουμε από βιβλία κι όχι από ίντερνετ, ότι πάμε για επαλήθευση προφητειών είναι γεγονός ήδη επαληθεύονται όπως του μακαριστού Μητροπολίτου Σισανίου περί Συρίας, η ηλεκτρονική ταυτότητα είναι ήδη εδώ και το χάραγμα θα γίνεται με την ηλεκτρονική ταυτότητα, τί άλλο περιμένετε να δείτε; προσέξτε γιατί ο Χριστός μιλά για τα σημάδια και μετα΄λέει υποκριτά ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. είναι από τα πιό τεκμηριωμένα βίντεο του πατρός Αβραάμ και βασισμένο σε βιβλία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. προς το παρόν επαληθεύονται οι προφητικοί λόγοι του πατρός Θεοκλήτου Διονυσιάτη που αναφέρει το άρθρο ΄΄μελαγχολικές ενοράσεις΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. “Η μεθοδος αυτη ειναι η κατ εξοχην πολιτικη των προφητων της Παλαιας Διαθηκης αλλα και των ομογαλακτων τους της Νεας Διαθηκης.Οπου υπαρχει θεοκρατια και ανορθολογισμος οπου απουσιαζει η Ελληνικη Σκεψη και ο ορθολογισμος εκει ενδημουν οι προφητες και οι ιδεοληψιες που συνηθως ακυρωνουν και αναστελλουν την πολιτικη δραση.”

    Εκεί όπου επικρατούσε η Ελληνική σκέψη , εκεί ακριβώς επικράτησε και ο Χριστιανισμός!
    Με ιδιαίτερη πατρίδα της Ορθοδοξίας την Ελλάδα!

    Τι είναι αυτό που κάνει την ορθολογιστική δύση καλλίτερη απο την Χριστιανική ορθόδοξη σκοταδιστική (αυτό δεν υπονοείται) Ελλάδα μας;

    Απο την Γαλλική επανάσταση και έπειτα η Δυτική Ευρώπη , αργά αλλά σταθερά ,απαρνήθηκε τον Χριστιανισμό.
    Που κατέληξαν;
    Η ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ!
    24/06/2018
    https://ethnikismos.net/2018/06/24/%CE%B7-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%BC%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%B4%CF%85%CF%83%CE%B5%CF%89%CF%83/

    Πολλοί έχουν κάνει θεό τους τον ορθολογισμό χωρίς να το κατανοούν!
    Δεν ξέρουν πως απλα βαδίζουν στα χνάρια του αντι νομου
    Νομος αντίνομος
    Χριστός αντίχριστος.
    αντινομισμός αρσενικό
    • (θρησκεία) θεωρία και πρακτική που απορρίπτει τον θεϊκό ή ηθικό νόμο προτάσσοντας την ελευθερία της βούλησης


    Ενδιαφέρον άρθο και μάλιστα χειροπιαστό για τον αντι νομο!!!
    Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΤΑΛΥΕΙ ΤΟ 'ΚΑΤΕΧΟΝ'
    ...

    Ο μεγάλος Γερμανός φιλόσοφος του δικαίου Καρλ Σμιτ είχε δώσει τεράστια σημασία στην πολιτική και νομική ερμηνεία του «Κατέχον» (για την οποία έχουμε γράψει εδώ), δηλαδή εκείνης της μεταφυσικής υπόστασης που εμποδίζει την έλευση της οντολογικής ανομίας: το Κατέχον αντιπροσωπεύει, για τον Σμιτ, την διανοητικοποίηση της αρχαίας Χριστιανικής Αυτοκρατορίας, που με όλες τις αστυνομικές και στρατιωτικές δυνάμεις της επιδιώκει να επιβάλλει την ορθόδοξη ηθική. Έγραφε ο Καρλ Σμιτ: «Πιστεύω στο 'Κατέχον': είναι για μένα ο μόνος δυνατός τρόπος για να κατανοήσουμε την χριστιανική ιστορία και να την βρούμε γεμάτη νόημα». Και στην συνέχεια προσθέτει : «Κάποιος πρέπει να είναι σε θέση να αναφέρει το 'Κατέχον' για κάθε εποχή των τελευταίων 1948 χρόνων. Ο χώρος ουδέποτε υπήρξε κενός, αλλιώς δεν θα υπήρχαμε πλέον.»


    Μπορείτε να κατανοήσετε την βαρύτητα αυτής της δήλωσης; Και όμως, η καθημερινότητα εμποδίζει πολλούς να συνειδητοποιήσουν ότι αυτή την πορεία έχει πάρει ο δυτικός κόσμος, αφού απελευθερώνει και νομιμοποιεί συνεχώς και με πείσμα, όλες τις δυνάμεις της ανομίας: νομιμοποίηση των παραβατικών σεξουαλικών ηθών, ανατροπή της ιεραρχικής σχέσεως μεταξύ ανθρώπου και ζωικού βασιλείου, επιδίωξη ανάμειξης των ανθρωπίνων φυλών και εισβολή μη χριστιανικών πληθυσμών εντός των χριστιανικών επικρατειών, κατάργηση της θρησκευτικής αγωγής, ελεύθερη διάδοση ασέμνων εικόνων και παραστάσεων, μείωση των ποινών για τις εγκληματικές ενέργειες κλπ.

    Ποια είναι λοιπόν η ουσία και ο βαθύτερος λόγος ύπαρξης του ΝΟΜΟΥ, σύμφωνα με τον μεγάλο δάσκαλο του δικαίου Καρλ Σμιτ; Να εμποδίζει την κατάλυση του 'Κατέχον', μη επιτρέποντας την νομιμοποίηση όλων εκείνων των πράξεων και δυνατοτήτων που έχουν ακριβώς αυτό τον σκοπό.

    Φανταστείτε τις παρακάτω σκηνές, οι οποίες κάλλιστα θα μπορούσαν να συμβούν μέσα σε μία δικαστική αίθουσα:

    ...
    http://theodotus.blogspot.com/2016/09/blog-post_20.html

    ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΞΙΣΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ.


    Τμήμα σχολίου απάντηση :
    «Ξύστε» την λέξη χριστιανός και θα δείτε τι βγαίνει από κάτω! Μετά δείτε το κατάντημα των Ελλήνων. Αυτά παθαίνεις όταν συνεχίζεις την ιουδαϊκή παράδοση και όχι την διδασκαλία του Χριστού και των προγόνων σου. Δεν καταλάβατε τι εννοώ;
    Μετά θα μου πείτε ΄΄Η απόρριψη της Π. Διαθήκης είναι αίρεση!΄΄ Ο ίδιος ο Χριστός την απέρριψε εμείς οι χριστιανοί την «λιβανίζουμε». Ο Ιησούς ξεκάθαρα διαφοροποιείτε από το ιουδαϊκό πνεύμα, θα σας απαντήσω. Γιατί είναι τόσο δυσκολονόητα αυτά;






    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και σκοτεινές πνευματικές δυνάμεις παίζει να κατασκευάζουν προφητείες. Όταν δεν υπάρχει αρκετή διάκριση. Και μη νομίζει κανείς ότι όλοι οι γέροντες την έχουν στο τσεπάκι τους τη διάκριση. Όσο κρέμονται από τα χείλη τους τα πνευματικοπαίδια τους, δίνεται το πρόσφορο έδαφος για επιχειρήσεις από αρνητικές δυνάμεις.

    Λοιπόν το περιστατικό στο βίντεο που λέει ότι του είπε ο άγιος Παϊσιος θα δοξαζόταν η Ελλάδα σε 10 χρόνια φαίνεται αληθινό. Πως το ξέρω; Δεν το ξέρω, αλλά τα eye accessing cues του γέροντα την ώρα που το λέει δείχνουν προσπέλαση σε ακουστικές μνήμες. Πάει να πει το άκουσε, δεν το διάβασε σε κανά πρακτόρικο δημοσίευμα της CIA. Πιθανό να το άκουσε από τον ίδιο Παϊσιο όπως λέει, στην οποία περίπτωση τι μας δείχνει αυτό για τον Παϊσιο; Ότι κάποια μεταφυσική διεργασία όντως συνέβαινε.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλημέρα σας, οικοδεσπότα!

    Τρείς επισημάνσεις:

    (α) ΠΡΟΣΟΧΗ στις προφητείες, όσο ειλικρινής καί θεόπνευστος κι αν είναι ο προφητεύων. Εδώ, κοτζάμ Πυθία είχε γύρω της ολόκληρο συμβούλιο ιερέων, που προσπαθούσαν να φέρουν τις προφητείες της σε λογική παύλα κατανοητή μορφή.
    Είναι η φύση του φαινομένου τέτοια, που ποτέ δεν πρέπει να περιμένουμε 100% επιτυχία.

    (β) ΜΑΚΡΙΑ από "Αγαθάγγελο"! Είναι "αγκιτάτσια", δημιούργημα των καθηγητάδων της Οξφόρδης του 1820, κατόπιν παραγγελίας των μυστικών υπηρεσιών της αγγλίτσας. Το βροντοφωνάζω εδώ καί πολύ καιρό, αλλά δεν φαίνεται πως μ' ακούει κανένας.

    Το χαλκείον συμπεραίνεται ξεκάθαρα από τα εξής:
    Πρώτον, διότι την υποτιθέμενη εποχή της συγγραφής του (12ος-13ος αιώνας, υποτίθεται) τα (λαϊκά) Ελληνικά δεν ήταν ...απλή καθαρεύουσα. Ήταν διαφορετικά. Τελείως διαφορετικά. Καί δεύτερον, η "αντίστροφη μηχανική" γλωσσικής καί υφολογικής αναλύσεως στο κείμενο δείχνουν προσχέδιο σε Σαιξπηρική Αγγλική. (Κάποια φορά θα καθήσω να σας τα κάνω λιανά αυτά τα προχωρημένα, αλλά μέχρι τότε μπορεί να δοκιμάσει ο καθένας, να διαπιστώσει αν λέω αλήθεια - αρκεί να κατέχει τη γλώσσα σε πολύ καλό επίπεδο.)

    (γ) Φυσικά, την τέχνη της συγγραφής πρακτορίστικων ψευδοφυλλάδων δεν την κατέχουν μόνο στην αγγλίτσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Εργοδοτα,

      Περίμενα πότε θα βρεις χρονο να ρίξεις την χειροβομβίδα περί Αγαθαγγελου γιατί θυμωμουν την έρευνα σου. Αν και αρκετός κόσμος που γνωρίζω προσωπικά από τον εκκλησιαστικό χώρο,ήδη είναι ενημερωμένος και βέβαιος περί της μη εγκυροτητας του.
      Εγώ απλά, ένα άρθρο με πολύ επιτυχημένο "συνοπτικό χαρακτηρα" αναδημοσιευσα.

      Ευχαριστούμε για την συμβολη σου τα μάλα!

      Διαγραφή
  9. Ανελέητος βομβαρδισμός της ατμόσφαιρας με ιονισμένα σωματίδια τρελαίνει τον καιρό -Στόχος τα ισραηλινά F-35
    27 Ιουνίου 2018



    Ανελέητος βομβαρδισμός της ατμόσφαιρας με ιονισμένα σωματίδια τρελαίνει τον καιρό -Στόχος τα ισραηλινά F-35

    Υδροστρόβιλοι σάρωσαν τα νησιά των Κυκλάδων. Στη Σέριφο, την παραλία Μέγα Λιβάδι, στα ανοικτά των Κυθήρων οι λουόμενοι είδαν ένα ασυνήθιστο φαινόμενο. Ανοιχτά του νησιού και μέσα στη θάλασσα εμφανίσθηκε ένας υδροστρόβιλος. Το καλοκαίρι αγνοείται στην Ελλάδα. Η εμφάνιση της «Νεφέλης» δημιούργησε φθινοπωρινό σκηνικό στα περισσότερα τμήματα της χώρας.

    Γιατί όμως ο καιρός «τρελάθηκε»; Δύο πειράματα βρίσκονται σε εξέλιξη από την Ρωσία



    Πρώτον, σύμφωνα με πληροφορίες τίθεται σε εφαρμογή από ρωσικό γραφείο εξελιγμένων συστημάτων, σχέδιο εντοπισμού των ισραηλινών F-35 στον συριακό ουρανό. Στόχος είναι ο ταχύτατος και ακριβής εντοπισμός από τα ραντάρ των ρωσικών βάσεων των ισραηλινών αεροσκαφών F-35 Adir που «αλωνίζουν» στο συριακό FIR.

    Οι «βόλτες» των ισραηλινών Stealth μαχητικών πάνω από το συριακό έδαφος και κοντά σε ρωσικές βάσεις έχουν κτυπήσει «κόκκινο συναγερμό» στο Κρεμλίνο, ειδικά μετά τις συνεχείς αντεγκλήσεις των δύο πλευρών για τον ρόλο των Ιρανών και της Χεζμπολάχ στη Συρία.

    Σύμφωνα με πληροφορίες οι Ρώσοι έχουν εφαρμόσει σχέδιο «βομβαρδισμού» της ατμόσφαιρας με ιονισμένα σωματίδια, μετατρέποντας την σε ένα τεράστιο «ραντάρ» και ακυρώνοντας έτσι όλες τις ιδιότητες stealth των ισραηλινών F-35, καθιστώντας τα ορατά στα ρωσικά ραντάρ.

    Η ατμόσφαιρα μετατρέπεται σε μία τεράστια κεραία ή κάτοπτρο το οποίο στη συνέχεια μπορεί να ανακλάσει τα κύματα που θα εκπέμπουν τα αεροσκάφη αυτά.

    Πριν δύο ημέρες ανακοινώθηκε κάτι εκπληκτικό από ρωσικής πλευράς στην ρωσική επικράτεια, το οποίο εγείρει όμως τεράστια ερωτηματικά.

    Ολα αυτά δείχνουν πως γίνονται συνεχώς πειράματα στην ατμόσφαιρα.

    «Έχουμε την δημιουργία πλέγματος ραντάρ εντοπισμού στόχων σε χαμηλά υψόμετρα, τα οποία δύναται να ανιχνεύουν στόχους που πετούν χαμηλά (drone, αεροσκάφη, πύραυλοι) και τα οποία έχουν τοποθετηθεί κάτω από άκρα μυστικότατα στις μεγαλύτερες πόλεις της Ρωσίας», δήλωσε στο ρωσικό ραδιόφωνο ο επικεφαλής των διαστημικών στρατευμάτων (RTV) (VKS) υποστράτηγος Andrew Coban.

    «Μέχρι σήμερα, πάνω από όλες τις μεγάλες ρωσικές πόλεις, δημιουργήσαμε ένα πλέγμα ραντάρ σε υπηρεσία για χαμηλά ύψη», είπε.

    Σύμφωνα με τον Coban, το επίπεδο εξοπλισμού των ραδιοτεχνικών στρατευμάτων με σύγχρονα και ελπιδοφόρα συστήματα και όπλα έχει ήδη φθάσει το 70%.

    «Έχουμε επικεντρωθεί στον επαναπροσδιορισμό της αποστολής των στρατευμάτων αυτών με νέα συγκροτήματα και εγκαταστάσεις αυτοματισμού.

    Έχουμε συγκροτήματα ικανά να ελέγχουν αυτόματα τη σειρά χρήσης του εναέριου χώρου. Αυτό το καθήκον έχει ήδη υλοποιηθεί στην περιοχή ευθύνης της Μόσχας», δήλωσε ο Coban.

    Επίσης, ένα από τα καθήκοντα προτεραιότητας είναι η δημιουργία ενός πεδίου ραντάρ και ο έλεγχος του εναέριου χώρου στην περιοχή της Αρκτικής, κατέληξε ο Ρώσος στρατηγός.

    Γιατί λοιπόν τέτοια σπουδή για την δημιουργία ενός τέτοιου πλέγματος ραντάρ πάνω από τις μεγαλύτερες πόλεις της Ρωσίας;

    Το μουντιάλ θα ήταν μια καλή δικαιολογία αλλά δεν πείθει…

    Υπενθυμίζουμε ότι το DOD (Department Of Defense) των ΗΠΑ ανέφερε για παράδειγμα ότι σύστημα HAARP έχει τη δυνατότητα με τη χρήση ηλεκτρομαγνητικών παλμών να καταστρέψει κάθε ηλεκτρικό και ηλεκτρονικό σύστημα εχθρικής παρουσίας, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα τα ιδιόκτητα συστήματα ενώ μπορεί να ανιχνεύει αεροσκάφη (τύπου Stealth) και πυραύλους που πετούν σε χαμηλό ύψος.

    Δηλαδή Ρωσία, ΗΠΑ ίσως και η Κίνα έχουν την απαραίτητη τεχνολογία να κάνουν τα «αόρατα Stealth», ορατά» στα δικά τους ραντάρ.
    ΡΩΣΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΟ-ΣΕΙΣΜΙΚΟ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΜΕ ΑΟΡΑΤΕΣ ΑΚΤΙΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θεοκρατία στην Ρωμανία και στην Ελλάδα;
    Για αυτό έχουμε τόσες προφητείες;
    Ορθολογιστικότατες απόψεις ...αναπόδεικτες βάσει ορθού λόγου!!!

    Ζητώ εκ των προτέρων συγγνώμη για το μέγεθος του σχολίου, αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να μάθουμε ΚΑΙ να …ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ!

    Πάρα πολύ πρόσφατα ένας μνημονιακός “ορθολογιστής” δημοσιογράφος αναλυτής ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ ΕΓΡΑΦΕ ΠΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΜΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.
    Οι δε έπαινοι για την καθολική Παπική εκκλησία και τους προτεστάντες εν σχέσει προς την Ελληνορθοδοξία , στην ημερήσια διάταξη!
    Πλέον ουδεν κρυπτόν υπο τον ήλιο.
    Η ανθελληνική αντιχριστιανική προπαγάνδα τους
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΝΕΙ ΑΛΛΟ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ!!!
    ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ "ΑΝΑΚΑΛΥΨΗΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ", ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΡΧΙΣΕ Η ΠΑΡΑΚΜΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΣΚΛΑΒΟΙ ΣΤΟΥΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ ΕΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΣ ΠΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΩΡΗΚΑΜΕ και ΞΑΝΑΧΤΙΣΑΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΣΤΗΝ "ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΘΗΝΑ"!

    ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΡΩΜΑΝΙΑ…



    “ΗΤΑΝ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΟ;

    ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ
    Ελληνορθόδοξη παράδοση: ρίζωμα και προοπτική
    Για να αποφύγουμε τη σύγχυση την οποία προκαλεί η έλλειψη ορισμού της θεοκρατίας στους περισσότερους συγγραφείς, προτείνουμε τέσσερα κριτήρια με τα όποια μπορεί να ελεγχθεί η ύπαρξη και ο βαθμός θεοκρατίας σε ένα κράτος:

    1) Ταύτιση πολιτικής και θρησκευτικής εξουσίας στο ίδιο πρόσωπο.
    2) Επιβολή θρησκευτικών κανόνων στο σύνολο της νομοθεσίας.
    3) Άσκηση της δημόσιας διοίκησης από θρησκευτικούς λειτουργούς.
    4) Έλεγχος της εκπαίδευσης από τη θρησκευτική ιεραρχία.

    Όσο κι αν φαίνεται παράξενο, το «Βυζάντιο» δεν ικανοποιεί ούτε ένα απ' αυτά τα τέσσερα κριτήρια ενός θεοκρατικού κράτους. Ας τα δούμε με τη σειρά.

    Όπως αναφέραμε και στην αρχή αυτής της ενότητας, το ζήτημα της θεοκρατίας στο «Βυζάντιο» είναι τεράστιο και δεν μπορεί να εξαντληθεί εδώ.

    Από τα λίγα πού εκτέθηκαν παραπάνω, ωστόσο, πρέπει να έγινε φανερό ότι ή μορφή της Χριστιανικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας ήταν αρκετά διαφορετική από αυτήν την οποία μας παρουσιάζουν διάφορες λαϊκιστικές απλοϊκές απόψεις.

    Με κίνδυνο να γίνουμε κουραστικοί θα ξαναπούμε ότι, δυστυχώς, πέφτουμε συχνά στο λάθος να ταυτίζουμε το σκοταδιστικό θεοκρατικό δυτικό μεσαίωνα με την αντίστοιχη εποχή του «Βυζαντίου».

    Όπως είδαμε, όμως, οι διαφορές ήταν τεράστιες και πολύ ουσιαστικές.

    Η αμορφωσιά, η ανελευθερία, η θρησκευτική καταπίεση πού έφτασε ως την Ιερή Εξέταση, οι στρατοκράτες επίσκοποι πού οδηγούσαν τάγματα μοναχών σε μάχες, όλα αυτά είναι άγνωστα στον τόπο μας και στον πολιτισμό μας. Έτσι εξηγείται, κατά ένα μέρος, και η πεισματική αντίσταση των Ρωμηών στις προσπάθειες εκδυτικισμού τους την οποία παρατηρούμε από το 1204 μέχρι σήμερα.
    Υπάρχουν και άλλες όψεις του πολιτιστικού χάσματος ανάμεσα σε Ρωμηούς και Δυτικούς προς εξέταση κατά το μεσαίωνα, εποχή η οποία συχνά αποκαλείται «σκοτεινή» για όλη την Ευρώπη. Όπως θα διαπιστώσουμε, αν με τον όρο «Ευρώπη» εννοούμε μόνο τη δυτική, τότε ο χαρακτηρισμός «σκοτεινή» είναι απόλυτα σωστός. Αν όμως περιλαμβάνουμε και τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, το «Βυζάντιο», τότε πέφτουμε οι ίδιοι θύματα του σκοταδιστικού πολιτιστικού ιμπεριαλισμού της Δύσης.”

    ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ …ΜΕ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΘΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΜΑΣΑΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΜΑΘΑΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ
    ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ!


    “ΕΥ ΑΓΓΕΛΙΑ •
    Ακόμη ένας μύθος για την "κακιά" Ρωμανία που καταρρίπτεται!
    Για όσους ενδιαφέρονται, επειδή έχει αμφισβητηθεί η προσφορά του Βυζαντίου στον πολιτισμό και τις επιστήμες, παραθέτω μερικούς συνδέσμους:

    (Η αλήθεια είναι πως χρειάζεται και χρόνος και μυαλό για να μελετήσε κάποιος τους συνδέσμους που υπάρχουν στον ιστότοπο που δημοσιεύει ο άρθρο. Το πρώτο υπάρχει λόγω ΚΑΙ ανεργίας το δεύτερο σπανίζει στην "ορθολογιστική" εποχή μας.)


    Ποια η προσφορά της Ρωμανίας, στην διατήρηση Ελλήνων κλασσικών και της αρχαιοελληνικής παιδείας:

    «Τουλάχιστον το 75% των γνωστών σήμερα Αρχαίων Ελλήνων κλασσικών συγγραφέων μάς έγιναν γνωστοί μέσω Βυζαντινών χειρογράφων.» (3)

    «Πολλά από αυτά που ξέρουμε για την αρχαιότητα, ειδικά για την ελληνική και ρωμαϊκή φιλολογία και την ρωμαϊκή νομοθεσία θα είχαν χαθεί παντοτινά,αν δεν υπήρχαν οι λόγιοι και οι αντιγραφείς της Κωνσταντινούπολης» (4)

    Ο Άγγλος ιστορικός Γίββων, ο μεγάλος ιδεολογικός εχθρός της Ρωμανίας / «Βυζαντίου», αναφέρει: «Το πνεύμα του Ομήρου, του Δημοσθένους, του Αριστοτέλους, του Πλάτωνος, φώτιζε την Κωνσταντινούπολη. Οι πολυάριθμες ερμηνείες και τα σχόλια των Βυζαντινών εις τους κλασσικούς συγγραφείς δεικνύουν με πόση επιμέλεια ανεγινώσκοντο. Οι Έλληνες της Κωνσταντινουπόλεως απεκάθηραν την κοινήν γλώσσαν και ανέκτησαν την εύκολον χρήσιν της γλώσσης των προγόνων αυτών, η οποία είναι το αριστούργημα του ανθρώπινου πνεύματος. Η γνώσις των υπέροχων διδασκάλων, οι οποίοι είχαν μαγεύσει και διδάξει το μέγιστον από τα έθνη (τους Ρωμαίους) είχε καταστή πολύ κοινή. Η Κωνσταντινούπολη περιέκλειεν εις τον περίβολον αυτής τόσην επιστήμην και τόσα βιβλία, όσα δεν υπήρχαν σε όλας μαζί τας μεγάλας χώρας της Δύσεως» (5)

    Άλλοι επίσης σημειώνουν:
    «Η ελληνική παιδεία, παράλληλα προς τον Χριστιανισμό και τη ρωμαϊκη κρατική παράδοση, αποτελεί ένα απο τα κύρια συστατικά στοιχεία του Βυζαντίου. (σ.σ διαβαζε: Ρωμανία) Τα αριστουργήματα της αρχαίας γραμματείας διασώθηκαν επειδή, οι βυζαντινοί γραφείς εξακολουθούσαν να τα αντιγράφουν, ιστορώντας τα μάλιστα με περίτεχνες μικρογραφίες» (6)

    «Η ελληνική κουλτούρα που γνωρίζουμε είναι η ελληνική κουλτούρα που δε σταμάτησε ποτέ να κεντρίζει το ενδιαφέρον της ανώτερης τάξης της Κωνσταντινούπολης σε όλη τη διάρκεια του Μεσαίωνα. Αυτοί οι άνθρωποι ζούσαν στο κλασικό τους παρελθόν με τέτοια φυσικότητα ώστε το μεσαιωνικό Βυζάντιο (σ.σ διάβαζε: Ρωμανία) ποτέ δε γνώρισε μια Αναγέννηση. Οι Βυζαντινοί (σ.σ διάβαζε: Ρωμαίοι) ποτέ δε θεώρησαν ότι το κλασσικό τους παρελθόν είχε πεθάνει, γι’ αυτό και σπάνια επιχείρησαν συνειδητά να το αναστήσουν. Το συντηρούσαν κάθε τόσο με μια ανακάθαρση, κάπως σα τα δημόσια μνημεία που όντας διαρκώς παρόντα ανακαινίζονται κατά καιρούς σε εξάρσεις ζήλου» (7)
    Jacques Bompaire, καθηγητής του Πανεπιστημίου Paris IV-Sorbonne: «Τα έργα της αρχαίας Ελλάδας, η παράδοση των αρχαίων ελλήνων διασώθηκαν και έφτασαν ως τη νεώτερη Ευρώπη, την Ευρώπη της Αναγέννησης, βασικά μέσω του Βυζαντίου (σ.σ διάβαζε: Ρωμανίας) Αυτό οφείλεται κατά πολύ στη γλωσσική συνέχεια, αλλά και στην αδιάλειπτη δράση των αντιγραφέων, βιβλιοθηκάριων, φιλολόγων και συγγραφέων του Βυζαντίου. Χωρίς αυτούς δε θα μας είχαν απομείνει παρά ίχνη ελάχιστα μιας απέραντης κληρονομιάς. Χάρη σ’ αυτούς μάς έμειναν πολλά.»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. «Η Κωνσταντίνου πόλις καταλήγει ν’ αποκαλείται Δεύτεραι Αθήναι

    από τον Ιω. Χορτασμένο (8), δάσκαλο του Μάρκου Ευγενικού, του Βησσαρίωνα, του Γεννάδιου Σχολάριου, Χρυσαί Αθήναι από τον ιστορικό της Αλώσεως Δούκα (Δούκας, XXXVIII 8: 339,13: τάς χρυσας όντως Αθηνας τας κοσμουσας τον κοσμον)» (9)

    «Η βυζαντινή (σ.σ διάβαζε: Ρωμαίικη) αυτοκρατορία παρέμεινε το θεμέλιο του πολιτισμού δια μέσου των δυσχερέστερων χρόνων του βαρβαρισμού στη δυτική Ευρώπη» (10)

    Να τι ανάφερε για τη Ρωμαίικη τέχνη ο κορυφαίος Άγγλος «Βυζαντινολόγος» Σερ Steven Runciman:

    «Κάποιοι υποστηρίζουν ότι το Βυζάντιο δεν είχε τέχνη. Τότε αυτοί δεν πρέπει να ξέρουν τίποτε από τέχνη. Η βυζαντινή τέχνη ήταν από τις μεγαλύτερες σχολές τέχνης παγκοσμίως. Κανένας αρχαίος Έλληνας δε θα μπορούσε να χτίσει την Αγία Σοφία, αυτό απαιτούσε πολύ βαθιά τεχνική γνώση. Κάποιοι, ξέρετε, υποστηρίζουν, ότι η βυζαντινή τέχνη είναι στατική. Δεν ήταν καθόλου στατική, αλλά ήταν μια σχολή τέχνης από τις σημαντικότερες στον κόσμο, που όσο περνά ο καιρός εκτιμάται όλο και περισσότερο, κι όσοι Έλληνες διανοούμενοι σάς λένε ότι το Βυζάντιο δε δημιούργησε τίποτε, είναι τυφλοί.» (15)

    Στον λόγο του, όταν πήρε το Νόμπελ λογοτεχνίας στα 1979, ο Οδ. Ελύτης ανέφερε πως ακολούθησε τη μέθοδο του Ρωμανού του Μελωδού, που δημιουργεί σε καθεμιά από τις ωδές ή τα κοντάκιά του μια νέα μορφή.

    «Στις μέρες μας απομένει μόνον ένα πράγμα να μας θυμίζει την ιδιοφυϊα των Βυζαντινών: η λαμπρότητα της τέχνης τους.» (16)

    «Νοιώθω το ίδιο, αν ακούσω ένα ζεϊμπέκικο, ένα ποιήμα του Ελύτη ή βυζαντινή μουσική. Υπάρχει ένα φως που ενώνει την αρχαία και την συγχρονη Ελλάδα» (17)”

    https://odysseiatv.blogspot.com/2018/06/blog-post_599.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΙΣΜΑ ΑΝΩΘΕΝ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΡΟΟΡΑΤΙΚΟ ΧΑΡΙΣΜΑ.
    ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΔΑΙΜΟΝΙΚΕΣ ΠΥΘΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΝΙΤΕΣ ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΥΣ.
    Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΛΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΘΕΤΙ ΠΟΥ ΕΚΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ. ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.
    ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΤΟ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ.
    ΕΝΑΣ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΣΕΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ, ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ!
    ΩΣΤΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΩΦΕΛΙΜΕΣ, ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ.
    ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γιατί τόσος ντόρος γιά τις προφητείες; Οι προφητείες δεν είναι υποσχέσεις, δεν είναι υπογεγραμμένα συμβόλαια, ούτε προπληρωμένα εισητήρια γιά το μέλλον.

    Είναι απλές ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ!
    Υπάρχουν αφημένες εκεί, σε κάποια σημεία του χωροχρόνου, σαν συνθηματικά ραβασάκια, κι όποιος θέλει τις λαμβάνει υπ' όψιν του και τις χειρίζεται όπως θέλει κι όπως καταλαβαίνει.

    !!! ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ !!!

    Τίποτα περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2018
    Θαύμα στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.!!!

    Το βιντεάκι αυτό ανήκει στον αδελφό με την επωνυμία: Αγαπώ τον Χριστό και μας γράφει : Θαύματα γίνονται όταν έχεις πίστη στον Χριστό, δείτε το παιδακι πως θα πετάξει τις πατερίτσες και θα περπατήσει κανονικά μέσα σε δάκρυα να κυλούν από τα μάτια του. Δοξάστε τον Χριστό..(Αγία Παρασκευή Λαγκαδά Θεσσαλονίκης κοινοποιήστε να δεί ο κόσμος και να πιστέψει).

    elena1111ful

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ορθολογιστές αντλαϊκιστές παντογνώστες!
    Όσοι με αφορμή οποιοδήποτε θέμα “θρησκευτικό” βρίσκουν αφορμή , για να χτυπήσουν την Χριστιανική ορθόδοξη διδασκαλία μας ,τους προφήτες μας και τους Αγίους μας , που κράτησαν ζωντανό το έθνος μας στα τετρακόσια μαύρα χρόνια της Τουρκοκρατίας, ας αναλογιστούν , παραλληλίζοντας τα παρακάτω με το θέμα του άρθρου , εάν για όποια “αποτυχία” προφητείας , ευθύνεται η Χριστγιανική ορθόδοξη διδασκαλία μας.

    Όλοι αυτοί που λοιδορούν προφητείες Αγίων μας που εγράφησαν χιλιάδες και εκατοντάδες χρόνια πριν και εκπληρώνονται με θαυμαστή ακρίβεια ,
    “προφήτευαν” την πτώση της κομμουνιστικής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ σε έξι μήνες από την ανάληψη της εξουσίας το 2015!!!
    Μόλις το εξάμηνο περνούσε , “προφήτευαν” το αμέσως επόμενο!!!
    Πόσες φορές μετέθεσαν την “προφητεία” τους;
    Που εβάσιζαν όλες αυτές τις “προφητείες” τους , τις οποίες ονομάζουν προβλέψεις;
    Στον ορθολογισμό!

    Οι μεγάλοι ξένοι οίκοι , Standard & Poor's και Fitch , που εβάσιζαν τις “προφητείες” τους και έδιναν βαθμολογία 3Α σε εταιρείες και κράτη που κατέρρευσαν;
    Στον ορθολογισμό!

    Οι μεγάλοι παγκόσμιοι φωστήρες ορθολογιστές τραπεζίτες (δεν αναφέρομαι καν στους ελληνόφωνους δημοσιογραφίσκους και πολιτικούς γυρολόγους) της Ε.Ε. , του Δ.Ν.Τ., της παγκόσμιας Τράπεζας που εβάσιζαν τις “προφητείες” τους για σώσιμο της Ελλάδος μας από τα μνημόνια, για έξοδο στις αγορές αμέσως μετά την διαγραφή του χρέους μας (PSI) που θα “κατέστρεφε του τραπεζίτες” που κατείχαν το χρέος μας και θα “ΕΣΩΖΑΝ” τα ασφαλιστικά ταμεία μας τους Έλληνες και τον κόσμο ολόκληρο;
    Στον ορθολογισμό!

    Οι “μέγα επιστήμονες”, μαρξ εγκελς λενιν τρότσκι αριστεροί ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ορθολογιστές, πρόγονοι αυτών που σήμερα κυβερνούν , που εβάσιζαν τις “προφητείες” τους για το τέλος του καπιταλισμού και την εγκαθίδρυση του επίγειου παραδείσου το 1917 στην Ρωσία ;
    Στον ορθολογισμό!

    Ο θεωρούμενος από πολλούς ακόμα και σήμερα , μέγιστος των μεγίστων επιστημόνων Αλμπερτ Αϊνστάιν που εβάσιζε τις προφητείες του για την επικράτηση παγκόσμια του σοσιαλισμού κομμουνισμού;
    Αυτό το αφήνω αναπάντητο να μας το απαντήσουν οι ορθολογιστές.

    Ποιος ορθολογιστής ξέρει πως ο “μέγιστος” ορθολογιστής επιστήμων έστελνε επιστολές στην Ελλάδα για να σωθούν κομμουνιστές;

    Οσο ευθύνεται ο ορθολογισμός για τις παραπάνω ατυχείς προβλέψεις των ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΩΝ ορθολογιστών , άλλο τόσο ευθύνεται και Ο Λόγος του Θεανθρώπου Ιησού Χριστού μας για όσα οι εχθροί Του , του καταμαρτυρούν!

    (Όταν ο Αϊνστάιν έγινε πρωτοσέλιδο στον Ριζοσπάστη.
    http://www.mixanitouxronou.gr/otan-o-ainstain-egine-protoselido-sto-rizospasti-i-epistoli-diamartirias-tou-epistimona-pros-tin-el-venizelo-gia-tin-apovoli-5-fititon-apo-to-panepistimio-epidi-itan-kommounistes/)


    Συνεχίζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έξυπνη τοποθέτηση! Αλλά ξέχασες και τον προφήτη Σαμαρά που είχε μιλήσει για "εξάμηνη αριστερη παρένθεση" χαχαχα..

      Διαγραφή

    2. Ολοι αυτοί οι δήθεν αντιλαϊκιστές ορθολογιστές κύριε Κώστα δεν μπορούν να μας απαντήσουν στα απλούστερα των απλούστερων θέματα επικαιρότητας και θέλουν να μας κάνουν μαθήματα για πνευματικά θέματα.
      Ας μας απαντήσουν:

      Γιατί ενώ ισχυρίζονται πως οι τράπεζες χρειάζονται κεφάλαια , τιμωρούν όσους καταθέτες τους τα προσφέρουν με αρνητικά επιτόκια;

      Δεν αναφέρομαι καν στην δέσμευση των χρημάτων μας, πράξη για την οποία "δεν ευθύνονται οι παγκόσμιοι τραπεζίτες" αλλά οι κομμουνιστές "που τους μάχονται".
      Δεν έχουν ανάγκη τις καταθέσεις μας ΑΛΛΑ τότε γιατί τις δέσμευσαν; Εχουν ανάγκη τις καταθέσεις μας αλλά τιμωρούν τους αποταμιευτές;

      Αυτοί είναι οι ορθολογιστές οι αψέκαστοι οι αντιλαϊκιστές δια τους οποίους πρέπει να πουλήσουμε την Ελλάδα ολόκληρη και τους Ελληνες μαζί για να μην ...μας κλέβουν οι συνδικαλιστές!

      Αυτοί κύριε Κώστα είναι οι φιλελε και αριστεροί ορθολογιστές και ας τους χαίρονται οι Ελληνες που ...δεν τρώνε σανό!

      Διαγραφή
  17. 2)
    Μήπως να πάμε πιο πίσω στον χρόνο να δούμε "την επαλήθευση" των προβλέψεων των "ορθολογιστών";

    Προς τους αριστερούς αντιλαϊκιστές “ορθολογιστές” τους παντογνώστες ...που ανακάλυψαν πως δεν υπάρχει Θεός , πως ο Θεάνθρωπος Ιησούς Χριστός μας δεν αναστήθηκε!
    Για αυτούς που ορκίζονται πως δεν υπάρχουν συνομωσίες και πως όλα ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ εξαιτίας της ψήφου των Ελλήνων!!!

    Αυτούς τους “προφήτες” που πέφτουν έξω ακόμα και στα πιο στοιχειώδη ,ΟΠΩΣ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ , αυτους περίμενε 2,000 χρόνια η ανθρωπότητα για να μας ανοίξουν τα μάτια;
    Ας είναι.
    Που είναι ΣΗΜΕΡΑ , όλοι αυτοί οι αμερόληπτοι παγκοσμίου φήμης ορθολογιστές επιστήμονες, επιπέδου Αϊνσταιν Ευρωπαίοι Αμερικάνοι δημοκρατικοί ΤΩΡΑ που η αλήθεια βάλλεται βάναυσα και φιμώνεται παραυτα από τα διάφορα “δημοκρατικά” ΜΜΕ , το διαδίκτυο , το φεησμπουκ κλπ. να σηκώσουν παγκόσμια επανάσταση;

    Τυχαία ξεσηκωνόταν όλη η αφρόκρεμα της επιστήμης για πέντε φοιτητές και έναν εφιάλτη προδότη του Ελληνικού έθνους;

    Εάν επαναστατούσαν ως επιστήμονες για την φίμωση της ελευθερίας του λόγου και μια θανατική καταδίκη στην Ελλάδα , τι θα έπρεπε να είχαν κάνει σε παγκόσμια κλίμακα , ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΕΙΡΑΡΙΘΜΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ;

    Που ήταν όλοι αυτοι οι Ευρωπαίοι ορθολογιστές δυτικοί επιστήμονες να ξεσηκώσουν τον κόσμο για τα εγκλήματα που διαπράττονταν στις κομμουνιστικές δικτατορίες μετά τον Β.Π.Π.;

    Που είναι σήμερα όλοι αυτοί να καταδικάσουν την επανεμφάνιση των κομμουνιστών στις κυβερνήσεις πολλών Ευρωπαϊκών χωρών εφόσον το τείχος έπεσε και ο κομμουνισμός είναι μια κακή ανάμνηση υπεύθυνη για δεκάδες εκατομμύρια θύματα;

    Ας ξεκινήσουν να μας εξηγούν τα απλά παραπάνω “τυχαία” γεγονότα και αφού τα καταφέρουν και πλησιάσουν στην Αλήθεια , τότε ίσως να μην χρειάζεται να ψάξουν άλλο για τις προφητείες και τον Θεάνθρωπο Ιησού Χριστό μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Νοσεί η ΕΛΛΑΔΑ, μα λίγο πριν πεθάνει, θα έρθει η Ανάσταση.
    To διακήρυξε η ίδια η ΠΑΝΑΓΙΑ για τις ημέρες μας: Μια μέρα, η Ελλάς θα γίνει το προσκύνημα όλων των λαών της οικουμένης.
    Ο “πολλαπλασιαστής ισχύος” των ΕΛΛΗΝΩΝ πάντα θα είναι η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ.
    Ασκητής : Ο ΘΕΟΣ δεν θα βγάλει ψεύτες τους ΑΓΙΟΥΣ του, όλα θα γίνουν στις μέρες μας.
    Στις δύσκολες ημέρες που βιώνουμε δεν χρειαζόμαστε μόνο ανδρείους αλλά και Αγίους.
    Στην ανασκαφή του Ελληνικού Χρέους οι τοκογλύφοι κτύπησαν βράχο και ο βράχος λέγετε ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ και φυσικά δεν ξεπουλιέται αλλά επενδύεται και σε άλλους.
    «Η καθαρή πληροφορία είναι του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ, η παραπληροφόρηση των ανθρώπων»
    ΗΠΑ-ΡΩΣΙΑ έμπλεξαν στην Συρία.
    Στα ΟΠΛΑ και στην ΠΡΟΣΕΥΧΗ Ελλάδα, πάλι θα χορέψεις με τους λύκους.
    Το 21 και το 40 ήταν το ΕΠΟΣ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ και τελειώνει με το ΕΠΟΣ της ΠΟΛΗΣ.
    Πάει – πάει από την Κωνσταντινούπολη περνάει.
    Ο ΘΕΟΣ δεν κάνει γεωπολιτική, απλώς γράφει ΙΣΤΟΡΙΑ πάλι για την Μικρά Ασία
    H Λιμενοφύλακας των ΣΤΕΝΩΝ, η ΠΑΝΑΓΙΑ η Βοσπορίτισσα.
    Βλέπουμε αδελφοί τι έρχεται για αυτό είμαστε υπό θλίψη και εκνευρισμό
    ΜΟΝΟ η ΠΡΟΣΕΥΧΗ και η ΝΙΨΗ - ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ, μας έμεινε η ΠΙΣΤΗ και η ΕΛΠΙΔΑ μέχρι τελευταίας αναπνοής.

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΡΤΥΡΩΝ-ΑΓΙΩΝ-ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ.
    «Οταν θα γίνει ο πόλεμος, οι πιστοί θα βλέπουν τους αγίους ζωντανούς και θα τους βοηθάνε. "Αν είσαστε στο εξωτερικό, αμέσως να γυρίσετε στην Ελλάδα, η Ελλάδα δεν θα πάθει σχεδόν τίποτε..» έλεγε ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΣΙΜΩΝΑΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ

    «Οι άνθρωποι στις μέρες μας τρέχουν κατοστάρι για να μπουν στην κόλαση, λίγοι είναι αυτοί που εν γνώσει τους τρέχουν τον καλό δρόμο του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ που οδηγεί στις Πύλες του Παραδείσου»
    «Η ανάγνωση της ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ με ταπεινό φρόνημα και η συνειδητή βίωση των Μυστηρίων της Εκκλησίας μας δίνει όλες τις λύσεις στην σημερινή επικίνδυνη καθημερινότητα»
    «Αυτό που βιώνουμε όλοι μας είναι χειρότερο από τα ιστορικά Σόδομα και Γόμορρα, είναι όμως Σημείον του ΘΕΟΥ ότι έρχονται παγκόσμιες καταστροφές και ιστορικές ανατροπές που θα σημαδέψουν την πορεία της Ανθρωπότητας»
    «η σαρκολατρεία και η πλεονεξία δεν έγινε απλώς μόδα αλλά επηρεάζει και τον γενετικό ανθρώπινο κώδικα , σαν μετάλλαξη»
    «η πορεία προς την αίρεση είναι έκπτωση του μυαλού για αυτό όσοι συμμετέχουν σε αυτήν σύντομα θα χάσουν και αυτόν τον κοινό νου. Με αυτή την παιδαγωγία ο ΘΕΟΣ θα αποκαταστήσει άλλους εκκλησιαστικούς ηγέτες για να σταματήσει το φρικτό μαρτύριο της συνειδήσεως των πιστών τέκνων της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ»
    «Τα νέα παιδιά με αυτά που έρχονται θα δυσκολευτούν πολύ , έχουν όμως το πνευματικό πλεονέκτημα ότι δεν είναι οι φυσικοί και οι ηθικοί αυτουργοί της διάδοσης της Παγκόσμιας Πλάνης του Αντίχριστου πνεύματος, αλλά τα θύματα για αυτό και δικαιούνται ΤΗΝ ψηλαφητή βοήθεια άνωθεν»...
    «Μην φοβηθείτε ούτε μια στιγμή».
    «Οι τούρκοι είχαν πριν και ειδικά μετά το καλοκαιρινό πραξικόπημα έχουν άπειρα εσωτερικά προβλήματα και μόνο φιγούρες κάνουν στο ΑΙΓΑΙΟ. Όμως θα αρπαχτούμε ξαφνικά και τότε τα πράγματα θα τρέξουν κατά τα λεγόμενα των ΑΓΙΩΝ μας – το φράγμα γέμισε με νερό και όχι απλώς θα υπερχειλίσει αλλά θα σπάσει με τράνταγμα».
    «Παιδί μου κάποτε ρώτησα δίχως να το πολυσκεφτώ τον μεγάλο σήμερα ΑΓΙΟ της Ρωμιοσύνης και της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ , τον ΟΣΙΟ ΠΑΙΣΙΟ…
    -Γέροντα, αυτό που λέτε σε πολλούς προσκυνητές ότι θα μας δώσουν και θα πάρουμε την Κωνσταντινούπολη , είναι γιατί το ποθείτε εσωτερικά και πονάτε για τις αλησμόνητες πατρίδες ;
    Μετανόησα εκ των υστέρων που έκανα αυτή την ερώτηση στο ΑΓΙΟ ΓΕΡΟΝΤΑ θέλοντας να ικανοποιήσω την προσωπική μου περιέργεια, αλλά έλαβα άμεσα από τον ίδιο την εξής απάντηση.
    -Αδελφέ , η πληροφορία ότι η ΠΟΛΗ θα δοθεί στους Έλληνες πάλι στις μέρες μας , ήρθε από τον ΟΥΡΑΝΟ.»
    «αν δεν το διάβασες παιδί μου αυτό που έγγραψε ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ που ήρθε και περπάτησε οι ίδιος σε αυτά τα Αγιορείτικα μονοπάτια, καλόν είναι να το διαβάσεις και να το λες …»
    ¨Οι Έλληνες είναι προορισμένοι μέχρι της Συντέλειας των Αιώνων να είναι διδάσκαλοι της Ανθρωπότητας¨.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ..!!!
    ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ "ΣΤΕΛΝΕΙ"
    ΚΟΣΜΟ...ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΕΣΤΩ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΛΑΝΗΤΗ..ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ
    ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ.ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ
    ΔΕΙΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :
    https://youtu.be/yD7tV4PQQzE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η ώρα έφτασε: Μιλούν ανοιχτά για παγκόσμια κυβέρνηση στην Ελλάδα – «Ανακοινώσεις» από την Ρόδο
    Ιούνιος 29, 2018,10:07 πμ Νέα Τάξη
    ------
    Την Κυριακή 1η Ιουλίου, σε συνεργασία με το Δήμο Ρόδου και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ξεκινάει στην Ρόδο τις εργασίες του το Συμπόσιο της Σύμης που διοργανώνει το Ίδρυμα Ανδρέα Παπανδρέου.
    Η είδηση δεν είναι το Συμπόσιο αλλά τα θέματα που θα συζητηθούν ή μάλλον αυτά που ουσιαστικά θα ανακοινωθούν και δείχνουν πως είμαστε πολύ κοντά σε ριζικές αλλαγές στην χώρα μας, στο πλαίσιο διεθνών σχεδίων.

    Η οικογένεια, η οποία κατά άλλους βοήθησε την Ελλάδα, κατά άλλους την υπερχρέωσε και την οδήγησε τελικά στην δίνη των Μνημονίων, αναλαμβάνει, εκ των πραγμάτων, την ευθύνη ενημέρωσης για την Νέα Εποχή που μας περιμένει.
    Το κεντρικό θέμα του Συμπόσιου είναι:
    «Δαμάζοντας την Παγκοσμιοποίηση: η Ατζέντα για τα επόμενα είκοσι χρόνια».

    Φέτος είναι η εικοστή επέτειος του Διεθνούς Συμποσίου που έγινε πρώτη φορά στο νησί της Σύμης και έκτοτε πραγματοποιήθηκε κάθε χρόνο σε διαφορετικά σημεία της Ελλάδας.
    Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ:
    Προσωπικότητες από όλο τον κόσμο, από τον χώρο της πολιτικής, της διανόησης και της τέχνης, καθώς και υψηλόβαθμα στελέχη διεθνών οργανισμών και οργανώσεων, από την 1η μέχρι την 6 Ιουλίου θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για τις μεγάλες προκλήσεις που συνδέονται με την παγκοσμιοποίηση, όπως:

    – Η διαχείριση της μετακίνησης πληθυσμών.

    Διδάγματα από την μέχρι τώρα εμπειρία και προτεραιότητες για τα επόμενα χρόνια.
    Σχόλιο el.gr: Η ενσωμάτωση των παράνομων μεταναστών στην ελληνική κοινωνία και η αντικατάσταση του ελληνικού πληθυσμού που φεύγει στο εξωτερικό ή γερνάει.
    Θυμηθείτε: Το είπαν: «Οι μετανάστες θα λύσουν το δημογραφικό» – Χαμός στην εκπομπη.
    – Η προώθηση της περιφερειακής συνεργασίας
    Διαψεύδοντας την ιστορία, ένα νέο όραμα για τα Βαλκάνια
    Σχόλιο el.gr: Ενδεχόμενη αλλαγή συνόρων μετά και την παράδοση του ονόματος «Μακεδονία» στους Σκοπιανούς, την ώρα που η κυβέρνηση, με την οποία διατηρεί άριστες σχέσεις ο Γιώργος Παπανδρέου, προωθεί «λύσεις», στο ίδιο μήκος κύματος, με την Αλβανία.
    – Η υποστήριξη καινοτόμων ιδεών και η κατανόηση διαφορετικών πολιτισμών

    Παγκοσμιοποίηση, τέχνη και πολιτισμός

    Σχόλιο el.gr: Μια νέα πολυπολυτισμική πολύχρωμη ελληνική κοινωνία.
    – Η λήξη του πολέμου στην Συρία
    Επαναφέροντας την κυβερνησιμότητα και την πολιτική νομιμότητα στην Συρία

    Σχόλιο el.gr: Όπως την εννοεί το ΝΑΤΟ.
    – Η δημιουργία νέων κανόνων και θεσμών για την παγκόσμια διακυβέρνηση
    Ο παγκόσμιος εμπορικός πόλεμος και οι συνέπειές του
    Σχόλιο el.gr: Παγκόσμια διακυβέρνηση! Το γράφουν επίσημα. Εμπόδιο; Τραμπ και Πούτιν.
    – Παγκοσμιοποίηση, κρυπτό-νομίσματα και εικονική οικονομία
    Σχόλιο el.gr: Οδεύουμε προς κατάργηση των μετρητών. Οι συναλλαγές θα γίνονται ψηφιακά με βιομετρικά στοιχεία. Τα μικρτσίπ σε κάρτές η με την μορφή εμφυτευμάτων θα μπουν για τα καλά στις ζωές μας. (Διαβάστε ΕΔΩ).
    – Η διαχείριση της επικοινωνίας σε ένα παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον και η ανάγκη αλλαγών στην παιδεία
    Παγκοσμιοποίηση και συμμετοχικές κοινωνίες.
    Η «υγεία» του Διαδικτύου, η δεοντολογία και η χειραγώγηση
    Σχόλιο el.gr: Αλλάζει εντελώς η διδασκαλία και έρχονται υποχρεωτικά ολοήμερα σχολεία; Ήδη η κυβέρνηση της Αριστεράς έχει προχωρήσει σε… τομές.

    – Η πάλη ενάντια στην κλιματική αλλαγή, η πράσινη ανάπτυξη και η δημιουργία ενός νέου τρόπου ζωής

    Παγκοσμιοποίηση, ενέργεια, περιβάλλον ,Κυκλική οικονομία και η ανάγκη μιας πολιτισμικής επανάστασης

    Σχόλιο el.gr: Ένας νέος τρόπος ζωής βάσει της Ατζέντας 2030. Βλέπετε, δεν τα γράφουμε εμείς. Τα λένε οι ίδιοι.

    – Η αντιμετώπιση των συνεπειών της μακροζωίας
    Υγεία, Τεχνολογία και Ανισότητα
    Στρατηγική απέναντι στη νέα ακροδεξιά, κερδίζοντας τη μάχη.
    Σχόλιο el.gr: Όπου «νέα ακροδεξιά», βλ. πατριωτικές απόψεις, καθώς όλοι όσοι αντιτίθενται στην παγκοσμιοποίηση, μπαίνουν στο ίδιο τσουβάλι.
    – Η προώθηση καινοτόμων στρατηγικών για την αντιμετώπιση της βίας και των συγκρούσεων
    Από την Μέση Ανατολή ως την Αφρική, επενδύοντας στις μετριοπαθείς δυνάμεις για αμοιβαία επωφελείς λύσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Aυτό το φίδι ειδικά. ο ΓΑΠ-Τζέφρυ, δεν σταμάτησε ποτέ να απεργάζεται στα μουλωχτά, σχέδια καταστροφής της Ελλάδος μας. Έτσι τον μεγάλωσε και αυτόν και τα αδέλφια του, η εβραία μάνα τους Μαργαρίτα. Γιατί είχε ταυτίσει, πέραν του πρακτορικού σιωνιστικού της ρόλου, και το μίσος επίσης για τον άντρα της.. με μίσος για την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Σάββατο, 30 Ιουνίου 2018
    30 Ιουνίου: Εορτή της Συνάξεως των Αγίων Δώδεκα Αποστόλων

    Τη Σύναξη των Αγίων Δώδεκα Αποστόλων τιμά σήμερα, 30 Ιουνίου, η Εκκλησία μας. Οι Απόστολοι του Χριστού θα ξεχωρίζουν μέσα στην Ιστορία της Εκκλησίας, σαν οι υπέρλαμπροι αστέρες πρώτου μεγέθους της πνευματικής ζωής.

    Την 30η Ιουνίου, η Εκκλησία γιορτάζει τους δώδεκα Αποστόλους που αρχικά εξέλεξε ο Κύριος, πλην του Ιούδα Ισκαριώτη.
    Αυτοί είναι: Σίμωνας (Πέτρος), Ανδρέας, Ιάκωβος, Ιωάννης, Φίλιππος, Θωμάς, Βαρθολομαίος (Ναθαναήλ), Ματθαίος, Ιάκωβος του Αλφαίου, Σίμωνας ο Ζηλωτής, Ιούδας ο αδελφός του Ιακώβου του μικρού και ο Ματθίας, που εξελέγη μέσα στο υπερώο τις παραμονές της Πεντηκοστής, σε αντικατάσταση του Ιούδα του Ισκαριώτη.
    Τη ζωή του καθενός των Αποστόλων αυτών, σκιαγραφούμε στις ιδιαίτερες γιορτές τους. Εδώ γίνεται υπενθύμιση της ενότητας που είχαν μεταξύ τους, αλλά και της ηθικής τους, που τόσο συνέβαλε στην πνευματική εν Χριστώ αναγέννηση του κόσμου.
    Έχουμε, λοιπόν, χρέος και εμείς οι αγωνιζόμενοι χριστιανοί, να κινούμαστε στα ίχνη τους και με θερμό ζήλο για τη διάδοση του σωτηριώδους μηνύματος του Ευαγγελίου, που διέπνεε κι αυτούς, να γίνουμε μιμητές του έργου τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΛΙΚΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΝΕΚΤΑΡΙΟ ΒΙΤΑΛΗ) ΚΑΙ ΠΕΙΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ;
    ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ. - 30 Ιούν 2018 - 18:32

    Βρισκόμαστε σήμερα μια μέρα πριν τον Ιούλιο και έχοντας διαβάσει στο παρελθόν τις διάφορες προφητείες Αγίων και άλλων Γερόντων της Ορθοδοξίας έχω αρχίσει να καταλήγω στο συμπέρασμα ότι ίσως αυτός είναι ο μήνας κατά τον οποίον θα αρχίσουν να τρέχουν τα μεγάλα γεγονότα της πείνας στην Ελλάδα και του παγκοσμίου πολέμου.

    Ας αρχίσουμε απο τον Γέροντα Νεκτάριο Βιτάλη ο οποίος έφυγε απο κοντά μας πρίν απο μερικούς μήνες και από το 2011 είχε πει τα εξής:

    «Κάποια μέρα του καλοκαιριού θα ξυπνήσουμε και θα ακούσουμε από το ραδιόφωνο και την τηλεόραση ότι η Ελλάδα κήρυξε Πτώχευση. Τότε οι οποιεσδήποτε καταθέσεις στις τράπεζες, θα παρακρατηθούν για να πληρωθούν τα χρέη. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, αρχίζουν τα χειρότερα στην Ελλάδα»
    Επίσης αργότερα σε ερώτηση ενός πνευματικού του τέκνου είχε πεί ότι αυτό θα γίνει Ιούλιο μήνα και τότε αυτός δεν θα ζεί.
    Επομένως δεδομένου οτι ο Γέροντας έφυγε από κοντά μας πρίν από μερικούς μήνες, ο φετινός Ιούλιος είναι ο πρώτος υποψήφιος μήνας για να γίνει αυτό το γεγονός.

    Σύμφωνα και με άλλους Γέροντες αυτό το γεγονός θα αποτελέσει την αρχή της μεγάλης πείνας που θα έρθει στην Ελλάδα και θα είναι χειρότερη της κατοχής. Για παράδειγμα ο Γέροντας Σεραφείμ Δημόπουλος έλεγε τα εξής:

    «Θα κοιμηθούμε ένα βράδυ και θα τα έχουμε όλα. Και το πρωΐ θα ξυπνήσουμε και δεν θα έχουμε τίποτε! «

    Επίσης έλεγε:
    «Έρχεται, όπου νά ’ναι, μεγάλη κρίση στην Ελλάδα. Θα κλείσουν μαγαζιά, θα απολυθούν υπάλληλοι, θα κλείσουν μαγαζιά και επιχειρήσεις. Μη ρωτάς τι πείνα έρχεται! Πάνε αυτά που ήξεραν (εξαλλοσύνες, σπατάλες, καλοπέραση…)! Το ψωμί, τώρα το πετάνε! Όμως σ’ αυτήν την κρίση που έρχεται –θα είναι παγκόσμια βέβαια– αλλά στην Ελλάδα θα είναι μεγαλύτερη· θα πουν το “ψωμί–ψωμάκι’”! Δουλειές, δεν θα υπάρχουν. Έρχεται φτώχεια και πείνα, πάτερ Παύλε! Σου το λέω, να το ξέρεις!»

    Επίσης μιά Γερόντισσα απο κάποιο μοναστήρι της Αττικής μας λέει τα εξής:

    «Δεν γνωρίζουμε βεβαία τον ακριβή χρόνο, αλλα μια νυχτα θα κοιμηθούμε στην σημερινη μας καθημερινοτητα και το πρωι που θα ξυπνησουμε θα εχει συντελεστει ενα γεγονος
    (δεν μας διευκρινισε ποιο γεγονος), που θα αλλαξει ολο την κατασταση στην Ελλαδα!
    Αυτο το γεγονος θα σημανει και την εναρξη των αναμενομενων γεγονοτων γιατι στο εξωτερικο θα μπει σε πολεμο ενα κρατος σχεδον ταυτοχρονα με το γεγονος που θα συμβει εντος Ελλαδας. Και μετα κι αλλο κρατος θα ακολουθησει, κι αλλο , κι αλλο κι ετσι θα γινει ο πολεμος παγκοσμιος. «
    Πώς θα είναι κατά την διάρκεια αυτής της πείνας μας το περιγράφει η Γερόντισσα Λαμπρινή Βέτσιου που έφυγε από κοντά μας το 2002. Μας λέει χαρακτηριστικά:

    «Τυχεροί όσοι θα μένουν σε καλύβες (μικρά σπιτάκια). Τα αυτοκίνητα θα τα αράξει ο κόσμος στις αυλές του!! Αν έχεις δουλειά θα δουλεύεις όλη μέρα, το μισό μεροκάματο θα το δίνεις για βενζίνη για να πάς στη δουλειά σου και το υπόλοιπο να ταΐσεις τα παιδιά σου και αν φτάσουν για να φάνε… Την αποθήκη που βάζει ο πατέρας σου το χόρτο για τα ζώα θα σε παρακαλάνε για να μείνουν μέσα! Γεμάτος έκπληξη της είπα. Βρε γιαγιά έχει ποντίκια μέσα! Η γιαγιά μου είπε: Όταν κάποιος δεν έχει που να βάλει την οικογένειά του, τα ποντίκια θα υπολογίσει; Αφού έριξε μια ματιά στον ουρανό με κοίταξε και μου είπε: Θα είναι άτομα από την Αθήνα και από άλλα μέρη, και από νησιά θα έρθει κόσμος! Πότε θα γίνουν αυτά γιαγιά; Δεν θα ζω εγώ τότε!»

    Επίσης είχε πεί τα εξής από το 2002:
    ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕΓΑΛΗ ΦΤΩΧΕΙΑ

    7 Σεπ. 2002: Επισκέφτηκα τη γερόντισσα στο σπιτάκι της. Ήταν 11 το πρωί.
    – Έλα και σε περίμενα μου είπε. Σε λίγες μέρες θα φύγω από τη ζωή! Άρχισε να μου δίνει κάποιες συμβουλές. Της ζήτησα να μου εξηγήσει κάποια πράγματα που έλεγε στο παρελθόν. Τότε ήταν μεταβατική περίοδος, από δραχμή στο ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η επιθεση κατα του ελληνισμου μετα το καλοκαιρι του 2018 θα ειναι ΚΑΙ
    Τεχνολογικη.Θα γινει χρηση εξειδικευμενων ψυχοτρονικων οπλων κατα του ψυχισμου και ολων των εγκεφαλικων λειτουργειων των πολιτων εντος της επικρατειας.
    Οι κεραιες κινητης τηλεφωνιας και οχι μονο....δεν ειναι η χρηση τους μονο για την κινητη...αλλα και για την "μεταλλαξη" της φυσιολογιας της συμπεριφορας και των ψυχικων λειτουργιων ολων μας.
    Θα εχουμε συντομα ΚΒΑΝΤΙΚΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.
    θα μπουν τσιπακια σε καθε ανθρωπινη δραστηριοτητα και συσκευη μεχρι και στη γομολαστιχα...!!
    Η Ελλαδα θα γινει το πρωτο ψυχοτρονικο
    -ηλεκτρονικο πειραματοζωο του ασυρματου δικτυου 5G...Οι καρκινοι, το αλτσχαιμερ,τα εγκεφαλικα και πολλα αλλα θα φουντωσουν..!!! (συνεχιζεται)

    ΑπάντησηΔιαγραφή